Sophie Turner

Sophie Turner

Son dakika Sophie Turner haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sophie Turner ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sophie Turner haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sophie Turner

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sophie turner gelişmeleri de dahil olmak üzere 39 sophie turner haberi bulunmuştur. Tüm sophie turner haberleri aşağıda listelenmiştir.
Boşanacakları konuşulan Sophie Turner ve Joe Jonas sessizliğini bozdu
Boşanacakları konuşulan Sophie Turner ve Joe Jonas sessizliğini bozdu Sophie Turner (27) ile şarkıcı Joe Jonas (34), dört yıllık evliliklerini sonlandırma kararı aldı. İki kız çocuğu sahibi çiftin ayrılığı hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.
7.09.2023 Magazin
Game Of Thrones'un yıldızı Sophie Turner'dan annelik açıklaması: Beni daha iyi bir oyuncu yaptı!
Game Of Thrones'un yıldızı Sophie Turner'dan annelik açıklaması: Beni daha iyi bir oyuncu yaptı! 2011-2019 yılları arasında yayınlanan 'Game Of Thrones' (Taht Oyunları) adlı dizide canlandırdığı 'Sansa Stark' rolüyle şöhreti yakalayan İngiliz aktris Sophie Turner, anne olduktan sonra daha iyi bir oyuncu olduğunu dile getirdi.
3.05.2022 Magazin
Sahnede sürpriz
Sahnede sürpriz Joe Jonas, 30’uncu doğum gününü sahnede sürpriz bir pastayla kutladı.
17.08.2019 Magazin
Gizli nikâh
Gizli nikâh İngiliz model ve oyuncu Cara Delevingne’ın, kız arkadaşı Ashley Benson’la bu yılın başında gizlice nikâh kıydığı öğrenildi.
5.08.2019 Magazin
2019 Emmy Ödülleri adayları belli oldu
2019 Emmy Ödülleri adayları belli oldu Emmy Ödülleri'nin bu seneki adayları açıklandı. 22 Eylül'de sahiplerini bulacak olan Emmy Ödülleri'nde Game of Thrones en iyi drama dizisi de dahil olmak üzere 32 dalda aday oldu. İşte adaylar...
16.07.2019 Dünya
Havuz oyunları
Havuz oyunları ‘Game of Thrones’ (Taht Oyunları)dizisinin ‘Sansa Stark’ı Sophie Turner ile nişanlısı şarkıcı Joe Jonas, önceki gün havuz keyfi yaptı, romantik anlar yaşadı
15.08.2018 Magazin
Fotoğraflar Beckham’dan
Fotoğraflar Beckham’dan Sophie Turner, bir dergi için David Beckham’ın oğlu Brooklyn’in objektifine poz verdi
28.07.2018 Magazin
Game of Thrones BluTV'de yayınlanacak!
Game of Thrones BluTV'de yayınlanacak! Dijital eğlence platformu BluTV, efsane dizi Game of Thrones'un yayın haklarını aldı!
22.03.2018 Televizyon
Finalde ne olacağı açıklandı!
Finalde ne olacağı açıklandı! HBO kanalından bir yetkili, tüm dünyada milyonlarca izleyici kitlesi bulunan ‘Game of Thrones’un final sezonuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu, dizideki tüm karakterlerin öleceğini söyledi
15.03.2018 Gündem
'Lady Sansa' tatilde!
'Lady Sansa' tatilde! 'Game of Thrones'un 'Sansa Stark'ı Sophie Turner, önceki gün Maldivler'e uçtu.
21.02.2018 Magazin
Finali okuyunca çok ağladık!
Finali okuyunca çok ağladık! ‘Game of Thrones’un ‘Sansa Stark’ı Sophie Turner, geçtiğimiz günlerde dizinin yeni sezonunun 2019’da yayınlanacağını açıklamıştı.
15.12.2017 Magazin
'Herkesin tüyleri diken diken oldu'
'Herkesin tüyleri diken diken oldu' Dizide Sansa Stark karakterini canlandıran İngiliz oyuncu Sophie Turner, final bölümünün çok dokunaklı olduğunu ve okuyan herkesi duygulandırdığını söyledi.
15.12.2017 Televizyon
Game of Thrones 2019’a kadar yok!
Game of Thrones 2019’a kadar yok! Tüm dünyada büyük bir hayran kitlesi bulunan ‘Game of Thrones’ dizisinin sekizinci sezonu ne zaman yayınlanacak merak ediliyordu. Dizinin ‘Sansa Stark’ı Sophie Turner konuya açıklık getirdi: “Game of Thrones 2019’da yayınlanacak”
8.12.2017 Magazin
O daha çocuk!
O daha çocuk! Dünyaca ünlü dizi ‘Stranger Things’in başrol oyuncularından Finn Wolfhard, konakladığı otelin dışında onu bekleyen hayranlarının fotoğraflarını imzalamayı reddetti.
9.11.2017 Magazin
Evleniyor!
Evleniyor! ‘Game of Thrones’ dizisindeki ‘Sansa Stark’ karakteriyle tüm dünyada tanınan Sophie Turner, sevgilisi Joe Jonas’ın evlilik teklifine “Evet” dedi
16.10.2017 Magazin
Game of Thrones 7. sezonu ile geri döndü!
Game of Thrones 7. sezonu ile geri döndü! Game of Thrones dünyada izlenme rekorları kırarak dikkat çekiyor. Merakla beklenen Game of Thrones'ın 7. yeni sezonu başladı. İşte Game of Thrones 7. sezon tanıtımı ve Türkiye'deki yayını ile ilgili tüm detaylar...
29.09.2021 Gündem
Taht Oyunları’nda şıklık yarışı
Taht Oyunları’nda şıklık yarışı Merakla beklenen ‘Game of Thrones’ dizisinin 7. sezon galası Los Angeles’da yapıldı. Dizinin iki genç ismi Maisie Williams ve Sophie Turner, şıklıklarıyla gecenin yıldızı oldular
13.07.2017 Magazin
Sansa Stark: Cinselliği diziden öğrendim
Sansa Stark: Cinselliği diziden öğrendim Game of Thrones’un (Taht Oyunları) Sansa Stark’ı Sophie Turner, cinselliği, çocukluğundan beri rol aldığı dizinin senaryosundan öğrendiğini söyledi.
5.07.2017 Magazin
Stark kardeşliği
Stark kardeşliği Yayınlandığı ilk günden beri izlenme rekorları kıran ‘Game of Thrones’un 7. sezonu 16 Temmuz’da başlayacak.
26.05.2017 Magazin
Game of Thrones 7. sezon hangi tarihte başlayacak?
Game of Thrones 7. sezon hangi tarihte başlayacak? Game of Thrones hayranları 7. sezon için heyecanlı bekleyişini sürdürüyor. Dünyanın dört bir yanında milyonlarca izleyici kitlesine ulaşan Game of Thrones 7. sezon ne zaman başlayacak? İşte Game of Thrones ile ilgili tüm detaylar...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sophie Turner ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sophie turner haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.