Soyadı

Soyadı

Son dakika SOYADI haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan SOYADI ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını SOYADI haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Soyadı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan soyadı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.605 soyadı haberi bulunmuştur. Tüm soyadı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Green Card sonuçları ne zaman açıklanacak? Green Card başvuru sonuçları nasıl öğrenilir? ABD Yeşil Kart (2024 DV Lottery)
Green Card sonuçları ne zaman açıklanacak? Green Card başvuru sonuçları nasıl öğrenilir? ABD Yeşil Kart (2024 DV Lottery) Greencard ne zaman açıklanacak, ABD Green Card sonuçları ne zaman açıklanır? Green Card başvuru sonuçları için sorgulamalar devam ediyor. 2024 DV Lottery Yeşil Kart başvuruları 7 Kasım 2023 tarihinde sona erdi. Sonuçlar, başvuru değerlendirmelerinin tamamlanmasının ardından dvprogram.state.gov üzerinden ilan edilecek. Peki, Green Card başvuru sonuçları açıklandı mı? ABD Yeşil Kart (2024 DV Lottery) sonuçları ne zaman açıklanacak?
1.03.2024 Gündem
Yazar Füruzan hayatını kaybetti
Yazar Füruzan hayatını kaybetti Çağdaş Türk edebiyatının önemli isimlerinden, yazar Füruzan 91 yaşında hayatını kaybetti.
11.02.2024 Magazin
Evli kadınlar artık kendi soyadlarını kullanabilecek
Evli kadınlar artık kendi soyadlarını kullanabilecek Evli kadına bekârlık soyadını kullanma hakkı tanıyan AYM kararı bugün yürürlüğe giriyor. TBMM’de aksi bir düzenleme yapılmadığı takdirde evli kadınlar isterlerse bugünden itibaren dava açmadan sadece kendi soyadını taşıyabilecek.
28.01.2024 Gündem
e okul güncelleme yap | E OKUL VBS güncelleme nasıl yapılır? e okula giremiyorum 2024
e okul güncelleme yap | E OKUL VBS güncelleme nasıl yapılır? e okula giremiyorum 2024 e-Okul güncelleme nasıl yapılır? Sorusuna yoğun bir şekilde yanıt aranıyor. Kullanıcılar güncelleme nedeniyle e-Okul'a giremediğine yönelik paylaşımlar yapıyor. Peki, e-Okul'a giremiyorum, neden? E Okul VBS yenileme nasıl yapılır? İşte e okul güncelleme
10.01.2024 Eğitim
8'inci yargı paketinin detayları ortaya çıktı! Evlenen kadın sadece kendi soyadını taşıyabilecek
8'inci yargı paketinin detayları ortaya çıktı! Evlenen kadın sadece kendi soyadını taşıyabilecek AK Parti’nin önümüzdeki günlerde Meclis’e sunacağı 8. Yargı Paketi’ne göre kadın, eşinin soyadı yerine yalnızca kendi soyadını taşıyabilecek.
10.12.2023 Gündem
Engin ve Dilan Polat'ın ifadelerinin detayları ortaya çıktı! Dikkat çeken suçlama
Engin ve Dilan Polat'ın ifadelerinin detayları ortaya çıktı! Dikkat çeken suçlama Engin Polat ve Dilan Polat'ın hakimlikteki ifadeleri ortaya çıktı. Dilan Polat ifadesinde, "Biz aileyiz örgüt diye bir şey olamaz. Eşimin ailesi kendi ailem olmadığı için benim ailem gibi oldu. Vergi konularını bildiğim kadarıyla mali müşavir ve muhasebecilerimiz hallediyor. Benim sahte fatura, naylon fatura gibi şeylerle bir ilgim yoktur. Fatura kesmeyi bile bilmem işimizin ticari boyutu ile eşim ilgileniyor" derken, Engin Polat ise, "Aldığımız faturalarda sıkıntılı olanlar çıkabilir. Geçmişte de çıkmıştı. Biz aldığımız her faturanın malzemesini teslim almışızdır. Kimseye sahte fatura vermedik. Tüm satışlarımız faturalıdır" dedi.
5.11.2023 Gündem
TÜKONFED Başkanı Aydın Ağaoğlu'nun sosyal medya hesabını kullanarak dolandırıcılık yaptılar
TÜKONFED Başkanı Aydın Ağaoğlu'nun sosyal medya hesabını kullanarak dolandırıcılık yaptılar Dolandırıcıların hedefinde bu sefer Tüketici Konfederasyonu (TÜKONFED) Başkanı Aydın Ağaoğlu vardı. Aydın Ağaoğlu'na iki yetime maddi destek sağladığını belirterek sosyal medya hesabı üzerinden ulaşan şüpheli, Aydın Ağaoğlu'nun hesabının bilgilerini alarak 4 kişiyi dolandırdı. Olayı anlatan Ağaoğlu, şüphelinin öğretmen olduğunu söylediğini belirterek, "Telefon numarasını verdi, yazıştık, IBAN numarası da var, sonra dedim ki; bu sahtekar değilse ona yardımcı olmuş olurum, sahtekarsa ki büyük olasılıkla öyledir, o zaman bunun mutlaka yargı önüne çıkıp hesap vermesini sağlar, başkasına zarar vermesine engel olurum. Bilinçli tüketiciler, para göndermeden önce beni aradılar. Tabi bu arada birkaç saf kişi 2 bin liraya kadar para göndermiş. Sert kayaya çarptı, elimde telefon numarası var, IBAN numarası var, hesap sahibinin adı soyadı var, bir de Instagram hesabı var. İşte bu bilgilerle Cumhuriyet Savcılığı’na müracaat edip bu kişinin yakalanmasını sağlayacak hukuki altyapıyı hazırladık arkadaşlarla ifadelerini kullandı.
26.10.2023 Gündem
25 yıllık evlilik sessiz sedasız bitmiş! Soyadı değişince gerçek ortaya çıktı
25 yıllık evlilik sessiz sedasız bitmiş! Soyadı değişince gerçek ortaya çıktı 1995 yılında yapımcı Tahir Conka ile nikah masasına oturan Yasemin Baştan üç yıl önce boşandığını açıkladı.
26.10.2023 Magazin
Exxen üyelik iptali nasıl olur? Exxen üyelik iptali para iadesi oluyor mu, Exxen 14 gün ücretsiz üyelik iptal edilir mi?
Exxen üyelik iptali nasıl olur? Exxen üyelik iptali para iadesi oluyor mu, Exxen 14 gün ücretsiz üyelik iptal edilir mi? Exxen Spor paketi tercih edenler, Exxen üyelik iptalinin nasıl yapıldığını sorguluyor. Exxen üyelik iptali telefon üzerinden yapılmıyor. Exxen abonelik iptal etmek bilgisayar gerekir. Peki, Exxen üyelik iptali nasıl olur? Exxen üyelik iptali para iadesi oluyor mu, Exxen 14 gün ücretsiz üyelik iptal edilir mi?
24.10.2023 Televizyon
Seda Sayan Ayşe kimdir, Instagram hesabı ne? Sabahın Sultanı Ayşe…
Seda Sayan Ayşe kimdir, Instagram hesabı ne? Sabahın Sultanı Ayşe… Seda Sayan'ın programında yer alan Ayşe merak konusu oldu. Ayşe'nin İnstagram ve TikTok hesapları hakkında bilgi arayanlar, 'Sabahın Sultanı Ayşe kimdir, soyadı ne?' sorusuna yanıt arıyor.
12.10.2023 Televizyon
Moskova'da uçak düştü! Wagner lideri de içindeydi
Moskova'da uçak düştü! Wagner lideri de içindeydi Rus paralı asker grubu Wagner’in lideri Evgeny Prigojin’in de yolcu listesinde olduğu özel jet Rusya’nın başkenti Moskova yakınlarında düştü. Kazada 10 kişi hayatını kaybetti. Rus Sivil Havacılık dairesi Prigojin'in cansız bedeninin bulunduğunu açıkladı.
23.08.2023 Dünya
Dolandırıcılardan akılalmaz sahte e-devlet oyunu! Olmayan borç ile korkutup para talep ediyorlar
Dolandırıcılardan akılalmaz sahte e-devlet oyunu! Olmayan borç ile korkutup para talep ediyorlar Dolandırıcıların yeni oyunu 'bu kadarına pes' dedirtti. Vatandaşlara SMS ve veya mail yoluyla ulaşan dolandırıcılar attıkları linkle kurbanları sahte e-devlet sitesine yönlendiriyor. Sitede TC No ile sorgulama yapan vatandaşlara borç çıkarılıyor ve ödenmemesi halinde icra geleceği ifade edilerek korkutuluyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Avukat Selen Karataş, konuyla ilgili bilgi vererek vatandaşlara uyarılarda bulundu.
12.08.2023 Yaşam
Hadid kardeşlerin ablası da manken oldu
Hadid kardeşlerin ablası da manken oldu Podyumlarda fırtına gibi esen Gigi ve Bella Hadid kardeşlerin yakaladığı başarı aslında pek de sıfırdan yazılmış bir başarı hikâyesi değil. Hadid soyadı uzun yıllardır moda dünyasına ve podyumlara damgasını vurmuş ve adeta bir marka haline gelmiş durumda.
11.08.2023 Magazin
Kaan Urgancıoğlu ve Burcu Denizer evlendi! Son hamlesi
Kaan Urgancıoğlu ve Burcu Denizer evlendi! Son hamlesi Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'da Ilgaz karakterine hayat veren Kaan Urgancıoğlu, bir süredir aşk yaşadığı Burcu Denizer ile Atina-Pire Başkonsolosluğu'nda gerçekleşen nikah töreni ile evlendi. Burcu Denizer'in sosyal medya hamlesi dikkat çekti.
22.06.2023 Magazin
Khloe Kardashian'dan flaş hamle! Oğlunun soyadını doğumda değiştirdiği ortaya çıktı
Khloe Kardashian'dan flaş hamle! Oğlunun soyadını doğumda değiştirdiği ortaya çıktı Kardashian soyadlı kız kardeşlerin en küçüğü olan Khloe Kardashian, taşıyıcı anne yöntemiyle dünyaya gelen bebeği ve o bebeğin babası olan Tristan Thompson'ın sadakatsiz aşkıyla ilgili haberler yüzünden manşetlerden inmiyor. Bebeğini beklerken aldatıldığını öğrenen ünlü yıldızın ihaneti affetmediği ve oğlunun soyadını doğumda değiştirdiği ortaya çıktı!
13.06.2023 Magazin
İş dünyasını yakından ilgilendiren teminat senedi kararı! Ciddi zarar ettiriyor
İş dünyasını yakından ilgilendiren teminat senedi kararı! Ciddi zarar ettiriyor Teminat senetleriyle ilgili dikkat çeken karar. Yargıtay Hukuk Genel Kurulu; senette yazılı “teminattır” kelimesinin, neyin teminatı olduğuna ilişkin bir açıklama belirtilmedikçe, tek başına senedin teminat senedi olduğu anlamına gelmeyeceğine hükmetti. Avukat Cansen Erdoğan konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulunarak bilinmeyen detayları aktardı.
3.06.2023 Ekonomi
Bu köyde herkesin soyadı 'S' ile başlıyor! Duyan herkes merak ediyor, işte sebebi
Bu köyde herkesin soyadı 'S' ile başlıyor! Duyan herkes merak ediyor, işte sebebi Kars'ın Cumhuriyet köyünde yaşayan köy imamı ve öğretmenlerin dışındakilerin tamamının soyadı 'S' harfi ile başlıyor. Köy Muhtarı Akın Salik, 'Soyadı' kanunu döneminde nüfus memurunun sözü üzerine bu şekilde bir uygulama yapıldığını söyledi.
31.05.2023 Yaşam
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Millet, Türkiye Yüzyılı'na onay verdi
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Millet, Türkiye Yüzyılı'na onay verdi AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MYK gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Seçim sonuçlarını değerlendiren Çelik, "Demokrasi yarışını milletimizin her bir ferdi olgunlukla yönetti. Dünyanın yorumları neticesinde Cumhurbaşkanımız açık ara galibiyetle seçimi sonuçlandırdı. Türkiye Yüzyılı iradesinin milletimizden onay alması anlamına geldi." ifadelerini kullandı.
30.05.2023 Gündem
Yeni kabine yemin günü açıklanacak! Gözler cumaya çevrildi
Yeni kabine yemin günü açıklanacak! Gözler cumaya çevrildi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu cuma ya da haftaya salı günü Genel Kurul’da yemin etmesi bekleniyor. Kabine ile birlikte devletin zirve kadroları da şekillenerek iş başı yapacak.
30.05.2023 Gündem
İsmini Twitter'da görünce harekete geçti! Şikayet edin, cezası 3 aydan başlıyor
İsmini Twitter'da görünce harekete geçti! Şikayet edin, cezası 3 aydan başlıyor Sosyal medya kullanımının yoğun şekilde artması, artık suçları oradan işlemeye doğru götürdü. Çalışanını işten çıkardıktan sonra ismini de yazıp Tweet atan firma için kötü haber geldi ve şirket aleyhine tazminat cezası kararı verildi. Vatandaşların kişisel bilgilerinin sosyal medya platformlarında başkaları tarafından paylaşımı suç unsuru oluşturuyor. Peki böyle bir durumla karşılaşanlar nereye, ne kadar süre içinde şikayet edebilir? İşte detaylar...
26.05.2023 Gündem
Şeyma Subaşı balayından kareleri paylaştı!
Şeyma Subaşı balayından kareleri paylaştı! Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile geçtiğimiz günlerde dünyaevine giren ve soyadı hamlesiyle çok konuşulan Şeyma Subaşı, balayına gitti. Tatil için Japonya'yı tercih eden ünlü isim, ultra lüks yolculuğundan ve Tokyo'dan peş peşe paylaşımlar yaptı.
19.05.2023 Magazin
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: İmamoğlu ve Yavaş milletimize özür borçlular
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: İmamoğlu ve Yavaş milletimize özür borçlular AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Çelik yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımız seçimi açık ara önde bitirdi. Muhalefet bütün antidemokratik refleksleri sergiledi." ifadelerini kullandı.
15.05.2023 Gündem
Şeyma Subaşı'nın düğününden yeni kareler paylaşıldı!
Şeyma Subaşı'nın düğününden yeni kareler paylaşıldı! Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile geçtiğimiz günlerde dünyaevine giren ve soyadı hamlesiyle çok konuşulan Şeyma Subaşı, düğününden ve sonrasında düzenlediği after party'den yeni karelerini takipçilerinin beğenisine sundu.
14.05.2023 Magazin
Nazlı Sabancı'dan karnı burnunda pozlar!
Nazlı Sabancı'dan karnı burnunda pozlar! Hacı Sabancı ve Nazlı Sabancı (Kayı), Ekim 2021'de Arzu-Ömer Sabancı'nın yalısında nikâh masasına oturmuştu. Çift, Haziran 2022'de de Çırağan Sarayı'nda düzenlenen görkemli bir düğün töreniyle evlenmişti. İkili, geçtiğimiz haftalarda ise bebek bekledikleri müjdesini vermişti. Eşi Hacı Sabancı'yla bir davete katılan Nazlı Sabancı, yeni karelerini takipçileriyle paylaştı.
13.05.2023 Magazin
Fas'ta evlenen Şeyma Subaşı gelinliğiyle çok konuşuldu!
Fas'ta evlenen Şeyma Subaşı gelinliğiyle çok konuşuldu! Sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile geçtiğimiz gün nikah masasına oturan Şeyma Subaşı'nın ilk hamlesi soyadını değiştirmek oldu. Nikahtan sonra yaptığı soyadı hamlesiyle çok konuşulan Subaşı, son olarak düğünden gelinlikli fotoğraflarını paylaştı. Sosyal medya fenomeninin gelinlik tercihine, adeta yorum yağdı.
6.05.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Soyadı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki soyadı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.