Siyahi

Siyahi

Son dakika siyahi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan siyahi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını siyahi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Siyahi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan siyahi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.247 siyahi haberi bulunmuştur. Tüm siyahi haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD'de 2. George Floyd vakası: Boynuna basarak öldürdüler
ABD'de 2. George Floyd vakası: Boynuna basarak öldürdüler ABD'de siyahi bir adamın polis nezaretinde ölmesi üzerine soruşturma başlatıldı. Olay görüntüleri ülke gündemine bomba gibi düşerken, kan donduran olay 2020 yılında polis şiddeti sonucu hayatını kaybeden siyahi Amerikalı George Floyd'un ölümüne benzetildi.
27.04.2024 Dünya
Sosyal medyadaki iddialar Karabük'ü sarstı! Öğrenciler ve esnaf tedirgin, üniversiteden açıklama geldi
Sosyal medyadaki iddialar Karabük'ü sarstı! Öğrenciler ve esnaf tedirgin, üniversiteden açıklama geldi Karabük Üniversitesi hakkında sosyal medyada çıkan iddialara şehir sakinleri ve esnaftan tepki geldi. Sosyal medyada ‘itiraf’ sayfasında bazı Türk öğrencilerin siyahi öğrencilerle cinsel birliktelik yaşadıktan sonra HPV ya da HIV kaptığı, fuhuş vakalarının çığ gibi arttığı iddiaları koca bir kenti ve üniversiteyi sarstı. Ancak bazı kesimlere göre de bunlar itiraf değil, iftiraydı. Amaç Karabük’e kara çalmak, yabancı düşmanlığını pompalamaktı. Karabük Üniversitesi'nden, Türk ve Afrikalı öğrencilerin cinsel birliktelik yaşamaları sebebiyle HIV ve HPV pozitif vakalarında artış ve hastanelerde yoğunluk olduğu iddialarına açıklama geldi.
27.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tokayev'e Togg hediye etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tokayev'e Togg hediye etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Cömert Tokayev'e Togg hediye etti.
3.11.2023 Gündem
Realme 11 Pro+ İncelemesi
Realme 11 Pro+ İncelemesi Yeni bir videodan herkese merhaba. Bugünkü konuğum gerek tasarımıyla gerek özellikleriyle oldukça iddialı. Kimden mi bahsediyorum? realme 11 pro plus’dan tabi ki. Tasarım konusunda da oldukça ciddi bir yenilik ile karşımıza çıktı. Sizi daha fazla bekletmek istemiyorum. Gelin bu akıllı cihazı yakından inceleyelim.
17.10.2023 Advertorial
MasterChef Barış mavi önlüğü çıkardı, siyahı giydi! MasterChef All Star'da Barış diskalifiye mi oldu?
MasterChef Barış mavi önlüğü çıkardı, siyahı giydi! MasterChef All Star'da Barış diskalifiye mi oldu? MasterChef Barış diskalifiye mi oldu sorusunun yanıtı merak ediliyor. 5 Ekim MasterChef dokunulmazlık oyununda Barbaros ve Barış arasında kavga çıktı. Kırmızı ve mavi takımın kıran kırana rekabetinde olaylara jüri üyeleri el koydu. Seyirci ekran başında hop oturup hop kalktı. Haftanın eleme adaylarının belli olduğu MasterChef All Star'da Barış eleme adayı mı oldu?
5.10.2023 Televizyon
Zimbabve Bayrağı Anlamı Nedir? Zimbabve Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Zimbabve Bayrağı Anlamı Nedir? Zimbabve Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Zimbabve aynı zamanda Zimbabve Cumhuriyeti olarak da bilinmektedir. Zimbabve, denize kıyısı bulunmayan bir kara ülkesidir. Afrika kıtasının güney kısmında bulunmakta olan Zimbabve ülkesinin bayrağında ise şeritler halinde bulunan çizgiler, üst kısımda bulunan kırmızı yıldız ve Zimbabve Kuşu bulunmaktadır. Bayrakta bulunan şeritler ise yedi eşit parçaya bölünmüştür. Zimbabve bayrağında yeşil renk, sarı renk, kırmızı renk ve siyah renk yer almaktadır. 
17.09.2023 Eğitim
Kenya Bayrağı Anlamı Nedir? Kenya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Kenya Bayrağı Anlamı Nedir? Kenya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Kenya bayrağının ne anlama geldiği pek çok kişi tarafından merak edilen bir konudur. Kenya bayrağında bulunan renklerin çeşitli anlamları vardır. Kenya bayrağında siyah, kırmızı ve yeşil renkleri bulunur.
10.09.2023 Eğitim
ABD polisi hamile kadını silahla vurarak öldürdü! İşte o anlar
ABD polisi hamile kadını silahla vurarak öldürdü! İşte o anlar ABD’nin Ohio eyaletinde polisin emrine uymadığı için aracının içinde polis tarafından öldürülen siyahi hamile kadın Ta’Kiya Young’un son anları, polisin vücut kamerasına yansıdı.
2.09.2023 Dünya
ABD polisi hamile kadını vurarak öldürdü! İşte o anlar
ABD polisi hamile kadını vurarak öldürdü! İşte o anlar ABD’nin Ohio eyaletinde polisin emrine uymadığı için aracının içinde polis tarafından öldürülen siyahi hamile kadın Ta’Kiya Young’un son anları, polisin vücut kamerasına yansıdı.
2.09.2023 Dünya
Vivo Y36 incelemesi
Vivo Y36 incelemesi Bir cep telefonundan beklentiniz nedir? Uzun pil ömrü, dayanıklılık, güçlü performans, uygun fiyat…
3.07.2023 Advertorial
ABD Senatosu 6 Ocak Kongre baskınıyla ilgili istihbarat kurumlarını suçladı
ABD Senatosu 6 Ocak Kongre baskınıyla ilgili istihbarat kurumlarını suçladı ABD Senatosu, 6 Ocak 2021’de Kongreye düzenlenen kanlı baskına ilişkin hazırladığı raporunda, FBI, İç Güvenlik Bakanlığı (DHS) ve diğer kurumlardaki istihbarat personelinin Aralık 2020'deki şiddet uyarılarını görmezden geldiğini belirtti.
27.06.2023 Dünya
Seri katil İngiltere'ye dehşeti yaşattı! Bir gecede 3 kişiyi öldürdü, çok sayıda kişiyi de ezdi...
Seri katil İngiltere'ye dehşeti yaşattı! Bir gecede 3 kişiyi öldürdü, çok sayıda kişiyi de ezdi... İngiltere seri katil kabusu yaşadı. Ülkede 3 kişinin ölümüne ve sayısız insanın yaralanmasına sebep olan şahıs yakalandı. Söz konusu olayın yeni detayları ortaya çıkarken saldırganın bir bakımevine sızmaya çalıştığı görüntüler olay oldu.
14.06.2023 Dünya
Irkçı saldırı sonrası Real Madrid'in yıldızından ayrılık kararı!
Irkçı saldırı sonrası Real Madrid'in yıldızından ayrılık kararı! İspanya La Liga'da oynanan Valencia-Real Madrid maçına Brezilyalı yıldıza yapılan ırkçı saldırı damgasını vurmuştu. Valencia yönetimi ırkçı söylemde bulunan taraftara ömür boyu stada giriş yasağı verirken Vinicius ise flaş bir karar aldı.
23.05.2023 İspanya
Gabonlu üniversite öğrencisi Dina'nın ailesi Adli Tıp'a geldi! 'Kızımın ölümünün peşini bırakmayacağım'
Gabonlu üniversite öğrencisi Dina'nın ailesi Adli Tıp'a geldi! 'Kızımın ölümünün peşini bırakmayacağım' Karabük'te Filyos Çayı'nda ölü bulunan Gabon uyruklu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın ailesi kızlarının cenazesini almak için Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'na geldi. Anne Jessica Sandra Makemba Panga, “Şu an cenazesi Gabon’a geri gidecek. Kızımın ölümünün peşini bırakmayacağım, adalet yerini bulacak. Cuma günü sabah saatinde Dina, Afrika’ya geri dönecek" dedi. İstanbul Gabon Derneği Başkanı ise “Hep beraber cenazemizi alacağız. Ondan sonra işlem yapacağız. İşlem yapıldıktan sonra Gabon’a geri götüreceğiz" dedi.
23.05.2023 Gündem
Karakolda skandal! 6 polisle ilişkiye girdi, yeni detaylar ortaya çıktı
Karakolda skandal! 6 polisle ilişkiye girdi, yeni detaylar ortaya çıktı Kocasıyla 'açık evlilik' yaşayan kadın, meslektaşlarıyla defalarca ilişkiye girdi. Skandalın yeni detayları ortaya çıktı.
18.05.2023 Dünya
Realme 10 Pro+ incelemesi
Realme 10 Pro+ incelemesi realme, 'realme number serisi'nin yeni ürünü 10 Pro+ piyasaya sürdü. Gelin 'amiral gemisi katili' lakabını sonuna kadar hak eden realme 10 Pro+'ın özelliklerine yakından bakalım...
4.05.2023 Advertorial
Rahman Suresi okumanın fazileti nedir? Rahman Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri
Rahman Suresi okumanın fazileti nedir? Rahman Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri Rahman Suresi Mekke’de indirilmiş olan surelerden biridir. Rahman Suresi 78 ayetten oluşmaktadır ve surenin ismi ilk ayette geçmekte olan Allah’ın isimlerinden Rahman ismi şeriflerinden almaktadır. Rahman ismi surenin içeriği ile alakalıdır. Sure baştan sona kadar Allah’ın rahmetini ve Allah’ın rahmetinin tezahürlerini anlatmaktadır. Kuran-ı Kerimde 55. Olan suredir fakat iniş sırasına göre bakıldığında Rahman Suresi 97. Suredir. Rahman merhamet eden, acıyan, müşfik gibi anlamlara gelmektedir. Peki, Ramazan'da Rahman Suresi okumanın yararları ve faziletleri nelerdir? Rahman Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri
9.05.2023 Sureler
İşlediği korkunç cinayetler Kuzuların Sessizliği filmine konu olan cani tekrar gündemde! Detaylar dehşete düşürdü...
İşlediği korkunç cinayetler Kuzuların Sessizliği filmine konu olan cani tekrar gündemde! Detaylar dehşete düşürdü... Kadınları bodruma kapatıp işkencelerle öldüren ve işlediği cinayetler Kuzuların Sessizliği filmine konu olan cani Gary Heidnik tekrar gündemde. Pensilvanya'da yaşanan korkunç cinayetlerinden üzerinden yıllar geçmesine rağmen kurbanların anlattığı detaylar duyanları dehşete düşürmeye devam ediyor. Eyalette idam edilen son mahkum olması ve idamlara yönelik yeni yaptırımlar, Gary Heidnik davasını yeniden gündeme getirdi. Kurbanlardan birinin kardeşi ise Heidnik'in idam edilip edilmemesi konusundaki kararsızlığının hala sürdüğünü söylüyor.
22.03.2023 Dünya
Müebbet hapse mahkum edildi! 28 yıl sonra suçsuz olduğu anlaşıldı
Müebbet hapse mahkum edildi! 28 yıl sonra suçsuz olduğu anlaşıldı ABD'de cinayet nedeniyle müebbet hapse mahkum edilen bir kişinin, 28 yıl sonra masum olduğu ortaya çıktı.
15.02.2023 Dünya
Kadın öğretmenin doğruluk mu cesaret mi’ oyunu: Çıplak fotoğraf isteyip cinsel içerikli videolar izletti
Kadın öğretmenin doğruluk mu cesaret mi’ oyunu: Çıplak fotoğraf isteyip cinsel içerikli videolar izletti İstanbul'un Çekmeköy ilçesinde rezalet bir olay yaşandı. kadın İngilizce öğretmeninin doğruluk mu cesaret mi’ oyunuyla 4 öğrencisine kabusu yaşattı. Tutuklu yargılanan öğretmen, “Öğrencilere başarı odaklı yaklaşmak istedim” diyerek kendini savundu. İstismara uğrayan öğrenciler, oyun sırasında maruz kaldıkları iğrenç anları tek tek anlattı. İşte haberin detayları...
1.02.2023 Gündem
ABD'de bir George Floyd vakası daha! Dünya bunu konuşuyor, protestolar başladı
ABD'de bir George Floyd vakası daha! Dünya bunu konuşuyor, protestolar başladı ABD'nin Tennessee eyaletinde 7 Ocak’ta polisler tarafından trafikte durdurularak dövülen ve aldığı yaralar sonucu kaldırıldığı hastanede 3 gün sonra hayatını kaybeden siyahi Tyre Nichols'un darp edildiği anların görüntüleri kamuoyuyla paylaşıldı. GÖrüntüler dünyada adeta deprem etkisi yarattı, Batı medyası talihsiz adamın son sözlerini manşetlerine taşıdı.
28.01.2023 Dünya
Karısını öldürmek için kiralık katil tuttu şeytani planı böyle bozuldu!
Karısını öldürmek için kiralık katil tuttu şeytani planı böyle bozuldu! ABD'de 1994 yılında işlenen korkunç cinayetin detayları şok etti. Eşini öldürmesi için kiralık katil tutan koca idam cezasına çarptırıldı. İdam edilmek için 29 yıl bekleyen 3 çocuk babası ölüme giderken söyledikleriyle herkesi şoke etti.
12.01.2023 Dünya
Halle Berry aşka geldi: Hepsi benim, paylaşmam!
Halle Berry aşka geldi: Hepsi benim, paylaşmam! 2002 yılında Oscar kazanan ilk siyahi kadın olarak tarihe geçen Halle Berry, özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. Üç kez evlenip boşanan Hollywood yıldızı, 2020'den bu yana şarkıcı ve söz yazarı Van Hunt'la (52) birlikte. Halle Berry, sosyal medya üzerinden aşkını bir kez daha haykırdı.
8.01.2023 Magazin
Vahşi tecavüz sonrası itiraf etti! Her şey 11 yaşındayken başladı
Vahşi tecavüz sonrası itiraf etti! Her şey 11 yaşındayken başladı Ülke bu olayla çalkalanıyor. Sözleri resmen kan dondurdu. ABD'de yaşayan eski bir asker olan Anthony Sowell'in evi ile ilgili gelen bir ihbarla harekete geçen polis ekipleri, bir daha unutamayacakları bir manzara ile karşılaştı. En az 11 kadını vahşice tecavüz ederek öldürdüğü tespit edilen Sowell'in kurbanlarından birinin kızının yıllar sonra söyledikleri ise tüm ülkeyi şoke etti. İşte haberin detayları...
4.01.2023 Dünya
ABD'li rap şarkıcısı Takeoff öldürüldü!
ABD'li rap şarkıcısı Takeoff öldürüldü! Migos grubundaki üç rapçiden birisi olan Takeoff silahlı saldırıya uğradı. Hiphop dünyasının yakından tanıdığı Takeoff’un saldırıya uğramasından sonra hayati tehlikesi olup olmadığı ve yaşantısı merak konusu oldu. Peki Takeoff kimdir, öldü mü? İşte dünyaca ünlü rapçinin hayatı…
1.11.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Siyahi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki siyahi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.