Solmaz

Solmaz

Son dakika solmaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan solmaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını solmaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Solmaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan solmaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 632 solmaz haberi bulunmuştur. Tüm solmaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tekirdağ yerel seçim sonuçları 2024: Tekirdağ'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Tekirdağ'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Tekirdağ yerel seçim sonuçları 2024: Tekirdağ'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Tekirdağ'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Tekirdağ geldi. Tekirdağ yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Tekirdağ'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Tekirdağ yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
İğneada'da selde 6 kişinin öldüğü tesisin sahibine, 22,5 yıl hapis istemi
İğneada'da selde 6 kişinin öldüğü tesisin sahibine, 22,5 yıl hapis istemi Kırklareli’nin Demirköy ilçesi İğneada beldesindeki selde 'Sisli Vadi' bungalov evlerinde tatil yapan 6 kişinin ölümüne ilişkin tutuklanan tesis sahibi Bülent Bayrak (53) ile tutuksuz 3 sanık hakkında 'Bilinçli taksirle ölüme ve yaralanmaya sebep olma' suçundan 3 yıldan 22 yıl 6’şar aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. İddianamede ifadesine yer verilen selde ölen işletme müdürü Ümit Solmaz'ın ablası Yasemin Demir, olaydan birkaç gün önce telefonla kardeşiyle görüştüğünü belirterek, "Bana, sel uyarısı yapıldığını, işletmedeki müşterilerin paralarını iade edip göndermek istediğini, Bülent Bayrak ile görüştüğünü, Bülent Bey'in bağırıp çağırıp 'Şimdiye kadar bir şey olmadı' dediğini söyledi" dedi.
31.01.2024 Gündem
Son 20 yılın en düşük seviyesi: Barajlar alarm veriyor
Son 20 yılın en düşük seviyesi: Barajlar alarm veriyor İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) verilerine göre, 20 Ekim’de yüzde 21.12 olan barajlardaki doluluk oranı, yüzde 18’e kadar geriledi.
3.11.2023 Yaşam
Yalnız yaşayan kadını domuz bağıyla boğarak öldürdüler! 3 sanık için istenen cezalar belli oldu
Yalnız yaşayan kadını domuz bağıyla boğarak öldürdüler! 3 sanık için istenen cezalar belli oldu Beyoğlu'nda yalnız yaşayan kadını darbedip parasını aldıktan sonra domuz bağı yöntemiyle boğarak öldürdükleri iddiasıyla yargılanan 2'si yaşı küçük 3 sanıkla ilgili savcı mütalaasını açıkladı. Mütalaada, sanık Mehmet Solmaz'ın ağırlaştırılmış müebbet ve 15 yıla kadar hapsi istenirken; olay tarihinde 16 yaşında olan 2 sanığın ise toplam 29'ar yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılmaları talep edildi.
3.10.2023 Gündem
Kırklareli'de can kaybı 6'ya yükseldi
Kırklareli'de can kaybı 6'ya yükseldi Kırklareli’nde selde kayıp olarak aranan Ahmet Baki Şimşek'in cansız bedenine ulaşılırken can kaybı sayısı 6'ya yükseldi.
7.09.2023 Gündem
İstanbul’da tasarruf dönemi başlıyor! İSKİ ücretsiz dağıtacak
İstanbul’da tasarruf dönemi başlıyor! İSKİ ücretsiz dağıtacak İSKİ, kentte yaşanan kuraklığa karşı tüketimi yüksek abonelerden başlayarak musluklara su aparatı takılacağını duyurdu.
5.08.2023 Gündem
Düşmanın iletişimini "MERT" kesecek
Düşmanın iletişimini "MERT" kesecek METEKSAN Savunma tarafından geliştirilen MERT Taşınabilir Elektronik Taarruz Sistemi, düşman unsurların haberleşmesini keserken, el yapımı patlayıcı (EYP) saldırılarından da koruma sağlayacak.
26.07.2023 Ekonomi
Yasak aşk şüphesi facia getirdi
Yasak aşk şüphesi facia getirdi Gaziantep'te bir şahıs, dayısıyla yasak aşk yaşadığını iddia ettiği eşi Sakine Solmaz'ı boğazını bıçakla keserek öldürdükten sonra dayısını da silahla öldürdü. Yaşanan çifte cinayetin ardından kaçan katil zanlısı, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yakalandı.
27.04.2023 Vatan TV
Yasak aşk şüphesi çifte cinayetle bitti! Önce karısını sonra da dayısını öldürdü
Yasak aşk şüphesi çifte cinayetle bitti! Önce karısını sonra da dayısını öldürdü Gaziantep'te bir şahıs, dayısıyla yasak aşk yaşadığını iddia ettiği eşi Sakine Solmaz'ı boğazını bıçakla keserek öldürdükten sonra dayısını da silahla öldürdü. Yaşanan çifte cinayetin ardından kaçan katil zanlısı, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yakalandı.
27.04.2023 Yaşam
İstanbul'da barajlar alarm veriyor! İki baraj kurudu, Son 10 yılın en düşük seviyesi
İstanbul'da barajlar alarm veriyor! İki baraj kurudu, Son 10 yılın en düşük seviyesi Kışın kurak geçmesi barajlardaki su seviyesinin alarm vermesine yol açtı. İstanbul'a su sağlayan barajlardaki doluluk oranı 10 yılın en düşük seviyesine geriledi. Tarihi Çakmak Hattı'nın bazı bölümleri ortaya çıkarken Büyükçekmece Baraj gölünde eskiden suyla dolu bazı alanlar adeta çöle döndü.
21.01.2023 Gündem
Mardin'de servis aracı devrildi: 6 ölü, 5 yaralı
Mardin'de servis aracı devrildi: 6 ölü, 5 yaralı Mardin’in Ömerli ilçesinde valilik ve üniversite çalışanlarının içinde olduğu hafif ticari aracın şarampole yuvarlanmasıyla 6 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.
2.01.2023 Gündem
Deprem sonrası Düzce'de elektrikler kesildi
Deprem sonrası Düzce'de elektrikler kesildi Düzce'nin Gölyaka ilçesinde 5.9 büyüklüğünde, 6.81 derinliğinde deprem meydana geldi. Sarsıntının ardından Düzce'de elektriklerin kesildiği ve internet erişiminde sorunlar yaşandığı aktarıldı.
23.11.2022 Gündem
Düzce'deki depreme ilişkin açıklama! 'Halk sokaklarda, araçlarda sabahlayacağız'
Düzce'deki depreme ilişkin açıklama! 'Halk sokaklarda, araçlarda sabahlayacağız' AFAD, Düzce'nin Gölyaka ilçesinde 5.9 büyüklüğünde, 6.81 derinliğinde deprem meydana geldiğini duyurdu. Deprem çok sayıda ilde şiddetli şekilde hissedildi. Depremin derinliği 6.8 kilometre olarak açıklandı.
23.11.2022 Gündem
Bursa'daki yangın faciasında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı
Bursa'daki yangın faciasında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı Bursa'da yaşanan yangın faciasında hayatını kaybeden Suriye uyruklu anne Amina ile yaşları 1- 11 arasında değişen 6 çocuğu ve 2 yeğeni için İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da katıldığı cenaze törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
9.11.2022 Gündem
Ağrı'da otobüs kazasında ölen 7 kişinin kimlikleri belli oldu
Ağrı'da otobüs kazasında ölen 7 kişinin kimlikleri belli oldu Ağrı'nın Tutak ilçesinde yolcu otobüsünün TIR ve yan yatan şeker pancarı yüklü kamyona çarptığı kazada yaşamını yitiren 7 kişinin kimlikleri belirlendi. Kazada yanarak tanınmaz hale gelen cesetlerden ve yakınlarından alınan örnekler, DNA testi için Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Emrah Solmaz'ın (42) devrilen kamyonun şoförü olan kardeşine yardıma giderken Eşref Tutak (40) ile birlikte otobüsün altında kalarak yaşamını yitirdikleri belirtildi.
8.11.2022 Yaşam
Erzincan’da midibüs devrildi: 21 yaralı
Erzincan’da midibüs devrildi: 21 yaralı Erzincan’da midibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 21 kişi yaralandı.
3.10.2022 Yaşam
Elektrik kesintisi nerelerde olacak, ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İlçe ilçe elektrik kesintisi sorgulama ekranı!
Elektrik kesintisi nerelerde olacak, ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İlçe ilçe elektrik kesintisi sorgulama ekranı! İstanbul’un pek çok ilçesinde elektrik kesintisi! BEDAŞ ilçe ilçe duyurdu! İstanbul'da 6 Eylül Salı ve 7 Eylül Çarşamba günü farklı yer ve saatlerde elektrik kesintileri uygulanacak. 21 ilçede uygulanacak planlı kesintiler 2 ile 10 saat sürecek. Peki, Elektrik kesintisi nerelerde olacak? Elektrik kesintisi ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul elektrik kesintisi sorgulama ekranı!
6.09.2022 Gündem
Solmaz Çiros'un dansı sosyal medyaya damga vurdu
Solmaz Çiros'un dansı sosyal medyaya damga vurdu Seda Sayan ile Uğur Aslan'ın sunduğu Evleneceksen Gel isimli evlilik programında ünlenen Solmaz Çiros, yaptığı dans ile sosyal medyaya damga vurdu. Oldukça kilo aldığı gözlenen fenomen ismin, eski halinden eser kalmadı.
27.08.2022 Magazin
Dalgalarla suya kapılıp, boğulan İlayda'nın son anları ortaya çıktı
Dalgalarla suya kapılıp, boğulan İlayda'nın son anları ortaya çıktı Sakarya'nın Karasu ilçesinde, sahile vuran dalgalara kapılıp, denizde boğulan İlayda Eren'in (13) son anlarının, cep telefonu kamerası görüntüleri ortaya çıktı. İlayda'nın arkadaşları ile kıyıda oynadığı anlar, görüntülerde yer aldı.
11.08.2022 Yaşam
Küçükçekmece’de çalınan 100 yıllık halı bulundu
Küçükçekmece’de çalınan 100 yıllık halı bulundu Küçükcekmece’de havalandırmak için balkon demirine asıldıktan sonra rüzgarın uçurduğu yaklaşık 10 bin dolar değerindeki halıyı yolda bularak götüren motosiklet tespit edildi. 100 yıllık olduğu belirtilen halı polisin çalışmasıyla bulundu.
21.07.2022 Yaşam
Defne Joy Foster kimdir? Defne Joy Foster nasıl öldü?
Defne Joy Foster kimdir? Defne Joy Foster nasıl öldü? Bir dönemin en çok izlenen dizilerinden Sihirli Annem dizisinde Eda karakterine hayat veren Defne Joy Foster sosyal medyadea gündem oldu. Oyuncu, sunucu ve eski DJ’lerden olan Defne Joy Foster’ın 2011 yılında hayatını kaybetmişti. Peki, Defne Joy Foster kimdir? Defne Joy Foster nasıl öldü? Defne Joy Foster ne zaman vefat etti? İşte detaylar…
17.07.2022 Ünlüler Dünyası
HSK 2022 yaz kararnamesi tam liste! HSK yaz kararnamesi 2022 listesi yayımlandı! İşte HSK atama listesi 2022
HSK 2022 yaz kararnamesi tam liste! HSK yaz kararnamesi 2022 listesi yayımlandı! İşte HSK atama listesi 2022 HSK 2022 yaz kararnamesi yayınlandı. Yayımlanan kararnameye göre Eskişehir, Bursa, Antalya, Konya, Kocaeli ve Kayseri'nin de arasında bulunduğu 33 ile yeni başsavcı atanırken, 5 bin 426 hakim ve savcının görev yeri değişti. 2022 Yılı Adli ve İdari Yargı Ana kararnamesinin, HSK internet sitesinden görüntülenecek. HSK 1. Daire Başkanı Halil Koç, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Hakimler ve Savcılar Kurulu 1. Dairesi olarak, 2022 Yılı Adli ve İdari Yargı Ana kararname çalışmalarını tamamlamış olup birazdan HSK internet sitemizde yayımlanacaktır." ifadelerini kullandı. İşte HSK yaz kararnamesi listesi…
20.06.2022 Gündem
Türkiye'de bir ilk! O ilimize atandı
Türkiye'de bir ilk! O ilimize atandı Hâkimler ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesi Adli ve İdari Yargı 2022 Yılı Ana Kararnamelerine ilişkin çalışmaları tamamladı. Kararname ile 33 ilin başsavcısı değiştirilirken Türkiye’de ilk kez başörtülü İl Cumhuriyet Başsavcısı Tuba Ersöz Ünver Gümüşhane’ye atandı.
19.06.2022 Gündem
HSK'dan yaz kararnamesi! 33 ilin başsavcıları değişti
HSK'dan yaz kararnamesi! 33 ilin başsavcıları değişti HSK, 5 bin 75 adli ve 351 idari hakim ve savcıyı kapsayan yaz kararnamesini tamamladı. Eskişehir, Kocaeli, Kayseri'nin de arasında bulunduğu 33 ilin başsavcıları değişti.
19.06.2022 Gündem
Sihirli Annem'in Eda'sı Defne Joy Foster'ın oğlu Can Kılıç Solmaz büyüdü! Son hali...
Sihirli Annem'in Eda'sı Defne Joy Foster'ın oğlu Can Kılıç Solmaz büyüdü! Son hali... Sihirli Annem'in Eda'sı Defne Joy Foster 2011 yılında hayatını kaybetti. Başarılı oyuncu geride bir erkek çocuğu bıraktı. Defne Joy Foster'ın oğlu Can Kılıç Solmaz, büyüdü. Foster'ın eşi Yasin Solmaz, 13 yaşındaki oğlu Can'ın son halini paylaştı. Defne Joy Foster'ın oğlunu görenler gülüşünü bile annesine benzetti.
13.06.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Solmaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki solmaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.