Soyuldu

Soyuldu

Son dakika soyuldu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan soyuldu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını soyuldu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Soyuldu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan soyuldu gelişmeleri de dahil olmak üzere 477 soyuldu haberi bulunmuştur. Tüm soyuldu haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Hırsız var' mesajını önemsemeyince hayatını şokunu yaşadı
'Hırsız var' mesajını önemsemeyince hayatını şokunu yaşadı Arnavutköy’de iftar saati durgunluğunu fırsat bilen 3 hırsız, park halindeki hafif ticari aracın içerisindeki 25 bin TL’lik inşaat malzemesini çaldı. Hırsızları fark eden bir kadın, mahalledeki ev hanımlarının yer aldığı sosyal medya grubuna mesaj atarak komşularını uyarmak istedi. Gruba gelen mesajı dikkate almayan kişi, dışarı çıktığında soyulduğunu görünce polise giderek şikayetçi oldu. Hırsızlık anları ise kameraya yansıdı.
25.03.2024 Gündem
Chanel mağazasında 250 bin dolarlık soygun!
Chanel mağazasında 250 bin dolarlık soygun! ABD’de lüks moda markası Chanel’in mağazasında gerçekleştirilen soygunda hırsızlar en az 250 bin dolar değerinde 99 çanta çaldı.
21.12.2023 Gündem
İsrail'de müzik festivaline yapılan baskınla Hamas tarafından kaçırılmıştı! Hayatta olduğu ortaya çıktı Berlin alarma geçti
İsrail'de müzik festivaline yapılan baskınla Hamas tarafından kaçırılmıştı! Hayatta olduğu ortaya çıktı Berlin alarma geçti Hamas başlattığı operasyon İsrail'de savaş dönüştü. İsrail Gazze'ye bomba yağdırırken Hamas füzelerle karşılık veriyor. Çatışmalara İsrail'deki müzik festivalinde yakalanan ve Hamas tarafından kaçırılan Alman vatandaşı Shani Louk'un hayatta ve ağır yaralı olduğu öne sürülüyor...
11.10.2023 Dünya
İhmal edilen periyodik bakım on binlerce liraya patladı! Uyarı geldi
İhmal edilen periyodik bakım on binlerce liraya patladı! Uyarı geldi Samsun’da bir vatandaş aracının periyodik bakımını zamanında yaptırmayınca sıfırdan motor yaptırmak zorunda kaldı. 3 bin TL’lik masraftan kaçıp, 80 bin TL’ye motor yaptıran vatandaş, bakım yaptırmadığı için pişman olduğunu söyledi.
10.10.2023 Ekonomi
Isparta'da mevsimlik işçiler arasında kavga! Ortalık kan gölüne döndü
Isparta'da mevsimlik işçiler arasında kavga! Ortalık kan gölüne döndü Isparta'nın Gelendost ilçesinde mevsimlik işçiler arasında çıkan kavgada av tüfeğiyle vurulan Vildan Kıraç (19) hayatını kaybetti, 2'si ağır 4 kişi yaralandı. Jandarma 1'i hastanede 7 kişiyi gözaltına alırken, firari 2 kişinin yakalanması için çalışma başlattı.
10.10.2023 Yaşam
YouTuber şeytanın bile aklına gelmeyecek yöntemle soyuldu
YouTuber şeytanın bile aklına gelmeyecek yöntemle soyuldu İzmirli YouTuber, seyahat ve video çekimi için gittiği Şili'de, 3 kişi tarafından şeytanın bile aklına gelmeyecek yöntemle soyuldu. Bankanın güvenlik kameralarına da yansıyan soygunun ardından hırsızlardan şikayetçi olan genç yayıncı, Şilili polislerin hırsızları tanımasına rağmen bir şey yapmadıklarını öne sürerek, "Polisler kaybettiğim paralara bakıp bakıp güldüler" dedi.
10.10.2023 Haber
Ünlü YouTuber turist avcılarının eline düştü! Şeytanın bile aklına gelmeyecek yöntemle soyuldu
Ünlü YouTuber turist avcılarının eline düştü! Şeytanın bile aklına gelmeyecek yöntemle soyuldu İzmirli YouTuber, seyahat ve video çekimi için gittiği Şili'de, 3 kişi tarafından şeytanın bile aklına gelmeyecek yöntemle soyuldu. Bankanın güvenlik kameralarına da yansıyan soygunun ardından hırsızlardan şikayetçi olan genç yayıncı, Şilili polislerin hırsızları tanımasına rağmen bir şey yapmadıklarını öne sürerek, "Polisler kaybettiğim paralara bakıp bakıp güldüler" dedi.
10.10.2023 Yaşam
Annesi ve anneannesini öldürüp parçalara ayırdı: Mehdi olduğumu hissettim, onlar şeytandı
Annesi ve anneannesini öldürüp parçalara ayırdı: Mehdi olduğumu hissettim, onlar şeytandı Zonguldak'ta annesi Şeyda Çataklı (56) ve anneannesi Medine Küçükkaya'yı (77) bıçakla öldürdükten sonra cesetlerini parçalara ayıran Rabia Çataklı (31)'nın ifadesine ulaşıldı. Çataklı ifadesinde 'Mehdi olduğumu hissettim' diyerek yaptığı vahşeti anlattı. İşte detaylar...
14.08.2023 Yaşam
Eski Büyükelçi Mehmet Orhan Aka'ya büyük şok! Kızı ve damadı tarafından soyuldu
Eski Büyükelçi Mehmet Orhan Aka'ya büyük şok! Kızı ve damadı tarafından soyuldu Suriye eski Büyükelçisi Mehmet Orhan Aka'nın evindeki Burhan Doğançay'a resmettirdiği yarım milyon değerindeki tablo, kızı ve damadı tarafından sahtesiyle değiştirilerek çalındı. Hırsızlığı yapan kızı ve damadı, evden çaldıkları tabloyu antikacıya vererek müzayedede satmaya çalıştı. Çalıntı tablonun satılmaya çalışıldığı ihbarını alan Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri büyükelçinin kızını gözaltına alırken, tabloyu da teslim alarak sahibine teslim etti.
14.08.2023 Yaşam
Düğün salonunun duvarına yazılan ilginç yazının nedeni ortaya çıktı
Düğün salonunun duvarına yazılan ilginç yazının nedeni ortaya çıktı Bolu'da, dış cephesini boyadığı düğün salonundan istediği ücreti alamadığını iddia eden boya ustası Sinan Dursun (44), gece yarısı salonun duvarlarına 'Emek ödenmedi' yazdı.
30.07.2023 Yaşam
Mustafa Ceceli’nin ailesine hırsızlık şoku!
Mustafa Ceceli’nin ailesine hırsızlık şoku! Büyükçekmece’de sanatçı Mustafa Ceceli’nin ailesine ait kuyumcu dükkanı kimliği belirsiz şahıslar tarafından soyuldu. Yaklaşık iki buçuk milyonluk altın çalan hırsızlar kayıplara karıştı. Soygun anı anbean kameralara yansıdı.
29.11.2022 Magazin
Saffet Sancaklı'ya cenazede hırsızlık şoku: 6 bin lirasını çaldılar
Saffet Sancaklı'ya cenazede hırsızlık şoku: 6 bin lirasını çaldılar Eski futbolcu ve MHP Merkez Yürütme Kurulu üyesi Saffet Sancaklı, eski Galatasaray Başkanı Selahattin Beyazıt'ın cenaze töreninde tabut taşıdığı sırada hırsızlar tarafından soyuldu. Hırsızlardan birisi tabut taşıma sırasında perdeleme yaparken, diğer hırsız Sancaklı'nın cebinde bulunan 6 bin lirayı çalarak kayıplara karıştı. Soyulduğunu fark eden Saffet Sancaklı şikayetçi olunca kamera görüntülerinden kimlikleri tespit edilen 2 hırsız yakalanarak cezaevine gönderildi.
10.02.2022 Gündem
16 kişi evini bastı, kapı ve pencerelerini kırıldı, ölümle tehdit edildi ve evi soyuldu! Sadece kirasını istemişti...
16 kişi evini bastı, kapı ve pencerelerini kırıldı, ölümle tehdit edildi ve evi soyuldu! Sadece kirasını istemişti... Erzurum’un Palandöken ilçesine bağlı Yunusemre Mahallesinde evinin kirasını isteyen genç kadın kiracılarının yakınları tarafından saldırıya uğradı. Aralarından kadınlarında bulunduğu 16 saldırgan, genç kadının kapısını ve pencerelerini kırarak ölümle tehdit ettiler. Yaşanan olayın ardından genç kadının evi saldırıdan sonraki gün soyuldu.
8.02.2022 Yaşam
İhbar mektupları sayesinde 40 kız çocuğunu gelin olmaktan kurtardı! Meğer o da...
İhbar mektupları sayesinde 40 kız çocuğunu gelin olmaktan kurtardı! Meğer o da... Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Muradiye Mahallesi’nde iki dönemdir görev yapan, kentin tek kadın muhtarı Dilek Demir (49), dilek-şikayet kutusuna atılan ihbar mektupları sayesinde 40 kız çocuğunu erken yaşta evlenmekten kurtardı. Kendisi de küçük yaşta evlendirilen Demir, "14 yaşında önlüğüm üzerimden soyuldu, gelinlik giydirildi ve çocuk gelin oldum. Babam beni şiddetle, döverek, zorla evlendirdi. Şikayet kutusuyla 40 genç kızımızın hayatını uçurumdan kurtardık" dedi.
29.11.2021 Yaşam
Görüntüler dehşete düşürdü! 'Böyle yapacağını hissetsem uyarmazdım'
Görüntüler dehşete düşürdü! 'Böyle yapacağını hissetsem uyarmazdım' Ankara'da trafikte tartıştığı Tolga Tosun’un kullandığı kamyonun direksiyonu üzerine kırıp çarpması sonucu yaralanan motosiklet sürücüsü Burak Karaağaç (26), başındaki kask sayesinde ölümden döndüğünü söyledi. Trafikte kendisini sıkıştırdığı için sürücüyü uyardığını belirten Karaağaç, "Böyle bir şey yapacağını hissetsem hiç uyarmazdım. Bakmakla yükümlü olduğum ailem, çocuklarım var. Şu an hayatta olmayabilirdim. O zaman aileme ne olacaktı?" dedi.
7.08.2021 Gündem
Paris'te gün ortasında 2 milyon euroluk mücevher çalındı
Paris'te gün ortasında 2 milyon euroluk mücevher çalındı Fransa'nın başkenti Paris'te bir kuyumcuya gün ortasında yapılan silahlı soygunda piyasa değeri 2 milyon euro değerindeki ziynet eşyaları çalındı.
30.07.2021 Dünya
Dünyaca ünlü ressama şok!
Dünyaca ünlü ressama şok! Dünyaca ünlü ressam İsmail Acar’ın 2011 yılında Fransa’da aldığı şato soyuldu. Koronavirüs pandemisi nedeniyle iki yıldır şatosuna gidemeyen Acar, haberi alır almaz özel izinle ülkeye uçtu.
26.05.2021 Magazin
Ünlü ressam İsmail Acar'ın Fransa'dan aldığı şato soyuldu!
Ünlü ressam İsmail Acar'ın Fransa'dan aldığı şato soyuldu! Dünyaca ünlü ressam İsmail Acar’ın 2011 yılında Fransa’da aldığı şato soyuldu. Pandemi nedeniyle 2 yıldır şatosuna gidemeyen Acar haberi alır almaz özel izinle ülkeye uçtu.
26.05.2021 Gündem
İlişki için gittiler! Hayatlarını şokunu yaşadılar! Yarasa Kız...
İlişki için gittiler! Hayatlarını şokunu yaşadılar! Yarasa Kız... Ankara'da, 'Yarasa Kız' adını kullanan kadınlar ile eskort sitelerinde anlaşan erkekler buluştukları kadınlar tarafından soyuldu. 125 kişilik çete üyelerinin, parasının çalındığına karşı çıkan erkekleri bıçak ve sopalarla öldüresiye dövdüğü ortaya çıktı. Öte yandan güvenlik kameralarına yansıyan bir olayda, otel odasında müşterileri ile buluşan kadın, mağdurların parasını gasp ederek odadan kaçtı. Paralarını isteyen iki mağdur erkek lobide bekleyen çete üyeleri tarafından sopa ve bıçakla darp edilerek yaralandı.
6.04.2021 Yaşam
Şarkıcı Zeynep Sağdaş'a şok! Evini soyan kişi...
Şarkıcı Zeynep Sağdaş'a şok! Evini soyan kişi... Şarkıcı Zeynep Sağdaş, köpeğini gezdirmesi için anahtarı verdiği apartman görevlisi tarafından soyuldu. Görevli, Sağdaş evde yokken pırlanta ziynet eşyaları çaldığı gerekçesiyle tutuklandı. Görevlinin 10 yıl hapsi isteniyor.
23.12.2020 Magazin
Trabzon'da alarm! Komandolar operasyon başlattı
Trabzon'da alarm! Komandolar operasyon başlattı Trabzon’un Tonya ilçesindeki Kumanandoz Yaylası’ndaki 6 evden, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler çok sayıda eşya ve araç -gereç ile ilk yardım malzemesi çaldı. Jandarma komando timleri bölgedeki operasyonlarını sıklaştırırken, valilik, vatandaşlardan köylerine dönerken yayla evlerinde yaşam malzemesi bırakmamalarını istedi.
28.11.2020 Yaşam
Ailesi şokta! Kayıp kızları sevgilisiyle birlikte...
Ailesi şokta! Kayıp kızları sevgilisiyle birlikte... Kocaeli’nin Derince ilçesinde 4 aydır kayıp olan 21 yaşındaki genç kız, erkek arkadaşı ile birlikte ailesine ait iş yerini soydu. Güvenlik kamerası görüntülerini izleyince şok olan baba kızından değil, kızını zorla alıkoyduğunu iddia ettiği erkek arkadaşından şikayetçi oldu. Genç kızın annesi ise, kızının sonunun Pınar Gültekin gibi olmasını istemediğini söyleyerek gözyaşı döktü.
22.07.2020 Yaşam
Yaşlı adam eve çağırdığı hayat kadınları tarafından soyuldu
Yaşlı adam eve çağırdığı hayat kadınları tarafından soyuldu Aydın’ın Kuşadası ilçesinde yaşlı adam, eve çağırdığı 3 hayat kadını tarafından soyuldu.
2.06.2020 Yaşam
Mimar Sinan'ın 432 yıllık eseri... Çalındı!
Mimar Sinan'ın 432 yıllık eseri... Çalındı! Mimar Sinan tarafından yapımına başlanan ve 1588 yılında tamamlanan 432 yıllık tarihi Kılıç Ali Paşa Medresesinin kubbeleri corona virüs salgınını fırsat bilen hırsızlar tarafından 1 hafta arayla iki kez soyuldu.
29.04.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Soyuldu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki soyuldu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.