Surface

Surface

Son dakika surface haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan surface ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını surface haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Surface

haberleri sayfasında son dakika yaşanan surface gelişmeleri de dahil olmak üzere 118 surface haberi bulunmuştur. Tüm surface haberleri aşağıda listelenmiştir.
Samp T nedir? Samp T hava savunma sistemi özellikleri ne?
Samp T nedir? Samp T hava savunma sistemi özellikleri ne? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile görüşmesinde öne çıkan konuların başında SAMP -T füze savunma sistemi geliyor. Türkiye'nin SAMP-T füze savunma sistemi konusunda Fransa'yla iş birliği açıklamalarının ardından pek çok kişi SAMP-T füze savunma sistemi ile ilgili detayları araştırıyor. Peki, Samp T nedir? Samp T hava savunma sistemi özellikleri ne? İşte Samp T hava savunma sistemi hakkında bilmeniz gerekenler!
17.07.2022 Gündem
Microsoft, yeni tabletinin uygun fiyatlı modelini tanıttı
Microsoft, yeni tabletinin uygun fiyatlı modelini tanıttı Apple'ın uygun fiyatlı iPad tanıtması sonrası, Microsoft da piyasa şartlarına boyun eğdi ve uygun fiyatlı Surface Go'yu tanıttı. Şirket, yeni ürünüyle Apple ile benzer şekilde öğrencileri hedefliyor
10.07.2018 Bilim ve Teknoloji
Efsanevi NASA astronotu John Young hayatını kaybetti
Efsanevi NASA astronotu John Young hayatını kaybetti NASA yaptığı açıklama ile, efsanevi Apollo astronotu ve ilk mekik komutanı olan John Young 87 yaşında hayatını kaybettiğini duyurdu
6.01.2018 Dünya
Microsoft Surface Book 2 tanıtıldı!
Microsoft Surface Book 2 tanıtıldı! Microsoft'un yeni en üst seviye 2'si 1 arada cihazı Surface Book 2 tanıtıldı. Cihaz inanılmaz donanım özelliklerini zarif ve kompakt bir gövdede buluşturuyor.
18.10.2017 Bilim ve Teknoloji
Sony ses ve görüntü  sistemini birleştirdi
Sony ses ve görüntü sistemini birleştirdi Sony Eurasia, tasarım, görüntü ve sesin mükemmel uyumunu sunan yeni televizyonları BRAVIA OLED TV ve diğer yeni 4K HDR TV modellerini tanıttı.
28.05.2017 Bilim ve Teknoloji
Yeni yılın teknolojileri Las Vegas’ta şov yaptı
Yeni yılın teknolojileri Las Vegas’ta şov yaptı Dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı Consumer Electronics Show (CES) 2017 bugün kapılarını kapatıyor. Her yıl ABD Las Vegas’ta düzenlenen ve bu yıl 50’nci yaşını kutlayan teknoloji fuarında yüzlerce yeni ürün tanıtıldı.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Windows 10 Creators Update yayınlandı
Windows 10 Creators Update yayınlandı Kullanıma sunulduğundan bugüne kadar 400 milyonu aşkın bilgisayara yüklenen Windows 10 işletim sistemi için Creators Update yayınlandı...
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Microsoft Tablet Alanında Apple'la Arayı Kapatıyor
Microsoft Tablet Alanında Apple'la Arayı Kapatıyor Surface tabletleri ile önemli bir atılım yapan Microsoft, tablet pazarında Apple ile arasındaki farkı kapatıyor...
8.05.2016 Bilim ve Teknoloji
Windows Phone ve Lumia tepetaklak!
Windows Phone ve Lumia tepetaklak! Microsoft'un son çeyrek verileri iyi görünse de, Windows'lu telefonlar tek kelimeyle "batıyor!"
24.04.2016 Bilim ve Teknoloji
Dünya Günü Google'da Doodle oldu
Dünya Günü Google'da Doodle oldu Dünya Günü nedir, niçin kutlanır? Düya Günü 2016 Doodle oldu!
22.04.2016 Bilim ve Teknoloji
Huawei ilk dizüstü bilgisayarı Matebook için tanıtım videoları yayınladı
Huawei ilk dizüstü bilgisayarı Matebook için tanıtım videoları yayınladı Huawei'in dizüstü bilgisayar pazarına giriş yapmasını sağlayan yeni ürünü Huawei Matebook tanıtım videolarıyla bir kez daha karşımızda.
11.03.2016 Bilim ve Teknoloji
Yılın en iyi akıllı telefonu Galaxy S6 Edge oldu
Yılın en iyi akıllı telefonu Galaxy S6 Edge oldu Samsung'un iki tarafı da kavisli ekrandan oluşan üst seviye akıllı telefonu Galaxy S6 Edge 2015'in en iyi telefonu ödülünü aldı.
24.02.2016 Bilim ve Teknoloji
Galaxy Note 6'nın özellikleri belli oldu
Galaxy Note 6'nın özellikleri belli oldu Galaxy Note 6 hakkında ilk bilgiler Çin'den geldi. İddiaya göre Galaxy Note 6'da 6GB RAM yer alacak.
12.02.2016 Bilim ve Teknoloji
Microsoft'un başını ağrıtacak!
Microsoft'un başını ağrıtacak! Microsoft’un akıllı bilekliği Microsoft Band’in ikinci jenerasyonu, geçtiğimiz Ekim ayında tatınılmıştı. Surface Pro 4 ve Surface Book’un yanı sıra tanıtılan Microsoft Band 2, beklendiği gibi oldukça başarılı oldu.
8.02.2016 Bilim ve Teknoloji
Microsoft o ürünlerini geri çağırıyor!
Microsoft o ürünlerini geri çağırıyor! Piyasaya sürülen tüm elektronik cihazlar, üretim aşamasının tamamlanmasından sonra detaylı şekilde kontrol ediliyorlar
5.02.2016 Bilim ve Teknoloji
Dört adet Huawei P9 geliyor!
Dört adet Huawei P9 geliyor! Huawei P9 dört versiyonda gelecek.
19.01.2016 Bilim ve Teknoloji
Snapdragon 820 işlemcili ilk telefon tanıtılıyor
Snapdragon 820 işlemcili ilk telefon tanıtılıyor Qualcomm'un üst seviye mobil cihazlar için tasarladığı dört çekirdekli Snapdrgon 820 sahne alıyor.
5.01.2016 Bilim ve Teknoloji
Samsung, CES 2016 etkinliğinde yeni nesil 2TB'lık SSD'lerini duyurdu
Samsung, CES 2016 etkinliğinde yeni nesil 2TB'lık SSD'lerini duyurdu Samsung, CES 2016 etkinliğinde yeni nesil 2TB'lık SSD'lerini duyurdu.
5.01.2016 Bilim ve Teknoloji
Samsung 12 inçlik Windows 10 ile çalışan bir tablet hazırlıyor
Samsung 12 inçlik Windows 10 ile çalışan bir tablet hazırlıyor Samsung'dan Surface Pro 4 ve Apple iPad Pro'ya rakip Windows 10 tabanlı bir tablet geliyor.
29.12.2015 Bilim ve Teknoloji
HP yeni hibrit bilgisayar: HP Elite x2
HP yeni hibrit bilgisayar: HP Elite x2 HP'nin iş dünyasına özel yeni ikisi bir arada bilgisayarı Elite x2 tanıtıldı.
10.12.2015 Bilim ve Teknoloji
Füze gösterip geçti
Füze gösterip geçti Rus savaş gemisi ‘Sezar Kunikov’un İstanbul Boğaz’ından geçişi sırasında omzunda karadan havaya atılan füze taşıyan bir asker görüntüsü tepki çekti
29.09.2021 Gündem
Microsoft Surface Phone geliyor
Microsoft Surface Phone geliyor Microsoft yeni akıllı telefon serisi için kolları sıvamış durumda. Uzunca bir süredir söylenti şeklinde gündeme gelen Surface Phone için artık geri sayım başladı diyebiliriz. Windows RT ve Windows Phone 8 ile birlikte gördüğümüz Surface serisi tabletlere artık telefon da eklenecek.
5.12.2015 Bilim ve Teknoloji
İşte Microsoft'un hiç tanıtmayacağı tableti!
İşte Microsoft'un hiç tanıtmayacağı tableti! Microsoft'un iptal edilen tableti Microsoft Mercury sızdırıldı.
30.11.2015 Bilim ve Teknoloji
Surface Pro 4 için yepyeni bir tanıtım videosu yayınlandı
Surface Pro 4 için yepyeni bir tanıtım videosu yayınlandı Microsoft, "dizüstü yerine tablet" sloganıyla duyurusunu gerçekleştirdiği dördüncü nesil Surface tabletin için yeni bir TV reklamı yayınladı.
10.11.2015 Bilim ve Teknoloji
Surface Pro 4'e rakip geliyor: Lenovo ThinkPad X1 Tablet
Surface Pro 4'e rakip geliyor: Lenovo ThinkPad X1 Tablet Lenovo'nun bilgisayar yol haritası sızdırıldı. Çinli şirket Surface Pro 4'ün karşısına iddialı bir rakip hazırlıyor.
4.11.2015 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Surface ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki surface haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.