Stephen Townsend

Stephen Townsend

Son dakika Stephen Townsend haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Stephen Townsend ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Stephen Townsend haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Stephen Townsend

haberleri sayfasında son dakika yaşanan stephen townsend gelişmeleri de dahil olmak üzere 35 stephen townsend haberi bulunmuştur. Tüm stephen townsend haberleri aşağıda listelenmiştir.
Libya ve ABD arasında kritik görüşme
Libya ve ABD arasında kritik görüşme Libya Başbakanı Fayiz es-Serrac, ABD'nin Trablus Büyükelçisi Richard B. Norland ve ABD Afrika Kuvvetleri Komutanı (AFRICOM) Orgeneral Stephen Townsend ile ülkenin batısındaki Zuvara kentinde bir araya geldi.
22.06.2020 Dünya
AFRİCOM'dan Libya'ya kritik ziyaret! Açıklamanın ardından...
AFRİCOM'dan Libya'ya kritik ziyaret! Açıklamanın ardından... ABD'nin Afrika Kuvvetleri Komutanı (AFRICOM), Stephen Townsend ve beraberindeki heyet, Libya’nın Zuwara kentine ziyaret gerçekleştirdi.
22.06.2020 Dünya
Rusya'nın ABD İHA'sını düşürdüğü iddia edildi!
Rusya'nın ABD İHA'sını düşürdüğü iddia edildi! ABD tarafından yapılan açıklamada geçtiğimiz ay Trablus'un yakınlarındaki Tarhune'de kaybedilen insansız hava aracının (İHA) Rus hava savunma sistemleri tarafından vurulduğunu duyurdu.
7.12.2019 Dünya
Silo: Amerikalılarla ilk temasım...
Silo: Amerikalılarla ilk temasım... Suriye'de bir süre terör örgütü PYD/PKK'nın paravan kuruluşu SDG'nin sözcülüğünü yaptıktan sonra bölgeden kaçan Talal Silo, örgütün birçok kez ABD'yle anlaşma içerisinde, DEAŞ'lıların kaçmasına izin verdiğini söyledi. Silo ayrıca, ilk temasını, "Benimle Suriye dışında görüşmek istediler. Helikopter benzeri bir araçla geldiler. Alıp Erbil’e götürdüler." sözleriyle anlattı. İşte bütün detaylar...
29.09.2021 Gündem
PKK ile hareket eden ABD şimdi de gözünü oraya dikti
PKK ile hareket eden ABD şimdi de gözünü oraya dikti ABD, petrolü için yakıp yıktığı kentler listesine Deyrizor’u da eklemeye hazırlanıyor. İşgal sonrası kent tıpkı Rakka gibi ‘anahtar teslim’ terör örgütü PKK’ya verilecek. Pentagon’un Afrin-İdlib planı da gerçekleşirse Suriye petrollerinin tamamına hükmedecek olan terör örgütü PKK, çaldığı petrolleri Irak-Akdeniz koridorunu kullanarak pazarlayacak.
29.09.2021 Gündem
ABD'den flaş açıklama: Bağdadi büyük ihtimalle yaşıyor
ABD'den flaş açıklama: Bağdadi büyük ihtimalle yaşıyor ABD öncülüğündeki IŞİD karşıtı koalisyon komutanı Korgeneral Stephen Townsend, IŞİD lideri Ebubekir el Bağdadi’nin büyük ihtimalle hayatta olduğunu ve ABD askerlerinin onu aramaya devam ettiğini belirtti.
31.08.2017 Dünya
Irak'ta 2 Amerikan askeri öldü
Irak'ta 2 Amerikan askeri öldü Kuzey Irak'taki askeri operasyonlarda 2 ABD askerinin öldüğü, 5 askerin ise yaralandığı açıklandı.
13.08.2017 Dünya
Son dakika haberi: Terör örgütü saldırıya geçti! Ek asker...
Son dakika haberi: Terör örgütü saldırıya geçti! Ek asker... Terör örgütü IŞİD'in, Musul'daki yenilgisinin ardından bölgeden son dakika haberleri geliyor. Son bilgilere göre terör örgütü, Irak'ın Musul vilayetindeki İmam Garbi köyünün yüzde 75'ini ele geçirdi. Irak ordusu, zafer ilan edilen Musul'un merkezinden bölgeye asker takviyesi yapacak.
11.07.2017 Dünya
ABD: Bu zafer DEAŞ'ı bitirmez
ABD: Bu zafer DEAŞ'ı bitirmez ABD öncülüğündeki DEAŞ Karşıtı Koalisyon Komutanı Korgeneral Stephen Townsend, 3 yıl terör örgütü DEAŞ'ın kontrolünde kalan Musul'un örgütten kurtarılmasıyla ilgili duyulan memnuniyeti paylaşırken, "Dikkat edin bu zafer DEAŞ’ı bitirmez ve önümüzde daha zor bir savaş var." ifadelerini kullandı.
10.07.2017 Dünya
Dikkat! Terör örgütünün yeni taktiği
Dikkat! Terör örgütünün yeni taktiği IŞİD’e karşı mücadele koalisyonu, örgütün Musul’daki çatışmalarda sivillerin kullanıldığı bir strateji izlediğini açıkladı. Sivillerin canlı kalkan olarak kullanmanın da ötesinde taktikler uygulandığına dikkat çekildi.
31.03.2017 Dünya
ABD'li generalden 'Kürt devleti' açıklaması
ABD'li generalden 'Kürt devleti' açıklaması ABD öncülüğündeki DEAŞ Karşıtı Koalisyon Komutanı Korgeneral Stephen Townsend, PKK’nın Suriye uzantısı PYD’nin Suriye’nin kuzeyinde federatif bir yapı inşa etmesini beklemediklerini söyledi.
28.03.2017 Dünya
ABD ipin ucunu kaçırdı! 200 civarında asker...
ABD ipin ucunu kaçırdı! 200 civarında asker... ABD'nin Suriye'ye YPG'lilerle birlikte Amerikan askerlerini havadan indirmesi, Irak'ta 'yanlışlıkla' sivilleri vurması konuları tartışılırken Pentagon'dan yeni bir açıklama geldi. Buna göre ABD Orta Doğu'ya 200 civarında asker daha gönderecek. Ayrıntılar haberimizde...
28.03.2017 Dünya
ABD topçu birliklerini Suriye'ye gönderdi!
ABD topçu birliklerini Suriye'ye gönderdi! ABD medyası gündemi sarsacak bir iddiada bulundu. İddiaya göre ABD, Rakka operasyonu için 300 kişilik topçu birliğini Suriye'ye gönderdi
9.03.2017 Dünya
Pentagon’dan YPG’li plan
Pentagon’dan YPG’li plan Washington Post gazetesi Pentagon’un ABD Başkanı Trump’a sunduğu Rakka planına ulaştı. Sızan yeni bilgilere göre planda YPG’ye daha çok silah desteği ve karadaki ABD askeri sayısının artırılması var
29.09.2021 Gündem
Münbiç Birleşmiş Milletler gibi!
Münbiç Birleşmiş Milletler gibi! Ortamın iyice gerildiği Münbiç’te adeta bayrak savaşları yaşanıyor. YPG’liler ABD’nin ardından dün de Rus bayrağını göndere çekti! El Bab’ı, Münbiç’e bağlayan M4 yolunda ele geçirilen yerlere ise ÖSO, Türk bayrağı astı.
4.03.2017 Dünya
ABD'den YPG itirafı
ABD'den YPG itirafı ABD’nin eski Türkiye Büyükelçisi James Jeffrey, ABD'nin YPG'ye bağımlı olması iyi değil diye konuştu
17.03.2017 Dünya
Küresel gelişmelerin etkisiyle dolar 3.66 lira sınırında
Küresel gelişmelerin etkisiyle dolar 3.66 lira sınırında ABD Başkanı Donald Trump ve ABD Merkez Bankası (Fed) yetkililerinin konuşmalarıyla küresel piyasalarda güç kazanan dolar, olası Rakka operasyonuna Türkiye'nin katılma olasılığının da etkisiyle 3.67 liraya kadar yükseldi.
2.03.2017 Ekonomi
ABD kılıfı hazırlamış! Türkiye'ye rağmen bunu yapıyor!
ABD kılıfı hazırlamış! Türkiye'ye rağmen bunu yapıyor! Türkiye'nin top atışları ÖSO'ya destek veriyor. Bu sayede Menbiç'te iki köy daha alındı. PYD ile temaslarda bulunan ABD'li komutanın savunması ise "Sürekli olarak Türkiye'ye saldırmak gibi bir niyetlerinin olmadığına dair teminat veriyorlar bize" oldu. Türkiye'nin ise terör örgütleriyle ilgili tavrı net.
29.09.2021 Gündem
ABD: Rus uçakları YPG'yi vurdu
ABD: Rus uçakları YPG'yi vurdu ABD, Rusya'ya ait savaş uçaklarının El Bab bölgesinde PYD/YPG'nin başını çektiği sözde Demokratik Suriye Güçleri'ni vurduğunu açkıladı.
1.03.2017 Dünya
ABD'li komutandan flaş Rakka açıklaması
ABD'li komutandan flaş Rakka açıklaması ABD'li komutan Stephen Townsend, Suriye'de IŞİD'e karşı Rakka operasyonunda Kürt güçlerin yer almasını beklediğini söyledi.
17.06.2021 Dünya
ABD PKK’yı maaşa bağlamış!
ABD PKK’yı maaşa bağlamış! New York Times, ABD’nin Menbiç’te PKK’nın Suriye kolu YPG’ye askeri eğitim verdiği tesise girdi. Gazete, YPG’lilerin ayda 100 dolar maaş aldığını ve ölmeleri halinde maaşın ailelere ödendiğini yazdı
29.09.2021 Gündem
ABD'li komutan açık açık itiraf etti!
ABD'li komutan açık açık itiraf etti! IŞİD'e karşı Irak ve Suriye'de görev yapan Amerikan güçlerinin komutanı Korgeneral Stephen Townsend, Rakka operasyonuna Suriyeli Kürtlerin katılmasını istediğini itiraf etti.
17.06.2021 Dünya
DEAŞ'ın üst düzey 3 ismi öldürüldü
DEAŞ'ın üst düzey 3 ismi öldürüldü DEAŞ liderlerinden El Emri’nin 13 Şubat, El Kiriaşi’nin 12 Ocak ve El Ceburi’nin de 4 Ocak'ta güdümlü hava saldırılarında öldürüldüğü açıklandı.
17.06.2021 Dünya
Batı cephesi üç koldan kuşatıldı
Batı cephesi üç koldan kuşatıldı Musul’un batısını DEAŞ’tan kurtarma operasyonu üç koldan başladı. Kenti geri almak için geçilen ikinci aşama için koalisyonun Amerikalı komutanı Stephen Townsend “Dünyadaki her ordu için çok zor bir savaş” açıklaması yaptı.
17.06.2021 Dünya
ABD'li general: Musul ve Rakka'yı altı ay içinde geri alırız
ABD'li general: Musul ve Rakka'yı altı ay içinde geri alırız ABD'nin Irak'taki en yüksek rütbeli komutanı Korgeneral Stephen Townsend, IŞİD'in en güçlü olduğu Irak'ta Musul, Suriye'de Rakka kentlerinin "altı ay" içinde ele geçireceğini söyledi.
9.02.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Stephen Townsend ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki stephen townsend haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.