Şok Karar

Şok Karar

Son dakika şok karar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şok karar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şok karar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şok Karar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şok karar gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.422 şok karar haberi bulunmuştur. Tüm şok karar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkçe ortalaması 70 olmayan sınıf geçemeyecek mi, hangi sınıflarda Türkçe ortalaması 70 olmayan sınıfta kalacak? Türkçe ortalaması 70 olmayan geçemeyecek lise için mi?
Türkçe ortalaması 70 olmayan sınıf geçemeyecek mi, hangi sınıflarda Türkçe ortalaması 70 olmayan sınıfta kalacak? Türkçe ortalaması 70 olmayan geçemeyecek lise için mi? Milli Eğitim Bakanlığı resmi gazete yayınlanan değişiklikle öğrencilerin sınıf değiştirebileceğine dair madde ekledi. Peki, Türkçe ortalaması 70 olmayan geçemeyecek ortaokul mu lise için mi geçerli? Türkçe ortalaması 70 olmayan hangi sınıflar için geçerli, kaçıncı sınıf?
14.10.2023 Eğitim
İsmail Kartal'dan şok karar! Yeni transfer isyan etti: Ben bunu hak etmedim
İsmail Kartal'dan şok karar! Yeni transfer isyan etti: Ben bunu hak etmedim Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'de transfer döneminin son haftasına girilirken sıcak haberler geliyor. Sarı lacivertlilerin yeni transferiyle ilgili şoke eden karar verildi. İsmail Kartal'ın verdiği karara yıldız isim resmen isyan etti. İşte son dakika haberin detayları...
12.09.2023 Fenerbahçe
Evli tüm çiftleri kapsıyor, bunu gizlice yapan yandı! Suç sayılıyor
Evli tüm çiftleri kapsıyor, bunu gizlice yapan yandı! Suç sayılıyor Şiddetli geçimsizlik ve aldatma, boşanma davalarında tarafları akılalmaz bir hırsa sevk edebiliyor. Delil bulma amacıyla hareket eden eşler, birbirlerinin telefonunu karıştırıp ekran görüntüleri aldığı gibi, karşı tarafın cihazına casus yazılımlar da yüklüyor. Hatta dedektif tutup takip ettirenler bile var. Bu durumda özel hayatın gizliliğinin ihlali ve suç unsurları devreye giriyor. Uzman isim konu ile ilgili önemli detaylara dikkat çekti...
29.12.2022 Gündem
Nişanlanan gençler karşı karşıya geldi, 'rüya' bozuldu! Yargıtay'dan dikkat çeken karar
Nişanlanan gençler karşı karşıya geldi, 'rüya' bozuldu! Yargıtay'dan dikkat çeken karar Gençlerin nişanlandıktan sonraki tartışmaları ve darp iddiası, hem nişanın bozulmasına sebep oldu; hem de aileleri karşı karşıya getirip davalık etti. Gelin, damat tarafının kendisini ve annesini darp ettiğini öne sürdü ve manevi tazminat davası açtı. Yargıtay kararı ise emsal niteliğinde. Konuya ilişkin önemli detaylara yer veren uzman isim konunun nişanlılıkla bağlantısını da değerlendirdi. İşte detaylar...
25.12.2022 Gündem
Neşet Ertaş filmi için mahkemeden şok karar!
Neşet Ertaş filmi için mahkemeden şok karar! Neşet Ertaş'ın ailesinin avukatı Uğur Çapkın, 23 Aralık’ta vizyona girecek Neşet Ertaş filminin yayınlanmasına yasak getirildiğini açıkladı.
14.12.2022 Magazin
Geçen sezon Ali Koç hoparlörle yapmıştı! Erden Timur'dan şok karar...
Geçen sezon Ali Koç hoparlörle yapmıştı! Erden Timur'dan şok karar... Dün akşam Alanyaspor karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen maçtan 2-2'lik beraberlikle ayrılan Galatasaray'da 90 dakika sonunda Erden Timur'un Ali Palabıyık hakkında sarf ettiği sözler bomba etkisi yarattı. Açıklamalarıyla geçtiğimiz sezonun Ali Koç'unu anımsatan Timur 'Bu ligi bitirmeyiz' derken, ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen'in "Hafta içi Erden Timur'un açıklamaları artı olarak değil, eksi olarak döndü." ifadeleri ise Sarı Kırmızılı camiada dikkat çekti.
24.10.2022 Galatasaray
Evliyken kocası başkasıyla nişanlandı! Genç kadına mahkemede şok karar
Evliyken kocası başkasıyla nişanlandı! Genç kadına mahkemede şok karar Adana'da yaşayan Elif Nur K. boşanma davası açtığı kocasıyla ilgili gelen mesajı okuyunca harekete geçti. Dedektif gibi kocasını izleyen kadın, eşinin kendisini aldattığını ve evliyken çocukluk aşkıyla nişanlandığını tespit etti. Otel kayıtlarını ve delilleri mahkemeye sunup zina davası açan genç kadın, mahkemenin kararıyla adeta şoke oldu. Kanıtları kabul etmeyen mahkeme "Boşanma davası açılınca isteyen istediği kişiyle kalır" dedi.
29.09.2022 Yaşam
Tapu kayıtlarındaki kimlik bilgileri ile ilgili önemli detay! Dava açılamıyor
Tapu kayıtlarındaki kimlik bilgileri ile ilgili önemli detay! Dava açılamıyor Tapu kaydına yanlış yazılan kimlik bilgilerinin düzeltilmesine ilişkin Yargıtay kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Çok sayıda kişi bu konu nedeniyle mağduriyet yaşıyor. Nüfusa kaydedilmeden ölmüş ya da herhangi bir sebeple nüfusta kaydı bulunmayan kişilerin tapu kaydındaki kimlik bilgilerinin düzeltilmesi mümkün olmuyor. Karara ilişkin yapılan değerlendirmede önemli detaylar yer aldı. Bir kişinin nüfusta kaydı bulunmuyor ise o kişinin mirasçıları ya da tapu maliki, sahibi olduklarını iddia ettikleri bir gayrimenkul için ne yapmaları gerekir? Kimlik bilgisi nasıl değiştirilebilir? İşte detaylar…
26.09.2022 Gündem
Miras ile ilgili Yargıtay'dan şok karar!
Miras ile ilgili Yargıtay'dan şok karar! Yargıtay, evlatlık olan kişinin evlat edinenin miras bırakanlarına mirasçı olarak kabul edilemeyeceğine hükmetti. Yüksek mahkeme; evlatlık ve alt soyu evlat edinenin yasal mirasçısı olabileceğine; ancak evlat edinen, evlatlığın mirasçısı olamayacağı gibi evlat edinenin daha önce ölmesi halinde evlatlığın da evlat edinenin mirasçı olduğu kişilerin mirasçısı olamayacağına dikkat çekti.
2.09.2022 Gündem
Fenerbahçe'de Ali Koç ile Mesut Özil görüştü! İkinci şans için gitti alınan karar takımda şok etkisi yarattı..
Fenerbahçe'de Ali Koç ile Mesut Özil görüştü! İkinci şans için gitti alınan karar takımda şok etkisi yarattı.. Yeni sezonda şampiyon olacak takımı oluşturmak için transfere ağırlık veren Fenerbahçe'de Mesut Özil krizi tırmanarak devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde İstanbul'a geri dönen yıldız futbolcu, Başkan Ali Koç'la bir görüşme yapmıştı. Yapılan görüşmenin ardından Mesut Özil için alınan karar takımda şok etkisi yarattı.
30.06.2022 Fenerbahçe
Avrupa'da 'titanyum dioksit' yasağı! Ağustostan itibaren kullanılmayacak, 'E171 kodu'na dikkat! Gıda, kozmetik, ilaç...
Avrupa'da 'titanyum dioksit' yasağı! Ağustostan itibaren kullanılmayacak, 'E171 kodu'na dikkat! Gıda, kozmetik, ilaç... Avrupa gıda güvenliği otoritesi, katkı maddesi olan titanyum dioksiti 'güvenli değil' olarak tanımladı. Peki, bu katkı maddesinin ne gibi tehlikesi var ve hangi ürünlerde kullanılıyor? CNN TÜRK muhabiri Emel Telli, İstanbul Aydın Üniversitesi Gıda Güvenliği Anabilim Dalı Başkanı Dr. Ayla Ünver'e sordu.
26.04.2022 Gündem
2 yıldır yapılmıyordu! İstanbul Sofya Expres seferleri yeniden başladı!
2 yıldır yapılmıyordu! İstanbul Sofya Expres seferleri yeniden başladı! Pandemi nedeniyle 2 yıldır ara verilen İstanbul Sofya Expres seferlerine yeniden başlandı. İlk tren seferinin yola çıkması nedeniyle tören düzenlendi.
25.04.2022 Gündem
ABD'den 3 yıl sonra gelen Ukrayna hamlesi! Yakında açılacak...
ABD'den 3 yıl sonra gelen Ukrayna hamlesi! Yakında açılacak... Beyaz Saray, 3 yıldır boş kalan ABD'nin Ukrayna Büyükelçiliği görevine Bridget Brink'in aday gösterildiğini duyururken, Dışişleri Bakanlığı ise Ukrayna’nın başkenti Kiev'deki ABD Büyükelçiliği'nin yakında açılacağını belirtti.
25.04.2022 Dünya
Bursa'da düşen eğitim uçağıyla ilgili yeni gelişme! Gözaltılar var
Bursa'da düşen eğitim uçağıyla ilgili yeni gelişme! Gözaltılar var Bursa'da tek motorlu eğitim uçağının düşmesi sonucu pilot ve öğrenci pilotun hayatını kaybettiği olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.
25.04.2022 Gündem
Eski ABD Başkanı Donald Trump hakkında şok karar! Günde 10 bin dolar...
Eski ABD Başkanı Donald Trump hakkında şok karar! Günde 10 bin dolar... ABD’nin eski Başkanı Donald Trump, mahkeme celbine cevap vermediği gerekçesiyle mahkeme gerekliliklerini yerine getirene kadar günde 10 bin dolar para cezasına çarptırıldı.
25.04.2022 Dünya
Fenerbahçe'de son dakika gelişmesi! Mesut Özil ve Ozan Tufan için şok karar...
Fenerbahçe'de son dakika gelişmesi! Mesut Özil ve Ozan Tufan için şok karar... Süper Lig'de peş peşe aldığı galibiyetlerle yükselen bir grafik çizen Fenerbahçe'de flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-Lacivertliler'de alınan beklenmedik kararla yıldız isimlerden Mesut Özil ve Ozan Tufan kadro dışı bırakıldı.
24.03.2022 Fenerbahçe
Yalaka kararı! Yargıtay noktayı koydu...
Yalaka kararı! Yargıtay noktayı koydu... Gittiği kamu kurumunda memurlara yönelik, ‘Sizler yalakasınız’ ifadesini kullanan vatandaşa Asliye Ceza Mahkemesi’nce verilen mahkumiyet kararı Yargıtay tarafından bozuldu.
12.03.2022 Yaşam
Başka erkeklerle mesajlaşan kadına Yargıtay'dan şok karar! Evli milyonlarca çifti ilgilendiriyor!
Başka erkeklerle mesajlaşan kadına Yargıtay'dan şok karar! Evli milyonlarca çifti ilgilendiriyor! Başka erkeklerle mesajlaşan kadın ile ilgili Yargıtay'dan flaş karar! Milyonlarca evli çifti ilgilendiriyor. Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, gece geç saatlerde başka bir erkekle mesajlaşan kadına hakaret eden kocanın tehdit ve sözlerini ‘tepki’ olarak değerlendirdi. Kararda "Boşanmaya neden olan olaylarda davacı-karşı davalı kadın ağır kusurludur. Gerçekleşen kusurlu davranışlar aynı zamanda erkeğin kişilik haklarına da saldırı teşkil eder niteliktedir" denildi.
29.01.2022 Yaşam
Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un için Birleşmiş Milletler'den şok karar! 'Bir seri katili hapishane yönetiminin başına getirmek gibi...'
Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un için Birleşmiş Milletler'den şok karar! 'Bir seri katili hapishane yönetiminin başına getirmek gibi...' Kuzey Kore yaptığı nükleer ve balistik füze denemeleriyle dünyayı dehşete düşürürken Birleşmiş Milletler'in yaptığı açıklama deyim yerindeyse infial yarattı. BM'nin dünyaya yaptığı duyuruya tepkiler gecikmedi...
28.01.2022 Dünya
Fatih Terim'den sürpriz karar! Galatasaray sonrası yeni adres, detaylar belli oldu
Fatih Terim'den sürpriz karar! Galatasaray sonrası yeni adres, detaylar belli oldu Galatasaray Kulübü'nde teknik direktör Fatih Terim ile yollar ayrıldı. Sarı-kırmızılı takımda bu şok karar sonrası Başkan Burak Elmas yeni teknik direktörü açıkladı. Fatih Terim'in vedası sonrası Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Domenec Torrent oldu. Sarı-kırmızılılarda 4'üncü dönemi sona eren Fatih Terim'in yeni yol haritası belli oldu. İşte Fatih Terim'in önündeki 3 ihtimal...
12.01.2022 Galatasaray
Daha yeni transfer olmuştu! Premier Lig'den şok karar
Daha yeni transfer olmuştu! Premier Lig'den şok karar Premier Lig kulüpleri, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle İngiltere'nin kırmızı listesinde bulunan ülkelerde gelecek ay maç yapacak milli takımlara oyuncu göndermeme kararı aldı.
25.08.2021 İngiltere
Trabzonspor'da Abdülkadir Parmak kadro dışı bırakıldı
Trabzonspor'da Abdülkadir Parmak kadro dışı bırakıldı Trabzonspor'da Abdülkadir Parmak, disiplinsiz tavırları nedeniyle Abdullah Avcı'nın isteğiyle kadro dışı bırakıldı.
22.04.2021 Futbol
Boşanma davasında şok karar! 55 bin lira tazminat ödeyecek, sebebi ise...
Boşanma davasında şok karar! 55 bin lira tazminat ödeyecek, sebebi ise... Çin'in başkenti Pekin'de bir boşanma davasında mahkeme, bir adamın beş yıl boyunca ev işleri yapan eşine 55 bin TL tazminat ödemesine karar verdi.
24.02.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Şok Karar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şok karar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.