Suikast Timi

Suikast Timi

Son dakika suikast timi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan suikast timi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını suikast timi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Suikast Timi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan suikast timi gelişmeleri de dahil olmak üzere 213 suikast timi haberi bulunmuştur. Tüm suikast timi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erdoğan'ın konakladığı Marmaris'teki otelde 15 Temmuz'un izleri hala duruyor
Erdoğan'ın konakladığı Marmaris'teki otelde 15 Temmuz'un izleri hala duruyor Türk Silahlı Kuvvetleri içindeki FETÖ/PDY mensubu bir grubun 15 Temmuz 2016 günü darbe girişimi sırasında Marmaris ilçesinde saldırdıkları 5 yıldızlı Turban Grand Yazıcı Otel’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tatili süresince çalışma ofisi olarak kullandığı ve şehit edilen koruması Mehmet Çetin’in odası tarihin izlerini taşıyor.
14.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanına suikast girişiminde, eski başyaver ile albayın hapis cezaları onandı
Cumhurbaşkanına suikast girişiminde, eski başyaver ile albayın hapis cezaları onandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 15 Temmuz gecesi suikast girişiminde bulunan ekibe, Erdoğan'ın kaldığı oteli bildirdiği ileri sürülen eski başyaver Ali Yazıcı'ya Muğla 2'nci Ağır Ceza Mahkemesince verilen ağırlaştırılmış müebbet ile Dalaman eski Deniz Hava Üs Komutanı Albay Cenk Bahadır Avcı'ya verilen 13 yıl 4 ay hapis cezaları, Yargıtay 3'üncü Ceza Dairesince onandı.
2.11.2022 Gündem
Ukraynalı üst düzey isimler listedeydi! Suikast ekibi yakalandı
Ukraynalı üst düzey isimler listedeydi! Suikast ekibi yakalandı Ukrayna Güvenlik Servisi (SBU), Ukrayna Savunma Bakanı Oleksii Reznikov ve Ukrayna ordusunda görevli üst düzey yetkililere suikast planlayan Rus suikast ekibinin yakalandığını açıkladı.
8.08.2022 Dünya
İsrailli turistlere suikast planı! İranlı tetikçiye suikast başı 35 bin dolar...
İsrailli turistlere suikast planı! İranlı tetikçiye suikast başı 35 bin dolar... İstanbul’da bulunan İsrailli turistlere suikast yapmak için İran istihbaratı tarafından Türkiye’ye gönderilen İranlı ajanlar yakalanıp tutuklanmıştı. Kaçış hazırlığında yakalanan tetikçilerden İranlı Jamal Ghadakchı’nın suikast karşılığında 35 bin dolar alacağı öğrenildi. İran Deniz Kuvvetlerinde bir dönem subaylık yapan Ghadakchı’nın suikast girişiminden bir gün önce otelde susturuculu silahı denediği ve odadaki yatağa 2 el deneme ateşi açtığı ortaya çıktı.
23.07.2022 Gündem
Türkiye'deki İsraillilere yönelik suikast planlayan 3 İranlı tutuklandı
Türkiye'deki İsraillilere yönelik suikast planlayan 3 İranlı tutuklandı Türkiye'deki İsrail vatandaşlarına suikast hazırlığında oldukları iddiasıyla gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen İran uyruklu 3 şüpheli dün tutuklandı. Soruşturmada ilk operasyonda gözaltına alınan İran uyruklu 4 şüpheli 29 Haziran'da tutuklanmıştı. 
22.07.2022 Gündem
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
İranlı suikast timinin planı Taksim'de böyle engellendi: Burası Türkiye İsraillilere hiç bir zarar gelmez!
İranlı suikast timinin planı Taksim'de böyle engellendi: Burası Türkiye İsraillilere hiç bir zarar gelmez! İstanbul'da İsrailli turistlere suikast planı yapan İranlıların planı deşifre oldu. Yosef Levi Sfari'nin Beyoğlu İlçesi'nde konakladığı otele yerleşen İranlı "Suikast Hücresi" üyelerinin İsrail İstanbul Eski Başkonsolosu Sfari'yi kaçırarak infaz etmeyi planladıkları, ardından da İsrail uyruklu turistlere yönelik saldırı planladıkları ortaya çıktı. Casusluk faaliyetine ilişkin yürütülen soruşturmanın detayları ortaya çıktı...
10.07.2022 Gündem
İranlı suikast timine filmleri aratmayan baskın!
İranlı suikast timine filmleri aratmayan baskın! İsrailli turistlere intikam amaçlı saldırı düzenlemek isteyen İranlı suikast timi İstanbul'da yakalandı. MİT ve İstanbul Emniyeti, geçmişte birçok misyonda görev yapmış bir İsrailli diplomatın eşi ile İsrailli turist gruplarına saldırı hazırlığında oldukları iddia edilen 5 İranlıyı gözaltına aldı. Beyoğlu’ndaki bir otel ile Beylikdüzü’ndeki günlük kiralık bir daireye düzenlenen baskınların perde arkasında aksiyon filmlerini aratmayan bir operasyon yaşandı.
24.06.2022 Gündem
Rusya korkunç görüntüleri paylaştı! Bakanlık duyurdu: 'AVM, roketatar sistemlerinin deposuydu’
Rusya korkunç görüntüleri paylaştı! Bakanlık duyurdu: 'AVM, roketatar sistemlerinin deposuydu’ Rusya Savunma Bakanlığı, önceki gün Ukrayna'nın başkenti Kiev'de vurduğu ve 8 kişinin hayatını kaybettiği alışveriş merkezinin vurulma anlarına dair görüntüleri yayınladı. Rusya Savunma Bakanlığı, alışveriş merkezinin roketatar sistemleri için depo olarak kullanıldığını ve bu nedenle vurulduğunu öne sürdü.
22.03.2022 Dünya
Rus ordusunun uydu görüntüleri Ortaya çıktı! İşte Rusya'nın yeni Kiev planı...
Rus ordusunun uydu görüntüleri Ortaya çıktı! İşte Rusya'nın yeni Kiev planı... Rusya'nın Ukrayna işgalinde 27 gün geride kalırken Ukrayna'nın pek çok kentinde yaşanan şiddetli çatışmalar ve bombalamalar devam ediyor. Rus ordusunun hala düşüremediği Kiev'in çevresinden gelen uydu görüntüleri ise kısa sürede gündemin bir numaralı maddesi oldu. Görüntüleri inceleyen askeri uzmanlar Rus ordusunun yeni planını açıkladı.
22.03.2022 Dünya
Ukrayna'da hızlı bir zafer gelmeyince Putin ‘B planı’na geçti!
Ukrayna'da hızlı bir zafer gelmeyince Putin ‘B planı’na geçti! Ukrayna topraklarına girerek savaşı başlatan Rus ordusu günlerdir kuşattığı Kiev'i ve Zelenski'yi ele geçiremeyince yeni planı uygulamaya başladı. ABD’li uzmanlara göre Ukrayna’da beklediği hızda ilerleyemeyen Rusya, ‘B planı’nı devreye soktu. Buna göre yeni öncelik Kırım ile Rusya’yı karadan birbirine bağlamak.
22.03.2022 Dünya
Putin Wagner grubuna bizzat talimat vermişti! Zelenski’yi öldürmek için suikast timi hazırlayan şahıs yakalandı...
Putin Wagner grubuna bizzat talimat vermişti! Zelenski’yi öldürmek için suikast timi hazırlayan şahıs yakalandı... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş bir çok bölgede devam ediyor. Ukrayna İstihbaratı, Rus istihbaratı tarafından yönlendirilen bir kişiyi, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski'ye suikast düzenlemek için bir tim hazırlarken yakaladı. Ukrayna istihbaratı başarısız olan üç suikast girişiminden sonra Rusya Devlet Başkanı Putin'in Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenski'nin de aralarında olduğu 3 kişi için Wagner grubuna bizzat talimat verdiğini duyurmuştu.
22.03.2022 Dünya
Volodimir Zelenski'ye suikast mi düzenlenecek? Korkunç iddia!
Volodimir Zelenski'ye suikast mi düzenlenecek? Korkunç iddia! Rusya Ukrayna savaşının sona ermesi için müzakereler devam ederken, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ve hükümetine suikast düzenleneceği iddiası ortaya atıldı. İngiliz basınının iddiasına göre, Kremlin’in, "Kiev'e 400'den fazla paralı özel tim askeri gönderdiği” belirtildi. Peki, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski'ye suikast mi düzenlenecek? İşte detaylar…
28.02.2022 Dünya
İran intikam için İsrailli işadamı peşine düştü! Müthiş operasyon: MİT suikasti böyle engelledi...
İran intikam için İsrailli işadamı peşine düştü! Müthiş operasyon: MİT suikasti böyle engelledi... İran'ın nükleer programının mimarı Muhsin Fahrizade'nin İsrail tarafından öldürülmesinin ardından intikam almak isteyen İran'ın Türk vatandaşı da olan İsrailli işadamı Yair Geller'e suikast planı, MİT tarafından müthiş bir operasyonla suya düşürüldü.
11.02.2022 Gündem
Gürkan Türkoğlu yakalandı! FETÖ ile DHKP-C bağı...
Gürkan Türkoğlu yakalandı! FETÖ ile DHKP-C bağı... FETÖ üyesi istihbaratçı polislerin, terör örgütü DHKP-C ile yaptığı ‘oyunda’ rol alan Gürkan Türkoğlu, 3 gün önce İstanbul İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nün düzenlediği operasyonda yakalandı. Türkoğlu sorguda konuşursa FETÖ ile DHKP-C arasındaki bağın detayları ortaya çıkacak.
18.10.2021 Yaşam
FETÖ’nün suikast timine ceza yağdı
FETÖ’nün suikast timine ceza yağdı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a suikast timinin, 'nitelikli yağma' davasında karar çıktı. Muğla'da görülen davada FETÖ’cü 37 sanığa 15 kez, on sekizer yıl hapis cezası verildi.
3.06.2021 Arşiv
Trump Muhammed bin Selman'ı kurtarmaya çalışıyor!
Trump Muhammed bin Selman'ı kurtarmaya çalışıyor! Gelen son dakika haberine göre; Amerika Birleşik Devletleri yönetiminin, eski Suudi istihbarat yetkilisi Saad el-Cebri'ye yönelik suikast girişimiyle ilgili davada, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ı korumaya çalıştığı iddia edildi.
22.12.2020 Dünya
PKK'nın suikast timi sigara içerken fark edilerek İHA tarafından etkisiz hale getirildi!
PKK'nın suikast timi sigara içerken fark edilerek İHA tarafından etkisiz hale getirildi! Terör örgütü PKK’nın suikast timi olduğu değerlendirilen 2 terörist, gizlendikleri mısır tarlasında sigara içerken İnsansız Hava Aracı (İHA) tarafından tespit edilerek, etkisiz hale getirildi. Şırnak Silopi’de sınır bölgesinde rutin arama ve tarama faaliyeti sırasında tespit edilen teröristlerin üzerinden örgüt içinde üst düzey ve tecrübeli PKK’lıların kullandığı M16 tüfeği ele geçirildi.
18.09.2020 Gündem
Eski Başyaver Yazıcı'ya ağırlaştırılmış müebbet
Eski Başyaver Yazıcı'ya ağırlaştırılmış müebbet Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Muğla'nın Marmaris ilçesinde kaldığı otele, 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi gecesi saldırı düzenlenmesiyle ilgili Muğla 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada haklarında verilen kararlar Yargıtay 16. Ceza Dairesi tarafından bozulan, Cumhurbaşkanı eski Başyaveri Albay Ali Yazıcı ile eski Albay Cenk Bahadır Avcı ile beraat eden eski Yarbay Hüseyin Yılmaz'ın yeniden yargılanmasına devam edildi. Yazıcı, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına, Avcı ise 'Anayasayı ihlalden' 13 yıl 4 ay hapse çarptırıldı. Yılmaz hakkında verilen beraat kararı bozulurken, dosyasının Akıncı Üssündeki dava ile birleştirilmesine karar verildi.
17.07.2020 Gündem
Suikast timindeki tek firari! 4 yıldır her yerde aranıyor
Suikast timindeki tek firari! 4 yıldır her yerde aranıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Marmaris’te kaldığı otele, 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilen darbe girişimi sırasında saldırı düzenleyen suikast timinde yer alan ve firari konumdaki tek kişi olan eski yüzbaşı Burkay Karatepe, her yerde aranıyor.
14.07.2020 Gündem
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar....
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar.... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 4 yıl geçti. Demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedefleyen ve bu sinsi emellerini 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde 251 kişiyi şehit ederek gerçekleştirmek isteyen FETÖ'nün hain planında olayların merkez üssü Ankara oldu. Peki, 15 Temmuz darbe girişimi ne zaman, saat kaçta oldu?
15.07.2020 Gündem
FETÖ’nün kaçak militanları belli oldu
FETÖ’nün kaçak militanları belli oldu Fetullahçı Terör Örgütü'nün Mavi kategoride arananlar listesi de belli oldu. Listede 22 isim bulunurken aralarında örgütün azılı mensuplarından Emrullah Uslu, Ahmet Hamdi Parlak gibi isimler de yer aldı.
21.06.2020 Gündem
Bakan Varank'tan flaş yerli otomobil açıklaması
Bakan Varank'tan flaş yerli otomobil açıklaması Sanayi Bakanı Varank, yerli otomobille ilgili, "En az 10 ülkeden bayilikle ilgili benimle irtibata geçtiler. Büyük teveccüh var" dedi.
13.02.2020 Ekonomi
Marmaris'e giden suikast timini yöneten binbaşının cezası belli oldu
Marmaris'e giden suikast timini yöneten binbaşının cezası belli oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik suikast girişimi davasında karar. 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Marmaris'e giden suikast ekibini komuta ettiği belirlenen eski binbaşı Şükrü Seymen hakkında 4 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.
19.11.2019 Gündem
15 Temmuz'un 3. yıldönümü! Saat saat milli birlik destanı...
15 Temmuz'un 3. yıldönümü! Saat saat milli birlik destanı... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 3 yıl geçti. 15 Temmuz'da 251 kişi şehit oldu 2 bin 196 gazimiz var. İşte saat saat o gün yaşananlar...
15.07.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Suikast Timi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki suikast timi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.