Survivor'da sürpriz karar! Acun Ilıcalı açıkladı....
Survivor'da sürpriz karar! Acun Ilıcalı açıkladı.... Survivor'da bu sene ilk defa uygulanmaya başlayan 'sürgün kampı' uygulaması hakkında Acun Ilıcalı yeni bir karar aldıklarını duyurdu. Ilıcalı, sürgün kampının devam edeceğini açıkladı ve bu kararı yeni bölümdeki konseyde yarışmacılara duyuracaklarını söyledi. Acun Ilıcalı daha önce ise sürgün kampının sadece ilk haftaya özel olduğunu ve devamının gelmeyeceğini söylemişti.
19.01.2022 Magazin
Survivor'da sürgün kampına giden ikinci isim kim oldu? Böylesi ilk kez oluyor, ismini duyunca şoke oldu, Acun Ilıcalı açıkladı
Survivor'da sürgün kampına giden ikinci isim kim oldu? Böylesi ilk kez oluyor, ismini duyunca şoke oldu, Acun Ilıcalı açıkladı Survivor 2022'de dün akşam ilk eleme adayı belli oldu. İlk haftadan dokunulmazlık oyunu oynandı ve Acun Ilıcalı yeni bir dönemin başladığını duyurdu. Sürgün Kampına gidecek ikinci isim merak uyandırdı. Survivor sürgün kampına kim gitti? Survivor dokunulmazlık kim kazandı? 16 Ocak Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor dokunulmazlık hangi takım kazandı? İzleyiciler tarafından araştırılıyor. İşte detaylar...
16.01.2022 Magazin
Survivor Birsen sürgün adasına gitti! İlk sürgünde korku dolu anlar!
Survivor Birsen sürgün adasına gitti! İlk sürgünde korku dolu anlar! Yeni sezonunda iddialı bir şekilde başlayan Survivor All-Star'da yeni bir uygulamaya geçildi. Sürgün adı verilen ve Acun Ilıcalı'nın bizzat tanıttığı bu uygulamada, Survivor All-Star'ın ilk sürgün yiyen ismi de ünlüler takımından Birsen oldu. Survivor'ın yeni bölüm fragmanında sürgün adasında tek başına kalan Birsen'in gece yaşadığı korku dolu anlar dikkat çekti.
16.01.2022 Magazin
Survivor'da bir ilk! Acun Ilıcalı sürgün kampını açıkladı, herkes susup kaldı...
Survivor'da bir ilk! Acun Ilıcalı sürgün kampını açıkladı, herkes susup kaldı... Survivor All Star'ın ilk bölümünde yarışmacılar zorlu parkurda yarıştı. İlk olarak ödül oyunu Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında yapıldı. Her iki takım da belirlenen arabaları sadece iterek park etmeye çalıştıkları Survivor ödül oyunu kazananı belli olurken sonrasında ise Survivor dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlık oyununu sonrası Acun Ilıcalı, konseyde yarışma tarihinde ilk defa yapılacak sürgün kampı uygulamasını açıkladı. Survivor'a gelen yeni uygulama yarışmacıları şaşırtırken, konseydeki oylamada en düşük oyu alan isim sürgün kampına gitti.
16.01.2022 Magazin