Süleymaniye Camii

Süleymaniye Camii

Son dakika Süleymaniye Camii haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Süleymaniye Camii ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Süleymaniye Camii haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Süleymaniye Camii

haberleri sayfasında son dakika yaşanan süleymaniye camii gelişmeleri de dahil olmak üzere 199 süleymaniye camii haberi bulunmuştur. Tüm süleymaniye camii haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi iyice canileşiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi iyice canileşiyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'deki Vakıf Haftası toplu açılış ve vakıf insan ödül töreninde açıklamalarda bulundu. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına bir kez daha tepki gösteren Erdoğan, "İyice canileşen İsrail'i ateşkese zorlamak için baskının dozunu yükseltiyoruz 54 ürüne ihracat kısıtlaması getirmiştik. Geçen haftadan itibaren tüm ürünlerde ihracat ve ithalatı durdurduk. Soykırım davasına müdahil olmayı kararlaştırdık." dedi.
6.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ramazan Bayramı ikramiyelerini 2 ile 5 Nisan tarihleri arasında emeklilerimizin hesaplarına yatırmış olacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ramazan Bayramı ikramiyelerini 2 ile 5 Nisan tarihleri arasında emeklilerimizin hesaplarına yatırmış olacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bu yıl emeklilerimizin bayram ikramiyelerinde de yüzde 50 artışa gittik. Ramazan Bayramı ikramiyelerini inşallah 2 ile 5 Nisan tarihleri arasında emeklilerimizin hesaplarına yatırmış olacağız. Devletimizin deprem bölgesiyle ilgili yükümlülükleri azaldıkça, artan kaynağı emeklilerimiz ve çalışanlarımız başta olmak üzere milletimizin istifadesine sunmaya devam edeceğiz. Bunun yanında enflasyonu yeniden tek haneli rakamlara düşürerek tüm toplum kesimlerinde daha kalıcı refah artışı sağlayacağız" dedi.
16.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zulme uğrayan tüm kardeşlerimize dua ediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zulme uğrayan tüm kardeşlerimize dua ediyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Filistin ve Gazze halkı başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında zor günler geçiren, zulme uğrayan tüm kardeşlerimizin Allah yardımcısı olsun diye dua ediyoruz" dedi.
19.01.2024 Gündem
Hamas liderinin en yakın koruması Mossad ajanı çıktı
Hamas liderinin en yakın koruması Mossad ajanı çıktı Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ile İstanbul İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin Mossad’ın Türkiye’deki ajanlarına yönelik yaptığı operasyonla ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.
8.01.2024 Dünya
İstanbul'da Gazze ve şehitler için büyük yürüyüş!
İstanbul'da Gazze ve şehitler için büyük yürüyüş! Milli İrade Platformu'nun 308 üye kuruluşu, vatandaşlar, sivil toplum kuruluşları, yeni yılın ilk gününde 'Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet' yürüyüşü için Galata Köprüsü'nde buluştu. Binlerce kişi sabah namazının ardından köprüye akın etti. Programda konuşan İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, "Biz Türkiye'nin terörle mücadelesinde verdiği şehitlerin de, Filistin'de düşen şehitlerin de, öldürülen çocukların da katillerinin aynı odaklar olduğunu biliyoruz. Bizler Amerika'nın arkasında durduğu Siyonist düzene karşı birliğimizi sağlayacağımıza söz veriyoruz. Boykota devam edeceğimize söz veriyoruz. Bu iş ateşkesle bitmeyecek" dedi.
1.01.2024 Gündem
İstanbul'da atık deposunda yangın! Yükselen dumanlar çok sayıda noktadan görüldü
İstanbul'da atık deposunda yangın! Yükselen dumanlar çok sayıda noktadan görüldü İstanbul Fatih'te kağıt ve plastik atıkların bulunduğu depoda yangın çıktı. Yükselen dumanlar Tarihi Yarımada'da birçok noktadan görüntülendi.
26.06.2023 Yaşam
Barbaros Hayreddin Paşa Camii'nin açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 20 bin kişi aynı anda ibadet edebilecek
Barbaros Hayreddin Paşa Camii'nin açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 20 bin kişi aynı anda ibadet edebilecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Levent'teki Barbaros Hayreddin Paşa Camii'nin açılışında konuştu. Erdoğan, caminin 750 milyon liraya mal edildiğini ve camide aynı anda 20 bin kişinin ibadet edebileceğini söyledi.
12.05.2023 Gündem
Mimar Sinan'ın yapıtlarındaki sırrı ortaya çıktı! İşte depreme karşı aldığı önlemler
Mimar Sinan'ın yapıtlarındaki sırrı ortaya çıktı! İşte depreme karşı aldığı önlemler Kahramanmaraş merkezli depremlerde binlerce bina yıkıldı ve ağır hasar alırken Mimar Sinan’ın eserleri ‘asrın felaketi’ne de meydan okudu. Hatay’da Mimar Sinan tarafından 1574 yılında hacı ve ticaret kervanlarının konaklaması için yaptırılan Payas Sokullu Mehmet Paşa Külliyesi ile Kanuni Sultan Süleyman’ın 1553 Mısır seferi sırasında yaptığı Belen Kanuni Külliyesi, son depremde de ayakta kaldı. İşte büyük ustanın yapılarında depreme karşı aldığı önlemler.
28.02.2023 Gündem
Mimar Sinan eserleri nelerdir? Mimar Sinan eserlerinin özellikleri!
Mimar Sinan eserleri nelerdir? Mimar Sinan eserlerinin özellikleri! Mimarlık tarihine damga vuran Mimar Sinan Osmanlı İmparatorluğu döneminde önemli abide eserlere imza attı. Mimar Sinan'ın "çıraklık eserim" dediği Şehzade Camisi, kalfalık eseri Süleymaniye ve “ustalık eserim" dediği Edirne'deki Selimiye Camisi baş eserlerinden kabul ediliyor. Peki, Mimar Sinan eserleri nelerdir? Mimar Sinan eserlerinin özellikleri nedir? İşte Mimar Sinan’ın eserleri ile ilgili bilmeniz gerekenler…
24.05.2022 Kültür Sanat
Rize-Artvin Havalimanı bugün açılıyor
Rize-Artvin Havalimanı bugün açılıyor Türkiye'nin deniz üzerine dolgu yapılarak inşa edilen ikinci havalimanı olan Rize-Artvin Havalimanı, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bugün hizmete açılacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nca Türkiye'nin yüz ölçümünü de değiştiren 3 milyon metrekarelik alanda deniz doldurularak tamamlanan Rize-Artvin Havalimanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan uçağı ve Cumhurbaşkanı İlham Aliyev uçağı Rize-Artvin Havalimanı'na iniş yaptı. Dev havalimanının açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev gerçekleştirecek.
14.05.2022 Gündem
Ali Erbaş'tan Süleymaniye Camii'nde İngilizce hutbe
Ali Erbaş'tan Süleymaniye Camii'nde İngilizce hutbe Süleymaniye Camii'nde bayram namazını Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş kıldırdı. Süleymaniye Camii'nde yoğunluk oluştu. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş bir bölümünü ingilizce okuduğu hutbesinde 'Barış' mesajı verdi.
2.05.2022 Gündem
İslam Medeniyetleri Müzesi açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Meydanı onlara bırakmayacağız!
İslam Medeniyetleri Müzesi açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Meydanı onlara bırakmayacağız! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İslam Medeniyetleri Müzesi açılışında konuştu. Erdoğan, "Milletimizi küresel rüzgarların önünde savurmak isteyenlere inşallah meydanı bırakmayacağız." dedi.
8.04.2022 Siyaset
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: "Namaz çok önemli, namaz dinin direği, müminin miracıdır"
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: "Namaz çok önemli, namaz dinin direği, müminin miracıdır" Ramazan ayının ilk sahurunda Diyanet TV’nin konuğu olan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Ramazan ayının Türk milleti, İslam alemi ve bütün insanlık için hayırlara vesile olmasını diledi.
2.04.2022 Gündem
Süleymaniye Camii minaresi şerefesinden parça koptu!
Süleymaniye Camii minaresi şerefesinden parça koptu! Süleymaniye Camii'nin minarelerinden birinin şerefesinden kopan parça kurşun kaplı kubbesine zarar verdi.
1.04.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan 2. Yeditepe Bienali'de konuştu: Sinsi saldırıya karşı imkanlarımızı devreye almalıyız.
Cumhurbaşkanı Erdoğan 2. Yeditepe Bienali'de konuştu: Sinsi saldırıya karşı imkanlarımızı devreye almalıyız. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2. Yeditepe Bienali'nde konuştu. Erdoğan, "Sanat konusunda yaşatıcı, kuşatıcı, geliştirici vasfıyla tarihe damgasını vurmuş bir milletiz. Medya mecraları üzerinden dünyaya boca edilen batı menşeili kültür sanat eserlerinin içine özenle yerleştirilen mesajların elbette amacı var. Sapkınlığı sanat adı altında normalleştirme gayesi taşıyan sinsi saldırıya karşı imkanlarımızı devreye almalıyız." dedi.
7.01.2022 Siyaset
AKM yeniden ‘merhaba’ diyor! Bakan Ersoy yeni gelişmeyi duyurdu
AKM yeniden ‘merhaba’ diyor! Bakan Ersoy yeni gelişmeyi duyurdu Sanatseverlerin büyük bir özlemle beklediği İstanbul Atatürk Kültür Merkezi sanata yeniden “Merhaba” diyecek. Hasret, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı görkemli bir törenle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda son bulacak. AKM tanıtım toplantısında konuşan Bakan Ersoy, "Toplam maliyeti yaklaşık 2 milyar lira olan yeni Atatürk Kültür Merkezi için 'kapsamlı' ifadesi oldukça yetersiz kalıyor diye düşünüyorum. Biz teknoloji olarak en son teknolojiyi kullanıyoruz. Dünyanın sahne teknolojileri konusunda en ileri teknolojisini kullanan firma ile anlaştık. Dünyadaki emsalleriyle kıyaslanamayacak kadar uygun şartlarla mal etmeyi başardık" dedi.
28.10.2021 Gündem
Bakan Ersoy: İstanbul'u uluslararası etkinliklerin merkezi haline getirmeye başlıyoruz
Bakan Ersoy: İstanbul'u uluslararası etkinliklerin merkezi haline getirmeye başlıyoruz Fotoğraf sanatçısı İzzet Keribar'ın 'Miras: İstanbul'da Osmanlı Mimarisi ve Çini Sanatı' konulu sergisinin açılışında konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "29 Ekim itibariyle İstanbul'dan başlayarak çok yoğun bir şekilde kültür sanat etkinliklerini hayata geçirmeye başlıyoruz. 15 Ekim'de de bunun lansmanını yapmaya başlayacağız. İstanbul'u uluslararası etkinliklerin merkezi haline getirmeye başlıyoruz" dedi.
2.10.2021 Kültür Sanat
İstanbul ve Atina arasında "iyi niyet protokolü" imzalandı
İstanbul ve Atina arasında "iyi niyet protokolü" imzalandı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Atina Belediye Başkanı Kostas Bakoyannis, şehirler arasında "iyi niyet protokülü" imzaladı.
19.03.2021 Gündem
Danıştay Ayasofya kararını açıkladı!
Danıştay Ayasofya kararını açıkladı! Danıştay 10. Dairesi, Ayasofya'nın camiden müzeye dönüştürülmesine dair 24 Kasım 1934 tarihli Bakanlar Kurulu kararını iptal etti. Ayasofya’nın ibatede açılması önündeki engeli kaldırdı. Danıştay'ın gerekçesinde, Ayasofya'nın Fatih Sultan Mehmet Han Vakfı mülkiyetinde olduğu, cami olarak toplumun hizmetine sunulduğu, tapu belgesinde cami vasfı ile tescilli olduğu, bunun değiştirilemeyeceği kaydedildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, altında kendi imzası bulunan Ayasofya kararını twitter adresinden paylaşarak "Hayırlı olsun" dedi.
10.07.2020 Gündem
TBMM Başkanı Şentop'tan Yunanistan açıklaması
TBMM Başkanı Şentop'tan Yunanistan açıklaması TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Yunanistan'ın Ege adalarını silahlandırmasına ilişkin, "Türkiye bunları yakından takip ediyor. Tabii adalara 3-5 silah koymakla Türkiye açısından bir risk, bir tehdit oluşturacağını düşünenler varsa yanılıyorlar, hata ediyorlar. Ama Türkiye uluslararası hukukun ve anlaşmaların kendisine tanımış olduğu tüm hakların ve yetkilerin peşinde ve onları yakından takip ediyor. Gereken zamanda gereken adımları atar Türkiye. Kimsenin endişesi olmasın" dedi.
24.01.2020 Siyaset
Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden Süleymaniye açıklaması
Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden Süleymaniye açıklaması SÜLEYMANİYE Camii'nde kıbleye göre sol harim giriş kapısında kullanılan ayetlerin sıralamasında yanlışlık olduğu ortaya çıktı. Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "2007-2013 yılları arasında Süleymaniye Camiinin restorasyonu Genel Müdürlüğümüzce yapılmıştır. Bu restorasyon kapsamında Caminin ahşap kapı kanatları üzerinde yer alan ayetlerin bulunduğu kitabelere temizlik dışında bir müdahale yapılmamıştır." denildi.
29.12.2019 Gündem
Kesinleşmiş hapis cezası bulunan PKK'lı Süleymaniye Camii'nde yakalandı
Kesinleşmiş hapis cezası bulunan PKK'lı Süleymaniye Camii'nde yakalandı Süleymaniye Camisi'nde terör örgütü PKK/KCK'dan kaydı bulunan şüpheli cami polisleri tarafından yakalandı.
16.10.2019 Gündem
Bakan Kurum'dan milyonlarca araç sahibini ilgilendiren müjde!
Bakan Kurum'dan milyonlarca araç sahibini ilgilendiren müjde! Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Anadolu Ajansı Editör Masası'nda gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, LPG'li araçların kapalı otoparklara girişiyle ilgili; "nisan ayında gerekli düzenlemeler yapılacak." dedi. Bakan Kurum, "QR" kodlu tapu işlemlerini anlatırken, "Bu sistemle bugüne kadar 200 bin tapu işlemi yapıldı. QR kodlu tapularımız hem görsel hem de bilgi anlamında çok önemli." ifadelerini kullandı.
19.03.2019 Siyaset
Depremin ayak sesleri! Marmara'da ciddi bir gerilim yaşanıyor
Depremin ayak sesleri! Marmara'da ciddi bir gerilim yaşanıyor Jeoloji Mühendisleri Odası Yalova Temsilcisi Osman Kendir, Marmara’da ciddi bir gerilim gözlendiğini, bunun beklenen depremin ayak sesleri olduğunu iddia etti. Deprem uzmanı Prof. Dr. Ahmet Ercan ise beklenen İstanbul depremiyle ilgili DHA'ya çarpıcı açıklamalarda bulundu. "Çanlar 2033'ten sonra çalmaya başlar" diyen Ercan, "Yapı niteliğine baktığımız zaman depremden yüzde 35 oranında Anadolu yakası etkilenecek. Yüzde 65 yıkımı ise Avrupa yakası yaşayacak" diye konuştu. Ercan, "Beklenen İstanbul depremi bir tane deprem olmayacak. İstanbul depremi en az 3 tane deprem olacak." dedi.
30.11.2018 Gündem
Kanunsuzluğa izin vermeyiz
Kanunsuzluğa izin vermeyiz Yıldırım, ABD elçiliğine saldırıyı kınadı: Ülkemizde görev yapan diplomatların güvenliğini sağlamak görevimizdir
21.08.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Süleymaniye Camii ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki süleymaniye camii haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.