Smdk

Smdk

Son dakika SMDK haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan SMDK ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını SMDK haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Smdk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan smdk gelişmeleri de dahil olmak üzere 108 smdk haberi bulunmuştur. Tüm smdk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bursa'daki yangın faciasında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı
Bursa'daki yangın faciasında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı Bursa'da yaşanan yangın faciasında hayatını kaybeden Suriye uyruklu anne Amina ile yaşları 1- 11 arasında değişen 6 çocuğu ve 2 yeğeni için İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da katıldığı cenaze törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
9.11.2022 Gündem
Suriye'de sıcak gelişme! BM duyurdu: Anlaşmaya varıldı
Suriye'de sıcak gelişme! BM duyurdu: Anlaşmaya varıldı Birleşmiş Milletler (BM) Suriye Özel Temsilcisi Geir Pedersen, yarın başlayacak Suriye Anayasa Komitesi görüşmelerinin 6'ncı turunda, tarafların ilk kez yeni Suriye anayasası reformu için taslak hazırlama sürecine başlama konusunda anlaşmaya vardıklarını bildirdi.
17.10.2021 Dünya
Suriyeli muhaliflerden İngiltere'nin Hizbullah kararına destek
Suriyeli muhaliflerden İngiltere'nin Hizbullah kararına destek SMDK'nin siyasi heyet sekreteri Riyad el-Hasan, İngiltere'nin, Hizbullah'ın siyasi kanadını da terör örgütü listesine alma kararından memnun olduklarını belirtti
27.02.2019 Dünya
"Bölgede ana aktör Türkiye"
"Bölgede ana aktör Türkiye" Suriye Kürdistan Demokrat Partisi Politbüro Üyesi Müslim Muhammed, Fırat'ın doğusundaki güvenli bölge planında en önemli rolü Türkiye'nin oynadığını belirtti.
22.01.2019 Dünya
Terör örgütüne destek veren aşiretler Ankara ile iletişime geçiyor!
Terör örgütüne destek veren aşiretler Ankara ile iletişime geçiyor! ABD'nin Suriye'den çekilme kararının ardından toprakları YPG/PKK işgalindeki aşiretler, harekete geçmeye hazırlanıyor. SDG adı altındaki YPG/PKK'ya terörist kaynağı sağlayan bazı aşiretler, oluşumdan ayrılma planı yapıyor. Çok sayıda aşiret ÖSO üzerinden Ankara ile temasa geçmeye başladı. Ülke genelinde 150 aşireti tek bir kurumsal çatıda bir araya getirecek Suriyeli Aşiretler ve Kabileler Meclisi, bugün Azez'de toplanıyor
21.12.2018 Gündem
Flaş açıklama geldi! 'Kısa süre içinde Suriye'ye...'
Flaş açıklama geldi! 'Kısa süre içinde Suriye'ye...' Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ndeki (IKBY) Suriyeli Peşmergelerin komutanlarından Bedel Bendi, güçlerinin kısa bir süre içerisinde Suriye'ye geçeceğini belirtti.
18.12.2018 Dünya
ABD'nin Suriyeli Peşmergeler ile PYD'lileri buluşturduğu iddiası
ABD'nin Suriyeli Peşmergeler ile PYD'lileri buluşturduğu iddiası Suriye Kürdistan Demokrat Partisi Üyesi Müslim Muhammed, IKBY'de eğitim alan Suriyeli Peşmerge komutanları ile terör örgütü YPG/PKK'lıların dün ABD’nin himayesinde Suriye'nin kuzeyinde gizli bir toplantı yaptığını iddia etti
17.12.2018 Dünya
ABD'den Fırat'ın doğusu için yeni hamle!
ABD'den Fırat'ın doğusu için yeni hamle! ABD'nin, Suriye'de Fırat nehrinin doğusunda bulunan terör örgütü YPG/PKK'lıların yerine Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nde (IKBY) eğitim alan Suriyeli Peşmergeleri konuşlandırmayı planladığı iddia edildi.
17.12.2018 Gündem
ABD, Fırat'ın doğusu için Suriyeli muhalifleri tehdit etti
ABD, Fırat'ın doğusu için Suriyeli muhalifleri tehdit etti ABD, Türkiye'nin Fırat’ın doğusuna düzenleyeceği harekata katılması beklenen ÖSO gruplarına ve siyasi muhalefete tehdit mesajı gönderdi.
15.12.2018 Dünya
Rejiminin İdlib'deki ateşkes ihlalleri
Rejiminin İdlib'deki ateşkes ihlalleri Muhaliflerin çatı örgütü SMDK, İstanbul'da 10-11 Kasım'da düzenlediği 42. genel kurul toplantısında Beşşar Esed rejiminin İdlib'deki ateşkes ihlallerini kınadı.
12.11.2018 Dünya
Bomba iddia! Halep'in kontrolü Türkiye'ye geçecek
Bomba iddia! Halep'in kontrolü Türkiye'ye geçecek Türkiye ve Rusya’nın, Esed rejiminin Halep’ten çekileceği ve kontrolün Türkiye’ye geçeceği bir formül üzerinde görüştüğü iddia edildi. Anlaşma sağlanırsa Suriye’nin ikinci büyük kenti Halep, yeniden imar edilecek, Türkiye ve Avrupa’da yaşayan 3 milyondan fazla mülteci de eve dönecek.
20.07.2018 Dünya
Afrin'de geçici meclis kuruldu!
Afrin'de geçici meclis kuruldu! Afrin ilçe merkezinde Kürt, Arap ve Türkmen sivil temsilcilerden oluşan geçici yerel meclis kuruldu.
12.04.2018 Dünya
Bu kez klor gazıyla saldırdılar! Korkunç görüntüler geldi
Bu kez klor gazıyla saldırdılar! Korkunç görüntüler geldi Suriye rejimi, İdlib'in Serakib ilçesinde sivillere klor gazıyla saldırı düzenledi. Saldırıdan 7 sivilin etkilendiği açıklandı. Olay sonrası haber ajanslarına gelen görüntüler ise korkunç. Saldırıdan olan biteni anlayamayacak kadar küçük yaşta olan çocukların da etkilendiği belirtiliyor.
5.02.2018 Dünya
Şoke eden ABD iddiası! Türkiye'ye karşı birleşiyorlar...
Şoke eden ABD iddiası! Türkiye'ye karşı birleşiyorlar... Arap aşiretleri TSK aleyhine kışkırtan ABD, bölgede Türkiye karşıtı bir cephenin temelini atıyor. 'Aşiretler Birliği' adı verilen proje için Fırat Kalkanı'yla DEAŞ'tan arındırılan Savran kasabası merkez üs seçildi.
7.01.2018 Dünya
PKK'nın yeni ajanı
PKK'nın yeni ajanı ABD, muhalif grupları terör örgütü PKK ile işbirliğine ikna etmek için Suriye asıllı Fedva el Uceyli’yi gönderdi.
20.12.2017 Dünya
Aşiretlerden PYD/PKK kararı!
Aşiretlerden PYD/PKK kararı! Suriyeli Aşiretler ve Kabileler Yüksek Meclisi, başta PYD/PKK olmak üzere ülkedeki tüm terör örgütleriyle mücadele kararlılığını bildirdi.
12.12.2017 Dünya
Skandal! Rusya ısrarcı!
Skandal! Rusya ısrarcı! Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, Suriyeliler arasında Soçi'de düzenlemeyi planladıkları ulusal diyalog kongresi için tüm taraflara davet gönderildiğini söyledi.
3.11.2017 Dünya
ÖSO’nun adı artık Suriye Milli Ordusu
ÖSO’nun adı artık Suriye Milli Ordusu ÖSO’ya bağlı 37 birlik ve Suriye’deki bazı muhalif güçler, Türkiye’nin gözetiminde tek çatı altında birleşmek için anlaşma imzaladı. Kilis’te yapılan toplantıyla artık ÖSO’nun adı ‘Suriye Milli Ordusu’ oldu
29.09.2021 Gündem
Anlaştılar! Dengeleri değiştirecek hamle
Anlaştılar! Dengeleri değiştirecek hamle Suriye Geçici Hükümeti, Suriye Muhalif ve Devrimci Güçler Ulusal Koalisyonu (SMDK) ile Özgür Suriye Ordusuna (ÖSO) bağlı 37 birliğin yetkililerinin, terör örgütü DEAŞ'tan arındırılan Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde, birlikte yaşama ve hareket etme kararı aldığı bildirildi.
24.10.2017 Dünya
Türkiye'ye karşı yeni planı devrede! PKK’ya 3 bin terörist verdi
Türkiye'ye karşı yeni planı devrede! PKK’ya 3 bin terörist verdi İsrail, Mısır ve BAE'nin tetikçisi Muhammed Dahlan, bölgeyi karıştırmak için yeni planlarını uygulamaya koydu. ÖSO’dan parayla militan çalan Dahlan, ABD destekli PKK/PYD’ye de 3 bin kişilik taze kuvvet kazandırdı. Dahlan'ın kontrol ettiği güçlerin hedefinde ise İdlib var.
31.08.2017 Dünya
'Türkiye'yi denklemden çıkaralım'
'Türkiye'yi denklemden çıkaralım' ABD Başkanı Trump’ın Suudi Arabistan ziyaretinde Katar’a darbe girişimi dışında dikte ettiği başka konular da ortaya çıktı: Türkiye’yi Suriye denkleminden çıkarıp Astana’nın intikamını almak ve muhalif karar yönetim merkezinin İstanbul yerine Riyad olmasını sağlamak...
18.08.2017 Dünya
PKK'nın plaka oyunu!
PKK'nın plaka oyunu! Terör örgütü PKK/PYD, 2012 yılından buyana işgal altında tuttuğu Halep’e bağlı Afrin kasabasında sözde devlet ilanı hazırlıklarına bir yenisini daha ekledi.
6.08.2017 Dünya
ŞOK! Suriye'de petrol paylaşımı! ABD, PKK ve Suudi Arabistan...
ŞOK! Suriye'de petrol paylaşımı! ABD, PKK ve Suudi Arabistan... Suriye'nin Kamışlı kentindeki toplantıya katılanlar ülkenin petrol kaynaklarını bölüştü. Suriye’nin Haseke iline bağlı Kamışlı ilçesinde ABD ile Suudi Arabistan istihbaratı öncülüğünde Suriye petrollerinin geleceğine yönelik bir toplantı yapıldı.
14.06.2017 Dünya
PYD'ye karşı savaş başlatacaklar!
PYD'ye karşı savaş başlatacaklar! Suriyeli Aşiretler ve Kabileler Yüksek Meclisi'nden yapılan açıklamada PYD'ye karşı 'savaş' başlatılacağı duyuruldu
29.09.2021 Gündem
Esad'ın uçakları yasaklansın
Esad'ın uçakları yasaklansın Suriye Muhalif ve Devrimci Güçler Ulusal Koalisyonu (SMDK), Beşar Esad rejimine ait uçakların Suriye semalarında uçmasının yasaklanması gerektiğini belirtti
6.04.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Smdk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki smdk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.