Steve Bannon

Steve Bannon

Son dakika STEVE BANNON haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan STEVE BANNON ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını STEVE BANNON haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Steve Bannon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan steve bannon gelişmeleri de dahil olmak üzere 38 steve bannon haberi bulunmuştur. Tüm steve bannon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eski ABD Başkanı Trump'ın eski danışmanı Bannon FBI'a teslim oldu!
Eski ABD Başkanı Trump'ın eski danışmanı Bannon FBI'a teslim oldu! Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın danışmanı Steve Bannon, hakkında "Kongreyi tahkir" suçlamasıyla iddianame hazırlanmasının ardından Federal Soruşturma Bürosuna (FBI) teslim oldu.
15.11.2021 Dünya
Trump'tan af kararı! O kişiler...
Trump'tan af kararı! O kişiler... ABD Başkanı Donald Trump, Donald Trump'daki son saatlerinde 143 kişi hakkında af ve ceza indirimi kararı çıkardı.
20.01.2021 Dünya
Trump kritik görüşme öncesi açıkladı: Erdoğan ile konuşacağız...
Trump kritik görüşme öncesi açıkladı: Erdoğan ile konuşacağız... ABD Başkanı Donald Trump, "Askerlerimizi Irak'tan hızlı bir şekilde çıkarıyoruz ve ABD'nin orada kalmak zorunda olmadığı günü sabırsızlıkla bekliyorum." ifadesini kullandı. Trump, ABD-Türkiye ilişkileri hakkında, "ABD'nin, özellikle de benim Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile çok iyi ilişkilerimiz var. Erdoğan ile konuşacağız. Türkiye ve Erdoğan ile ilişkilerimiz çok çok iyi." dedi.
20.08.2020 Dünya
Trump'ın eski danışmanı Steve Bannon gözaltına alındı
Trump'ın eski danışmanı Steve Bannon gözaltına alındı ABD Başkanı Trump'ın eski danışmanı Steve Bannon ve 3 kişi daha Meksika sınırında duvar örmek için başlatılan "We Build The Wall (Duvarı İnşa Ediyoruz)" kampanyasına sağlanan fonlar üzerinden dolandırıcılık yaptıkları suçlamasıyla gözaltına alındı.
20.08.2020 Dünya
Tillerson'dan Kushner'e "paralel diplomasi" suçlaması
Tillerson'dan Kushner'e "paralel diplomasi" suçlaması Eski ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, ABD Başkanı Donald Trump'ın damadı ve Beyaz Saray Kıdemli Danışmanı Jared Kushner'i, devletin resmi kurumlarının bilgisi ve onayı dışında kendi başına diplomatik girişimlerde bulunmakla suçladı.
28.06.2019 Dünya
Bomba 'Kaşıkçı' iddiası! Trump'ın damadı...
Bomba 'Kaşıkçı' iddiası! Trump'ın damadı... ABD Başkanı Donald Trump’ın Başdanışmanı olan damadı Jared Kushner’in Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı için "terörist" ifadesini kullandığı öne sürüldü.
30.05.2019 Dünya
İşte Suudi Prens Selman'ın üzerinde etkili olan iki isim!
İşte Suudi Prens Selman'ın üzerinde etkili olan iki isim! ABD'de New York Times gazetesi, Suudi Arabistan Velihat Prensi Muhammed bin Selman'ın iktidarı ve siyaseti üzerinde etkili olduğunu iddia ettiği iki yakın danışmanının portresini sayfalarına taşıdı.
14.11.2018 Dünya
Melania ile Ivanka arasında soğuk savaş
Melania ile Ivanka arasında soğuk savaş ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump ile Trump'ın ilk eşinden olan kızı Ivanka arasında soğuk rüzgarlar estiği, Trump'ın danışmanlığını üstlenen Ivanka'nın Melania'nın Afrika'ya gerçekleştirdiği ziyaretin benzerini gerçekleştirmek istediği belirtilirken, Melania'nın Trump'ın bazı ziyaretlere kendini yerine Ivanka'yı götürmesine tepkili olduğu iddia edildi
13.11.2018 Dünya
Trump rahat nefes aldı! Kanıt yok
Trump rahat nefes aldı! Kanıt yok ABD Temsilciler Meclisi İstihbarat Komitesince yaklaşık 14 aydır sürdürülen Rusya soruşturmasının sona erdiği açıklandı.
13.03.2018 Dünya
Aşırı sağcı Le Pen bir daha seçildi
Aşırı sağcı Le Pen bir daha seçildi Fransa'da aşırı sağ görüşlü Ulusal Cephe (FN) partisinin başkanlığına Marine Le Pen yeniden seçildi.
11.03.2018 Dünya
Trump'ın eski danışmanı Gorka Macaristan'da aranıyor
Trump'ın eski danışmanı Gorka Macaristan'da aranıyor ABD Başkanı Donald Trump'ın eski danışmanlarından Sebastian Gorka'nın Macaristan'da arandığı ortaya çıktı
19.01.2018 Dünya
Trump'ın eski başstratejisti Bannon geri adım attı
Trump'ın eski başstratejisti Bannon geri adım attı ABD Başkanı Donald Trump'ın görevdeki ilk yılını anlatan bir kitapta "Trump'ın büyük oğlunu Rusya soruşturması ile ilgili olarak sert sözlerle eleştirdiği" belirtilen Beyaz Saray eski başstratejisti Steve Bannon, sözlerini düzeltti
7.01.2018 Dünya
‘Başkan seçileceğine kendisi bile inanmadı’
‘Başkan seçileceğine kendisi bile inanmadı’ ABD’de piyasaya çıkacak olan ‘Ateş ve Öfke’ adlı kitap, Başkan Trump’ın Beyaz Saray hayatına ilişkin çarpıcı iddialar içeriyor. İddiaya göre Trump’ın seçimlere girerken tek amacı ünlü olmaktı, kazanacağını hiç düşünmemişti
4.01.2018 Dünya
Trump'dan, eski Baş Stratejist’ine sert tepki: Aklını kaybetti
Trump'dan, eski Baş Stratejist’ine sert tepki: Aklını kaybetti ABD Başkanı Donald Trump, eski Baş Stratejist Steve Bannon'ın oğlu Donald Trump Jr. için yaptığı suçlamalara cevap verdi,’’Bannon kovulduğu zaman sadece işini kaybetmekle kalmadı, aynı zamanda aklını da kaybetti’’ dedi
3.01.2018 Dünya
‘Tarihin en büyük hatasını yaptı’
‘Tarihin en büyük hatasını yaptı’ Donald Trump’ın eski baş stratejisti Steve Bannon, ABD liderinin James Comey’yi Federal Soruşturma Bürosu’nun başkanlığından azletmesini, ‘modern siyasi tarihte yapılan en büyük hata’ olarak değerlendirdi.
11.09.2017 Dünya
Trump'ın güvenlik danışmadı görevden ayrıldı!
Trump'ın güvenlik danışmadı görevden ayrıldı! ABD Başkanı Donald Trump'ın Terörle Mücadele Danışmanı Sebastian Gorka'nın görevinden ayrıldığı öğrenildi.
26.08.2017 Dünya
Beyaz Saray'da bir ayrılık daha
Beyaz Saray'da bir ayrılık daha ABD Başkanı Donald Trump'ın Terörle Mücadele Danışmanı Sebastion Gorka'nın görevinden ayrıldığı bildirildi.
26.08.2017 Dünya
Donald Trump baş stratejisti Steve Bannon'ı kovdu
Donald Trump baş stratejisti Steve Bannon'ı kovdu ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray Baş Stratejisti Steve Bannon'un görevine son verme kararı aldı
18.08.2017 Dünya
Beyaz Saray: O ülke ile savaştayız
Beyaz Saray: O ülke ile savaştayız Beyaz Saray baş stratejisti Bannon, "Çin ile bir ekonomik savaştayız. Eğer biz şu anda gittiğimiz yolda ilerlemeye devam edersek, 25-30 yıl sonra egemen olan onlar olacak." dedi.
17.08.2017 Dünya
Müslüman korkusu büyük yalanmış
Müslüman korkusu büyük yalanmış ABD Donanması’nda görevli olduğu 1979’da Pakistan’a gittiğini ve ‘burada Müslümanlar’ın korkulacak kişiler olduğunu anladığını’ söyleyen Trump’ın baş stratejisti Bannon’ın, söz konusu tarihlerde Pakistan’da bulunmadığı ortaya çıktı
12.08.2017 Dünya
Onlar böyle istedi
Onlar böyle istedi Beyaz Saray İletişim Direktörü Scaramucci’nin görevden alınmasında, ABD lideri Trump’ın eşi Melania ve kızı Ivanka’nın etkili olduğu öne sürüldü. İddiaya göre Melania ve Ivanka, Scaramucci’nin, Trump’ın yardımcıları hakkında kullandığı ‘dilden’ çok rahatsız olmuş
1.08.2017 Dünya
‘Survivor’ Beyaz Saray
‘Survivor’ Beyaz Saray Trump’ın yeni İletişim Direktörü Anthony Scaramucci, çalışma arkadaşları hakkında söylediği sözler tartışma yarattı. New York Post, Trump’ın ekibi içindeki çekişmeleri ‘Survivor’ yarışmasına benzetti
28.07.2017 Dünya
Beyaz Saray karıştı! Küfürler havada uçuştu!
Beyaz Saray karıştı! Küfürler havada uçuştu! Beyaz Saray İletişim Direktörü Anthony Scaramucci, Beyaz Saray Özel Kalem Müdürü Reince Priebus ve Beyaz Saray Baş Stratejisti Steve Bannon için hakaret ve küfür içeren ifadeler kullandı.
28.07.2017 Dünya
Son dakika haberi: Bomba iddia! 'Gerçek Başkan Trump değil!'
Son dakika haberi: Bomba iddia! 'Gerçek Başkan Trump değil!' ABD'de sular durulmuyor. ABD Başkanı Donald Trump göreve geldiği günden bu yana her yeni gün farklı haberlerle dünya gündemindeki yerini koruyor. Bu sefer Morning Joe adlı TV programında sunucu olan Joe Scarborough'un iddiası ABD basınını sarstı. Scarborough'a göre, ABD'nin asıl Başkanı Steve Bannon ve Oval Ofis'ten basına yapılan sızıntıların arkasında o isim var.
3.06.2017 Dünya
Gazeteciler ‘izlenecek’
Gazeteciler ‘izlenecek’ ABD Adalet Bakanlığı, Beyaz Saray’dan yaşanan ‘haber sızıntılarının’ kaynağını ortaya çıkarmak için çok sayıda gazetecinin telefon görüşmelerini izlemeye alacak
1.06.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Steve Bannon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki steve bannon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.