Sokağa Çıkma

Sokağa Çıkma

Son dakika sokağa çıkma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sokağa çıkma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sokağa çıkma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sokağa Çıkma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sokağa çıkma gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.461 sokağa çıkma haberi bulunmuştur. Tüm sokağa çıkma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seçim günü sokağa çıkma yasağı var mı, piknik yapmak yasak mı? Pazar yerleri, marketler, kafeler, kahvehaneler, AVM’ler 31 Mart’ta açık mı, nereler kapalı?
Seçim günü sokağa çıkma yasağı var mı, piknik yapmak yasak mı? Pazar yerleri, marketler, kafeler, kahvehaneler, AVM’ler 31 Mart’ta açık mı, nereler kapalı? Yüksek Seçim Kurulu (YSK), seçim günü uygulanacak olan yasakları açıkladı. Oy kullanmaya gidecek olan vatandaşlar sokağa çıkma yasağı olup olmadığını sorgularken, kapalı olan mekanları da araştırmaya başladı. Peki, Seçim günü AVM’ler, kahvehaneler, Pazar yerleri, marketler, kafeler açık mı, kapalı mı? 31 Mart’ta nereler kapalı, seçim gününde sokağa çıkma yasağı var mı?
30.03.2024 Gündem
Seçim günü seyahat yasak mı? 2024 seçim yasakları nelerdir, 31 Mart seçim günü şehirler arası otobüsler çalışıyor mu, yolculuk serbest mi?
Seçim günü seyahat yasak mı? 2024 seçim yasakları nelerdir, 31 Mart seçim günü şehirler arası otobüsler çalışıyor mu, yolculuk serbest mi? Türkiye 31 Mart 2024 tarihinde seçimlere gidiyor. Seçim günü seyahat edecek vatandaşlar seçim yasakları ile ilgili aramalar arttı. Propaganda serbestliği 30 Mart Cumartesi saat 18.00'de, seçim yasakları ise 31 Mart saat 23.59'da sona erecek. İşte 31 Mart seçim günü şehirler arası otobüsler çalışıyor mu, yolculuk serbest mi? sorusunun yanıtı...
26.03.2024 Gündem
Çeteler hapishanelere saldırdı, hükümet acil durum ilan etti
Çeteler hapishanelere saldırdı, hükümet acil durum ilan etti Haiti’nin başkenti Port-au-Prince’te silahlı çeteler 2 Mart’ta iki ayrı hapishaneye saldırı düzenledi. Saldırı sonrası mahkumlar firar etti. Haiti Hükümeti, kentte acil durum ve sokağa çıkma yasağı ilan etti.
4.03.2024 Dünya
Çöp evde kilitli tutulan Cem Muhammet'in kafasına çekiçle vurup, şişe kırmışlar
Çöp evde kilitli tutulan Cem Muhammet'in kafasına çekiçle vurup, şişe kırmışlar Bursa'da, kaçırdığı öne sürülen yeğeni Cem Muhammet A.'yı (11), çöp ev haline gelen dairede kilitli tuttuğu suçlamasıyla yargılanan Kamuran Pınar A.'nın (46) tahliyesine tepki gösterip, itiraz eden anne Yasemin A. (50), oğlunun yaşadığı ağır işkenceleri anlattığını belirterek, "Ağzını koli bandıyla bantlayıp, ellerini arkadan bağlayarak, soğukta balkondaki sandalyeye oturtup kafasından 5 litre su dökmüşler. Kafasına çekiçle vurup, şişe kırmışlar. Saçlarını çekerek koparıp, üzerine idrar atmışlar. Oğlum bulunmasaydı, organları satılacaktı" dedi.
8.02.2024 Gündem
Ekvador’da çetelere operasyon: 329 gözaltı
Ekvador’da çetelere operasyon: 329 gözaltı Ekvador Devlet Başkanı Daniel Noboa, sokakları karıştıran uyuşturucu çetelerini "terör örgütü" olarak nitelendirerek, “Savaştayız ve bu terör örgütleri karşısında teslim olamayız” dedi. Ülke genelinde çetelere yönelik operasyonlarda 329 kişi gözaltına alındı.
11.01.2024 Dünya
Wagner'den kırmızı 'intikam' videosu: Başlıyoruz
Wagner'den kırmızı 'intikam' videosu: Başlıyoruz Wagner Grubu'nun St. Petersburg'daki binasından pencere ışıklarıyla mesaj verildi, sokağa çıkma çağrısını "Başlıyoruz, bize karşı hazırlıklı olun" mesajının yer aldığı video izledi. Özel jeti 30 saniyede 2,4 kilometre irtifa kaybedip paramparça olan Yevgeni Prigojin'in yerine kimin geçeceği merak edilirken, The Guardian'da yayımlanan analiz gözden kaçacak gibi değil.
24.08.2023 Dünya
İsveç'e tepkiler çığ gibi büyüyor! Provokatörün ifadesi ortaya çıktı! Bir skandal daha
İsveç'e tepkiler çığ gibi büyüyor! Provokatörün ifadesi ortaya çıktı! Bir skandal daha İsveç'in başkenti Stockhlom’de bir caminin önünde Kur’an-ı Kerim yakma eylemine izin veren İsveç'e tepkiler çığ gibi büyürken bugün, provokasyonu yapan sahsın ifadesi ortaya çıktı. Skandala NATO'dan yanıt geldi, İsveç ve dünya basını gelişme hakkındaki son detayları manşete taşıdı.
30.06.2023 Dünya
Fransa'da kriz büyüyor! Gece saatlerinde sokağa çıkma yasağı getirildi
Fransa'da kriz büyüyor! Gece saatlerinde sokağa çıkma yasağı getirildi Fransa'nın başkenti Paris'te 17 yaşındaki bir gencin trafik polisinin dur ihtarına uymamasının ardından öldürülmesi sonrası Salı günü başlayan gösteriler tüm şiddetiyle sürüyor. Olaylar nedeniyle Clamart kentinde 3 Temmuz'a kadar gece saatlerinde sokağa çıkma yasağı getirildi.
29.06.2023 Dünya
Ofislerde satılık furyası! Pandemi etkisiyle yüzde 106 arttı
Ofislerde satılık furyası! Pandemi etkisiyle yüzde 106 arttı Pandemi sonrasında birçok şirketin uzaktan çalışmaya geçmesi, ofis kullanımını gözle görülür biçimde azalttı. Bunun sonucunda başta İstanbul olmak üzere Türkiye genelinde satılık ofis arzı yükselişe geçti. Türkiye genelinde yaklaşık yarım milyon metrekare ofis satılmayı beklerken, 443 milyon metrekare de kiralık arzı bulunuyor. Birçok atıl ofis de konuta dönüşüyor.
16.05.2023 Ekonomi
Mardin'de 9 mahalle ve mezrada sokağa çıkma yasağı
Mardin'de 9 mahalle ve mezrada sokağa çıkma yasağı Mardin’in Nusaybin ilçesine bağlı 9 Mahalle ve mezrada terör örgütü PKK’ya yönelik düzenlenen operasyon nedeniyle sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
2.05.2023 Gündem
Peru Devlet Başkanı Castillo meclisi feshetti, OHAL ilan edildi
Peru Devlet Başkanı Castillo meclisi feshetti, OHAL ilan edildi Peru Devlet Başkanı Pedro Castillo'nun Cumhuriyet Meclisi'ni feshetmesinin ardından ülkede olağanüstü hal ilan edilerek sokağa çıkma yasağı getirildi.
7.12.2022 Dünya
8. kattan aşağıya düşen Özgecan'ın ölümüne yeniden keşif kararı
8. kattan aşağıya düşen Özgecan'ın ölümüne yeniden keşif kararı Zonguldak'ta 8. kattan aşağıya düşerek hayatını kaybeden 28 yaşındaki Ayşe Özgecan Usta'nın ölümünde tutuksuz yargılanan sevgilisi Bartu C.A. "Benimle evlenmek istediğini söylüyordu. Olay günü tartıştık. Ailemle tanıştırabilmek için üniversiteyi okuyup sağlam zemine otursun istedim" dedi. Sanık, Ayşe Özgecan'ın ellerinden kaydığını ve kurtaramadığını söyleyince baba Kenan Usta, "60 kiloluk bir kızı mı tutamadın?" diye tepki gösterdi.
23.11.2022 Yaşam
Kredi, kredi kartı borçları ve cezalarla ilgili flaş gelişme! Siliniyor, milyonlara nefes aldıracak
Kredi, kredi kartı borçları ve cezalarla ilgili flaş gelişme! Siliniyor, milyonlara nefes aldıracak Kredi ve kredi kartı borçlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. KYK borcu faizleri, elektrik, su doğalgaz ve telefon faturası borçları, maske takmama sebebiyle yazılan para cezaları siliniyor. Buna göre, öğrenim kredisi borçları faizsiz ödenecek. Elektrik, su doğalgaz ve telefon gibi aboneliklerde, 2 bin liranın altındaki borçlara ilişkin 9 milyon borç dosyası tasfiye edilecek. Salgında maske takmayan ve sokağa çıkma yasağını ihlal edenlere kesilen 3 milyar liralık borç silinirken, senet ve kredi kartı borçlarını zamanında ödeyemedikleri için kara listeye alınanlara da sicil affı getirilecek. İşte milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar...
5.11.2022 Ekonomi
Ukrayna'nın Herson bölgesinde sokağa çıkma yasağı ilan edildi
Ukrayna'nın Herson bölgesinde sokağa çıkma yasağı ilan edildi Rusya'nın ilhak ettiği Herson bölgesinde 24 saat boyunca aralıksız sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
4.11.2022 Dünya
KYK borçları silindi mi? KYK borçlarının silinmesi Resmi Gazete'de yayınlandı mı, faizleri ne zaman silinecek?
KYK borçları silindi mi? KYK borçlarının silinmesi Resmi Gazete'de yayınlandı mı, faizleri ne zaman silinecek? KYK borç faizlerinin de yer aldığı 52 maddelik torba yasa teklifi TBMM'de kabul edildi. 2 bin liranın altında icra takibindeki borçlar tasfiye edilecek. Peki, KYK borçları silindi mi? Peki, KYK borçlarının silinmesi Resmi Gazete'de yayınlandı mı, faizleri ne zaman silinecek?
4.11.2022 Gündem
52 maddelik torba yasada neler var, kabul edilen torba yasa maddeleri neler? Ekonomi torba yasa teklifi 2022
52 maddelik torba yasada neler var, kabul edilen torba yasa maddeleri neler? Ekonomi torba yasa teklifi 2022 Torba yasada neler var, torba yasa maddeleri neler? 52 maddelik torba yasa teklifi TBMM'de kabul edildi. Torba yasanın Meclis'te kabul edilmesinin ardından torba yasanın içeriği araştırılmaya başlandı. Maske cezasından, kredi borç faizine, yersiz yapılan muhtaç ve evde bakım yardımı ödemelerinden Kur Korumalı Mevduat uygulamasına kadar birçok düzenleme yeni torba yasa düzenlemesinde yer alıyor. Peki, 52 maddelik torba yasada neler var, ekonomiye torba yasa maddeleri neler?
18.10.2022 Ekonomi
Borç, ceza ve faizler siliniyor! Kapsamı belli oldu: 2.000 bin TL
Borç, ceza ve faizler siliniyor! Kapsamı belli oldu: 2.000 bin TL Milyonlarca kişiye güzel haber geldi. Hükümet resmen harekete geçti. Borç, ceza ve faizler siliniyor. Kapsamı belli oldu. Meclis’e sunulan 52 maddelik torba yasa teklifiyle, algın döneminde maske takma zorunluluğu ve sokağa çıkma yasağını ihlal edenlere verilen cezalar affediliyor. Böylece toplam 2.7 milyarlık cezadan vazgeçiliyor. Öte yandan torba yasada KYK kredi faizlerinin silinmesi teklifi de var. İşte haberin detayları...
8.10.2022 Ekonomi
KYK borçlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Faizler siliniyor
KYK borçlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Faizler siliniyor AK Parti Grup Başkanvekili Elitaş, Torba yasa teklifi ile ilgili olarak, “KYK borçlarının faizlerini siliyoruz. Kanunun yürürlülük tarihinden itibaren 1 Temmuz 2023 tarihine kadar işverenler çalıştıkları kişilere elektrik/doğalgaz yardımı yaparsalar vergi indirimi alacaklar.” dedi.
7.10.2022 Ekonomi
Araba alacaklar için kritik tarih açıklandı! Fiyatlara yansıyacak
Araba alacaklar için kritik tarih açıklandı! Fiyatlara yansıyacak Araba fiyatlarıyla ilgili hükümet tarafından atılan adımlar sonrası fiyatlarda bir miktar düşüş gerçekleşti. Yaşanan düşüşün ardından piyasa uzmanları fiyatlarla ilgili değerlendirmelerde bulunarak kritik tarihi açıkladı.
27.09.2022 Ekonomi
Teknolojik ürünlerde fiyatı tavan yaptırmıştı! Krizde yeni gelişme
Teknolojik ürünlerde fiyatı tavan yaptırmıştı! Krizde yeni gelişme Küresel çapta ortaya çıkan çip krizinde üretim yetersizliğine ilişkin hafifleme işaretleri geliyor. Çip teslimat süreleri Ağustos ayında da geriledi.
9.09.2022 Dünya
THY’den İmamoğlu’na "Yalı" cevabı: İmamoğlu’nun açıklamaları gerçek dışı
THY’den İmamoğlu’na "Yalı" cevabı: İmamoğlu’nun açıklamaları gerçek dışı Türk Hava Yolları (THY) 2009 yılından beri İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile yapılan sözleşme çerçevesinde kiracı olarak elinde bulundurduğu Fehime Sultan ve Hatice Sultan Yalıları ile ilgili olarak Ekrem İmamoğlu’nun 3 Eylül 2022 Tarihinde İBBTV’ de yaptığı açıklamalara cevap verdi.
4.09.2022 Gündem
Korkulan oldu! Çin'in Chengdu kentinde 4 günlük sokağa çıkma yasağı
Korkulan oldu! Çin'in Chengdu kentinde 4 günlük sokağa çıkma yasağı Çin'in Chengdu kentinde artan Covid-19 vakalarının ardından 4 günlük sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
1.09.2022 Dünya
Irak'ta ne oluyor, neden sokağa çıkma yasağı var? Sadr kimdir, Sadr yanlıları ne istiyor?
Irak'ta ne oluyor, neden sokağa çıkma yasağı var? Sadr kimdir, Sadr yanlıları ne istiyor? Irak'ta Sadr Grubu Şii lideri Mukteda Sadr'ın siyaseti bırakma kararını açıklaması ardından Irak'ta gerilim tırmandı. Sadr'ın destekçileri korunaklı Yeşil Bölge'deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın önünde toplanarak, sarayı basarken, görüntülerde sarayın bahçesinde bulunan havuza girdikleri görüldü. Söz konusu gelişmenin ardından “Irak'ta ne oluyor, neden sokağa çıkma yasağı var?” sorularına yanıt aranırken Sadr kimdir, Sadr yanlıları ne istiyor, Sadr yanlıları kim, Sadr ne demek, Sadr hareketi ne demek? gibi soruların da yanıtı araştırılmaya başlandı.
30.08.2022 Dünya
Mukteda Sadr kimdir, Sadr hareketi nedir? Irak’ta ne oluyor, Sadr ne demek?
Mukteda Sadr kimdir, Sadr hareketi nedir? Irak’ta ne oluyor, Sadr ne demek? Irak’ta Sadr Grubu lideri Mukteda Sadr’ın siyaseti bırakma kararının üzerinden birkaç saat geçmeden, Sadr Grubu destekçileri Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nı bastı. Başkent Bağdat’ta sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Söz konusu gelişmenin ardından Mukteda Sadr kimdir, Sadr hareketi nedir? Irak’ta ne oluyor, Sadr ne demek?
30.08.2022 Dünya
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika Irak uyarısı!
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika Irak uyarısı! Dışişleri Bakanlığı, Irak'ın başkenti Bağdat'a seyahat edilmemesi konusunda uyarıda bulundu.
29.08.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Sokağa Çıkma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sokağa çıkma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.