Suriye Zirvesi

Suriye Zirvesi

Son dakika Suriye zirvesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Suriye zirvesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Suriye zirvesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Suriye Zirvesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan suriye zirvesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.167 suriye zirvesi haberi bulunmuştur. Tüm suriye zirvesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye, Rusya, İran ve Suriye bakan yardımcıları Kazakistan’da bir araya geldi
Türkiye, Rusya, İran ve Suriye bakan yardımcıları Kazakistan’da bir araya geldi Kazakistan’ın başkenti Astana’da Türkiye, Rusya, İran ve Suriye Dışişleri Bakan Yardımcıları, 20.'si düzenlenen Suriye’yi görüşmek üzere bir araya geldi.
20.06.2023 Gündem
Kabine toplantısı saat kaçta, ne zaman (bugün mü)? İşte Kabine toplantısı günü, saati ve gündeme alınacak konular!
Kabine toplantısı saat kaçta, ne zaman (bugün mü)? İşte Kabine toplantısı günü, saati ve gündeme alınacak konular! Kabine toplantısı ne zaman, bugün mü? Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün Beştepe'de toplanacak. Koronavirüs vakaları, fahiş fiyatlar, ABD ve Rusya ile ilişkilerinin ele alınması beklenen toplantının sonuçları merak ediliyor.
27.09.2021 Gündem
Rusya'dan flaş 4'lü zirve açıklaması
Rusya'dan flaş 4'lü zirve açıklaması Kremlin tarafından yapılan açıklamada "Şu anda zirve üzerinde çalışmıyoruz." denildi.
25.02.2020 Dünya
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik MKYK toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, Diyarbakır anneleri için "Annelerin ortaya koyduğu yaklaşım, bütün dünya üzerinde teröre karşı yükselen en güçlü sestir" ifadelerini kullandı.
18.09.2019 Gündem
3'lü Suriye Zirvesi sonrası önemli açıklamalar
3'lü Suriye Zirvesi sonrası önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Ruhani ve Rusya Devlet Başkanı Putin'in Ankara'da gerçekleştirdiği üçlü zirve sona erdi. Zirve sonrasında üç lider önemli açıklamalarda bulundu.
16.09.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fiyatlar inmezse diğer ürünlere de gireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fiyatlar inmezse diğer ürünlere de gireceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, A Haber - Atv ortak canlı yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, tanzim satışlarıyla ilgili, 'Eğer fiyatlarda uygun bir yere inmezlerse bu defa biz diğer ürünlere de gireceğiz. Ama bizim kesinlikle bu alanlarda da bulunmak diye bir derdimiz yok' dedi.
15.02.2019 Gündem
Soçi'deki kritik zirvede Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çarpıcı sözler!
Soçi'deki kritik zirvede Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çarpıcı sözler! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin ve İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, dördüncüsü Rusya'nın Soçi kendinde düzenlenen 'Suriye' konulu Üçlü Zirve Toplantısı öncesi konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Biz nasıl Suriye'de akan kanı durdurmak için mücadele veriyorsak, başkaları da çatışmaların sürmesi için gizli açık çalışıyor. Basiret, feraset ve uzlaşıyla hareket ederek şimdiye kadar bu çevrelere bekledikleri fırsatı vermedik." dedi.
14.02.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin'den önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin'den önemli açıklamalar Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in basın toplantısı düzenledi. Türkiye'nin son 2 yıldır misafir ettiği turistler arasında Rusların ilk sırada yer aldığını belirten Erdoğan, "Geçen yıl 6 milyona yakın Rus misafirimizi ağırladık. Bu sayının 2019 yılında daha da artacağına inanıyorum" dedi.
23.01.2019 Gündem
Ve anlaşmaya vardılar! İran, Rusya ve Türkiye...
Ve anlaşmaya vardılar! İran, Rusya ve Türkiye... İsviçre'de bir araya gelen Türkiye, Rusya ve İran dışişleri bakanları, anayasa komitesinin yeni yılın başında ilk oturumunu yapması için uzlaştı. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, anlaşmayı "Suriye anayasa komisyonu çalışmalarında önemli bir aşamaya geldik" sözleriyle değerlendirdi.
18.12.2018 Dünya
Cenevre'deki Suriye konulu bakanlar toplantısı başladı
Cenevre'deki Suriye konulu bakanlar toplantısı başladı Türkiye, Rusya ve İran dışişleri bakanları, Suriye krizine siyasi çözüm bulma çabaları çerçevesinde Anayasa Komitesi kurulması konusunu ele almak için Cenevre'de buluştu.
18.12.2018 Dünya
Türkiye, Rusya ve İran Cenevre'de Suriye konulu toplantı yapacak
Türkiye, Rusya ve İran Cenevre'de Suriye konulu toplantı yapacak Astana sürecinin garantör ülkeleri Türkiye, Rusya ve İran dışişleri bakanları, yarın Cenevre'de bir araya gelecek. Bakanların, BM Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura ile Suriye'nin yeni anayasasını yazacak komiteyi açıklaması bekleniyor.
17.12.2018 Dünya
Enerji Bakanı Dönmez tarih verdi
Enerji Bakanı Dönmez tarih verdi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, TürkAkım Projesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Dönmez TürkAkım'da ilk gaz akışının 2019 yılı sonunda gerçekleşeceğini söyledi.
19.11.2018 Ekonomi
Melih Gökçek’le  beraber yürürüz
Melih Gökçek’le beraber yürürüz “Melih Bey, benim 94’ten beri yol ve dava arkadaşım. Bu yol ve dava arkadaşlığımızda bugüne kadar beraber geldik. Bundan sonra da beraber gideceğimizi zannediyorum. Kabinede de revizyon yok”
30.10.2018 Siyaset
Suriye Zirvesi sonrası ortak bildiri
Suriye Zirvesi sonrası ortak bildiri Suriye konulu dörtlü zirvenin ardından yayımlanan bildiride liderler, teröre karşı mücadeleye devam etme gerekliliğinin altını çizerken, etkili önlemlerin tam olarak uygulanması ve tüm ilgili tarafların hükümlere riayet etmesi suretiyle sağlanacak kalıcı bir ateşkesin önemini vurguladı.
27.10.2018 Gündem
Tarihi Suriye Zirvesi sonrası flaş açıklamalar
Tarihi Suriye Zirvesi sonrası flaş açıklamalar Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ev sahipliğinde, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Almanya Başbakanı Angela Merkel'in katılımıyla Vahdettin Köşkü'nde gerçekleştirilen Suriye konulu dörtlü zirvenin ardından liderler, basın toplantısı düzenledi. Dört liderin yaptığı açıklamalarda, Suriye'de siyasi çözüm, mültecilerin Suriye'ye dönüşü, Esad'ın geleceği ve İdlib'de ateşkesin kalıcı hale getirilmesi başlıkları öne çıktı.
27.10.2018 Gündem
Son dakika: Suriye konulu dörtlü zirve sona erdi!
Son dakika: Suriye konulu dörtlü zirve sona erdi! İstanbul'da dörtlü Suriye Zirvesi sona erdi. Vahdettin Köşkü'nde Türkiye'nin ev sahipliğinde gerçekleşen zirveye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Almanya Başbakanı Angela Merkel katılıyor. Toplantının açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tüm dünyanın gözü bu toplantıda. Samimi ve yapıcı bir anlayışla hareket ederek bu beklentileri boşa çıkarmayacağımıza inanıyorum" dedi. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ise zirveyle ilgili Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "İstanbul'a yeni geldim. Bugün burada Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkan Putin ve Başbakan Merkel ile Suriye'de yeni bir insani krizi önlemek için kararlılığı sağlamaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı. Dünyada birçok televizyon zirveyi canlı olarak veriyor.
27.10.2018 Dünya
Tarihi zirvede Macron'dan Erdoğan'lı tweet
Tarihi zirvede Macron'dan Erdoğan'lı tweet Türkiye, Rusya, Fransa ve Almanya liderlerinin katıldığı dörtlü Suriye zirvesi istanbul'da başladı. Zirve sırasında Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, zirve ile ilgili tweetler attı.
27.10.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe görüşmeler!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe görüşmeler! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye zirvesi öncesi Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Devlet Başkanı Putin ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile görüştü.
27.10.2018 Siyaset
Son dakika: Dünyanın gözü İstanbul'da! Dörtlü zirve başladı...
Son dakika: Dünyanın gözü İstanbul'da! Dörtlü zirve başladı... İstanbul'da dörtlü Suriye Zirvesi başladı. Vahdettin Köşkü'nde Türkiye'nin ev sahipliğinde gerçekleşen zirveye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Almanya Başbakanı Angela Merkel katılıyor. Toplantının açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tüm dünyanın gözü bu toplantıda. Samimi ve yapıcı bir anlayışla hareket ederek bu beklentileri boşa çıkarmayacağımıza inanıyorum" dedi. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ise Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "İstanbul'a yeni geldim. Bugün burada Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkan Putin ve Başbakan Merkel ile Suriye'de yeni bir insani krizi önlemek için kararlılığı sağlamaya çalışıyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, zirve öncesi Vahdettin Köşkü'nde Merkel, Putin ve Macron ile baş başa görüştü. Dünyada birçok televizyon zirveyi canlı olarak veriyor.
27.10.2018 Gündem
Suriye zirvesi İstanbul’da
Suriye zirvesi İstanbul’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ev sahipliğinde yapılacak İstanbul’daki, “dörtlü zirvede” Suriye’de uygulamaya konulacak sekiz gündem başlığı ele alınacak. Zirveye, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Almanya Başbakanı Angela Merkel katılacak.
26.10.2018 Siyaset
Putin'in Türkiye ziyareti kesinleşti
Putin'in Türkiye ziyareti kesinleşti Rusya Başkanlık Sarayı Kremlin Basın Sözcüsü Dmitri Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Türkiye ziyaretinin kesinleştiğini söyledi.
17.10.2018 Dünya
Almanya'dan Türkiye'ye teşekkür
Almanya'dan Türkiye'ye teşekkür Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas, İran'ın başkenti Tahran'da düzenlenen Suriye Zirvesi'nde ateşkesten yana tutum sergileyen Türkiye'ye teşekkür etti.
13.09.2018 Dünya
Operasyona Moskova ve Tahran’dan yeşil ışık
Operasyona Moskova ve Tahran’dan yeşil ışık İran’da yapılacak 3’lü zirve öncesinde, Tahran ve Moskova’nın Esad tarafından İdlib’e yapılacak askeri operasyona destek açıklamaları geldi
3.09.2018 Dünya
‘Ankara ile enteresan bir görüşmemiz olacak’
‘Ankara ile enteresan bir görüşmemiz olacak’ Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Ortadoğu Özel Temsilcisi Mihail Bogdanov, "Çok yakında yine Türk tarafıyla önemli ve enteresan yeni bir görüşmemiz olacak” dedi
21.08.2018 Dünya
Ankara'da liderlerden büyük buluşma
Ankara'da liderlerden büyük buluşma Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani Suriye için Ankara’da bir araya gelecek.
2.04.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Suriye Zirvesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki suriye zirvesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.