Sofia Richie

Sofia Richie

Son dakika Sofia Richie haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sofia Richie ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sofia Richie haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sofia Richie

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sofia richie gelişmeleri de dahil olmak üzere 31 sofia richie haberi bulunmuştur. Tüm sofia richie haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selena Gomez yüzündeki değişimle gündem oldu
Selena Gomez yüzündeki değişimle gündem oldu Dünyaca ünlü şarkıcı Selena Gomez, son görüntüsüyle gündem oldu. Yüzündeki değişimle dikkat çeken şarkıcıya "Resmen 10 yaş yaşlanmış" yorumları geldi.
28.11.2023 Magazin
'O benim hayalimdeki erkek' demişti! Muradına erdi
'O benim hayalimdeki erkek' demişti! Muradına erdi Geçtiğimiz hafta müzik yapımcısı Elliot Grainge ile dünyaevine giren ünlü model Sofia Richie'nin ayakları hala yere değmiyor. Üç tane farklı kıyafet giydiği ve iki gün iki gece süren törenin ardından, çiçeği burnunda kocasıyla balayına çıkan genç yıldız, balayına ait kareleri sosyal medyada takipçileriyle paylaşmaktan geri durmuyor.
1.05.2023 Magazin
Selena Gomez sessizliğini bozdu! Hailey Bieber ile pozu...
Selena Gomez sessizliğini bozdu! Hailey Bieber ile pozu... Model Hailey Baldwin Bieber, Selena Gomez ile uzun yıllar aşk yaşayan şarkıcı Justin Bieber'ın meslektaşından ayrılmasından kısa bir süre sonra Kanadalı ünlü isim ile sürpriz bir şekilde nikah masasına oturmuştu. Aralarının bozuk olduğu düşünülen Hailey ve Selena, geçtiğimiz günlerde katıldıkları bir davette samimi şekilde poz vererek, hayranlarını şaşırtmıştı. Selena Gomez, yeni röportajında ilk kez bu fotoğraf hakkında konuştu.
3.11.2022 Magazin
Lüks tatil bitti, paylaşımlar bitmedi!
Lüks tatil bitti, paylaşımlar bitmedi! 21 yaşındaki magazin yıldızının arkadaşlarını götürdüğü lüks tatil bitti, ama sosyal medyayı sallayan paylaşımlar devam ediyor.
20.07.2019 Magazin
Sevgilim en iyi arkadaşım
Sevgilim en iyi arkadaşım Kendisinden 15 yaş büyük Scott Disick (35) ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen model Sofia Richie (20), ilişkisi hakkında konuştu.
10.09.2018 Magazin
Sofia Richie ile Scott Disick el ele!
Sofia Richie ile Scott Disick el ele! ABD'li magazin yıldızı Kourtney Kardashian'ın eski sevgilisi ve çocuklarının babası Scott Disick (34) ile Kardashian/Jenner Ailesi'nin yakın dostu Sofia Richie (19), birlikte olduklarını kanıtlayan dudak dudağa görüntülerinin ardından ilk kez halk içine çıktı.
26.09.2017 Magazin
Durdurulamıyor!
Durdurulamıyor! Kardashian kardeşlerin en büyüğü Kourtney Kardashian’ın eski sevgilisi ve üç çocuğunun babası Scott Disick, Cannes’da adeta kendini kaybetti.
29.05.2017 Magazin
Genç koleksiyon
Genç koleksiyon Son dönemin en popüler modellerinden Gigi Hadid ve erkek kardeşi Anwar Hadid, Tommy Hilfiger markasının 2017 Sonbahar koleksiyonunun tanıtım kampanyası için kamera karşısına geçti.
11.04.2017 Magazin
Sofia Richie ünlü markanın reklam yüzü oldu!
Sofia Richie ünlü markanın reklam yüzü oldu! Justin Bieber'ın eski kız arkadaşı Sofia Richie, Tommy Hilfiger markası için kamera karşısına geçti.
22.02.2017 Magazin
‘Irkçılığa uğruyorum’
‘Irkçılığa uğruyorum’ Kanadalı şarkıcı Justin Bieber’in eski sevgilisi ABD’li model Sofia Richie, gençlik dergisi Complex’in aralık sayısına kapak oldu...
6.12.2016 Magazin
Partinin üzgün kızı
Partinin üzgün kızı Geçtiğimiz yaz dünyaca ünlü Kanadalı şarkıcı Justin Bieber ile yaşadığı aşkla gündeme gelen ve Bieber’ın eski aşkı Selena Gomez ile aralarında tartışma çıkmasına neden olan Sofia Richie, önceki gün PrettyLittleThing...
14.10.2016 Magazin
Telefon numarasını değiştirdi
Telefon numarasını değiştirdi Eski aşıklar Selena Gomez ve Justin Bieber, geçtiğimiz günlerde Bieber’ın yeni sevgilisi Sofia Richie ile fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşması ile tartışma yaşamıştı...
15.09.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sofia Richie ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sofia richie haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.