Suriyelilere Vatandaşlık

Suriyelilere Vatandaşlık

Son dakika Suriyelilere vatandaşlık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Suriyelilere vatandaşlık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Suriyelilere vatandaşlık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Suriyelilere Vatandaşlık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan suriyelilere vatandaşlık gelişmeleri de dahil olmak üzere 47 suriyelilere vatandaşlık haberi bulunmuştur. Tüm suriyelilere vatandaşlık haberleri aşağıda listelenmiştir.
İYİ Parti'nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı belli oldu
İYİ Parti'nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı belli oldu İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener grup toplantısında Balıkesir Belediye Başkan adayını açıkladı. Akşener'in açıklamasına göre; İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, İYİ Parti'nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu.
27.11.2018 Siyaset
İsrail skandal tasarıyı onayladı!
İsrail skandal tasarıyı onayladı! İsrail hükümeti yasama komitesinin, işgal altındaki Doğu Kudüs ve Golan Tepeleri bölgesinde oturum izni ile yaşayan Filistin ve Suriyelilerin, "İsrail aleyhinde faaliyet ve İsrail'e sadakatsizlik" gerekçesiyle oturum izinlerinin iptal edilmesi ve sınır dışı edilmesini öngören yasa tasarısını onayladığı bildirildi.
19.02.2018 Dünya
Eroğlu: PKK'yı onlar kurdu
Eroğlu: PKK'yı onlar kurdu Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "PKK'yı onlar kurdu. Bazı ülkelerde PKK'ya özel silah üreten fabrikalar var." açıklamasında bulundu.
29.09.2021 Gündem
'PKK'ya özel fabrika kurdular'
'PKK'ya özel fabrika kurdular' Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bazı ülkelerin PKK'yı yoğun bir şekilde desteklediklerini hatta silah üretmesi için fabrika kurduklarını söyledi
29.09.2021 Gündem
Kurtulmuş: Hiçbir güç yetmez
Kurtulmuş: Hiçbir güç yetmez Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, AA Editör Masası'nda konuştu. "Hiçbir güç referandumun iptal edilmesi konusunda başarılı olamaz. Hiçbir güç yetmez" dedi.
22.03.2017 Siyaset
Canikli'den 'Suriyelilere vatandaşlık' açıklaması
Canikli'den 'Suriyelilere vatandaşlık' açıklaması Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Suriyelilere vatandaşlık verilmesiyle ilgili herhangi bir konunun gündemlerinde olmadığını açıkladı.
8.03.2017 Siyaset
‘Suriyeliler ve Rakka referandumu yapalım’
‘Suriyeliler ve Rakka referandumu yapalım’ “Evet oyunun vebali ağırdır. Hayır oyunun vebali yok” diyen CHP lideri, Suriyeliler ve Rakka için referandum çağrısı yaptı, “Milletten korkma kardeşim” ifadesini kullandı.
28.02.2017 Siyaset
Hükümetten Suriyelilere vatandaşlık açıklaması
Hükümetten Suriyelilere vatandaşlık açıklaması Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, 16 Nisan'a kadar Suriyelilere vatandaşlık verilmeyeceğini açıkladı
29.09.2021 Gündem
İstanbul Valisi açıkladı: Suriyelilere vatandaşlık geliyor
İstanbul Valisi açıkladı: Suriyelilere vatandaşlık geliyor İstanbul Valisi, İstanbul'da Suriyelilere vatandaşlık verilmesine başlandığını söyledi
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: O isimlere vatandaşlık verilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: O isimlere vatandaşlık verilecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de Kaymakamlarla buluştu. Erdoğan, İçişleri Bakanlığı'nın bazı Suriyelilere vatandaşlık verileceğini açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü'nden FETÖ uyarısı!
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü'nden FETÖ uyarısı! Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı ve Sözcüsü İbrahim Kalın, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) sadece Türkiye veya ABD'de tehdit olan bir örgüt olmadığını belirterek "Bulunduğu tüm ülkelerde yarın benzer şeylere girişebilir, benzer sızma hareketleri yapabilir" dedi.
29.09.2021 Gündem
FT: Suriyeli mülteciler Erdoğan için sokaklara çıktı
FT: Suriyeli mülteciler Erdoğan için sokaklara çıktı Financial Times gazetesi darbe girişimi gecesinde Türkiye'deki binlerce Suriyeli mültecinin de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklemek için sokaklara çıktığını yazıyor:
17.06.2021 Dünya
Hükümetten provokasyon açıklaması
Hükümetten provokasyon açıklaması Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, "Suriyeliler üzerinden provokasyon yapmak isteyen çakallar olabilir." dedi.
29.09.2021 Gündem
Başbakan Yıldırım BBC'ye konuştu
Başbakan Yıldırım BBC'ye konuştu Başbakan Binali Yıldırım, göreve başlaması sonrası uluslararası medyaya verdiği ilk kapsamlı mülakatta BBC'ye konuştu...
29.09.2021 Gündem
BM'den Suriyelilere vatandaşlık açıklaması
BM'den Suriyelilere vatandaşlık açıklaması BM Genel Sekreter Sözcüsü Dujarric: "Sığınmacıların hayatını kolaylaştıracak herhangi bir eylem memnuniyetle karşılanır"
17.06.2021 Dünya
Başbakan Yıldırım: Son bir fırsat
Başbakan Yıldırım: Son bir fırsat Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti il başkanları toplantısında konuştu. Yıldırım 4 partinin görüşeceği İç tüzük konusunun son fırsat olduğunu söyledi
29.09.2021 Gündem
AK Parti: Yeni anayasa haritası...
AK Parti: Yeni anayasa haritası... Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop NTV canlı yayınında önemli açıklamalarda bulundu.
29.09.2021 Gündem
İçişleri Bakanı'ndan Suriyelilere vatandaşlık açıklaması!
İçişleri Bakanı'ndan Suriyelilere vatandaşlık açıklaması! İçişleri Bakanı Efkan Ala, "Yarar gördüğümüz Suriyelileri Türk vatandaşlığına alacağız. Vatandaşlık alan Suriyeliler kendi vatandaşlarına hizmet edecek" dedi.
29.09.2021 Gündem
AK Parti anket yapıyor
AK Parti anket yapıyor Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Suriyelilere vatandaşlık ve TOKİ evlerinin verilmesi konusunda çalışmaların sürdüğünü söyledi
29.09.2021 Gündem
Bahçeli'den Suriyelilere vatandaşlık açıklaması!
Bahçeli'den Suriyelilere vatandaşlık açıklaması! MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli Suriyelilere vatandaşlık tartışmasıyla ilgili de açıklama yaptı.
29.09.2021 Gündem
Bakan Tüfekçi'den Suriyelilere vatandaşlık açıklaması
Bakan Tüfekçi'den Suriyelilere vatandaşlık açıklaması Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci,"Muhalefetin 'bu insanlar Türk vatandaşlarımızın ekmeğini elinden alacak' gibi çok çirkin ve gerçekle ilgisi olmayan, dedikodu mahiyetindeki algı operasyonuna kapılmamak gerekir. Bu insanları buradaki iş gücüne ve ekonomiye katkı sunmaları için bir artı değer olarak düşünmek lazım" dedi.
29.09.2021 Gündem
9 başlıkta Suriyelilere vatandaşlık
9 başlıkta Suriyelilere vatandaşlık Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gündeme getirdiği Suriyelilere vatandaşlık verilmesi konusuna ilişkin detaylar ortaya çıkmaya başladı. 7 Haziran öncesi de gündeme gelen vatandaşlığın spekülasyon oluşturmaması için ertelendiği belirtilirken, Suriyelilerin nasıl vatandaş olacağına ilişkin 9 önemli kriter bulunuyor.
29.09.2021 Gündem
Bayramlaşma konuları terör ve Suriyeliler
Bayramlaşma konuları terör ve Suriyeliler Siyasi partiler dün karşılıklı ziyaretlerde bulunurken, heyetler arasında terör ve Suriyelilere vatandaşlık konuları ön plana çıktı
29.09.2021 Gündem
Muhalifler ‘ayıklanacak’
Muhalifler ‘ayıklanacak’ Olağanüstü kongre girişimini atlatan MHP lideri Bahçeli, muhaliflere sert mesaj verdi: Gülen örgütlenmesi tarafından yapılan bir oyundur. Bir ayıklanma mevsimi başlayacaktır
29.09.2021 Gündem
Mustafa Şentop: Suriyelilerin tamamına vatandaşlık söz konusu değil
Mustafa Şentop: Suriyelilerin tamamına vatandaşlık söz konusu değil AK Parti İstanbul Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop, vasıflı olan Suriyelilere vatandaşlık verileceğini ifade ederek, "Cumhurbaşkanımızın kastettiği Suriyeli sığınmacıların tamamına vatandaşlık hakkı verilmesi değil...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Suriyelilere Vatandaşlık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki suriyelilere vatandaşlık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.