Şüpheli Araç

Şüpheli Araç

Son dakika şüpheli araç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şüpheli araç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şüpheli araç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şüpheli Araç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şüpheli araç gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.029 şüpheli araç haberi bulunmuştur. Tüm şüpheli araç haberleri aşağıda listelenmiştir.
252 milyon lira değerinde gümrük kaçağı eşya ve tütün yakalandı
252 milyon lira değerinde gümrük kaçağı eşya ve tütün yakalandı Ticaret Bakanlığı, Ankara ve Mersin'de 252 milyon lira değerinde gümrük kaçağı eşya ve tütün ele geçirildiğini açıkladı.
16.03.2024 Gündem
İdam sırasında şoke eden olay! Gardiyana dönerek söyledi
İdam sırasında şoke eden olay! Gardiyana dönerek söyledi Meşru müdafaa olarak bir polisi vurarak öldürdü ve mermi yağmurundan sağ çıktı. Jüri üyeleri, Wesley Ruiz'in 'meşru müdafaa' savunmasına inanmadı ve idam cezası verdi. Yıllar boyunca itiraz edilse de sonuç çıkmadı. Ruiz, dün idam edildi. Ruiz’in idamında son sözlerini söyleyeceği esnada şaşırtan bir olay yaşandı.
3.02.2023 Dünya
Araba sahiplerinden ‘pes’ dedirten kurnazlık! 'Hesabını da bizden soracaklar'
Araba sahiplerinden ‘pes’ dedirten kurnazlık! 'Hesabını da bizden soracaklar' Antalya’da haciz yoluyla bağlanan bir aracı çekiciyle almaya giden ekipler, karşılaştıkları manzara karşısında adeta şoke oldu. Araçtan geriye üzerindeki plakasıyla birlikte bagaj kapağı kaldığını gören ekipler, kapağı çekiciye yükleyip yediemin otoparkında muhafaza altına aldı. Bu yöntemin araç sahipleri tarafından oldukça sık yapılmaya başlandığını belirten Antalya Otoparkçılar ve Oto Yıkamacılar Derneği Başkanı Hakan Topçu, "Bunların herhangi bir satışı gerçekleşmez. Sorumluluğu bize ait. Bu bagaj kapağına bir şey olsa hesabını da bizden soracaklar" dedi.
7.09.2022 Yaşam
Yunanistan'da casus yazılım skandalı! Kyriakos Miçotakis'e soğuk duş: 2023 planları suya düştü...
Yunanistan'da casus yazılım skandalı! Kyriakos Miçotakis'e soğuk duş: 2023 planları suya düştü... Yunanistan'da casus yazılım skandalının sarsıntıları devam ediyor. Atina'da adeta deprem etkisi yaratan olay ile ilgili Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis 'özür' geldi. Ancak bu özrün Miçotakis'i kurtaramayacağı belirtiliyor. İşte skandal sonrası Miçotakis'i bekleyen tehlike...
9.08.2022 Dünya
Donald Trump'a FBI baskını! ABD tarihinde bir ilk: Ajanlar evinde arama yaptı...
Donald Trump'a FBI baskını! ABD tarihinde bir ilk: Ajanlar evinde arama yaptı... ABD'nin eski başkanı Donald Trump'ın Florida eyaletinde Mar-a-Lago bölgesindeki evine, Amerikan Federal Soruşturma Bürosu'nun (FBI) baskın düzenlediğini açıklandı. CNN'in iddiasına göre Trump, baskın sırasında New York'taydı. Baskınla birlikte Donald Trump taraftarları hemen konutunun önünde toplandı ve eski başkana destek verdi. Öte yandan, Trump'ın Oval Ofis belgelerini, tuvalete atıp yok ettiğine dair iddialara kanıt gösterilen fotoğraf da baskından saatler önce yayınlandı!
9.08.2022 Dünya
ABD'de Müslümanlara yönelik cinayetler! Şüpheli araç aranıyor...
ABD'de Müslümanlara yönelik cinayetler! Şüpheli araç aranıyor... ABD’de 4 Müslümanın cinayete kurban gitmesi Albuquerque kentini sarstı. Kasım ayından beri biri Afgan, üçü Pakistanlı dört Müslüman pusu kurularak öldürüldü. ABD Başkanı Biden ‘öfke ve üzüntü’ duyduğunu, soruşturmanın sonucunu beklediğini belirtti.
9.08.2022 Dünya
Haciz kurnazlığı! Akıllara durgunluk veren yöntem ortaya çıktı
Haciz kurnazlığı! Akıllara durgunluk veren yöntem ortaya çıktı Antalya’da haciz yoluyla bağlanan araçlarını bazı vatandaşların ilginç bir yöntemle geri almaya çalıştığı ortaya çıktı. Araçların iç aksanını, motor, koltuk ve tekerleklerini söktükten sonra yol kenarına park edip kendi araçlarını polise ‘şüpheli araç’ diye ihbarda bulunan bazı kişilerin ardından yediemin ihalesine girerek aracını ucuza aldığı belirlendi. Bu yöntemlerden en ilginci ise yediemin otopark sahiplerini bile şaşırtan araç motoru oldu. Şu ana kadar parçalanmış, boşaltılmış araçla karşılaştıklarını ancak ilk defa bir araç motoruyla karşılaşınca çok şaşırdıklarını belirten Antalya Otoparkçılar ve Oto Yıkamacılar Derneği Başkanı Hakan Topçu, “Yarın icra dairesi buna karşı nasıl bir ödeme yapacak onu da bilmiyoruz. Sahibi de, aracın plakası da belli değil” dedi.
31.07.2022 Ekonomi
Bayram tatilinde 4,25 milyon TL ceza yazıldı, 497 araç trafikten men edildi
Bayram tatilinde 4,25 milyon TL ceza yazıldı, 497 araç trafikten men edildi Samsun’da 8-18 Temmuz tarihleri arasında İl Emniyet Müdürlüğü'nce yapılan uygulamalarda 130 aranan şahıs yakalandı, 7 bin 119 araç ve sürücüye 4,25 milyon TL ceza yazıldı, 497 araç trafikten men edildi.
18.07.2022 Gündem
Van Valiliği'nden 'şüpheli minibüs' açıklaması
Van Valiliği'nden 'şüpheli minibüs' açıklaması Van Valiliğinden sürücüsünün 'Dur' ihtarına uymadığı minibüsle ilgili açıklama yapıldı. Valilik meydana gelen olayda seken kurşunlardan bir göçmenin hayatını kaybettiğini, 12 düzensiz göçmenin ise hafif şekilde yaralandığını belirtti.
3.07.2022 Gündem
Oto hırsızlık çetesine operasyon: 6 gözaltı
Oto hırsızlık çetesine operasyon: 6 gözaltı İzmir'de, şasi numaralarını değiştirdikleri araçları satıp, haksız kazanç elde ettikleri belirlenen çeteye yönelik operasyonda, 6 şüpheli gözaltına alındı. Operasyon kapsamında daha önce de 1 şüphelinin yakalanıp, tutuklandığı belirtildi.
14.03.2022 Yaşam
Araba piyasasında akıllara durgunluk veren kurnazlık! ‘Şüpheli araç’ oyunu
Araba piyasasında akıllara durgunluk veren kurnazlık! ‘Şüpheli araç’ oyunu Araba piyasasındaki kurnazlık ortaya çıktı. Hacizli arabalar; sahibi tarafından motoru, koltukları, tekerlekleri hatta direksiyonu dahi sökülüp, ‘şüpheli araç’ olarak ihbar ediliyor. Otoparka çekilen hacizli aracın sahibi ise ihalede değerinin altında fiyatla aracını geri alıyor. Antalya Otoparkçılar ve Oto Yıkamacılar Derneği Başkanı Hakan Topçu: “Polis bile aracı öyle görünce şaşırıyor, çünkü araçta hiçbir şey yok. Her şeyini sökmüşler” dedi.
10.12.2021 Otomobil
Genç kadın, Taksim'de taksiciye küfür edince gözaltına alındı
Genç kadın, Taksim'de taksiciye küfür edince gözaltına alındı Taksim'de polisin denetim yaptığı kontrol noktasından otomobille geçerken bağıran ve sinkaflı küfür eden bir kadın gözaltına alındı. Saatlerce beklemesine rağmen taksi bulamadığı için taksicilere küfür ettiğini belirten kadın, hakaret ve maske takmadığı gerekçesiyle işlem yapılması için polis merkezine götürüldü.
13.10.2021 Yaşam
11 Eylül ne zaman, hangi yıl oldu? 11 Eylül İkiz Kuleler Saldırısını kim yaptı, ölenler arasında Türk var mıydı?
11 Eylül ne zaman, hangi yıl oldu? 11 Eylül İkiz Kuleler Saldırısını kim yaptı, ölenler arasında Türk var mıydı? Dünyanın seyrini değiştiren, Afganistan ve Irak'ın işgaline zemin hazırlayan, seyahatten kültüre yaşam tarzlarını etkileyen, ırkçıklık ve İslamofobi'yi artıran 11 Eylül saldırılarının üzerinden 20 yıl geçti. Peki, 11 Eylül saldırısı nedir, nasıl, ne zaman ve hangi yıl oldu? 11 Eylül İkiz Kuleler Saldırısı…
11.09.2021 Gündem
Şehit oldu, acı haber! Bakan Soylu ve Vali Yerlikaya'dan mesajlar...
Şehit oldu, acı haber! Bakan Soylu ve Vali Yerlikaya'dan mesajlar... Küçükçekmece'de "dur" ihtarına uymayıp kaçmaya çalışan sürücü tarafından yaralanıp bir ayağını kaybeden bekçi Kansu Turan şehit oldu. Şehit olan bekçi Kansu Turan için İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve İstanbul Valisi Ali Yerlikaya mesajlar paylaştı.
22.05.2021 Gündem
11 Eylül saldırısı nasıl, kaç yılında oldu? 11 Eylül saldırısında kaç kişi öldü?
11 Eylül saldırısı nasıl, kaç yılında oldu? 11 Eylül saldırısında kaç kişi öldü? ABD, tarihinin en büyük terör saldırısı 11 Eylül'ün 19. yılını, bu saldırılardan daha derin iz bırakan ve ekonomik yıkım yaratan küresel salgın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) gölgesinde anacak. Dünyanın seyrini değiştiren, Afganistan ve Irak'ın işgaline zemin hazırlayan, seyahatten kültüre yaşam tarzlarını etkileyen, ırkçıklık ve İslamofobi'yi artıran 11 Eylül saldırılarının üzerinden 19 yıl geçti. Geçen 19 yıla rağmen, ABD'nin Afganistan ve Orta Doğu'da yüz binlerce kişinin ölümüne ve trilyon dolarlara mal olan terörle mücadelesi bitmedi. Peki, 11 Eylül saldırısı nasıl oldu? 11 Eylül saldırısında kaç kişi öldü? İşte 11 Eylül saldırısı hakkında merak edilenler…
11.09.2020 Gündem
Hayalet plakadan kaymakamın eşi çıktı
Hayalet plakadan kaymakamın eşi çıktı Konya’nın Ereğli ilçesinde farklı araçlara takıldığı tespit edilince terör alarmına yol açan resmi araç plakasının 231 kilometre uzaktaki Yozgat’ın Yerköy Kaymakamlığı’na ait olduğu ortaya çıktı. Ereğli polisinin peşine düşerek durdurduğu otomobilden Yerköy Kaymakamı Mustafa Karaca’nın eşi ve iki çocuğu çıktı. Şoför Ferhat Özyürek’in daha önce alkol nedeniyle el konulduğu için ehliyeti de yoktu.
18.02.2020 Gündem
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün ortasında dehşet!
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün ortasında dehşet! İstanbul'da araç içerisinde arkadaşını bıçaklayarak öldüren şüpheli, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden atlayarak intihar etti.
26.01.2020 Yaşam
Polisten kaçıyordu, polislere çarptı: 2'si polis 3 yaralı
Polisten kaçıyordu, polislere çarptı: 2'si polis 3 yaralı Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, polisin "dur" ihtarına uymayan şüphelinin otomobiliyle ekip otosuna çarpması sonucu 2'si polis 3 kişi yaralandı.
25.12.2019 Gündem
İhbar üzerine durdurulan araçtan 18 ton siyanür çıktı
İhbar üzerine durdurulan araçtan 18 ton siyanür çıktı Gürbulak Sınırı Kapısında ihbar üzerine gerçekleştirilen operasyon kapsamında 18 ton siyanür ele geçirildi.
6.12.2019 Yaşam
Avcılar'da hareketli anlar! Polis ateş açarak durdurdu
Avcılar'da hareketli anlar! Polis ateş açarak durdurdu Avcılar'da şüphe üzerine durdurulmak istenen araç polisten kaçtı. Başakşehir'de lastikleri patlatılarak durdurulan araçtaki 3 kişi gözaltına alınırken 1 kişi yaya olarak kaçtı.
28.09.2019 Gündem
‘Devletten kaçılmaz’ dedi, dost kazığını yedi
‘Devletten kaçılmaz’ dedi, dost kazığını yedi Antalya’da polisin 'dur' ihtarına uymayan sürücü, kovalama sırasında yanındaki arkadaşının sık sık el frenini çekerek ‘devletten kaçılmaz’ sözleri üzerine otomobili ve arkadaşını bırakıp kaçtı. Polis terk edilen otomobile el koyarken araç içerisindeki şahıs gözyaşlarına hakim olamadı.
16.08.2019 Yaşam
Adıyaman'da akılalmaz olay! Otomobilinde 3 bin kurbağa bulundu
Adıyaman'da akılalmaz olay! Otomobilinde 3 bin kurbağa bulundu Adıyaman'da jandarmanın şüphe üzerine durdurduğu otomobilde yapılan aramada kaçak olarak avlanan 3 bin canlı kurbağa ele geçirildi, 5 şüpheli gözaltına alındı.
29.07.2019 Yaşam
Muğla'da "diaspor kristali" operasyonu
Muğla'da "diaspor kristali" operasyonu Muğla'nın Milas ilçesinde değerli taşlardan biri olan diaspor kristali kaçakçılığına yönelik operasyonda 3 kişi gözaltına alındı, 5 kilogram diaspor kristali ele geçirildi.
23.06.2019 Gündem
Sri Lanka'da yeni patlama
Sri Lanka'da yeni patlama Sri Lanka'nın başkenti Kolombo'ya 40 km uzaklıkta yer alan Pugoda kentinde patlama meydana geldi. Öte yandan Sri Lanka Merkez Bankası binasında çalışan personele binanın içerisinde kalmaları uyarısında bulunuldu. Banka personelinden edinilen bilgiye göre binanın yakınında bomba olabileceği şüphesiyle uyarının yapıldığı belirtildi. Başkent Kolombo'da havalimanına giden ana yol şüpheli araç sebebiyle trafiğe kapatıldı. Her iki ihbarın da asılsız olduğu bilgisi verildi.
25.04.2019 Dünya
Ankara'da dev operasyon! 241 kişi hakkında gözaltı kararı
Ankara'da dev operasyon! 241 kişi hakkında gözaltı kararı Ankara'da uyuşturucu ticareti yapan organize suç örgütüne yönelik operasyonda 241 kişinin yakalanması için 145 adrese eş zamanlı baskın düzenlendi.
6.03.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şüpheli Araç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şüpheli araç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.