Stilist

Stilist

Son dakika stilist haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan stilist ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını stilist haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Stilist

haberleri sayfasında son dakika yaşanan stilist gelişmeleri de dahil olmak üzere 137 stilist haberi bulunmuştur. Tüm stilist haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kıvanç Tatlıtuğ aşka geldi! Romantik paylaşım
Kıvanç Tatlıtuğ aşka geldi! Romantik paylaşım Aile dizisinde hayat verdiği Aslan Soykan karakteriyle büyük beğeni toplayan Kıvanç Tatlıtuğ sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Ünlü oyuncu eşi Başak Dizer'i öperken verdiği bir pozu Instagram hesabından takipçileri ile paylaştı. Ünlü çiftin bu fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu.
30.05.2023 Magazin
Ivana Sert güzellik sırrını açıkladı! 'Asitli içecek içmiyorum'
Ivana Sert güzellik sırrını açıkladı! 'Asitli içecek içmiyorum' Ünlü stilist ve moda tasarımcısı Ivana Sert, Armağan Çağlayan'ın Youtube programına konuk oldu. Güzelliği ve fiziğiyle gündemden düşmeyen Ivana Sert, güzellik sırlarını tek tek açıkladı.
19.05.2023 Magazin
Markete iç çamaşırlarıyla gitmişti! Julia Fox yine olay oldu: 'Stilistiyle konuşmamız gerek'
Markete iç çamaşırlarıyla gitmişti! Julia Fox yine olay oldu: 'Stilistiyle konuşmamız gerek' Geçtiğimiz aylarda Kim Kardashian ile evliliğini sonlandıran Kanye West'le yaşadığı kısa süreli aşk sayesinde popülerliğini artıran oyuncu Julia Fox, giydiği ilginç pantolonla gündem oldu. Hem dünya, hem de Türkiye gündeminde adından söz ettirmeyi başaran Fox'a, Twitter ve Instagram üzerinden binlerce yorum yazıldı. Aktris ise, bu yorumlara değişik bir şekilde cevap verdi. İşte detaylar...
26.07.2022 Magazin
Ece Sükan ehliyetsiz şoför koltuğunda!
Ece Sükan ehliyetsiz şoför koltuğunda! Kasım 2021'de Bebek'te düzenlenen partiye katılan Ece Sükan ve Yasemin Allen’in gecesi olaylı bitmişti. Allen’in arkadaşları, “Bizi çekmeyin, istemiyoruz” diyerek, kameraları itmeye çalışmıştı. Aracıyla mekandan ayrılan Sükan ise Etiler’de polis kontrolüne takılmış, alkolmetreyi üflemek istemeyince ehliyetine iki yıl el konulmuş ve para cezası kesilmişti. Ünlü oyuncu ve stilist, önceki gün direksiyon koltuğuna geçerken, kendisini uyaran basın mensuplarına tepki gösterdi.
22.07.2022 Magazin
TOGG, Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi'nde
TOGG, Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi'nde Türkiye'nin yerli otomobili TOGG, Ankara'da düzenlenen Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi'nde (EKO İKLİM) sergilendi.
30.03.2022 Ekonomi
Başak Dizer'den karnı burnunda poz!
Başak Dizer'den karnı burnunda poz! 2016 yılında oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile nikah masasına oturan stilist Başak Dizer anne olmak için gün sayıyor. Dizer son olarak karnı burnunda pozu Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Büyüyen karnıyla dikkat çeken Dizer'in paylaşımı, sosyal medyayı salladı.
17.03.2022 Magazin
Başak Dizer'den karnı burnunda poz! Bebek göründü...
Başak Dizer'den karnı burnunda poz! Bebek göründü... Stilist Başak Dizer ile oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, ilk bebeklerini kucaklarına almak için gün sayıyor. Annelik heyecanı yaşayan Dizer, önceki gün yeni karnı burnunda fotoğrafını Instagram'dan paylaştı. Dizer'e beğeni ve yorum yağdı.
14.02.2022 Magazin
Bella Hadid: Ruh sağlığımı korumak için stilistimi bıraktım
Bella Hadid: Ruh sağlığımı korumak için stilistimi bıraktım Bella Hadid, ruh sağlığını korumak için iki yıldır stilist kullanmadığını açıkladı. 25 yaşındaki dünyaca ünlü model, bunun sebebinin zihinsel sağlık sorunları olduğunu da dile getirdi.
20.01.2022 Magazin
Dostluk bitti!
Dostluk bitti! Uzun yıllardır dost olan Kıvanç Tatlıtuğ ile Çağatay Ulusoy sosyal medyada birbirlerini sildi. Tatlıtuğ ve Ulusoy'un bu hareketi, 'Arkadaşlık bitti mi?' sorusunu akıllara getirdi
21.03.2021 Magazin
Ünlü modacı Alexander Wang yeniden tacizle suçlanıyor
Ünlü modacı Alexander Wang yeniden tacizle suçlanıyor Tayvan asıllı Amerikalı moda tasarımcısı Alexander Wang, 11 kişiye cinsel tacizde bulunmakla suçlanıyor.
24.02.2021 Dünya
Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in korona önlemi! Günlüğü 11 bin TL...
Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in korona önlemi! Günlüğü 11 bin TL... Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve stilist eşi Başak Dizer, Bodrum’daki bir merkezde ‘viral enfeksiyonlardan korunma programı'na katıldı. Koronavirüse karşı direnç sağlayan iki günlük programın fiyatı dikkat çekti.
28.11.2020 Magazin
İrem Derici: Selülit saçma bir konu
İrem Derici: Selülit saçma bir konu Şarkıcı İrem Derici, önceki akşam Nişantaşı'nda görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Derici, tatil planını anlatırken, selülit konusu da değindi.
13.07.2020 Magazin
Benimle Söyle neden yok? Benimle Söyle neden yayından kaldırıldı?
Benimle Söyle neden yok? Benimle Söyle neden yayından kaldırıldı? Benimle Söyle yarışmasının ekranlara gelmemesi akıllara yayından kaldırıldı mı sorusunu getirdi. Sempatik sunucu Enis Arıkan’ın sunduğu başarılı jüri üyelerinin bulunduğu yarışma programı yayınlanmasında ‘’Benimle Söyle yayından neden yayından kaldırıldı?’’ sorularının sorulmasına neden oldu. Medyapım tarafından hazırlanan yarışma ekran değişikliği yapmış ve Fox Tv’de yayınlanmaya başlamıştı. Benimle Söyle neden yok?
7.02.2020 Gündem
Eliz Sakuçoğlu öp öp doyamadı
Eliz Sakuçoğlu öp öp doyamadı Stilist Eliz Sakuçoğlu önceki akşam Kuruçeşme’de görüntülendi. Sevgilisini bekleyen Sakuçoğlu’nun sık sık telefonla sevgilisini araması dikkatlerden kaçmadı.
28.01.2020 Magazin
İŞKUR üzerinden en az ilköğretim mezunu 39 bin 224 personel alınacak! İşte açık ilanların listesi
İŞKUR üzerinden en az ilköğretim mezunu 39 bin 224 personel alınacak! İşte açık ilanların listesi Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden 93 bin 224 personel alımı yapılacak. Yayınlanan personel alım ilanlarında en az ilköğretim mezunu işçi alınacak. Peki, personel alımı başvuru şartları nelerdir?
15.01.2020 Personel Alımı
'Silmekten silmeye fark var'
'Silmekten silmeye fark var' Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından bine yakın fotoğrafını silen stilist Eliz Sakuçoğlu, magazin gündeminde...
1.01.2020 Magazin
Sevgiliye nöbetçi eczane aradı
Sevgiliye nöbetçi eczane aradı Oyuncu ve stilist Ece Sükan, bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Uğur Güven ile beraber önceki gece Akatlar’da nöbetçi eczanede objektiflere yansıdı.Uğur Güven, sevgilisi Ece Sükan’a göz damlası aldı.
10.08.2019 Magazin
Tehlikeli yakınlaşma! Eliz Sakuçoğlu...
Tehlikeli yakınlaşma! Eliz Sakuçoğlu... Ünlü stilist Eliz Sakuçoğlu, önceki akşam Bebek'te bulunan bir mekanda Demet Akalın'ın eski eşi Önder Bekensir ile görüntülendi.
20.04.2019 Magazin
Eliz Sakuçoğlu tarzıyla dikkat çekti
Eliz Sakuçoğlu tarzıyla dikkat çekti Başarılı stilist Eliz Sakuçoğlu, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
6.03.2019 Magazin
Ivana Sert tesettüre girdi
Ivana Sert tesettüre girdi Ivana Sert, başörtülü bir gelinlik modeliyle kamera karşısına geçti.
2.02.2019 Magazin
Karius benzetmesi Başak Dizer'i güldürdü
Karius benzetmesi Başak Dizer'i güldürdü Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer Tatlıtuğ önceki akşam Etiler'deki bir mekandaydı.
11.01.2019 Magazin
Resim sevdasından vazgeçmedi
Resim sevdasından vazgeçmedi Tekstil sektöründe stilist ve kostüm tasarımcısı olarak uzun yıllardır çalışan Neslihan Yetişkin, boyalara olan alerjisi nedeniyle doktorların resim yapmasını yasaklamasına rağmen pes etmedi.
29.12.2018 Yaşam
Açıkgöz ailesi zorda: Paralar suyunu çekti
Açıkgöz ailesi zorda: Paralar suyunu çekti Hadise, kendisine rest çeken ablası ve kardeşine yardım musluğunu kesti. Üç aydır yaşadıkları sitenin aidatını ödeyemeyen Açıkgöz Kardeşler, anneleriyle birlikte aynı evde yaşamaya başladı.
10.11.2018 Magazin
Serenay Aktaş'ın elbisesi Bella Hadid'i akıllara getirdi
Serenay Aktaş'ın elbisesi Bella Hadid'i akıllara getirdi Serenay Aktaş'ın, başrollerinden birinde oynadığı Dünya Hali'nin galasında tercih ettiği kırmızı elbise, model Bella Hadid'in 2016'daki Cannes Film Festivali'nde giydiği elbiseye benzetildi.
3.11.2018 Magazin
Onları ben ayırmadım
Onları ben ayırmadım Murat Boz ile Aslı Enver’in stilist Eliz Sakuçoğlu yüzünden ayrıldığı iddia edilmişti.
24.04.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Stilist ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki stilist haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.