Neyim Var uygulaması nedir? E-devlet Neyim Var uygulaması ne işe yarar, nasıl kullanılır?
Neyim Var uygulaması nedir? E-devlet Neyim Var uygulaması ne işe yarar, nasıl kullanılır? Sağlık Bakanlığı "Neyim Var" adlı bir uygulama geliştirildiğini duyurdu. Uygulamaya ilişkin açıklamada bulunan Sağlık Bakan Yardımcısı Şuayip Birinci, bu hizmetle hasta ve hekim arasındaki bilgi asimetrisinin azalacağını, tıbbi bilgi alışverişinin hızlanacağını beyan etti. Söz konusu gelişmenin ardından Neyim Var uygulaması hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Sağlık Bakanlığı Neyim Var uygulaması nedir? Neyim Var uygulaması ne işe yarıyor?
22.10.2021 Gündem
Bakan Yardımcısı Birinci'den 'filyasyon ekibi' paylaşımı
Bakan Yardımcısı Birinci'den 'filyasyon ekibi' paylaşımı Sağlık Bakan Yardımcısı Dr. Şuayıp Birinci, Demirören Haber Ajansı'nın (DHA), Tunceli'de filyasyon ekibi ile yaptığı haberin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak, "Apollo 11 ekibinin uzaya ayak bastığı foto değil, Tunceli filyasyon ekiplerimizin Covid-19 mücadelesinden bir kare. Ayağınıza taş değmesin" ifadelerini kullandı.
22.01.2021 Gündem
Sağlık Bakanı Koca'dan Bakan Yardımcısı Birinci ile ilgili iddialara yanıt
Sağlık Bakanı Koca'dan Bakan Yardımcısı Birinci ile ilgili iddialara yanıt Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bakan Yardımcısı Şuayip Birinci'nin de yazarları arasında yer aldığı makale ile ilgili iddialara ilişkin, "Sehven yapılan ve düzeltilmesi için gerekli girişimin yapıldığı bir yazım hatasını bahane ederek bu süreci büyük özveri ve mücadele ile götüren, aynı zamanda kendisi de bir tıp doktoru olan Bakan Yardımcım Dr. Şuayip Birinci'nin ve çalışma arkadaşlarının yıpratılma çabalarını üzüntüyle karşılıyorum." ifadesini kullandı.
7.10.2020 Dünya
'Son 3 yılda kadınlar 2, erkekler 1,5 kilo ağırlaştı'
'Son 3 yılda kadınlar 2, erkekler 1,5 kilo ağırlaştı' Sağlık Bakan Yardımcısı Dr. Şuayip Birinci “Herkesin kendisine en az arabası kadar değer vermesini sağlamamız lazım. Son 3 yılda kadınlarımız 2 kilo, erkeklerimiz 1-1,5 kilo arasında ağırlaştı” dedi.
11.01.2020 Sağlık