Sofia Richie İnstagram

Sofia Richie İnstagram

Son dakika Sofia Richie instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sofia Richie instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sofia Richie instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sofia Richie İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sofia richie instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 9 sofia richie instagram haberi bulunmuştur. Tüm sofia richie instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sofia Richie ünlü markanın reklam yüzü oldu!
Sofia Richie ünlü markanın reklam yüzü oldu! Justin Bieber'ın eski kız arkadaşı Sofia Richie, Tommy Hilfiger markası için kamera karşısına geçti.
22.02.2017 Magazin
Telefon numarasını değiştirdi
Telefon numarasını değiştirdi Eski aşıklar Selena Gomez ve Justin Bieber, geçtiğimiz günlerde Bieber’ın yeni sevgilisi Sofia Richie ile fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşması ile tartışma yaşamıştı...
15.09.2016 Magazin
Justin Bieber Instagram hesabını kapattı
Justin Bieber Instagram hesabını kapattı Dünyanın Instagram'da en çok takip edilen isimlerinden Justin Bieber, eski sevgilisi Selena Gomez ile kavga ettiği için Instagram hesabını kapattı.
17.08.2016 Magazin
Yenge sevilmedi
Yenge sevilmedi Önce Kaliforniya’da daha sonra Tokyo’da birlikte vakit geçiren Kanadalı şarkıcı Justin Bieber ve yeni sevgilisi model Sofia Richie önceki gün Instagram’dan bir dizi fotoğraf paylaştı...
14.08.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sofia Richie İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sofia richie instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.