Suadiye

Suadiye

Son dakika Suadiye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Suadiye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Suadiye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Suadiye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan suadiye gelişmeleri de dahil olmak üzere 446 suadiye haberi bulunmuştur. Tüm suadiye haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkücü Hilal Özdemir muhtar oldu! Duygularını paylaştı
Türkücü Hilal Özdemir muhtar oldu! Duygularını paylaştı Türkücü Hilal Özdemir Suadiye Mahallesi'nden muhtar seçildiğini duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Marmaray seferleri durduruldu mu? 19 Aralık Maltepe-Suadiye Marmaray çalışıyor mu, Marmaray Seferleri iptal mi?
Marmaray seferleri durduruldu mu? 19 Aralık Maltepe-Suadiye Marmaray çalışıyor mu, Marmaray Seferleri iptal mi? Marmaray seferleri durduruldu mu, Maltepe-Suadiye Marmaray seferleri iptal mi? Marmaray kullanmak isteyen vatandaşlar Marmaray seferlerinin çalışıp çalışmadığını, neden durdurulduğu merak ediyor. Peki, 19 Aralık Marmaray’da seferler neden durdu? Marmaray Maltepe-Erenköy çalışıyor mu? Marmaray Suadiye durağı açıldı mı, ne zaman açılacak?
19.12.2023 Gündem
Murat Dalkılıç ile Eda Dora ilk kez birlikte görüntülendi!
Murat Dalkılıç ile Eda Dora ilk kez birlikte görüntülendi! Londra’da yaşayan Eda Dora ile yeni bir aşka yelken açan Murat Dalkılıç Suadiye’de bir mekân açtı. Dalkılıç ve sevgilisi önceki gece kulüpten çıkarken görüntülendi.
1.12.2023 Magazin
Ben Affleck İstanbul'un keyfini çıkarıyor! Karadan geldi, denizden gitti
Ben Affleck İstanbul'un keyfini çıkarıyor! Karadan geldi, denizden gitti Dünyaca ünlü aktör Ben Affleck, İstanbul tatiline devam ediyor. Oscar’lı yıldız önceki akşam çocuklarıyla beraber Kadıköy-Suadiye’de bulunan The Townhouse’da yemek yedi.
9.08.2023 Magazin
Oğuzhan Koç'tan boşanma sorusuna tepkili yanıt!
Oğuzhan Koç'tan boşanma sorusuna tepkili yanıt! Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir çifti rüya gibi düğünle Ağustos 2022'de evlendi ama mutlulukları çok kısa sürdü. Ünlü çift mayıs başında tek celsede boşandı. Oğuzhan Koç geçen akşam Suadiye'de gergin bir şekilde görüntülendi. Ayrılık sebebi sorulunca önce köpürdü. Sonra sakinleşip yanıt verdi.
2.06.2023 Magazin
Tuvaller engelli depremzedeler için sergilendi
Tuvaller engelli depremzedeler için sergilendi Sanatta Engel Yok Vakfı, Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi sonrası yaralarımızı sarmak ve engelli yaşamlara dokunmak amacıyla “Deprem ve Umut” adlı bir sergi düzenlendi. 52 sanatçının 70 özgün eserle katıldığı sergi, İstanbul Kadıköy’de nisan boyunca açık kalacak. Sergiden elde edilecek gelirin, engelli depremzedelere akülü araç almak için harcanacağı açıklandı.
3.04.2023 Kültür Sanat
Serdar Ortaç'ın büyük acısı! Kardeşi Serkan Ortaç'ı son yolculuğuna uğurladı
Serdar Ortaç'ın büyük acısı! Kardeşi Serkan Ortaç'ı son yolculuğuna uğurladı Serdar Ortaç'ın uzun zamandır hastanede enfeksiyon tedavisi gören kardeşi Serkan Ortaç, hayatını kaybetti. Serkan Ortaç'ın cenazesi Suadiye Camii'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından defnedilmek üzere Zincirlikuyu Mezarlığı'na götürüldü. Tören sırasında Serdar Ortaç'ın güçlükle ayakta durduğu görüldü.
12.03.2023 Magazin
Bakanlıktan Kiraz Deresi'nde kirliliğe neden olan firmaya ceza
Bakanlıktan Kiraz Deresi'nde kirliliğe neden olan firmaya ceza Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Kocaeli'de Kiraz Deresi'nde kirliliğe neden olan firmaya 1 milyon 470 bin 960 TL idari para cezası uyguladı. Bakanlık ayrıca, firma yetkilileri hakkında adli işlem başlatılması için Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.
26.12.2022 Gündem
Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan Kocaeli Kiraz Deresi'ndeki kirliliğe ilişkin inceleme
Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan Kocaeli Kiraz Deresi'ndeki kirliliğe ilişkin inceleme Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde yaşanan çevre kirliliğiyle ilgili olarak açıklamada bulundu. Açıklamada, “Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde yağmur suyu hattına atık suların deşarj edilmesi Kiraz Deresi'nde kirliliğe neden oldu. Denetim ekipleri incelemelerde bulunmak üzere derhal bölgeye sevk edildi. İnceleme sonucunda kirliliğin metal yiyecek ve içecek kutusu üretimi yapan firmadan kaynaklandığı belirlendi. Analiz sonuçlarına göre firmaya idari para cezası uygulanması için idari süreç başlatıldı, ayrıca firma yetkilileri hakkında gerekli adli işlemlerin yapılması için Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulacaktır.” İfadeleri kullanıldı.
25.12.2022 Gündem
Ünlü bestekar Zeynettin Maraş vefat etti!
Ünlü bestekar Zeynettin Maraş vefat etti! 'Gizli Aşk Bu', 'İnleyen Nağmeler' gibi çok sayıda ünlü şarkının bestecisi Zeynettin Maraş hayatını kaybetti. Ünlü ismin ölüm haberini Türk sanat müziği solistlerinden Canan Karadeniz duyurdu.
23.09.2022 Magazin
Kadıköy'de eski eşinin iki arkadaşını bıçakladı;  3 saatte sonunda gözaltına alındı
Kadıköy'de eski eşinin iki arkadaşını bıçakladı;  3 saatte sonunda gözaltına alındı Kadıköy'de İlhan A., bir süre önce boşandığı  Melike Ö.'nün iki arkadaşını bıçakla yaraladıktan sonra kendisini eve kilitledi. Hastaneye kaldırılan iki yaralının durumunun iyi olduğu öğrenilirken İlhan A. 3 saat süren ikna çabalarından sonra gözaltına alındı.
31.08.2022 Yaşam
Kadıköy’de motosikletiler ‘Zafer Sürüşü’ için bir araya geldi
Kadıköy’de motosikletiler ‘Zafer Sürüşü’ için bir araya geldi Türkiye Motosiklet Platformu kulüp üyeleri, 30 Ağustos Zafer Bayramının 100. yılına özel motosiklet korteji gerçekleştirdi. Kadıköy’den başlatılan ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsünden geçerek Edirnekapı Şehitliğinde sona eren kortejde, yaklaşık 2 bin motosikletli 'Zafer Sürüşü' için bir araya geldi. Oluşturulan “Zafer Sürüşü Bayramı" kortejine vatandaşlar, bayraklar ve marşlarla eşlik etti. 30 Ağustos kutlamalarında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden geçen motosiklet korteji, havadan görüntülendi.
30.08.2022 Gündem
Çarıklı Milyoner filmi nerede çekildi, ne zaman yayınlandı? Çarıklı Milyoner oyuncuları kim ve konusu ne?
Çarıklı Milyoner filmi nerede çekildi, ne zaman yayınlandı? Çarıklı Milyoner oyuncuları kim ve konusu ne?  Kemal Sunal’ın sevilen filmleri arasında yer alan Çarıklı Milyoner oyuncuları ve konusu merak ediliyor. 1983 yapımı filmin yönetmen koltuğunda Kartal Tibet oturuyor. Peki, Çarıklı Milyoner filmi nerede çekildi? Çarıklı Milyoner oyuncuları kim ve konusu ne? 
25.08.2022 Televizyon
Kadıköy’de otomobil apartmanın bahçesine uçtu: 1 yaralı
Kadıköy’de otomobil apartmanın bahçesine uçtu: 1 yaralı Kadıköy’de seyir halindeki otomobile başka bir otomobil yandan çarptı. Çapmanın etkisiyle kontrolden çıkarak elektrik direğine çarpıp bir apartmanın bahçesine uçan lüks otomobildeki 1 kişi yaralandı.
9.07.2022 Yaşam
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak...
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak... Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları art arda geliyor. Büyük Marmara depremi ile ilgili korkutan uyarı! Bir deprem ülkesi olan Türkiye’de neredeyse bütün kentlerde küçük ya da nispeten büyük depremler meydana geliyor. Son olarak Karadeniz’de yaşanan 4.4 büyüklüğündeki depremin, İstanbul’dan da hissedilmesi endişeleri artırdı. Bu deprem ‘İstanbul depremi ne zaman olacak?’ sorusunu yeniden akıllara getirdi. Marmara’da meydana gelecek büyük bir deprem İstanbul gibi bir metropolü derinden etkileyeceği gibi, çevredeki birçok ilde de yıkıcı etki yaratacak. 1999’da meydana gelen depremin ardından başlayan kentsel dönüşüm sürecine rağmen, İstanbul’da eski ve depremde yıkım tehlikesi taşıyan birçok yapıda ise hala oturum devam ediyor. Prof. Dr. Naci Görür yaptığı açıklamada İstanbul için sürenin daraldığının altını çizerek, "İstanbul 7'nin üzerinde bir deprem ile sınanacak." ifadelerini kullandı. Peki İstanbul depremi en çok hangi ilçeleri etkileyecek? İstanbul'da depreme dayanıklı ilçeler hangileri? Tek tek açıklandı. İşte İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamaları ve ilçelere göre depremin yıkıcı etkileri...
14.04.2022 Gündem
Alzehimer hastası yaşlı kadına akılalmaz işkence! Her şey gizli kamera ile ortaya çıktı
Alzehimer hastası yaşlı kadına akılalmaz işkence! Her şey gizli kamera ile ortaya çıktı Kadıköy'de 80 yaşındaki Alzheimer hastası kadının vücudundaki morluk ve şişlikleri fark eden ailesi eve gizli kamera yerleştirdi. Kameralar dehşeti görüntüledi. Görüntülerle, yaşlı kadının Türkmenistan uyruklu bakıcısından işkence gördüğü ortaya çıktı. Ailenin şikayeti üzerine tutuklanan bakıcı, 25 gün sonra sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresine gönderildi. Aile avukatı ise yaptığı açıklamada bakıcının hala Türkiye'de olduğunu söyleyerek duruma tepki gösterdi.
22.03.2022 Gündem
Kiracı ve ev sahibi herkesi ilgilendiriyor! Büyük kriz! Kira fiyatları, aidatlar...
Kiracı ve ev sahibi herkesi ilgilendiriyor! Büyük kriz! Kira fiyatları, aidatlar... Kiracı ve ev sahiplerini ilgilendiren son dakika açıklaması! Kiralık ev ve aidat fiyatlarında büyük kriz. Pandemi ile birlikte kiralık ev fiyatları tavan yaptı. Emlakçılar evleri açık arttırma usulü ile kiralamaya başladı. 3500 liraya kiralanan evler yüzde 100 den fazla zamlanarak 10.000 liraları buldu. Önümüzdeki yıllarda ise eğer önlem alınmazsa kiralık ev krizi patlat vermesi olası. Öte yandan aidat fiyatları da yükselişe geçti. Bazı bölgelerde aidatlar kira fiyatlarıyla yarışmaya başladı. Yüksek aidatlar, verilen güvenlik, temizlik, kapalı havuz, spor salonu, sosyal alanlar gibi hizmetlerden kaynaklanıyor. 7/24 güvenliği olan bu hizmetlerin tümünü sunan sitelerde aidatlar yükseldi. Asgari ücrete yüzde 50, elektriğe, doğalgaza ve tüm fiyatlara önemli oranlarda zam geldi. Sonuçta site sakinleri aldıkları hizmetin bedelini ödüyorlar. Kat Mülkiyeti Kanunu’na göre verilen hizmetler ve ortak harcamalar arsa payına bölünüp aidat olarak toplanıyor. Düşük aidat isteyen site sakinleri genel kurullarında bu hizmetlerden bir kısmını almak istemedikleri şeklinde karar alarak, daha az aidat ödeme yoluna gidebilirler.
7.03.2022 Ekonomi
Kadıköy'de milyonluk lüks araç bu hale geldi
Kadıköy'de milyonluk lüks araç bu hale geldi Kadıköy'de iddiaya göre, yolda hızla ilerlerken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, park halindeki 2 otomobile çarparak durabildi. Park halindeki otomobillerden birinde bulunan kadın hafif yaralandı.
6.03.2022 Yaşam
Kadıköy'de pazar hareketliliği, kimileri yüzdü kimileri yürüyüş yaptı
Kadıköy'de pazar hareketliliği, kimileri yüzdü kimileri yürüyüş yaptı İstanbul'u etkisi altına alan kar yağışının bitmesinin ardından pazar günü vatandaşlar kendini sokağa attı. Kimileri caddede gezmeyi tercih ederken, Kadıköy'de bazı vatandaşlar denize girdi.
30.01.2022 Yaşam
Pantograf nedir? Pantograf kırılması ne demek, tren, metro ve tramvaylarda pantograf ne işe yarar?
Pantograf nedir? Pantograf kırılması ne demek, tren, metro ve tramvaylarda pantograf ne işe yarar? İstanbul'da Marmaray'da meydana gelen teknik arıza nedeniyle seferler geçici olarak durduruldu. TCDD, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Suadiye istasyonunda pantograf kırılması nedeni ile bir trendeki yolcular 300 m yürüyerek istasyona alınmışlardır." dedi. Söz konusu gelişmenin ardından pantograf hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Pantograf nedir, trende bulunan pantograf ne işe yarar?
26.01.2022 Bilim ve Teknoloji
Marmaray arıza yaptı! TCDD'den ilk açıklama
Marmaray arıza yaptı! TCDD'den ilk açıklama İstanbul'da Marmaray'da meydana gelen teknik arıza nedeniyle seferler geçici olarak durduruldu. TCDD, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Suadiye istasyonunda pantograf kırılması nedeni ile bir trendeki yolcular 300 m yürüyerek istasyona alınmışlardır." dedi.
26.01.2022 Gündem
İstanbul’da fırtına ne zaman bitecek? İstanbul Valiliğinden son dakika 30 Kasım İstanbul fırtına uyarısı!
İstanbul’da fırtına ne zaman bitecek? İstanbul Valiliğinden son dakika 30 Kasım İstanbul fırtına uyarısı! İstanbul’da fırtına ne zaman bitecek, fırtına ne kadar sürecek? İstanbul’da son dakika fırtına gelişmeleri takından takip ediliyor. İstanbul'da yaşanan fırtına bugün de etkisini devam ettirirken, İstanbul Valiliği fırtına uyarısı yeniledi. Şehir Hatları ve İstanbul Deniz Otobüsleri bazı seferlerini iptal etti. Fırtına nedeniyle oluşan dalgaların sahile sürüklediği kırmızı yosunlar, Caddebostan ve Suadiye sahillerini kapladı. Hava muhalefeti nedeniyle kuvvetli rüzgar ve fırtınanın İstanbul, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya ve Yalova'nın batı ve güneybatı yönlerden saatte 60-90 kilometre, yüksek kesimlerde yer yer saatte 100 kilometre hızda esmesi bekleniyor. Peki, İstanbul’da fırtına ne zaman bitecek? Fırtına ne kadar sürecek? İşte İstanbul için fırtına ve rüzgar uyarısı hakkında İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklama…
30.11.2021 Yaşam
Pelin Öztekin'den sevgilisine sürpriz doğum günü partisi!
Pelin Öztekin'den sevgilisine sürpriz doğum günü partisi! Pelin Öztekin’in uzun süren yalnızlığına iş insanı Alican Tabak ile son vermişti. Ünlü oyuncu, 31 yaşına giren sevgilisi için sürpriz bir organizasyon düzenledi.
29.11.2021 Magazin
Kadıköy ve Kağıthane'de uyuşturucu operasyonu
Kadıköy ve Kağıthane'de uyuşturucu operasyonu Kadıköy'de uyuşturucu satışı yaptığı iddiasıyla bir şüpheli gözaltına alındı. Şüphelinin üstünden 212 gram uyuşturucu çıkarken, Kadıköy ve Kağıthane'deki adresinde yapılan aramada çok miktarda uyuşturucu ile hassas terazi yakalandı.
14.10.2021 Yaşam
İçme suyundaki koku! Nedeni belli oldu
İçme suyundaki koku! Nedeni belli oldu Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde içme suyunda kötü kuku ihbarı üzerine inceleme başlatıldı. Suadiye ve Çepni mahallelerine su sağlayan gölete kaçak döküm yapıldığı tespit edildi. Göletten sızan suların yeraltı suyuna karışarak kaynağa ulaştığı ve kokuya sebebiyet verdiği belirlendi.
8.10.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Suadiye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki suadiye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.