Soğan Fiyatları

Soğan Fiyatları

Son dakika soğan fiyatları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan soğan fiyatları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını soğan fiyatları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Soğan Fiyatları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan soğan fiyatları gelişmeleri de dahil olmak üzere 200 soğan fiyatları haberi bulunmuştur. Tüm soğan fiyatları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Üreticide yüzde 50, markette yüzde 24 düştü! Kuru soğan fiyatı ile ilgili yeni açıklama
Üreticide yüzde 50, markette yüzde 24 düştü! Kuru soğan fiyatı ile ilgili yeni açıklama Kuru soğan arzındaki artışla birlikte fiyatlar üreticide yüzde 50,8, markette yüzde 24,3 düştü. Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, 1 Haziran Dünya Süt Günü dolayısıyla son günlerde yaşanan doğal afetleri, beklenen buğday alım fiyatını, mayıs ayında üretici ile market arasındaki fiyat farklılıklarını ve girdi fiyatlarında yaşanan değişimleri değerlendirdi. Artan nüfus karşısında üretimin sürdürülebilirliği için gerekli tedbirler alınarak süt üretiminin artarak devam etmesinin sağlanması gerektiğine dikkati çeken Bayraktar, “Bunun için süt fiyatlarını baskılamak yerine yem fiyatları kontrol altına alınmalı, yetiştiriciye makul fiyatlardan kaba ve kesif yem temin etmenin yolu bulunmalıdır” dedi.
1.06.2023 Ekonomi
Soğan fiyatları ile ilgili yeni açıklama: ‘Fiyatlar 1-2 lira talep nedeniyle artacak’
Soğan fiyatları ile ilgili yeni açıklama: ‘Fiyatlar 1-2 lira talep nedeniyle artacak’ İlk hasatta 18-20 lirayı bulan fiyatıyla toplumun her kesiminin gündemi olan soğanda fiyatlar tarlada 6 liraya kadar geriledi. Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, “Soğan fiyatları talep nedeniyle gelecek haftadan itibaren 1-2 lira yükselecek” derken, Adana Kabzımallar Odası Başkanı Mahsun Doğan, “2 hafta sonra soğan gündemden düşecek, kışlık soğanda hasat edilince fiyatlar daha da düşecek” dedi.
23.05.2023 Ekonomi
Soğan fiyatlarıyla ilgili yeni gelişme! Etiket fiyatı değişti
Soğan fiyatlarıyla ilgili yeni gelişme! Etiket fiyatı değişti Türkiye'nin en önemli tarım merkezlerinden Hatay’ın Amik Ovası’nda turfanda soğan hasadının sonuna gelindi. Sıcak havaya aldırmayan işçiler tarafından sökümü yapılan soğanın fiyatı değişti. İşte haberin detayları...
20.05.2023 Ekonomi
Bakan Nebati'den CNN Türk'te flaş enflasyon açıklaması
Bakan Nebati'den CNN Türk'te flaş enflasyon açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati CNN Türk ekranlarında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Nebati enflasyon ne zaman düşer sorusuna, " Enflasyon ile mücadelemiz batının yaptığı gibi çok sert, sonu ne olursa olsun, insanlar işsiz kalsın anlayışının dışında. Tek haneli enflasyon ile ilgili, çok sert olarak değil kademeli olarak gerçekleştirilmesi gerektiğini söylüyoruz' dedi.
9.05.2023 Ekonomi
Bakan Nebati: Enflasyon aşağı doğru devam ediyor
Bakan Nebati: Enflasyon aşağı doğru devam ediyor Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, katıldığı bir TV programında önemli açıklamalarda bulundu. Nebati, 'Enflasyon düşme eğilimini devam ettirerek aşağı doğru yoluna devam ediyor' dedi.
7.05.2023 Ekonomi
Ürün bolluğu yaşanıyor, fiyatlar dip yaptı! 'Vatandaşlar çok ucuza yiyecek'
Ürün bolluğu yaşanıyor, fiyatlar dip yaptı! 'Vatandaşlar çok ucuza yiyecek' Adana'da tarlada soğanın kilogram fiyatı 6-7 liraya kadar düşerken, soğana talep olmayışı nedeniyle tarlada kaldı. Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, "Bu fiyatların daha da aşağı düşeceği kesin gözüküyor. Vatandaşlarımız 3-4 gün sonra çok ucuza soğan yiyecek" dedi.
6.05.2023 Ekonomi
Et ve süt fiyatlarına yeni zam gelecek mi? Açıklama yapıldı
Et ve süt fiyatlarına yeni zam gelecek mi? Açıklama yapıldı Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, et fiyatlarında yaşanan artışlar nedeniyle damızlık hayvanların yine kesime gitme tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu söyledi. Bayraktar, "Damızlık hayvan sayısının azalmasıyla et ve süt ürünlerini daha pahalı tüketmek zorunda kalırız" dedi.
19.04.2023 Ekonomi
Soğan fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! İşte ucuzlayacağı tarih
Soğan fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! İşte ucuzlayacağı tarih Soğan fiyatlarıyla ilgili yeni açıklama yapıldı. Fiyatların düşeceği açıkladı. Türkiye'nin en erkenci soğanının toplanmaya başladığı Adana'da hasat devam ederken fiyatların düşmesi beklenildiği bildirildi. Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, "Şuanda soğanlar Adana'daki tarım işçileriyle toplanıyor ancak oda yeterli olmuyor" dedi.
13.04.2023 Ekonomi
Soğan fiyatları düşecek! Bu yıl iki kat ekildi, hasat başladı
Soğan fiyatları düşecek! Bu yıl iki kat ekildi, hasat başladı Türkiye’nin turfanda soğan ihtiyacının önemli bir bölümünü karşılayan Adana’da hasat başladı. Geçen yıl Adana’da 12 bin 500 dönüm olan ekim alanı bu yıl 23 bin dönüme çıkarken, 1 hafta 10 gün sonra Adana’nın her yerinde hasadın başlayacak olmasıyla fiyatların düşmesinin beklendiği belirtildi.
3.04.2023 Ekonomi
Soğan fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Tarlada 50 kuruş ama...
Soğan fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Tarlada 50 kuruş ama... Soğan fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Başkentte hasatını aylar önce yaptıkları soğanların maliyetini karşılamayan çiftçiler, ürünleri depolara kaldırdı. Sofralarda yerini alması gereken soğanlar ise havaların ısınmasıyla birlikte depolarda çürümeye yüz tuttu. Ürettikleri soğanın kilosunun 50 kuruştan ellerinden çıkmasına rağmen halde 5 liradan satılmasına karşı çıkan çiftçiler, tüm maliyetlerin kendilerine ait olmalarına rağmen karı elde edenin hal sahipleri olduklarını söyledi.
16.04.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Merkez Bankası'nın faiz kararı ile ilgili flaş sözler!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Merkez Bankası'nın faiz kararı ile ilgili flaş sözler! AK Parti İl Başkanları toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Biz Fırat'ın doğusundaki terör koridorunu paramparça etmekte kararlıyız. Ne gerekiyorsa yapacağız. İzin almaya ihtiyacımız yok" dedi. F-35 konusunda resti çeken Erdoğan, "F-35'leri vermiyorsanız, o konuda da tedbirlerimizi alırız. Başka yerlere döneriz. Çalışmalarımızı yapıyoruz" diye konuştu. Merkez Bankası'nın faiz kararı ile ilgili de çarpıcı sözler söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan "Merkez Bankası faiz indirdi. Ne oldu? Battık mı? Hayır. Piyasalar gayet normal karşıladı. Zaten olması gereken buydu" ifadelerini kullandı.
26.07.2019 Gündem
Soğan fiyatının nisan sonunda 1-1,5 lira olması bekleniyor
Soğan fiyatının nisan sonunda 1-1,5 lira olması bekleniyor Türkiye'nin turfanda soğan merkezi olan Adana'da, hasadına başlanan üründe yaklaşık 120 bin ton rekolte bekleniyor.
12.04.2019 Ekonomi
Rekabet Kurumu: Soğan fiyatları ile ilgili güncel bir karar bulunmuyor
Rekabet Kurumu: Soğan fiyatları ile ilgili güncel bir karar bulunmuyor Rekabet Kurumu, artan soğan fiyatlarını, kurumun 8 Ağustos 2018 tarihli ve 18-27/440-210 sayılı kararıyla ilişkilendirilmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, kurumun soğan fiyatları ile ilgili alınmış güncel bir karar olmadığını duyurdu.
4.12.2018 Ekonomi
Soğan fiyatları ucuzladı!
Soğan fiyatları ucuzladı! Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın, soğan fiyatlarında başlatılan spekülatif artışları ve oluşabilecek manipülasyonları önleyici talimatları doğrultusunda başlatılan denetimlerle, marketlerde soğan fiyatları ucuzladı.
24.11.2018 Ekonomi
Bakan Albayrak'tan enflasyon açıklaması
Bakan Albayrak'tan enflasyon açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak: Gerek üretici ve tüketici enflasyonunda aşağıya trendi güçlü bir şekilde göreceğiz. Aldığımız önlemlerin neticelerini Kasım-Aralıkta göreceğiz. Bugün devletin gelir-gider dengesi tarihte olmadığı kadar güçlü...
22.11.2018 Gündem
CHP'den yerel seçimde ittifak açıklaması
CHP'den yerel seçimde ittifak açıklaması CHP Genel Başkan Yardımcısı Salıcı, "Saadet Partisinden önümüzdeki günlerde bir randevu talebimiz olacak. Görüşme genel başkan düzeyinde olacak." dedi.
21.11.2018 Siyaset
Patates ve soğanın ateşi düştü
Patates ve soğanın ateşi düştü 15 gün önce kilosu 6 liradan satılan soğan Muğla pazarında 1-2 liradan, patates ise 1,5 lira ile 2,5 lira arasında alıcı buldu. 24 Haziran seçimleri öncesi fiyatı anormal bir artış gösteren patates ve soğan fiyatları Muğla pazarında normale döndü
6.07.2018 Ekonomi
Patates ve soğan fiyatlarında keskin düşüş
Patates ve soğan fiyatlarında keskin düşüş Patatesin bir ara 6 lirayı aşan kilogram fiyatı son bir haftada marketlerde ortalama 4,54 liradan 3,69 liraya, toptancı hallerinde 3,14 liradan 2,46 liraya geriledi. Kuru soğanın kilogram fiyatı da toptancı hallerinde ortalama 4,35 liradan 3,50 liraya indi. Öte yandan hem erkenci hem de ana üretim bölgelerindeki hasat çalışmalarıyla patates ve soğan fiyatlarının daha da düşmesi bekleniyor.
3.07.2018 Ekonomi
"Kuru soğan fiyatları önümüzdeki hafta düşüşe geçecek"
"Kuru soğan fiyatları önümüzdeki hafta düşüşe geçecek" 6-7 liraya kadar yükselen kuru soğan fiyatlarının, temmuz başından itibaren yıllık 100 bin tonun üzerinde üretimin yapıldığı Eskişehir başta olmak üzere Amasya ve Polatlı'da başlayacak hasatlarla düşüşe geçmesi bekleniyor.
28.06.2018 Ekonomi
'Soğan fiyatları bir haftaya düşer'
'Soğan fiyatları bir haftaya düşer' Türkiye'nin önemli soğan üretim merkezlerinden Amasya'da üreticiler, market ve pazarlarda tüketiciye 6 liraya kadar satılan soğanın fiyatlarındaki artışın, aşırı yağışlardan dolayı hasat döneminin gecikmesinden ve fırsatçılıktan kaynaklandığını ifade etti.
22.06.2018 Ekonomi
Kirazı bile solladı ithalat şart oldu
Kirazı bile solladı ithalat şart oldu Tarihinde ilk kez kirazın fiyatı soğan ve patatesin kilogram fiyatından ucuz kaldı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, piyasayı kontrol altına almak için önümüzdeki dönemde soğan ve patateste ithalata izin vereceklerini açıkladı.
21.06.2018 Ekonomi
Tüfenkci'den patates ve soğan fiyatları hakkında flaş uyarı!
Tüfenkci'den patates ve soğan fiyatları hakkında flaş uyarı! Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, patates ve soğan fiyatlarındaki artış ile ilgili, "Doğa, tabiat şartları içerisinde oluşan arz kısıtlılığına diyecek bir şeyimiz yok ama bunu fırsat bilerek stokçuluğunu yapan, fırsata çevirmeye kalkanlara da şunu ifade etmek lazım; biz takip ediyoruz ve gerekli girişimlerde bulunduk." dedi.
21.06.2018 Ekonomi
Patatesin kilogram fiyatı yüzde % 94, soğanın ise % 212 yükseldi
Patatesin kilogram fiyatı yüzde % 94, soğanın ise % 212 yükseldi Arz ve talep dengesizliğine şiddetli yağışlar da eklenince patates ve soğan fiyatları uçuşa geçti. Patatesin raflardaki fiyatı 6 liraya kadar çıkarken, soğanın fiyatı da 6.5 lirayı buldu. Bu artışın ardından ortalama bir adet patatesin fiyatı 1 lira oldu.
20.06.2018 Ekonomi
Soğanın siyasi gücü...
Soğanın siyasi gücü... Soğan, tüm dünyada en fazla yetiştirilen ve tüketilen sebzelerden biri...
6.01.2015 Yaşam
Bu zam göz yaşartıyor!
Bu zam göz yaşartıyor! Kiloyla değil taneyle satın alıyorlar...
18.01.2011 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Soğan Fiyatları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki soğan fiyatları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.