Suçlu

Suçlu

Son dakika suçlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan suçlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını suçlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Suçlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan suçlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.548 suçlu haberi bulunmuştur. Tüm suçlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Taksisine aldığı yolcu tarafından öldürüldü! Son yolculuğuna uğurlandı
Taksisine aldığı yolcu tarafından öldürüldü! Son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'un Sarıyer İlçesinde taksisine aldığı yolcu tarafından gasbedildikten sonra bıçaklanarak öldürülen taksi şoförü Yaşar Yanıkyürek Beyoğlu Yenişehir Çarşı Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı.
18.04.2024 Gündem
Alec Baldwin yanlışlıkla yönetmeni vurmuştu! Rust filmi setindeki kazaya hapis cezası
Alec Baldwin yanlışlıkla yönetmeni vurmuştu! Rust filmi setindeki kazaya hapis cezası ABD'li ünlü aktör Alec Baldwin’in 2021’de yanlışlıkla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i vurarak ölümüne neden olduğu Rust filmi setindeki silah ve mühimmattan sorumlu Hannah Gutierrez-Reed, 18 ay hapis cezasına çarptırıldı. Gutierrez-Reed, davada ilk hüküm giyen kişi oldu.
15.04.2024 Magazin
Ece Sükan “Taş Kağıt Makas” dizisine konuk oluyor
Ece Sükan “Taş Kağıt Makas” dizisine konuk oluyor Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nun kadrosuna sürpriz bir isim katılıyor. Hikayesi kadar kadrosuyla da dikkatleri üzerine çeken dizinin yeni bölümüne ünlü isim Ece Sükan konuk oluyor.
15.04.2024 Magazin
Arda Güler'in artık sabrı kalmadı! Ancelotti hem suçlu hem güçlü: Senden özür dilemeliyim
Arda Güler'in artık sabrı kalmadı! Ancelotti hem suçlu hem güçlü: Senden özür dilemeliyim Real Madrid'in Mallorca'yı deplasmanda 1-0 mağlup ettiği karşılaşmada 4 oyuncu değişikliği yapan Ancelotti, Arda Güler'e yine süre vermedi. İtalyan teknik adamın maçın ardından soyunma odasında Arda Güler'in yanına giderek genç oyuncudan özür dilediği belirtildi.
14.04.2024 Fenerbahçe
3 yıl önce Deniz su parkında boğulmuştu! Acı gerçek gün yüzüne çıktı
3 yıl önce Deniz su parkında boğulmuştu! Acı gerçek gün yüzüne çıktı Adana’da 3 yıl önce 35 santimetrelik havuzda boğulan Deniz’in ailesi adalet isterken, baba Yusuf Karslı, "Havuzun ruhsatının olmadığını, aslında orada havuz olmadığını, kaçak yapı olduğunu, mekanik sistemlerin yanlış olduğunu, elektronik sistemlerin yanlış olduğunu öğrendik" dedi.
11.04.2024 Adana
MHP Genel Başkanı Bahçeli’den Akşener’e çağrı: Kararından vazgeç
MHP Genel Başkanı Bahçeli’den Akşener’e çağrı: Kararından vazgeç MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti kurultayında aday olmayacağını açıklayan Meral Akşener'e dikkat çeken bir çağrı yaptı.
10.04.2024 Gündem
Borcu olanlar dikkat! Haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz
Borcu olanlar dikkat! Haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz Yargıtay’dan borcu ve alacağı olan milyonları ilgilendiren emsal niteliğinde bir karara imza atıldı. Hiçbir yazılı beyan olmadığı halde sosyal medyada borçlu olduğuna ilişkin ifadeler kullanılması delil sayıldı. Konu ile ilgili açıklama yapan Avukat Ali Oktay Coşgun, bu tip uygulamalardaki yazışmaların belge niteliği taşıdığına dikkat çekerek, haklıyken suçlu duruma düşürecek konuyla ilgili de çarpıcı bilgiler verdi.
5.04.2024 Ekonomi
Bayram alışverişinden çıkan annenin ölümüne neden olan sürücü tutuklandı!
Bayram alışverişinden çıkan annenin ölümüne neden olan sürücü tutuklandı! Bursa'nın Osmangazi ilçesinde kızlarına bayramlık almaya giden anne Tuba Çival’in ölümüne, kızları M.Ç. ile R.Ç.'nin yaralanmasına neden olan sürücü Recep Öztok tutuklandı. Gözaltına alınan Öztok, kendisine "Aşırı hızlı gidiyordu, suçlu bu adam" diyenlere ağlayarak,"Sayaç mı var sende, söylesene bana" dedi.
3.04.2024 Gündem
İstanbul Adalet Sarayı'na saldırıyı gerçekleştiren teröristin ablasının ifadesi ortaya çıktı
İstanbul Adalet Sarayı'na saldırıyı gerçekleştiren teröristin ablasının ifadesi ortaya çıktı İstanbul Adalet Sarayı'na yönelik 6 Şubat'taki terör saldırısını gerçekleştiren terörist Pınar Birkoç'un ablası Necmiye Birkoç, DHKP/C terör örgütü üyeliği suçundan yargılandığı davada adliye saldırısına ilişkin tutuklanmasıyla ilgili konuştu. Sanık Necmiye Birkoç, "Burada olanlar çok kötü bir tesadüftü. Tek sorun Pınar'ın ablaları olmamız. Hazır o gün burada biz vardık, suçlanacak biz vardık duruşmamız vardı. Ablamla ben suçlu değiliz, suçlamaları kabul etmiyoruz" diyerek tahliyesini talep etti. Mahkeme, sanığın tutukluluk halinin devamına ve dosyasının da ayrılmasına karar verdi. Sanık Necmiye Birkoç, saldırının yapıldığı 6 Şubat'ta, 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde duruşmaya çıkmış ve duruşmayı izlemeye gelen ablası Nejla Birkoç ile duruşma sonrasında gözaltına alınarak tutuklanmıştı.
2.04.2024 Gündem
Kızlarına bayramlık almaya giden anneye yaya geçidinde otomobil çarptı
Kızlarına bayramlık almaya giden anneye yaya geçidinde otomobil çarptı Bursa'da yaya geçidinde otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden Tuba Çival'in (39), aynı kazada yaralanan kızları M.Ç. (7) ile R.Ç.'ye (14) bayramlık kıyafet almak için alışverişe çıktığı öğrenildi.
2.04.2024 Gündem
Resmi olmayan sonuçlara göre Zeydan Karalar yeniden belediye başkanı oldu
Resmi olmayan sonuçlara göre Zeydan Karalar yeniden belediye başkanı oldu Resmi olmayan rakamlara göre Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na yeniden Zeydan Karalar seçildi
31.03.2024 Adana
Deniz Çoban, sızan MHK toplantısını değerlendirdi!
Deniz Çoban, sızan MHK toplantısını değerlendirdi! 1 Mart 2024’te online olarak gerçekleşen MHK Eğitim Toplantısı’nın kayıtlarından bir bölüm önceki gece sızdırılmış, sonrasında ise TFF kaydın tamamını yayınlamıştı. Kayıtlardaki konuşmalar gündemde yer alırken eski hakem Deniz Çoban, görüntüleri değerlendirdi.
27.03.2024 Fenerbahçe
Trump için süre bugün doluyor! Sahip olduğu mal varlıkları ile banka hesaplarına el konulabilir
Trump için süre bugün doluyor! Sahip olduğu mal varlıkları ile banka hesaplarına el konulabilir Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın sivil dolandırıcılık davasında çarptırıldığı 464 milyon dolarlık cezayı ödemesi için verilen süre bugün sona erecek.
25.03.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Başkent Millet Bahçesi'ndeki "Büyük Ankara Mitingi"nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'deki para sayma görüntüleriyle ilgili, "Ortaya birde deste deste dolarlar, avrolar çıktı. Şimdi mahkemelerde hesap veriyorlar. Para kulelerinin doğru düzgün izahını yapamadılar. Türk siyaseti çok yüzsüzlük gördü ama böylesiyle ilk defa karşılaşıyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, Moskova'da gerçekleştirilen terör saldırıyla ilgili, "Terör kimden gelirse gelsin, faili kim olursa olsun kabul edilemez. Terörün kanlı yüzünü çok iyi bilen bir ülke olarak Rus halkının acısını milletçe devletçe paylaşıyoruz. İnsanlığın ortak düşmanı olan teröre karşı mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.
23.03.2024 Gündem
Kan parası uygulamasında  yeni görüş!
Kan parası uygulamasında yeni görüş! ‘Kan parası’ olarak bilinen tazminatın sadece ölenin mirasçıları değil, maddi veya manevi destek olduğu kişilerin de alabileceğini belirten Avukat Selin Kırhan, "Dava, ilgili Asliye Hukuk Mahkemesinde açılır. Zaman aşımı ölüm tarihinden itibaren 2 yıldır. Her halde, fiilin işlendiği tarihten itibaren 10 yıldır” dedi.
21.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Bayram tatili 9 gün oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Bayram tatili 9 gün oldu Ankara’da "Şoför Esnafları ile iftar" programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamu çalışanlarının Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarıldığını açıklayarak "Özel sektörümüzün de böyle bir yaklaşıma sahip olduğunu biliyoruz" dedi.
19.03.2024 Gündem
'Squid Game'in yıldızı cinsel istismardan suçlu bulundu!
'Squid Game'in yıldızı cinsel istismardan suçlu bulundu! Tüm dünyada bir fenomen haline gelen 'Squid Game' dizisinde Oh Il-nam (Player 001) rolüyle tanınan oyuncu Oh Young-soo, cinsel istismardan suçlu bulundu.
16.03.2024 Magazin
Seçil Erzan'ın internet geçmişi ve silinen mesajlarına ulaşıldı! Bakın neler yazmış
Seçil Erzan'ın internet geçmişi ve silinen mesajlarına ulaşıldı! Bakın neler yazmış Aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan gibi ünlü futbolcuların da 21 kişiyi dolandırdıkları iddiasıyla eski banka müdürü Seçil Erzan'ın da arasında bulunduğu 7 sanıklı dava dosyasına sanıkların telefonları ve dijital materyallerinin incelemelerine ilişkin yeni bilirkişi raporu girdi. Erzan'ın telefonunda internet üzerinden "Hangi ilaç öldürür", "Türkiye'ye suçlu iadesi olmayan ülkeler 2023", "İsviçre suçlu iadesi", "Suçlu iade etmeyen ülkeler", "intihar çeşitleri", "fare zehri insanı kaç saatte öldürür", "nasıl intihar edilir" gibi aramalar yaptığı tespit edildi. Sanıklar Ali ve Atilla Yörük'ün ise yakın tarihte telefonlarını değiştirdikleri belirlendi.
26.02.2024 Gündem
Kim suçlu: Kaldırıma park eden araç şoförü mü, aracın camını kıran mı?
Kim suçlu: Kaldırıma park eden araç şoförü mü, aracın camını kıran mı? Son dönemde oldukça sık gündeme gelen kaldırıma park eden araçlar meselesi can sıkıcı olmaya devam ediyor. Bir engellinin, yaşlı bir kimsenin ya da çocuklu bir annenin kaldırımda yürüyüşünü eziyete çeviren araçlar, vatandaşın adeta sinir uçlarıyla oynuyor. Peki kaldırıma boylu boyunca park etmiş bir aracın camını kırarsanız ne olur? Kim suçlu, araç şoförü mü yoksa camı kıran vatandaş mı? İşte detaylar...
26.02.2024 Yaşam
Daniel Alves'e şok! 4 yıl 6 ay hapis cezasına çaptırıldı
Daniel Alves'e şok! 4 yıl 6 ay hapis cezasına çaptırıldı İspanya’da devam eden davada eski Brezilyalı futbolcu Daniel Alves, 2022'de bir gece kulübünde genç bir kadına cinsel saldırıda bulunmaktan suçlu bulundu. Mahkeme 4 yıl 6 ay hapis cezası verdi.
22.02.2024 Futbol
Sıcak sahneye soğuk duş! Saunada ortaya çıkan çıplak gerçekler…
Sıcak sahneye soğuk duş! Saunada ortaya çıkan çıplak gerçekler… Başrollerini Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’nın paylaştığı Kanal D’nin yeni dizisi Senden Önce’nin senaryosu tartışma konusu oldu.
19.02.2024 Magazin
Suçluların elinde tuttuğu tabela nedir? Filmlerde suçlular neden turuncu giyer, suçluların fotoğraf çekildiği yer (arka plan) neyi ifade ediyor?
Suçluların elinde tuttuğu tabela nedir? Filmlerde suçlular neden turuncu giyer, suçluların fotoğraf çekildiği yer (arka plan) neyi ifade ediyor? Sabıka fotoğrafları geleneksel olarak tutuklanan kişilerin kimliklerinin belirlenmesine ve fiziki özelliklerinin kaydedilmesine yardımcı olmak için kullanılıyor. Birçok filmden, diziden ya da haber kanallarından aşina olduğumuz sabıka fotoğrafları ilk ne zaman ve neden çekildiği suçluların fotoğraf çekilirken neden elinde tabela tuttukları merak konusu olmuştur.
17.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Muhalefet özellikle mülteci meselesini gündeme getiriyor. Bunların hiçbirinden onlara ekmek çıkmaz, boşuna uğraşıyorlar. 31 Mart kesinlikle bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğimiz gün olacaktır.' dedi. Erzincan'daki heyelanla ilgili soruşturmaların sürdüğünü belirten Erdoğan, 'Bu aşamada önceliğimiz madencilerimize ulaşabilmek.' ifadelerini kullandı.
15.02.2024 Gündem
'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın'ın kara kutusu tahliye edildi! 'Cezamı çektim'
'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın'ın kara kutusu tahliye edildi! 'Cezamı çektim' Çiftlik Bank ana davasında 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın ve ağabeyi Fatih Aydın'ın da aralarında bulunduğu 20 sanığın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada Uruguay'dan getirilen ve Aydın'ın 'kara kutusu' olarak gösterilen Osman Naim Kaya tahliye edildi. Duruşmada savunma yapan Mehmet Aydın, "Kayyumlar tarafından şirketler yönetilirken ödemeler yapılabilirdi. Biz suçlu olsak bile ödemeler yapılacak" dedi.
14.02.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli: 31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı pekişecek
MHP lideri Bahçeli: 31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı pekişecek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Manisa'da düzenlenen "Cumhur Bizim Türkiye Hepimizin" temalı açık hava toplantısında açıklamalarda bulundu. "31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı pekişecek" diyen Bahçeli, "Manisa'nın evladı olan Özgür'e sahip çıkın, DEM'lenmiş siyasetten uzaklaşmasını temin edin" ifadelerini kullandı. İzmir'de taksici Oğuz Erge'nin yardım etmek için aracına aldığı kişi tarafından öldürülmesine tepki gösteren Bahçeli, "Taksi şoförümüzü katleden alçağın vatandaşlıktan çıkartılması, hayatı boyunca rezil ve rüsva bir şekilde yaşaması adaletin mecburiyetidir. " dedi.
4.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Suçlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki suçlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.