Steffen Seibert

Steffen Seibert

Son dakika Steffen Seibert haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Steffen Seibert ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Steffen Seibert haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Steffen Seibert

haberleri sayfasında son dakika yaşanan steffen seibert gelişmeleri de dahil olmak üzere 136 steffen seibert haberi bulunmuştur. Tüm steffen seibert haberleri aşağıda listelenmiştir.
Almanya Başbakanı Merkel’den Putin'e 'Belarus' çağrısı
Almanya Başbakanı Merkel’den Putin'e 'Belarus' çağrısı Almanya Federal Hükümeti Sözcüsü ve Federal Basın Ofisi Başkanı Steffen Seibert, Almanya Başbakanı Angela Merkel’in Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefonda görüştüğünü ve Polonya-Belarus sınırındaki sığınmacı krizine müdahale etmesi çağrısında bulunduğu belirtti.
10.11.2021 Dünya
Merkel'den Türkiye ziyareti paylaşımı
Merkel'den Türkiye ziyareti paylaşımı Almanya Başbakanı Angela Merkel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesini sosyal medya hesaplarından paylaştı.
16.10.2021 Dünya
Almanya Başbakanı Merkel'den Doğu Akdeniz açıklaması
Almanya Başbakanı Merkel'den Doğu Akdeniz açıklaması Almanya Başbakanı Angela Merkel'in Türkiye'nin Doğu Akdeniz konusunda olumlu sinyaller vermesini ve gelişmeleri memnuniyetle karşıladığı bildirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, Türkiye-AB ilişkilerini olumlu bir gündemle ilerletmeye kararlı olduklarını belirtmişti.
8.02.2021 Dünya
Rusya'da sıcak gelişme! Her an tutuklanabilir
Rusya'da sıcak gelişme! Her an tutuklanabilir Rus muhalif Aleksey Navalnıy, zehirlendiği iddiasıyla tedavi gördüğü Almanya'dan döner dönmez Moskova'da havaalanında gözaltına alındı.
17.01.2021 Dünya
Rusya, AB'nin uyguladığı 'Navalnıy' yaptırımlarına, yaptırımla karşılık verdi
Rusya, AB'nin uyguladığı 'Navalnıy' yaptırımlarına, yaptırımla karşılık verdi Rusya, Avrupa Birliği'nin (AB) Rus muhalif Aleksey Navalnıy'ın kimyasal maddeyle zehirlendiği iddiasıyla kendisine yönelik aldığı yaptırım kararına, yaptırımla karşılık verdi.
22.12.2020 Dünya
Joe Biden'a ilk tebrik Kanada Başbakanı Justin Trudeau'den geldi
Joe Biden'a ilk tebrik Kanada Başbakanı Justin Trudeau'den geldi ABD'nin 46'ıncı başkanı olarak seçilen Joe Biden'a tüm dünya liderinden kutlama mesajları geldi. Biden'a ilk kutlama mesajı Kanada Başbakanı Justin Trudeau'den geldi.
7.11.2020 Dünya
NATO ve AB'den flaş Rusya açıklaması
NATO ve AB'den flaş Rusya açıklaması NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Rus muhalif Aleksey Navalnıy'ın askeri amaçla kullanılan ve sinir sistemini etkileyen madde ile zehirlenmesini kınayarak Rusya'nın acilen şeffaf bir soruşturma başlatması gerektiğini bildirdi.
2.09.2020 Dünya
Alman hükümeti: Fransa'nın Doğu Akdeniz'deki adımını not ettik
Alman hükümeti: Fransa'nın Doğu Akdeniz'deki adımını not ettik Alman hükümetinden AB Dış İlişkiler Konseyi toplantısı öncesi Doğu Akdenizdeki gerilime ilişkin yapılan açıklamada, Türkiye ve Yunanistan'a doğrudan diyalog kurma çağrısı geldi ve Fransa'nın Doğu Akdeniz'deki gerilimi tırmandıran adımına ilişkin, Fransa'nın bu adımını not ettik denildi.
14.08.2020 Dünya
Almanya Başbakanı Merkel, Serrac ile Libya’daki durumu görüştü
Almanya Başbakanı Merkel, Serrac ile Libya’daki durumu görüştü Almanya Başbakanı Angela Merkel, Libya Başbakanı Fayiz es-Serrac ile Libya’daki mevcut durumu görüştü.
5.06.2020 Dünya
AB-Çin Zirvesi salgın nedeniyle ertelendi
AB-Çin Zirvesi salgın nedeniyle ertelendi Avrupa Birliği (AB) ile Çin arasında eylül ayında Almanya'da yapılması planlanan zirvenin ileri bir tarihte yapılmasına karar verildiği bildirildi.
3.06.2020 Dünya
Merkel'den 'ramazan' mesajı
Merkel'den 'ramazan' mesajı Almanya Başbakanı Angela Merkel, ramazan mesajında, Müslümanlara huzurlu, mübarek ve sağlıklı dönem geçirmelerini diledi.
23.04.2020 Dünya
Merkel’den "uluslararası iş birliği"  çağrısı
Merkel’den "uluslararası iş birliği" çağrısı Almanya Başbakanı Angela Merkel'in, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadelede uluslararası iş birliği çağrısında bulunduğu bildirildi.
16.04.2020 Dünya
Merkel'in koronavirüs testi sonucu açıklandı
Merkel'in koronavirüs testi sonucu açıklandı Almanya Başbakanı Angela Merkel’in, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) bulaşan doktoruyla temasta bulunması üzerine yaptırdığı Kovid-19 testi negatif çıktı.
23.03.2020 Dünya
Angela Merkel kendisini karantinaya aldı
Angela Merkel kendisini karantinaya aldı Almanya Başbakanı Angela Merkel yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle kendisini karantinaya aldı
22.03.2020 Dünya
Merkel ve Macron'dan Putin'e İdlib çağrısı
Merkel ve Macron'dan Putin'e İdlib çağrısı Almanya Başbakanı Angela Merkel ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Rusya Devlet Başkanı Vladmir Putin ile İdlib'i görüştü.
20.02.2020 Dünya
Almanya ABD'yi reddetti! 'Asker göndermiyoruz...'
Almanya ABD'yi reddetti! 'Asker göndermiyoruz...' Washington'dan gelen Suriye'ye asker gönderilmesi talebine hızlıca yanıt veren Berlin yönetimi, daha önceki tutumundan geri adım atmadı.
8.07.2019 Dünya
Yunanistan'dan 'savaş tazminatı' için nota
Yunanistan'dan 'savaş tazminatı' için nota Yunanistan, Birinci ve İkinci Dünya savaşlarındaki işgaller sebebiyle Almanya'ya savaş tazminatı talebine ilişkin sözlü nota verdi.
4.06.2019 Dünya
Almanya'dan çağrı: Libya'daki askeri operasyonlara derhal son verin
Almanya'dan çağrı: Libya'daki askeri operasyonlara derhal son verin Almanya, Libya’daki silahlı güçlere, askeri operasyonlarına derhal son vermeleri çağrısında bulundu.
5.04.2019 Dünya
Almanya, Riyad'a silah ambargosunu 6 ay daha uzattı
Almanya, Riyad'a silah ambargosunu 6 ay daha uzattı Almanya Hükümet Sözcüsü Steffen Seibert, ortaklar arasında haftalardır süren tartışmalardan sonra federal koalisyon hükümetinin, gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetinin ardından Suudi Arabistan'a uyguladığı silah ambargosunu 30 Eylül'e kadar uzattığını açıkladı.
29.03.2019 Dünya
Avrupa ülkeleri günlerdir denizde bekletiyor!
Avrupa ülkeleri günlerdir denizde bekletiyor! İki ayrı gemideki göçmenler Akdeniz'de bir limanın açılmasını umuyor. Libya'dan yola çıkan göçmenler İtalya ve Malta tarafından reddedildi. İtalya'nın Napoli ve Palermo belediyeleri, hükümete isyan ederek limanlarının göçmenlere açık olduğunu duyurdu ancak merkezi yönetimin onayı olmadan bir adım atılamıyor
7.01.2019 Dünya
Merkel, Putin'i ikna etti!
Merkel, Putin'i ikna etti! G20 Zirvesi için Arjantin’de bulunan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Almanya Şansölyesi Angela Merkel’in baş başa yaptığı kahvaltıda Merkel’in Putin’i Kerç krizi için 4’lü Zirve yapmaya ikna ettiği öğrenildi.
1.12.2018 Dünya
Son dakika... Erdoğan söylemişti! Almanya açıkladı!
Son dakika... Erdoğan söylemişti! Almanya açıkladı! Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın iki gün önce Kaşıkçı'nın öldürülmesine ilişkin tapelerin gönderildiğini ifade etmesinin ardından Alman Hükümet Sözcüsü Steffen Seibert, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetinin ayrıntıları konusunda Türk tarafının kendilerini bilgilendirdiğini söyledi. Kanada Başbakanı Justin Trudeau da Kanada istihbaratının Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin ses kayıtlarını dinlediğini açıkladı.
12.11.2018 Dünya
7 yıl aradan sonra ilk devlet ziyareti
7 yıl aradan sonra ilk devlet ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Federal Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier’in daveti üzerine “ilk devlet ziyareti” için Berlin’e gitti. En son eski cumhurbaşkanı Gül, 2001’de Almanya’ya devlet ziyareti yapmıştı
27.09.2018 Gündem
Almanya: "Türkiye önemli partnerdir"
Almanya: "Türkiye önemli partnerdir" Alman Hükümet Sözcüsü Seibert, "Türkiye bizim için de, Avrupa için de önemli bir partnerdir" dedi.
26.09.2018 Dünya
Merkel, Türkiye ve Rusya'nın İdlib kararından memnun
Merkel, Türkiye ve Rusya'nın İdlib kararından memnun Alman Hükümet Sözcüsü Seibert, Türkiye ile Rusya arasındaki İdlib mutabakatına ilişkin, "Şansölye Merkel, askeri gerilimin artmasının engellenmesi ve sivil halkın korunması yönündeki çabalardan memnuniyet duyuyor." dedi.
19.09.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Steffen Seibert ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki steffen seibert haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.