Şüpheli Çanta

Şüpheli Çanta

Son dakika şüpheli çanta haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şüpheli çanta ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şüpheli çanta haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şüpheli Çanta

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şüpheli çanta gelişmeleri de dahil olmak üzere 356 şüpheli çanta haberi bulunmuştur. Tüm şüpheli çanta haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galata’da dehşet anları!  “Ölmek istiyorum” diyerek şüpheli çantayı fırlattı çığlık çığlığa kaçarken birbirlerini ezdiler
Galata’da dehşet anları! “Ölmek istiyorum” diyerek şüpheli çantayı fırlattı çığlık çığlığa kaçarken birbirlerini ezdiler   Galata Kulesi Meydanı’nda bir binanın girişinde unutulan şüpheli çantayı alan şahsın, “ölmek istiyorum” diyerek vatandaşların üstüne fırlatması sonucu yaşanan dehşet anlarının güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Vatandaşların can havliyle koşarak adeta birbirlerini ezdikleri o anlarla ilgili fünye ile patlatılan çantadan yiyecek ve çocuk bezi çıkmıştı.
23.05.2023 Gündem
Galata’da dehşet anları kamerada! Birbirlerini ezdiler
Galata’da dehşet anları kamerada! Birbirlerini ezdiler Galata Kulesi Meydanı’nda bir binanın girişinde unutulan şüpheli çantayı alan şahsın, “ölmek istiyorum” diyerek vatandaşların üstüne fırlatması sonucu yaşanan dehşet anlarının güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Vatandaşların can havliyle koşarak adeta birbirlerini ezdikleri o anlarla ilgili fünye ile patlatılan çantadan yiyecek ve çocuk bezi çıkmıştı.
23.05.2023 Vatan TV
Galata Kulesi'nin yanında şüpheli paket paniği, çantayı alıp: Ölmek istiyorum ben açarım
Galata Kulesi'nin yanında şüpheli paket paniği, çantayı alıp: Ölmek istiyorum ben açarım Beyoğlu'nda şüpheli çanta paniğe neden oldu. Polisin aldığı güvenlik önlemlerine rağmen, bir kişi, "Ben zaten ölmek istiyorum ağabey. Ben bu çantayı açarım" diye bağırarak yanına gittiği çantayı eline aldı. Bu kişinin polisin müdahalesi sonrası çantayı atmasıyla sokakta bulunanlar panikle kaçmaya başladı. Fünye ile patlatılan çantadan patlamış mısır, çocuk bezi ve kıyafetler çıktı.
1.01.2023 Gündem
İstanbul'da bomba paniği!
İstanbul'da bomba paniği! Çağlayan’da tadilat yapılan bir binanın girişindeki şüpheli çanta içerisinde patlayıcıya benzer bir madde görülmesi üzerine polis alarma geçti. Bomba imha uzmanlarının yaptığı incelemelerde şüpheli çantada el bombası olduğu belirlendi. Etkisiz hale getirilen el bombası, incelenmek üzere emniyete götürüldü.
6.06.2022 Gündem
İstiklal Caddesi'nde şüpheli paket alarmı
İstiklal Caddesi'nde şüpheli paket alarmı Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde bulunan şüpheli çanta polisi harekete geçirdi. Fünyeyle patlatılan çantanın boş olduğu anlaşıldı
20.07.2020 Gündem
Şüpheli çanta Apple'a mağaza kapattırdı
Şüpheli çanta Apple'a mağaza kapattırdı Apple'ın Oregon'da bulunan mağazasının önüne konulan şüpheli çanta nedeniyle mağaza apar topar kapatıldı, çantanın içinden bir poşet dolusu elma çıktı.
29.05.2020 Bilim ve Teknoloji
Kilis’te şüpheli çanta alarmı!
Kilis’te şüpheli çanta alarmı! Kilis’te kaldırıma bırakılan şüpheli çanta fünye ile patlatıldı. Çantadan ayakkabı ve elbise çıktı.
2.04.2018 Yaşam
Bankta unutulan çanta paniğe neden oldu
Bankta unutulan çanta paniğe neden oldu Konya’da bir bankta unutulan şüpheli çanta polis ekiplerini harekete geçirerek paniğe neden oldu. Çanta sahibinin arkadaşına teslim edilirken, çantanın içinden ise Kuran-ı Kerim ve kitap çıktı.
27.03.2018 Yaşam
Beşiktaş'ta şüpheli çanta alarmı!
Beşiktaş'ta şüpheli çanta alarmı! Beşiktaş İskelesi karşısında bulunan otobüs duraklarına bırakılan şüpheli çanta polisi alarma geçirdi. Çevrede geniş güvenlik önlemi alınırken, olay yerine bomba imha ekipleri çağrıldı.
15.03.2018 Yaşam
Beşiktaş'ta şüpheli çanta alarmı
Beşiktaş'ta şüpheli çanta alarmı Beşiktaş'ta bulunan şüpheli çantayı polis fünye ile kontrollü patlattı. Pakette herhangi bir olumsuz duruma rastlanmadı.
29.09.2021 Gündem
Üsküdar’da şüpheli çanta paniği
Üsküdar’da şüpheli çanta paniği Üsküdar’da yol ortasına bırakılan çanta paniğe yol açtı. Bomba imha uzmanlarının yaptığı incelemede çantadan karton bardak ve çöp çıktı.
29.09.2021 Gündem
Atatürk Havalimanı'nda şüpheli çanta alarmı
Atatürk Havalimanı'nda şüpheli çanta alarmı Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Geliş B kapısında unutulan sırt çantası polisi alarma geçirdi.
29.09.2021 Gündem
Atatürk Havalimanı'nda şüpheli paket alarmı!
Atatürk Havalimanı'nda şüpheli paket alarmı! İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar girişinde bulunan şüpheli bir çanta polisi alarma geçirdi.
6.12.2017 Haber
Atatürk Havalimanı'nda şüpheli paket alarmı
Atatürk Havalimanı'nda şüpheli paket alarmı Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali girişinde bulunan bir sırt çantası için şüpheli paket ihbarı yapıldı. Bomba imha ekibinin şüpheli pakete müdahale ederek kontrollü patlatma yapıldı
29.09.2021 Gündem
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde hareketli dakikalar!
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde hareketli dakikalar! 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde bulunan şüpheli paket polisi alarma geçirdi. Köprü çift yönlü olarak trafiğe kapatıldıktan kısa süre sonra paketin boş çıkması üzerine köprü tekrar trafiğe açıldı.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da şüpheli paket alarmı!
İstanbul'da şüpheli paket alarmı! Şişli Mecidiyeköy'de bir iş merkezinin önünde bulunan şüpheli çanta polisi alarma geçirdi.
29.09.2021 Gündem
Atatürk Havalimanı metro durağında şüpheli çanta paniği!
Atatürk Havalimanı metro durağında şüpheli çanta paniği! Atatürk Havalimanı yönüne metro seferleri şüpheli çanta nedeniyle bir süre yapılamadı.
29.09.2021 Gündem
Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi sahipsiz çanta alarmı!
Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi sahipsiz çanta alarmı! Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji bölümü tuvaletinde unutulan sahipsiz bir çanta paniğe neden oldu. Hastanenin onkoloji bölümü tedbir maçlı boşaltıldı. Uzman ekibin fünye ile patlattığı çantanın bir hasta yakını tarafından unutulduğu belirtildi.
29.09.2021 Gündem
Çevik kuvvet şubesi önünde şüpheli çanta paniği
Çevik kuvvet şubesi önünde şüpheli çanta paniği Bolu'da, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü önünde park halindeki otomobilin arkasına bırakılan çanta, fünye ile patlatıldı. İçinden kıyafet çıkan çantanın sahibi üniversite öğrencisi Sevinç Turgut, araçta oluşan hasarı kendisinin ödeyeceği endişesini yaşadı. Polis, hasarın valilik tarafından karşılanacağını açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Londra'da şüpheli çanta alarmından, elektronik sigara çıktı!
Londra'da şüpheli çanta alarmından, elektronik sigara çıktı! İngiltere'nin başkenti Londra'da bir metro ve tren istasyonu şüpheli çanta ihbarı nedeniyle tahliye edildi. Olaya patlayan elektronik sigaranın neden olduğunu tahmin ediliyor
29.08.2017 Dünya
Taksim Meydanı yakınında şüpheli paket ihbarı
Taksim Meydanı yakınında şüpheli paket ihbarı Taksim Meydanı'nda elektrik panosu yanında bırakılan şüpheli bir çanta polisi alarma geçirirken fünye ile patlatılan çantadan çamaşır çıktı.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da şüpheli çanta paniği!
İstanbul'da şüpheli çanta paniği! İstanbul Karaköy iskelesi önünde şüpheli bir çanta polisi alarma geçirdi.
29.09.2021 Gündem
G.Saray'da kamp kadrosu belli oldu!
G.Saray'da kamp kadrosu belli oldu! Galatasaray Futbol Takımı, 2017-2018 sezonu hazırlıkları kapsamında yurt dışı kampı için Slovakya'nın Bratislava kentine gitti. Teknik Direktör Igor Tudor, takımda görmek istemediğİ 7 ismi kadroya dahil etmedi.
30.06.2017 Galatasaray
İsveç'te havalimanında bomba alarmı
İsveç'te havalimanında bomba alarmı İsveç'in Göteborg kentindeki Landvetter Havalimanı, şüpheli bir çanta nedeniyle kısmen boşaltıldı.
22.05.2017 Dünya
Beşiktaş'ta panik! Şüpheli çanta fünyeyle patlatıldı
Beşiktaş'ta panik! Şüpheli çanta fünyeyle patlatıldı Beşiktaş'ta otobüs duraklarının arkasına bırakılan çanta, bomba olabileceği şüphesiyle fünyeyle patlatıldı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şüpheli Çanta ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şüpheli çanta haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.