Su Fiyatları

Su Fiyatları

Son dakika su fiyatları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan su fiyatları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını su fiyatları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Su Fiyatları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan su fiyatları gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.926 su fiyatları haberi bulunmuştur. Tüm su fiyatları haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'daki damacana su fiyatlarında rekor yükseliş! Gel-al kampanyası da tutmadı
İstanbul'daki damacana su fiyatlarında rekor yükseliş! Gel-al kampanyası da tutmadı İstanbul’da aynı markanın damacana su fiyatları semte göre değişiyor. Şube çalışanları bu farkı kira ve akaryakıt giderlerine bağlıyor. Bayii yetkilileri ise dağıtım, işçilik, kira ve işletme giderleriyle maliyetin her geçen gün arttığından dert yanıyor...
23.02.2024 Ekonomi
Kiralardaki fahiş rakamlar yurt ücretlerine de yansıdı! '10 ay için 145 bin lira ödedim'
Kiralardaki fahiş rakamlar yurt ücretlerine de yansıdı! '10 ay için 145 bin lira ödedim' YKS yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrencileri yurt arayışları başladı. Şişli'de bulunan özel bir yurtta ücretlerin 8 bin 500 lira ile 17 bin lira, Kağıthane'de bulunan bir öğrenci yurdunda ise 8 bin 500 lira ile 12 bin lira arasında değiştiği görülüyor. Kağıthane'de özel bir yurdun yöneticisi Fevziye Çelen, "Geçtiğimiz sene bu fiyatlar bugünkü fiyatların yarısından azdı. Şu an için gelen var, her zaman için fiyat konuşuluyor. Bizim koşullarımız bu deyip giden de oluyor, koşullarını çok zorlayıp kayıt yaptıran da var." diye konuştu. Öğrenci Efe Aydemir ise, "İki kişilik bir odaya 10 ay için 145 bin lira ödedim" dedi.
24.08.2023 Gündem
Damacana su fiyatından sonra depozito fiyatı da arttı
Damacana su fiyatından sonra depozito fiyatı da arttı Su fiyatları artış sonrası yeni açıklama geldi. Damacana suda yaşanan son fiyat artışlarıyla, 1 bardak suyun maliyeti 60 kuruşa ulaştı. Boş damacana depozito fiyatı ise 120 liraya kadar çıktı.
8.07.2023 Ekonomi
Paranız cebinizde kalıyor, 2840 lira tasarruf sağlıyor! Büyük talep var
Paranız cebinizde kalıyor, 2840 lira tasarruf sağlıyor! Büyük talep var Damacana su fiyatlarına gelen zamların ardından vatandaşlar farklı arayışlara yöneldi. Öne çıkan ise su arıtma cihazları oldu. Talep giderek artıyor. Bazı kişiler sağlık açısından ikilemde kalsa da, kullananlar zamanla alıştıklarını ve gayet memnun olduklarını belirtiyor. Uzman isim konuya ilişkin önemli bilgiler verdi. İşte detaylar...
28.01.2023 Gündem
Damacana fiyatı yüzde 160 arttı! Ambalajlı sudan şebeke suyuna dönüş
Damacana fiyatı yüzde 160 arttı! Ambalajlı sudan şebeke suyuna dönüş Damacana su fiyatlarının bir yılda yüzde 160 yükselmesi tüketicileri farklı arayışlara yöneltti. SUDER Başkanı Karamehmetoğlu, "Ambalajlı sulardan bir miktar şebeke suyuna dönüş oldu" dedi.
18.01.2023 Ekonomi
İstanbul'da suya yüzde 40.38 zam geldi
İstanbul'da suya yüzde 40.38 zam geldi Son dakika haberi... İBB Meclisinde oy birliğiyle alınan kararla birlikte İstanbul’da suya yüzde 40,38 zam yapıldı. Konutta kullanılan suyun birim fiyatı 11,69 TL’ye çıktı.
13.09.2022 Gündem
Damacana su fiyatı uçuşa geçti! Vatandaş çareyi böyle buldu
Damacana su fiyatı uçuşa geçti! Vatandaş çareyi böyle buldu Damacana su fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Damacana su fiyatları uçuşa geçti. Damacana su fiyatlarının artmasıyla birlikte vatandaşlar çareyi çeşmelere akın ederek buldu. Damacan su fiyatının 40 liraya ulaşması nedeniyle orman ve baraj çevresindeki çeşmelere ilgi arttı. Sazlıbosna Barajı yakınlarında bulunan bir çeşmeye gün boyu çok sayıda kişi geliyor. Gelenler, yanlarında getirdikleri damacanaları, pet şişeleri, çeşmeden doldurup, evlerine dönüyor. Yaklaşık bir aydır su ihtiyaçlarını çeşmeden karşıladıklarını söyleyen ağabey ve kardeşi, zamlar nedeniyle artan su masraflarına bu şekilde çözüm ürettiklerini anlattı.
29.08.2022 Ekonomi
Su fiyatlarına yüzde 40 zam geldi! Vatandaşlar oraya akın etti
Su fiyatlarına yüzde 40 zam geldi! Vatandaşlar oraya akın etti Su fiyatlarıyla ilgili flaş karar verildi. Zam geldi. Haberi alan vatandaşlar oraya akın etti. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı’nda suya yapılan yüzde 40 oranındaki zam gece yarısından itibaren geçerli olacağı için şehrin dört bir yanındaki su yükleme noktalarında yüzlerce kişi kuyruklar oluşturdu. İşte son dakika haberinin detayları...
28.07.2022 Gündem
Çanakkale’de su fiyatlarına yüzde 35 zam!
Çanakkale’de su fiyatlarına yüzde 35 zam! Çanakkale Belediyesi temmuz ayı olağan meclis toplantısında suya yüzde 35 zam yapıldı. Birinci kademe tarife ücreti metreküp başına 4,77’den 6,20’ye yükseldi.
4.07.2022 Ekonomi
Su fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Zam geldi
Su fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Zam geldi Su fiyatlarıyla ilgili son dakika kararı verildi. Zam geldi. İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresinin (İZSU) mayıs ayı olağan meclis oturumunda temmuz ayından itibaren suya yüzde 15 zam yapılması kararı oy çokluğuyla kabul edildi.
11.05.2022 Ekonomi
Damacana su fiyatlarına yüzde 150 zam! 'Akaryakıttan dolayı arttı'
Damacana su fiyatlarına yüzde 150 zam! 'Akaryakıttan dolayı arttı' Damacana su fiyatları ani yükseliş gösterdi. Damacana sular 4 ayda yüzde 150 fiyat artışıyla 30 liraya kadar yükseldi. İstanbul'da bir damacana su ortalama 25 liradan satılıyor. Satıcılar ise fiyatların ulaşım maliyetlerinin artmasından kaynaklandığını söyledi.
13.04.2022 Ekonomi
Su arıtma cihazları ne kadar? İşte su arıtma cihazı fiyatı ve seçerken dikkat edilmesi gerekenler!
Su arıtma cihazları ne kadar? İşte su arıtma cihazı fiyatı ve seçerken dikkat edilmesi gerekenler! Su fiyatlarına gelen zamların ardından arıtma cihazlarına olan talep de arttı. Yapılan hesaplamalara göre 4 kişilik bir aile, yılda yaklaşık 154 damacana su tüketiyor. Bir damacana suyun maliyeti 30 TL düşünüldüğünde maliyet, en az 4 bin 600 TL'ye çıkıyor. Arıtma cihazı kullanmak maliyet olarak daha hesaplı olunca çoğu kişi de arıtma cihazlarına dönüyor. Peki, Su arıtma cihazları ne kadar? İşte su arıtma cihazı fiyatı ve seçerken dikkat edilmesi gerekenler!
12.04.2022 Ekonomi
Sebze fiyatları ile ilgili sevindiren haber! İndirim geliyor...
Sebze fiyatları ile ilgili sevindiren haber! İndirim geliyor... Sebze fiyatlarındaki artış devam ederken, indirim müjdesi geldi. Domates, patlıcan, salatalık, sivri biber, kabak ve dolmalık biber fiyatları bir haftada yarı yarıya düştü. Sebze fiyatlarının yaklaşık üç kat arttığını belirten sektör temsilcileri, yeni mahsulle birlikte fiyatların 20 gün içinde normal seviyesine ineceğini duyurdu. 20 gün içinde fiyatların daha da düşmesini beklediklerini dile getiren üreticiler, “Bütün fiyatlar yarı yarıya düşmüş durumda. Bu düşüş devam edecek. Havaların ısınmasıyla tüketicilerimiz daha ucuza ürün yiyeceklerdir” ifadelerini kullandı.
12.04.2022 Ekonomi
Damacana su fiyatları ne kadar oldu? 19 LT su fiyatı kaç lira? Arıtma avantajlı mı?
Damacana su fiyatları ne kadar oldu? 19 LT su fiyatı kaç lira? Arıtma avantajlı mı? Gıda, doğalgaz, toplu ulaşım derken hayatın pek çok alanına gelen zamların ardından su fiyatlarına yapılan zamlar da pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. Su fiyatları son 1 ayda yüzde 15 ila 20 arasında zamlandı. Damacana su fiyatlarına yapılan zamların ardından pek çok kişi de arıtma cihazlarına yönelirken piayadaki damacana su fiyatları da gündem oldu. Vatandaş, en ucuz damacana su fiyatını araştırıyor. Peki, Damacana fiyatları arttı mı? Damacana su fiyatları ne kadar oldu? 19 LT su fiyatı kaç lira? En ucuz damacana su fiyatı ne kadar? İşte damacana su 2022 fiyatları…
12.04.2022 Ekonomi
KPSS şartsız personel alımı! 5 bin kişi için iş fırsatı, yarın başlıyor, en az ilkokul mezunu...
KPSS şartsız personel alımı! 5 bin kişi için iş fırsatı, yarın başlıyor, en az ilkokul mezunu... Binlerce kişiye iş imkanı! ilkokul mezunları başvuru yapabilecek. KPSS şartı aranmıyor. Başvuru süreci 11 Nisan Pazartesi günü başlayıp 15 Nisan Cuma günü sona erecek. Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Orman Genel Müdürlüğü (OGM), taşra teşkilatında istihdam etmek üzere 5 bin geçici işçi alımı yapacak. İş arayanlar "OGM 5 bin işçi alımı başvuruları ne zaman başlıyor? Şartlar nelerdir?" sorularına yanıt arıyor. İşte 2022 Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı başvuru şartları, tarihi ve OGM başvuru detayları...
10.04.2022 Personel Alımı
Polis durdurduğu araçta 800 adet uyuşturucu hap ele geçirdi
Polis durdurduğu araçta 800 adet uyuşturucu hap ele geçirdi Afyonkarahisar’da polis durdurduğu araçta yaptığı aramada 800 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.
10.04.2022 Yaşam
Zam geldi! Su fiyatları yüzde 40 arttı
Zam geldi! Su fiyatları yüzde 40 arttı Gıda fiyatlarındaki fahiş zamlar vatandaşın gündemindeki yerini korurken su fiyatlarına da zam geldi. Su fiyatları son bir ayda yüzde 15 ile 20 arasında zamlandı. Küçük pet şişelerdeki zam oranı ise yüzde 40’ı geçti. Sektör temsilcileri, su piyasasının yabancıların elinde olduğunu belirterek “Ortak fiyat belirliyorlar. Sektör acilen yerlileştirilmeli. Gıdada olduğu gibi suda da bilinçli bir senaryo oynanıyor” diyor.
10.04.2022 Ekonomi
İzmir’de suya yüzde 30 zam geldi!
İzmir’de suya yüzde 30 zam geldi! İzmir’de suya yüzde 30 zam geldi. İZSU Olağanüstü Genel Kurulu’nda 1 Mart’tan itibaren suya yüzde 30 zam kararı alınırken, dar gelirli, şehit aileleri ve gaziler, esnaf, tarıma özel tarifeler getirildi. Mart ayından sonra her ay su tarifeleri Üretici Fiyat Endeksi’ne (ÜFE) göre şekillenerek, ÜFE’deki artış su tarifelerine de yansımış olacak.
21.02.2022 Ekonomi
Damacana su fiyatları arttı mı? Damacananın fiyatı ne kadar?
Damacana su fiyatları arttı mı? Damacananın fiyatı ne kadar? Damacana suyun fiyatı arttı. Damacana suya yüzde 25 zam yapıldı. Su fiyatlarındaki artışı hakkında konuşan satıcılar zammı uzaklığa göre yakıt, köprü giderleri, otoban giderleri olarak gösteriyor. Peki, Damacana su fiyatları arttı mı? Damacananın fiyatı ne kadar? İşte 2022 damacana su fiyatları...
7.01.2022 Ekonomi
İzmir'de suya yüzde 18 zam yapıldı!
İzmir'de suya yüzde 18 zam yapıldı! İzmir Büyükşehir Belediyesine ait İzmir Su ve Kanalizasyon (İZSU) Genel Müdürlüğünün genel kurulunda, İzmir’de suya 2022 yılının ilk ayında yüzde 18, ikinci altı ayında yüzde 15 zam yapılacağı belirtildi. İZSU’nun 2022 gelir bütçesi 3 milyar 178 milyon 961 bin TL, gider bütçesi ise 3 milyar 800 milyon olarak açıklandı.
30.11.2021 Ekonomi
Ekmeğe zam tartışması! Beşiktaş'ta 5 lira, Bayrampaşa'da 4 lira...
Ekmeğe zam tartışması! Beşiktaş'ta 5 lira, Bayrampaşa'da 4 lira... Ekmek Üreticileri İşverenleri Sendikası Genel Başkanı Cihan Kolivar, ekmeğin ilçeden ilçeye değişerek 4-5 lira arasında satılacağını söyledi. İstanbul Ticaret Odası 12 No'lu Ekmek Un ve Unlu Mamuller Meslek Komitesi Başkanı Hasan Demir ise son yapılan zammın yetersiz olduğunu belirterek ekmeğin 3 lira olması gerektiğini belirtti. Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, "Ekmeğin 4-5 TL olacağı şeklindeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır" açıklamasında bulundu.
23.11.2021 Ekonomi
Ekmek 5 lira olacak mı? Flaş zam açıklaması
Ekmek 5 lira olacak mı? Flaş zam açıklaması Ekmek fiyatlarıyla ilgili flaş zam açıklaması! Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, "Ekmeğin 4-5 TL olacağı şeklindeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır" dedi.
22.11.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan su fiyatlarına tepki: Durum hiç iç açıcı değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan su fiyatlarına tepki: Durum hiç iç açıcı değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti İl Teşkilatı toplantısında konuştu. Erdoğan, "Yerel yönetimde durum hiç iç açıcı değil. Su fiyatları ortada. Antalya'da da, İstanbul'da da, Ankara'da da böyle." dedi.
19.06.2021 Siyaset
İstanbulluları ilgilendiriyor! Su fiyatlarına yüzde 23 zam...
İstanbulluları ilgilendiriyor! Su fiyatlarına yüzde 23 zam... İstanbulluları yakından ilgilendiriyor. Son dakika kararı verildi. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, İSKİ'nin su fiyatlarına yüzde 23'lük zam içeren teklifini oy çokluğu ile reddetti.
17.06.2021 Ekonomi
İstanbul'da su zammı teklifi geri çekildi
İstanbul'da su zammı teklifi geri çekildi İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi, İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresinin (İSKİ) su fiyatlarına zam teklifini, mayıs 2021'de görüşülmek üzere komisyona iade edilmesine karar verdi.
11.11.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Su Fiyatları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki su fiyatları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.