Suriyeli Kadın

Suriyeli Kadın

Son dakika SURİYELİ KADIN haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan SURİYELİ KADIN ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını SURİYELİ KADIN haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Suriyeli Kadın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan suriyeli kadın gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.114 suriyeli kadın haberi bulunmuştur. Tüm suriyeli kadın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Suriyeli kadına tekme atan şüpheliye gözaltı
Suriyeli kadına tekme atan şüpheliye gözaltı Gaziantep'te, Suriye uyruklu zihinsel engelli Leyla Muhammed (70), bankta oturduğu sırada tekmeli saldırıya uğradı. Görüntüler, sosyal medyada tepki toplarken, ekiplerin çalışması sonucu tespit edilen Şakir Ç. ise polis ekiplerince gözaltına alındı.
31.05.2022 Yaşam
Fatih'te arkadaşının eşini otele çağırma iddiasına meydan dayağı
Fatih'te arkadaşının eşini otele çağırma iddiasına meydan dayağı İstanbul Fatih'te, geçen ay evlerinde bir süre misafirleri olan eşinin arkadaşının kendisini taciz ettiğini ve otele davet ettiğini öne süren Suriyeli kadın durumu eşine söyledi. Kadının eşi yakınları ile otele giderek, buluşmak üzere gelen şüpheli Mudar E.'ye dayak attı. Çevredekiler şüpheliyi linçten kurtararak polise teslim etti.
26.08.2020 Yaşam
BM: Esed rejimi İdlib'de savaş suçu işledi
BM: Esed rejimi İdlib'de savaş suçu işledi BM Suriye Araştırma Komisyonu, Rusya'nın İdlib'de sivil unsurlara gelişigüzel saldırılar düzenleyerek savaş suçuna varan eylemler yaptığını bildirdi.
7.07.2020 Dünya
Kadın terörist PKK elebaşı Karayılan'ın talimatını itiraf etti!
Kadın terörist PKK elebaşı Karayılan'ın talimatını itiraf etti! Adana'da YPG/PKK soruşturmasında örgütün şifreli haberleşme için WhatsApp üzerinden özel ‘emoji’ şifreleri oluşturduğunu itiraf eden Suriye uyruklu kadın terörist, ifadesinde terör örgütü elebaşı Murat Karayılan'ın DEAŞ ile iş birliği yapılması yönünde verdiği talimatları da anlattı. Suriyeli Miray H'nin ifadesinde ‘PKK/KCK/PYD/YPG olarak DEAŞ'ın yapacağı eylemlere gerek mühimmat, gerek milis-işbirlikçi olmak üzere destek verilmesi gerektiği, 'Cemal' kod adlı Murat Karayılan tarafından yazılan ve bize okunan mektubun içeriğinde geçmiştir’ dediği öğrenildi.
28.11.2019 Gündem
Müstehcen fotoğraflarla şantaj yaptı! 'Aşiretim beni öldürür'
Müstehcen fotoğraflarla şantaj yaptı! 'Aşiretim beni öldürür' Şanlıurfa’da yaşayan evli ve dört çocuk annesi Suriyeli L.M. hakkında, uygunsuz fotoğraflarıyla kendisine şantaj yaptığını ileri sürdüğü emlakçı S.Ç.’nin şikâyeti üzerine sınır dışı kararı alındı. S.Ç.’nin, fotoğrafları Suriye’deki ailesine de gönderdiğini belirten L.M., “Sınır dışı edilirsem aşiretim beni öldürür. Burada ruhen ölmüşüm, Suriye’ye gönderilirsem bedenen de öldürüleceğim” dedi.
28.11.2019 Yaşam
'YPG/PKK masum Kürtleri hedef alan bir örgüttür'
'YPG/PKK masum Kürtleri hedef alan bir örgüttür' Suriyeli Bağımsız Suriye Kürt Derneği Başkanı Tammo, "YPG/PKK) Esed gitsin diyenleri bastırdılar. İnsanları öldürdüler, bazılarını kaçırdılar ya da hapse attılar. Bunlar masum Kürtleri hedef alan bir örgüttür." dedi.
19.07.2019 Dünya
Suriyeli kadın ve bebeğini öldüren canilerin cezası onandı
Suriyeli kadın ve bebeğini öldüren canilerin cezası onandı Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde, ormanlık alanda Suriyeli hamile kadın ile 10 aylık bebeğinin öldürülmesine ilişkin davada, iki sanığa verilen ikişer kez ağırlaştırılmış müebbet ve 72'şer yıl hapis cezası Yargıtayca onandı.
10.07.2019 Gündem
Mezopotamya’da sorgül bereketi
Mezopotamya’da sorgül bereketi İnsanoğlunun 12 bin yıl önce ilk kez tarıma başladığı Mezopotamya’da en eski buğday türü olan ve yeniden canlandırılıp tohumluk olarak ekimi yapılan sorgül buğdayının hasadı Mardin’de gerçekleştirildi. AB Büyükelçisi Christian Berger poşu takıp kasket giydi, buğday tarlasına indi
27.06.2019 Gündem
Suriyeli hamile kumasını bıçaklayarak öldürdü
Suriyeli hamile kumasını bıçaklayarak öldürdü Adana'da, Songül K. (32), eşi Aydın K.'nin (34) üzerine kuma olarak getirdiği 5 aylık hamile Suriyeli Takrid Dirbaye'yi (18) bıçaklayarak, öldürdü.
6.05.2019 Yaşam
Erkek arkadaşını başka kadınla görünce bıçakladı!
Erkek arkadaşını başka kadınla görünce bıçakladı! Esenyurt'ta Suriyeli kadın, başka bir kadınla gördüğü Suriye vatandaşı olan erkek arkadaşını elinden bıçakladı. Olayla ilgili Suriyeli 3 kadın gözaltına alınırken yaralı Suriyeli erkek ise hastaneye kaldırıldı.
5.04.2019 Yaşam
Kendisini kurtaran kişiyi hırsızlıkla suçladı
Kendisini kurtaran kişiyi hırsızlıkla suçladı İstanbul'da denize atlayan Suriyeli genç kadını tekne çalışanı kurtardı. Genç kadın, kendisini kurtaran kişiyi cep telefonunu çalmakla suçladı. Suriyeli kadın ambulans ile hastaneye kaldırılırken kadını kurtaran kişi ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
21.01.2019 Yaşam
Çocuklarının aç kalmasına dayanamayan Suriyeli kadın kendini yaktı
Çocuklarının aç kalmasına dayanamayan Suriyeli kadın kendini yaktı Ürdün-Suriye sınırındaki kampta çocuklarının aç kalmasına dayanamayan 32 yaşındaki kadın, ağır yaralandı.
14.01.2019 Dünya
Şarjdaki cep telefonu yangına neden oldu
Şarjdaki cep telefonu yangına neden oldu Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde 7 kişilik Suriyeli ailenin yaşadığı apartman dairesinde şarjdaki cep telefonundan çıktığı iddia edilen yangında, dumandan etkilenen 4 kişi hastanelik oldu. Yangın sırasında dışarı çıkan Suriyeli anne geri döndüğünde yanan evini gözyaşları içinde izledi.
26.10.2018 Yaşam
Şehri karıştıran olay! İmam kapıyı kitleyip bir kadını...
Şehri karıştıran olay! İmam kapıyı kitleyip bir kadını... Manisa'nın Salihli ilçesinde, camide bir kadınla yakalandığı iddia edilen evli ve 2 çocuk babası imam E.Ö. açığa alınıp, hakkında soruşturma başlatıldı.
21.09.2018 Yaşam
Son dakika... Kilis’te korkutan fırın yangını: 10 kişi dumandan zehirlendi
Son dakika... Kilis’te korkutan fırın yangını: 10 kişi dumandan zehirlendi Kilis’te, Suriye ekmeği üreten bir fırında çıkan yangında maddi hasar oluşurken, fırının üstünde bulunan evdeki 10 kişi dumandan zehirlendi.
25.08.2018 Yaşam
Bu kadınlar çok güçlü!
Bu kadınlar çok güçlü! Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu (UNFPA) İnsani Yardım Programı Sözcüsü Songül Öden, Suriyeli kadınlarla buluştu, “Bu kadınlar çok güçlü. Yaşadıkları zorluklara rağmen, hayata sıkı sıkı tutunuyorlar” dedi
28.07.2018 Magazin
Çamaşır asan Suriyeli kadın canından oldu
Çamaşır asan Suriyeli kadın canından oldu Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde, elektrik trafosuna çamaşır asmaya çalışan Suriyeli kadın akıma kapılarak hayatını kaybetti.
26.07.2018 Yaşam
İki gün boyunca sokakta kalıp açlıktan bitkin düştü
İki gün boyunca sokakta kalıp açlıktan bitkin düştü Şanlıurfa'da gittiği hastaneden eve dönmeye çalışırken kaybolan ve 2 gün boyunca dışarıda kalarak açlıktan bitkin düşen alzheimer hastası 85 yaşındaki Suriyeli kadın, polis tarafından bulunarak ailesine teslim edildi.
28.06.2018 Yaşam
Mardin'de Suriyeli kadın öldürüldü
Mardin'de Suriyeli kadın öldürüldü Cinayet zanlısı olarak gözaltına alınan imam nikahıyla birlikte yaşadığı kişi tutuklandı
28.04.2018 Yaşam
Teröristlerden korunmak için depoda saklanmışlar
Teröristlerden korunmak için depoda saklanmışlar Zeytin Dalı Harekatı'nda terör örgütü YPG/PKK'dan temizlenen Halep'e bağlı Afrin ilçe merkezinde teröristlerin kentten ayrılmalarına izin vermediği akraba 7 aile, hayatta kalabilmek için binalarının bodrum katındaki depolarda yaklaşık bir ay saklandı.
19.03.2018 Gündem
Suriyeli kadın, Türk askerini görünce sevinçten ağladı
Suriyeli kadın, Türk askerini görünce sevinçten ağladı TÜRK Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), Afrin'in Katmah köyünü teröristlerden arındırılmasının ardından bölgede yaşayan Ayla Muhammed (55), Türk askerlerini görünce onlara doğru koşarak "Kurtulduk mu?" diye sorup gözyaşı döktü.
9.03.2018 Gündem
Tecavüze uğrayan kadınlar her şeyi anlattı
Tecavüze uğrayan kadınlar her şeyi anlattı Suriye'deki Esad rejiminin hapishanelerinde işkencelere ve tecavüze maruz kalan kadınlar, Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde psikologlar tarafından rehabilite ediliyor. Savaştan kaçan kadınların kurduğu bir dernekte tek çatı altında toplanan savaş mağduru kadınlar, birbirine güç veriyor.
7.03.2018 Dünya
Vergi dairesi bombası faili Suriyeli kadın
Vergi dairesi bombası faili Suriyeli kadın Ankara’nın Çukurambar semtinde 1 Şubat’ta, Vergi Dairesi Başkanlığı’nda meydana gelen patlamayla ilgili soruşturma kapsamında, gözaltındaki şüphelilerle bağlantılı olduğu değerlendirilen Suriyeli bir kadın, Aksaray’ın Ortaköy ilçesinde gözaltına alındı.
10.02.2018 Gündem
PKK’dan DEAŞ taktiği!
PKK’dan DEAŞ taktiği! Afrin’in Al Hammam Köyü’nde DEAŞ taktiği kullanarak Türk tanklarına saldırmak isteyen PKK’lı canlı bomba askerler tarafından etkisiz hale getirildi
28.01.2018 Gündem
Suriyeli kadın ve bebeğini katleden canilerin cezası belli oldu
Suriyeli kadın ve bebeğini katleden canilerin cezası belli oldu Sakarya'da Suriyeli kadın ve bebeğinin öldürülmesi davasında 2 sanığa, ikişer kez ağırlaştırılmış müebbet, 72'şer yıl hapis cezası verildi.
15.01.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Suriyeli Kadın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki suriyeli kadın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.