Dokunulmazlık Oyunu

Dokunulmazlık Oyunu

Son dakika dokunulmazlık oyunu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dokunulmazlık oyunu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dokunulmazlık oyunu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dokunulmazlık Oyunu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dokunulmazlık oyunu gelişmeleri de dahil olmak üzere 578 dokunulmazlık oyunu haberi bulunmuştur. Tüm dokunulmazlık oyunu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bu konsey Survivor tarihinin ilk 5'ine girer! All Star'da üçüncü eleme adayı belli oldu
Bu konsey Survivor tarihinin ilk 5'ine girer! All Star'da üçüncü eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Özgür Tetik, ikinci eleme adayı Yaman Keleş olmuştu. . Her hafta bir yarışmacının adaya veda ettiği yarışmada bu hafta eleme adayları belli olmaya başladı. Adada kalmak isteyen Mavi ve Kırmızı takım yarışmacıları dokunulmazlık oyununu kazanmak için zorlu parkurlarda mücadele ediyor.arkla sonuçlanan dokunulmazlık oyunu sonrasında üçüncü eleme adayı da belli oldu.
16.04.2024 Magazin
Survivor'da gergin dokunulmazlık: İkinci eleme adayı belli oldu
Survivor'da gergin dokunulmazlık: İkinci eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Özgür Tetik olmuştu. Ogeday ve Yunus Emre yaşadıkları kavgaya dair açıklamalarda bulundu. Hakan Hatipoğlu'nun elenmesiyle birlikte izleyenler ve yarışmacılar daha da meraklandı. Bu haftanın ilk eleme adayı Özgür oldu. Peki haftanın ikinci eleme adayı kim seçildi? Survivor'da ödül & dokunulmazlık oyunu hangi takım kazandı?
15.04.2024 Magazin
Survivor'da senaryo atışması: Yunus Emre Nagihan'ı fırçaladı, son eleme adayı belli oldu
Survivor'da senaryo atışması: Yunus Emre Nagihan'ı fırçaladı, son eleme adayı belli oldu Survivor'da ilk eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, ikinci eleme adayı Aysu Keskin, Üçüncü eleme adayı Berna Canbeldek olmuştu. Dokunulmazlık oyunu sonrasında Hakan Hatipoğlu ile Sercan Yıldırım arasında gerginlik yaşandı. Mavi ve kırmızı takım dokunulmazlığı kazanmak için ellerinden geleni yaptılar. Kazanan takım sadece dokunulmazlığın değil ödülün de sahibi oluyor. İşte Survivor haftanın eleme adayları ve dokunulmazlığı kazanan takım...
27.03.2024 Gündem
Survivor'da jet ski kazası: Yunus Emre ve Nagihan ölümden döndü! Üçüncü eleme adayı açıklandı
Survivor'da jet ski kazası: Yunus Emre ve Nagihan ölümden döndü! Üçüncü eleme adayı açıklandı Survivor All Star'da ilk eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, ikinci eleme adayı Aysu Keskin olmuştu. Survivor'da haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu için kıyasıya bir rekabet gerçekleşti. Survivor son bölüm gelişmeleri merak edilirken "Survivor dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 25 Mart Survivor All Star ikinci eleme adayı kim oldu?" sorularının yanıtı araştırılmaya başladı. Nagihan ile Yunus Emre kaza yaptı. Nagihan ölümle burun buruna geldiğini ifade etti.
26.03.2024 Magazin
Survivor'da yeni kurallar: İlk eleme adayı belli oldu, Yaman'ın sözleri adada yankılandı!
Survivor'da yeni kurallar: İlk eleme adayı belli oldu, Yaman'ın sözleri adada yankılandı! Survivor All Star'da Yaman Keleş, 'Bil Bakalım' oyununda Yasin'le yaşadığı tartışma hakkında konuştu. Dokunulmazlık oyunu nefes kesti. Adaya son veda eden isim kırmızı takımdan Bozok olmuştu. Peki, 23 Mart Survivor'da kim kazandı? Survivor dokunulmazlığı hangi takım kazandı?
24.03.2024 Magazin
Survivor'da Nagihan'ın günü: All Star'da haftanın son eleme adayı belli oldu
Survivor'da Nagihan'ın günü: All Star'da haftanın son eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da Aleyna takım arkadaşlarının arasında geçen konuşmaları anlatırsa tüm adanın sarsılacağını iddia etti. Nagihan Karadere gözyaşlarını tutamadı. Dokunulmazlık oyunu nefes kesti. Kazanana tavuklu makarna ve kola ödülünün de verileceği Survivor dokunulmazlık oyununda, mavi takım galibiyet elde ederken; kırmızı takımda ise bir erkek yarışmacı Survivor eleme potasına girdi. Survivor 4. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte, Survivor All Star 4. ve son eleme adayı
20.03.2024 Magazin
Survivor'da şok sakatlık: Gizem Memiç acı içinde kıvrandı! Survivor 2. eleme adayı belli oldu
Survivor'da şok sakatlık: Gizem Memiç acı içinde kıvrandı! Survivor 2. eleme adayı belli oldu Survivor All Star 2024 yarışmasında haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar parkurdaki yerlerini aldılar. Ogeday'ın yarışmayı bırakma kararı adaya bomba gibi düştü. Ogeday'ın yarışmada kalıp kalamayacağı merak edilirken "Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor 2. eleme adayı kim oldu?" sorularının yanıtı araştırılmaya başlandı.
18.03.2024 Magazin
Survivor kaos adasına dönüştü: Nagihan gözyaşlarını tutamazken Yunus Emre sinir krizi geçirdi! İkinci eleme adayı belli oldu
Survivor kaos adasına dönüştü: Nagihan gözyaşlarını tutamazken Yunus Emre sinir krizi geçirdi! İkinci eleme adayı belli oldu Survivor All Star 2024'te talihsiz bir sakatlık yaşamıştı. Bir süredir tedavi gören Karadere'nin sağlık durumunu Acun Ilıcalı açıkladı. haftanın 2. dokunulmazlık oyunu için kırmızı ve mavi takım karşı karşıya geldi.Peki, dün akşam Survivor eleme potasına kim girdi? Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte, Survivor haftanın 2. eleme adayı ve yeni bölüm fragmanı.
11.03.2024 Magazin
Survivor All Star'da Hakan fırtınası: Oyun alanını bir hışımla terk etti, eleme adayı belli oldu!
Survivor All Star'da Hakan fırtınası: Oyun alanını bir hışımla terk etti, eleme adayı belli oldu! Survivor All Star'da düello sonrası sular durulmuyor. Hatipoğlu yarışma öncesinde takımına zehir zemberek ifadelerde bulundu. Hatipoğlu bazı arkadaşlarını için yarışmak istemediğini ifade ederek oyun alanını terk etti. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar zorlu parkurları geçmek için ellerinden geleni yaptılar. Peki, Survivor dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? Survivor All Star 2024 ikinci eleme adayı kim oldu?
4.03.2024 Magazin
Survivor'da acil durum konseyi: Seda ve Pınar'ın kavgası sonrası ikinci eleme adayı belli oldu
Survivor'da acil durum konseyi: Seda ve Pınar'ın kavgası sonrası ikinci eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da dokunulmazlık oyunu nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Merve ile Nagihan arasındaki gerginlik devam etti. Atakan ile Ogeday arasında sözlü atışma yaşandı ve Yunus Emre de dahil oldu. Yeni yarışmacıyla birlikte dengeler değişecek, takımlar yeniden şekillenecek. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor All Star 2024 ikinci eleme adayı kim oldu?
26.02.2024 Magazin
Parkurda olaylı dokunulmazlık: Survivor'da ikinci eleme adayı belli oldu! Herkes birbirine girdi!
Parkurda olaylı dokunulmazlık: Survivor'da ikinci eleme adayı belli oldu! Herkes birbirine girdi! Survivor All Star'da dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşanıyor. Oyun boyunca gerek iki takım arasında gerekse yarışmacıların kendi takımları arasında sinirler oldukça gerildi. Ogeday ve Hakan'ın kavgası oyun alanını karıştırdı. Peki, 18 Şubat Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor All Star eleme adayı kim oldu?
19.02.2024 Magazin
Survivor'da gerginlik bitmiyor: Acun Ilıcalı tek sorunu açıkladı! Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu!
Survivor'da gerginlik bitmiyor: Acun Ilıcalı tek sorunu açıkladı! Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu! Survivor All Star'da dokunulmazlık oyunu nefes kesti. Yasin ile Yaman gerginlik, Yunus Emre ile Ogeday arasında tartışma çok konuşuldu. Survivor 2. dokunulmazlık oyununu mavi takım kazandı. Kırmızı takımda ise gecenin sonunda kadınlar potasında bir yarışmacı eleme adayı seçildi. Ada konseyinde ikinci eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...
12.02.2024 Magazin
Survivor'da bu kez Acun Ilıcalı çıldırdı: Sandalyeyi itti, yarışmacılara bağırdı! 4. eleme adayı belli oldu mu?
Survivor'da bu kez Acun Ilıcalı çıldırdı: Sandalyeyi itti, yarışmacılara bağırdı! 4. eleme adayı belli oldu mu? Tansiyonun bir dakika bile düşmediği Survivor All Star'ın 27. bölüm tanıtımında; Acun Ilıcalı'nın konseyde çileden çıkması gündem oldu. Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor All Star'da gergin anlar yaşanmaya devam ediyor. Haftanın 4. ve son dokunulmazlık oyunu gerçekleşti. Kaybeden takım ada konseyinde haftanın son eleme adayını belirledi. Yunus ile Mustafa arasıda çıkan olaylar sonrası Acun Ilıcalı çileden çıktı. . Ilıcalı "Hepimize yazıklar olsun. Böyle bir şey olur mu ya? Siz ne istiyorsunuz, ne istiyorsunuz" diyerek sandalyeyi devirdi.
7.02.2024 Magazin
Survivor'da acil durum konseyi: Acun Ilıcalı anketi açıkladı! 4. eleme adayı kim oldu?
Survivor'da acil durum konseyi: Acun Ilıcalı anketi açıkladı! 4. eleme adayı kim oldu? Survivor All Star heyecan dolu anlar nefes kesmeye devam ediyor. Haftanın dördüncü dokunulmazlık oyunu için mücadele yaşandı. Hafta başında yedeklerden iki yarışmacı katıldı. Salı akşamı ise haftanın dördüncü ve son dokunulmazlık yarışı için iki takım karşı karşıya geldi. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Acun Ilıcalı Konsey'de sosyal medyasından yaptığı anketin sonucunu duyurdu ve bir de sürpriz açıkladı. Cumartesi günü acil durum konseyi' toplanacak. Peki 4. eleme adayı kim oldu?
31.01.2024 Magazin
Survivor All Star'da 3.eleme adayı belli oldu: Nagihan kendi takımına patladı!
Survivor All Star'da 3.eleme adayı belli oldu: Nagihan kendi takımına patladı! Survivor All Star'da üçüncü dokunulmazlık oyunu nefes kesti. Kıran kırana mücadelenin heyecan dolu anları ekranlara taşıdığı Survivor'da haftalar sonra kırmızı takım Survivor dokunulmazlık oyununu kazanırken, mavi takımda da bir kadın yarışmacı eleme adayı olarak potaya girdi. Ada konseyinde Nagihan'ın Poyraz ve Ogeday'la tartışma yaşaması tansiyonu yükseltti. 3.eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...
30.01.2024 Magazin
Survivor'da Nagihan ve Sahra kavgası: Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte ilk eleme adayı
Survivor'da Nagihan ve Sahra kavgası: Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte ilk eleme adayı Survivor All Star yarışmasında haftanın ilk dokunulmazlık oyunu gerçekleşti. Elemesiz geçen haftanın ardından takımlar 27 Ocak Cumartesi günü yeni haftanın ilk dokunulmazlık yarışına çıktı. Peki, dün akşam ilk eleme adayı kim oldu? Konseyde Acun Ilıcalı, kavga eden Nagihan ve Sahra ikilisine ne dedi?
28.01.2024 Magazin
Survivor All Star son dokunulmazlığı kim kazandı? 16 Ocak Survivor eleme adayı kim oldu?
Survivor All Star son dokunulmazlığı kim kazandı? 16 Ocak Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor All Star'da son dokunulmazlık oyunu için heyecanlı bekleyiş başladı. Çetin ada koşulları ve zorlu parkurlarıyla Survivor'da tansiyon yükseliyor. Dokunulmazlık oyununu kaybeden ekip haftanın 4. eleme adayını belirleyecek. Hatırlanacağı gibi Survivor'da adaya veda eden ilk isim Doğukan Manço olmuştu. İşte 16 Ocak Salı Survivor All Star haftanın son dokunulmazlığını kazanan takım ve eleme potasına giden son yarışmacı...
17.01.2024 Televizyon
Survivor'da ilk eleme adayı kim oldu? Oyun sistemi değişti, gitme adayı belli oldu!
Survivor'da ilk eleme adayı kim oldu? Oyun sistemi değişti, gitme adayı belli oldu! Survivor'da heyecan tüm hızıyla sürüyor. Geçtiğimiz hafta oynanan dokunulmazlık ve düello oyunları sonucunda Doğukan Manço adaya veda etti. Haftanın ilk dokunulmazlık oyunu ise bugün oynandı. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu kim, hangi takım kazandı? Öte yandan Acun Ilıcalı, acil durum konseyinde yeni oyun sistemini paylaştı.
14.01.2024 Magazin
MasterChef dokunulmazlık kim kazandı? 5 Aralık MasterChef All Star eleme adayı kim oldu?
MasterChef dokunulmazlık kim kazandı? 5 Aralık MasterChef All Star eleme adayı kim oldu? MasterChef All Star'da 5 Aralık dokunulmazlık oyunu oynandı. Bu akşam yarışmacılar tezgah başına nohut dürüm, şiş dürüm, çöp şiş dürüm yapacak. Mavi ve kırmızı takım arasında kıran kırana mücadele devam ediyor. Son elenen isim MasterChef Tolga oldu. Peki MasterChef All Star 5 Aralık eleme adayı kim oldu?
5.12.2023 Televizyon
MasterChef dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 28 Kasım MasterChef All Star eleme adayı kim oldu?
MasterChef dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 28 Kasım MasterChef All Star eleme adayı kim oldu? MasterChef All Star'da değişen sistemle birlikte haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynanıyor. Hasan ve Barbaros'un takım kaptanlıklarını yaptığı kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana mücadele devam ediyor. Konseptin sokak lezzetleri olduğu yeni bölümde adayların yarışması görülmeye değerdi. Peki 28 Kasım MasterChef eleme adayı kim oldu? Detaylar haberimizde.
28.11.2023 Televizyon
Elena Clemente kimdir? MasterChef konuğu İtalya Başkonsolosu kaç yaşında, evli mi?
Elena Clemente kimdir? MasterChef konuğu İtalya Başkonsolosu kaç yaşında, evli mi? MasterChef konuğu İtalya Başkonsolosu Elena Clemente kimdir, kaç yaşında, evli mi?  İtalya İstanbul Başkonsolosu Elena Clemente MasterChef All Star'a konuk oldu. İtalyan Mutfağı Haftası'na özel İtalyan yemekleri programda yapılacak. Peki, İtalya İstanbul Başkonsolosu Elena Clemente kimdir, kaç yaşında?
16.11.2023 Televizyon
MasterChef dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 14 Kasım MasterChef All Star ilk eleme adayı kim oldu?
MasterChef dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 14 Kasım MasterChef All Star ilk eleme adayı kim oldu? MasterChef All Star'da haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynanıyor. Tanya'nın elenmesinden sonra takım kaptanları ve takımlar belli oldu. Kırmızı ve mavi takım arasında yeni haftada da kıran kırana rekabet yaşanacak. Gözler bu akşamki yarışta... Peki 14 Kasım MasterChef eleme adayları kim oldu?
14.11.2023 Ünlüler Dünyası
MasterChef dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 2 Kasım MasterChef All Star eleme adayı kim oldu?
MasterChef dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 2 Kasım MasterChef All Star eleme adayı kim oldu? MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyunları devam ediyor. 2 Kasım MasterChef eleme adayının belli olacağı bu akşam kırmızı ve mavi takım arasında Güllaç tarifi rekabeti yaşandı. Alican Sabunsoy'un hastalığı sonrası geri döndüğü yarışmada yine kıran kırana mücadele yaşandı. Peki MasterChef dokunulmazlık oyunu kim kazandı?
2.11.2023 Televizyon
26 Ekim MasterChef dokunulmazlık oyunu kim kazandı? MasterChef All Star eleme adayları kim oldu?
26 Ekim MasterChef dokunulmazlık oyunu kim kazandı? MasterChef All Star eleme adayları kim oldu? MasterChef All Star'da bu akşam yeni bir dokunulmazlık oyunu oynanıyor. 26 Ekim MasterChef eleme adaylarının belli olacağı yeni bölümde kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana mücadele devam etti. Hamur işi sokak lezzetlerinin yapılacağı bu akşam şef adayları tezgah başında ter döktü. İşte 26 Ekim MasterChef All Star'da yaşananlar...
26.10.2023 Televizyon
MasterChef All Star'da burger düellosunu kim kazandı? 24 Ekim MasterChef eleme adayı kim oldu?
MasterChef All Star'da burger düellosunu kim kazandı? 24 Ekim MasterChef eleme adayı kim oldu? MasterChef All Star'da haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynanıyor. 24 Ekim MasterChef dokunulmazlık oyununu kazanan takım ve eleme adayı gecenin sonunda belli olacak. Burger tariflerinin yapılacağı yeni bölümde kırmızı ve mavi takım arasında ikili düellolar yapılacak. Peki 24 Ekim MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte detaylar...
24.10.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Dokunulmazlık Oyunu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dokunulmazlık oyunu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.