Sona Erdi

Sona Erdi

Son dakika sona erdi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sona erdi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sona erdi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sona Erdi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sona erdi gelişmeleri de dahil olmak üzere 12.871 sona erdi haberi bulunmuştur. Tüm sona erdi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süper Lig'in yeni takımı belli oldu
Süper Lig'in yeni takımı belli oldu Trendyol 1 Lig'in 32. haftasında Göztepe evinde karşılaştığı Gençlerbirliği'ni 2-0'lık skorla mağlup ederek, Eyüpspor'un ardındın Süper Lig'e çıkan ikinci takım oldu.
28.04.2024 Futbol
Fenerbahçe'de yeni divan kurulu başkanı belli oldu
Fenerbahçe'de yeni divan kurulu başkanı belli oldu Fenerbahçe'deki Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısı sona erdi. Yapılan oylama sonucu Şekip Mosturoğlu rakipleri Sevil Becan ve Nihat Tokat'ı geride bırakarak divan kurulu başkanlığına seçildi.
27.04.2024 Fenerbahçe
POMEM sınav ücreti yatırma süresi bitti mi, 31. Dönem POMEM para yatırma işlemi saat kaçta sona erecek?
POMEM sınav ücreti yatırma süresi bitti mi, 31. Dönem POMEM para yatırma işlemi saat kaçta sona erecek? POMEM sınav ücreti yatırma için araştırmalar yoğunlaştı. Polis Akademisi Başkanlığı Polis Meslek Eğitim Merkezleri 31. Dönem POMEM sınav ücreti yatırma işlemlerinde son saatin kaç olduğu merak ediliyor. 7500 öğrenci alımı yapacak olan POMEM 31. dönem ücret ödeme süresinin bitip bitmediği sorgulanıyor. Peki, POMEM sınav ücreti yatırma süresi bitti mi, POMEM para yatırma saati ne zaman bitiyor, sınav ücreti saat kaça kadar yatırılacak?
25.04.2024 Gündem
İstanbul Valisi Gül'den kural açıklaması!
İstanbul Valisi Gül'den kural açıklaması! İstanbul Ticaret İl Müdürlüğü'nde göreve yeni başlayan denetim personelleri ile bir araya gelen İstanbul Valisi Davut Gül, "kuralsızlığı kural olmaktan çıkaracağız. Piyasanın dengesini bozan kişilerle sizler mücadele edeceksiniz" dedi.
25.04.2024 Gündem
Ticaret Bakanlığı’ndan satılık Michael Jordan imzalı ayakkabı! 5 milyon liradan satılacak
Ticaret Bakanlığı’ndan satılık Michael Jordan imzalı ayakkabı! 5 milyon liradan satılacak Ticaret Bakanlığı, mevzuata uygun şekilde gümrük işlemi tamamlanmadığı için gümrükte terk edilen ABD’li eski basketbolcu Michael Jordan imzalı 3 çift spor ayakkabıyı 5 milyon liraya satışa çıkarttı.
25.04.2024 Ekonomi
Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup’ta ikinci oldu
Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup’ta ikinci oldu Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup final rövanş maçında evinde karşılaştığı Alman ekibi NINERS Chemnitz'i uzatmalarda 105-95'lik skorla mağlup etti. İlk müsabakayı 85-74 kaybeden kırmızı-lacivertliler bu sonuçla sezonu 2. olarak tamamladı.
24.04.2024 Basketbol
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi öncesi dikkat çeken istatistik
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi öncesi dikkat çeken istatistik Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi son maçlarda beraberlikler ön plana çıkıyor.
24.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'da Adana Demirspor maçı hazırlıkları devam ediyor
Galatasaray'da Adana Demirspor maçı hazırlıkları devam ediyor Trendyol Süper Lig 34. haftasında Adana Demirspor'la deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'da hazırlıklar sürüyor.
24.04.2024 Galatasaray
Beşiktaş, Ankara'dan avantajlı dönüyor
Beşiktaş, Ankara'dan avantajlı dönüyor Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Beşiktaş, Ankaragücü deplasmanında sahaya çıktı.
23.04.2024 Şampiy10
Adana Portakal Çiçeği Karnavalı kendi rekorunu kırdı! Türkiye'de bir ilk gerçekleşti! Giden bir daha gitmek istiyor
Adana Portakal Çiçeği Karnavalı kendi rekorunu kırdı! Türkiye'de bir ilk gerçekleşti! Giden bir daha gitmek istiyor Bu yıl 12. kez düzenlenen ve yüz binlerce kişinin sokaklarda kutladığı Adana Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı çok sayıda eğlenceli ve kültürel etkinliğin ardından sona erdi. Karnaval için Adana’ya gelen yerli ve yabancı turistler 1 hafta boyunca sokakları doldurdu. Karnavalda kent genelinde 310 tona yakın et tüketildiği açıklanırken, esnafın yüzü karnavalda güldü. İşte Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'yla ilgili detaylar...
24.04.2024 Adana
Karnavala 1.5 milyondan fazla ziyaretçi katıldı! Ekonomiye büyük katkı sağladı
Karnavala 1.5 milyondan fazla ziyaretçi katıldı! Ekonomiye büyük katkı sağladı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamına dahil edilen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, 13 Nisan’dan bu yana düzenlenen çok sayıda eğlenceli ve kültürel etkinliğin ardından sona erdi
22.04.2024 Adana
Adana'da yapıldı, Türkiye konuştu! Giden bir daha gitmek istiyor
Adana'da yapıldı, Türkiye konuştu! Giden bir daha gitmek istiyor Bu yıl 12. kez düzenlenen ve yüz binlerce kişinin sokaklarda kutladığı Adana Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı çok sayıda eğlenceli ve kültürel etkinliğin ardından sona erdi. Karnaval için Adana’ya gelen yerli ve yabancı turistler 1 hafta boyunca sokakları doldurdu. Karnavalda kent genelinde 310 tona yakın et tüketildiği açıklanırken, esnafın yüzü karnavalda güldü. İşte Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'yla ilgili detaylar...
23.04.2024 Adana
Türkiye Kupası'nda yarı final heyecanı! Beşiktaş'ın rakibi Ankaragücü
Türkiye Kupası'nda yarı final heyecanı! Beşiktaş'ın rakibi Ankaragücü Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Beşiktaş, yarın MKE Ankaragücü’ne konuk olacak.
22.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray, zirve yürüyüşünü devam ettiyor
Galatasaray, zirve yürüyüşünü devam ettiyor Galatasaray, Süper Lig'in 33. haftasında evinde Pendikspor'u ağırladı. Son 13 lig maçını kazanarak muhteşem bir çıkış yakalayan ve şampiyonluk yürüyüşüne devam eden Sarı-Kırmızılılar, İstanbul ekibini de 4-1'le geçti ve kendisine ait olan 14 maçlık galibiyet serisini tekrarladı.
21.04.2024 Futbol
Bitcoin'de halving gerçekleşti! İşte en çok düşen ve yükselen altcoinler
Bitcoin'de halving gerçekleşti! İşte en çok düşen ve yükselen altcoinler Bitcoin madenciliği sonucu verilen ödüllerin yarı yarıya indirilmesi olan halving etkinliği sona erdi. Bitcoin'in blokzinciri, zincire her 210 bin blok eklendiğinde, yani yaklaşık dört yılda bir yarılanma meydana gelecek şekilde tasarlandı. Bitcoin ve altcoinlere yatırım yapanlar neler yaşanacağını merak etmeye devam ediyor. İşte Bitcoin halving sonrası en çok düşen altcoinler... Bitcoin kaç dolar oldu?
20.04.2024 Ekonomi
Real Madrid kazandı, Arda Güler yıkıldı! Ancoletti ayrılığı açıkladı, artık güvenmiyor
Real Madrid kazandı, Arda Güler yıkıldı! Ancoletti ayrılığı açıkladı, artık güvenmiyor UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final ikinci maçları dün oynanan Manchester City-Real Madrid ve Bayern Münih-Arsenal maçlarıyla sona erdi. Allianz Arena'da oynanan Bayern Münih-Arsenal maçında tek gol çıkarken, nefesleri kesen maçta Manchester City-Real Madrid karşılaşması penaltılara gitti geceye damga vuran anlar oldu. Öte yandan maç sonunda Arda Güler ile ilgili çarpıcı ayrıntı ortaya çıktı.
18.04.2024 Fenerbahçe
Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ve Bayern Münih yarı finale çıktı
Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ve Bayern Münih yarı finale çıktı UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final maçları bu gece oynanan iki karşılaşmayla tamamlandı. Normal süresi ile uzatma dakikaları 1-1 sona eren maçın penaltı atışlarında Manchester City'e 4-3 üstünlük kuran Real Madrid ve sahasında ağırladığı Arsenal'i 1-0 mağlup eden Bayern Münih yarı finale yükseldi.
17.04.2024 Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz Yerel seçimlerin ardından yapılan ilk Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "KIZILELMA ve ANKA 3 ile artık farklı lige yükseliyoruz. Türkiye'nin gurur kaynağı olan savunma şirketlerinin ahlaksızca hedef alınmasının gerisinde işte bu eşsiz başarı hikayesi vardır. 5.kol elemanları yerli ve milli firmalarımıza saldırarak iplerini ellerinde tutanlara karşı diyet borçlarını ödemeye çalışıyor." dedi.
16.04.2024 Gündem
Yüzde 25 kira artışı bitti mi? Yüzde 25 kira artışı ne zaman başladı ve bitiyor? Yüzde 25 kira zammı ne zamana kadar geçerli, kalktı mı?
Yüzde 25 kira artışı bitti mi? Yüzde 25 kira artışı ne zaman başladı ve bitiyor? Yüzde 25 kira zammı ne zamana kadar geçerli, kalktı mı? Yüzde 25 kira artışı bitti mi, yüzde 25 kira zammı kalktı mı? Bayram sona erdi, Meclis açılırken vatandaşlar mayıs ayının yaklaşmasıyla "Kira zam sınırı kalkacak mı?" sorusuna yanıt aranmaya başlandı.
16.04.2024 Ekonomi
Bursululuk sınavı ne zaman 2024? İOKBS giriş yerleri sorgulama 2024: Giriş belgesi nasıl alınır MEB 2024?
Bursululuk sınavı ne zaman 2024? İOKBS giriş yerleri sorgulama 2024: Giriş belgesi nasıl alınır MEB 2024? Bursluluk sınavı giriş belgesi sorgulama 2024 için sorgulamalar yoğunlaştı. Bursluluk sınavı giriş belgesi nasıl ve nereden alınır 2024? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ilköğretim ve ortaöğretim öğrencilerine yönelik düzenlenen bursluluk sınavı giriş belgesinin nasıl ve nereden alınacağına dair araştırmalar arttı. 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerinin katılacağı sınava başvurular, 1 Mart tarihinde sona erdi. Sınava başvuruda bulunan adaylar, giriş belgesi için araştırma yapıyor. Peki, 2024 MEB Bursluluk sınavı giriş belgesi yayınlandı mı? İOKBS Bursluluk sınavı giriş belgesi nasıl alınır 2024? Meb.gov.tr üzerinden bursluluk sınavı nereden alınır? İşte bursluluk sınavı giriş belgesi alma ile ilgili detaylar…
16.04.2024 Yaşam
Rekabet Kurulu'ndan META'ya günlük 4,8 milyon lira ceza
Rekabet Kurulu'ndan META'ya günlük 4,8 milyon lira ceza Rekabet Kurulu, META hakkında Threads ve Instagram uygulamalarını bağlamak suretiyle hâkim durumunu kötüye kullandığı şüphesi üzerine başlatılan soruşturmada geçici tedbir kararı verdi.
15.04.2024 Ekonomi
Genç kızların kavgasına aileler de dahil olunca ortalık savaş alanına döndü!
Genç kızların kavgasına aileler de dahil olunca ortalık savaş alanına döndü! Zeytinburnu’nda iki genç kız arasında başlayan kavgaya aileler de dahil oldu.Kısa sürede büyüyen kavga çevredekileirn araya girmesiyle sona erdi. Kavga anları cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
15.04.2024 Gündem
İstanbul Zeytinburnu'nda genç kızların kavgasına aileler de dahil oldu!
İstanbul Zeytinburnu'nda genç kızların kavgasına aileler de dahil oldu! Zeytinburnu’nda iki genç kız arasında başlayan kavgaya aileler de dahil oldu.Kısa sürede büyüyen kavga çevredekileirn araya girmesiyle sona erdi. Kavga anları cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
15.04.2024 Vatan TV
Genç kızlar kavga etti! Aileler de dahil oldu
Genç kızlar kavga etti! Aileler de dahil oldu İstanbul'un Zeytinburnu İlçesinde iki genç kız arasında başlayan kavgaya aileler de dahil oldu.Kısa sürede büyüyen kavga çevredekileirn araya girmesiyle sona erdi. Kavga anları cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.
15.04.2024 Gündem
Genç kızlar kavga etti! Aileler de dahil oldu
Genç kızlar kavga etti! Aileler de dahil oldu İstanbul'un Zeytinburnu İlçesinde iki genç kız arasında başlayan kavgaya aileler de dahil oldu.Kısa sürede büyüyen kavga çevredekileirn araya girmesiyle sona erdi. Kavga anları cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.
15.04.2024 Vatan TV

Benzer Haber Etiketleri

Sona Erdi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sona erdi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.