Sosyalist Parti

Sosyalist Parti

Son dakika Sosyalist Parti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sosyalist Parti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sosyalist Parti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sosyalist Parti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sosyalist parti gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.084 sosyalist parti haberi bulunmuştur. Tüm sosyalist parti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fransa'da cumhurbaşkanlığı seçimi: Macron ve Le Pen ikinci tura kaldı
Fransa'da cumhurbaşkanlığı seçimi: Macron ve Le Pen ikinci tura kaldı Fransa'da cumhurbaşkanı seçiminin ilk turu sandık çıkış anketlerine göre, Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve aşırı sağcı Marine Le Pen ikinci tura kaldı. Sandık çıkış anketi sonuçlarına göre Macron yüzde 28,6, Le Pen yüzde 24,4, Melenchon yüzde 20,2 oy aldı.
10.04.2022 Dünya
Sosyalist Cumhuriyet Partisi kurucuları kim? Türkiye'nin 124'üncü siyasi partisi kuruldu!
Sosyalist Cumhuriyet Partisi kurucuları kim? Türkiye'nin 124'üncü siyasi partisi kuruldu! Doğu Perinçek'in genel başkanı olduğu Vatan Partisi bölündü. Vatan Partisi'nden ayrılanlar Sosyalist Cumhuriyet Partisi'ni kurdu. Peki, Sosyalist Cumhuriyet Partisi kurucuları kim?
7.12.2021 Siyaset
Portekiz'de kriz devam ediyor! Başbakan istifa etmeyeceğini açıkladı!
Portekiz'de kriz devam ediyor! Başbakan istifa etmeyeceğini açıkladı! Portekiz'de 2022 devlet bütçesinin kabul edilmesi için Mecliste yeterli desteği bulamayan azınlık sol hükümetinde Başbakan Antonio Costa istifa etmeyeceğini bildirdi.
26.10.2021 Dünya
Fransa Cumhurbaşkanı Emanuel Macron'a kötü haber! Bölgesel seçimlerin ilk turunda partisi başarı gösteremedi...
Fransa Cumhurbaşkanı Emanuel Macron'a kötü haber! Bölgesel seçimlerin ilk turunda partisi başarı gösteremedi... Son dakika haberine göre; Fransa'da yapılan bölgesel seçimlerin ilk turunda Cumhurbaşkanı Emanuel Macron'un kurucusu olduğu iktidar partisi Cumhuriyet Yürüyüşü Hareketi (LREM) başarı sağlayamadı.
21.06.2021 Dünya
Dünyanın gözü oradaydı! Dikkat çeken sonuçlar
Dünyanın gözü oradaydı! Dikkat çeken sonuçlar Avrupa Parlamentosu (AP) seçimlerinin resmi olmayan sonuçlarına göre, göçmen karşıtı aşırı sağcı partiler ve Yeşillerin oylarında artış, merkez partilerin oylarında düşüş oldu.
26.05.2019 Dünya
İspanya'da seçimi Sosyalist Parti kazandı
İspanya'da seçimi Sosyalist Parti kazandı Yüzde 29 oy alan Sosyalistler'in koalisyon için daha önceki ortakları Podemos'un kapısını çalması bekleniyor. Vox ise 44 yıllık demokrasi tarihinde parlamentoya giren ilk aşırı sağcı parti oldu.
29.04.2019 Dünya
Venezuela Yüksek Mahkemesi yargıcı, ABD'ye kaçtı
Venezuela Yüksek Mahkemesi yargıcı, ABD'ye kaçtı Devlet Başkanı Maduro'yu eleştiren yargıç Zerpa, seçimlerin adil şartlarda yapılmadığını söyledi. Yüksek Mahkeme ise, Zerpa'nın hakkındaki cinsel taciz suçlamaları nedeniyle ülkeyi terk ettiğini bildiriyor.
7.01.2019 Dünya
Belçika Başbakanı istifa ediyor
Belçika Başbakanı istifa ediyor Belçika Başbakanı Charles Michel, istifa kararı aldığını ve dilekçesini "hemen" Kral Philippe'e sunacağını duyurdu.
18.12.2018 Dünya
Macaristan'da 'köle yasası' kabul edildi!
Macaristan'da 'köle yasası' kabul edildi! Macaristan'da muhalefet tarafından "köle yasası" olarak adlandırılan yasa tasarısı Mecliste kabul edildi.
12.12.2018 Dünya
Tehlike çanları çalıyor! Genelevleri...
Tehlike çanları çalıyor! Genelevleri... Amsterdam’da ünlü Red Light sokağını ilgilendiren yeni planla birlikte seks işçilerinin daha güvenli yerlerde çalışabilmesi ve turistlerin ‘dikkatinin’ biraz olsun başka bölgelere çekilmesi öngörülüyor.
2.11.2018 Dünya
Türk kökenli adayların Belçika'daki başarısı!
Türk kökenli adayların Belçika'daki başarısı! Belçika'daki yerel seçimlerde yarışan 100'den fazla Türk kökenli adaydan en az 27'si belediye meclislerine girmeye hak kazandı.
15.10.2018 Dünya
Belçika'daki yerel seçimlerde 100'ü aşkın Türk aday yarışıyor
Belçika'daki yerel seçimlerde 100'ü aşkın Türk aday yarışıyor Belçika'da pazar günü yapılacak yerel seçimlerde 100'ü aşkın Türk kökenli aday belediye meclisleri ve yönetimlerinde yer alabilmek için yarışıyor.
11.10.2018 Dünya
Fransa’da kabine değişti
Fransa’da kabine değişti Fransa’da spor ve çevre bakanlarının istifasının ardından Macron iki yeni bakan atadı. Çevre bakanlığına deneyimli siyasetçi de Rugy, spor bakanlığına ise eski yüzme şampiyonu Maracineanu getirildi.
5.09.2018 Dünya
Türkiye’nin hafta sonu  okulu Hollanda’yı gerdi
Türkiye’nin hafta sonu okulu Hollanda’yı gerdi Ankara’nın yurt dışındaki gençlerin “Türk dili ve kültürü ile dinlerini unutmamaları için” bazı Avrupa ülkelerinde açmaya hazırlandığı hafta sonu okullarını Hollanda “endişe verici” buldu. Başbakan ‘Kurabiye pişirmeyi öğretmeyecekler herhalde’ dedi
22.08.2018 Dünya
Maduro suikast girişiminden muhalefeti sorumlu tuttu
Maduro suikast girişiminden muhalefeti sorumlu tuttu Venezuela Başkanı Nicolas Maduro, geçen cumartesi günü kendisine yönelik düzenlenen suikast girişimden muhalefet lideri Julio Borges'ı sorumlu tuttu.
8.08.2018 Dünya
Avrupa'da son dakika krizi! Hükümet düştü!
Avrupa'da son dakika krizi! Hükümet düştü! İspanya'da ana muhalefet partisinin verdiği gensorunun kabul edilmesiyle Mariano Rajoy hükümeti düştü.
1.06.2018 Dünya
"AB'nin kapıları Karadağ'a açık"
"AB'nin kapıları Karadağ'a açık" Avrupa Birliği (AB) Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini, Karadağ'ın AB'ye üyelik sürecinde son derece iyi ilerlediğini belirterek, "AB'nin kapıları Karadağ'a açık." ifadelerini kullandı.
19.04.2018 Dünya
Karadağ'daki seçimin nihai sonuçları açıklandı
Karadağ'daki seçimin nihai sonuçları açıklandı Karadağ Devlet Seçim Komisyonunun (DIK) açıkladığı cumhurbaşkanlığı seçimi nihai sonuçlarına göre, Demokratik Sosyalist Parti (DPS) Genel Başkanı Milo Djukanovic, oyların yüzde 53,9'unu alarak ülkenin yeni cumhurbaşkanı seçildi.
16.04.2018 Dünya
Karadağ'da Djukanovic zafer ilan etti
Karadağ'da Djukanovic zafer ilan etti Karadağ'da yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin sandık çıkış anketlerine göre, DPS Genel Başkanı Djukanovic, oyların yüzde 54,2'sini alarak ülkenin yeni cumhurbaşkanı oldu.
15.04.2018 Dünya
Karadağ yeni cumhurbaşkanını seçiyor
Karadağ yeni cumhurbaşkanını seçiyor Balkan ülkelerinden Karadağ'da halk, yeni cumhurbaşkanını seçmek için bugün sandık başında... Ülkede 1'i kadın 7 adayın yarıştığı cumhurbaşkanlığı seçiminde, 532 bin 599 kayıtlı seçmen yurt içi ve yurt dışında kurulan bin 214 sandıkta oylarını kullanabilecek.
15.04.2018 Dünya
Macaristan'da seçimleri Fidesz-KDNP koalisyonu kazandı
Macaristan'da seçimleri Fidesz-KDNP koalisyonu kazandı Macaristan'da yapılan genel seçimi resmi olmayan sonuçlara göre, hükümette yer alan Fidesz (Macar Yurttaş Birliği) ve Hristiyan Demokratik Halk Partisi (KDNP) koalisyonu kazandı.
8.04.2018 Dünya
‘Yeni göçmen yasası tam bir provokasyon’
‘Yeni göçmen yasası tam bir provokasyon’ Belçika’da Türk kökenli vekil Emir Kır, Göç Bakanı Franken’in göçmen yasasında yapmaya çalıştığı değişikliklerin yabancılara karşı açık bir provokasyon olduğunu söyledi
25.01.2018 Dünya
Bask parlamentosu da Katalonya'nın bağımsızlığını tanımadı
Bask parlamentosu da Katalonya'nın bağımsızlığını tanımadı İspanya'nın kuzeydoğusundaki Bask özerk yönetim parlamentosu, Katalonya'nın 27 Ekim'de ilan ettiği tek taraflı bağımsızlık kararını tanımadığını açıkladı
16.11.2017 Dünya
Hollanda'da hükümeti kurma görevi Rutte'a verildi
Hollanda'da hükümeti kurma görevi Rutte'a verildi Hollanda'da, Özgürlük ve Demokrasi için Halk Partisi (VVD) lideri Mark Rutte, ülkede yeni hükümeti kurmakla görevlendirildi.
12.10.2017 Dünya
Belçika kırmızı çizgide
Belçika kırmızı çizgide Modern Avrupa değerlerinin kırmızı çizgisi olan yolsuzluk ve usulsüzlük dosyaları, AB’nin kurucu üyelerinden Belçika’yı sarsmaya devam ediyor. Gelecek yıl yapılacak seçimler öncesi siyasi partilerin ortak bir anlaşmaya varamaması ise, kriz döneminde siyasetin önünü tıkıyor
29.09.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Sosyalist Parti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sosyalist parti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.