Şiran

Şiran

Son dakika şiran haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şiran ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şiran haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şiran

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şiran gelişmeleri de dahil olmak üzere 128 şiran haberi bulunmuştur. Tüm şiran haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gümüşhane yerel seçim sonuçları 2024: Gümüşhane'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Gümüşhane'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Gümüşhane yerel seçim sonuçları 2024: Gümüşhane'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Gümüşhane'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Gümüşhane geldi. Gümüşhane yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Gümüşhane Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Gümüşhane'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Gümüşhane yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
En acı veda! Şehit Yazıcı, son yolculuğuna uğurlandı
En acı veda! Şehit Yazıcı, son yolculuğuna uğurlandı Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı'nın (31) naaşı, memleketi Gümüşhane'de toprağa verildi. Cenazede 4 aylık hamile Seda Yazıcı, şehit eşinin Türk bayrağına sarılı tabutunu okşayarak gözyaşı döktü, "Kızım sensiz büyüyecek, seni göremeyecek" dedi. Şehidin annesi Miyase Yazıcı da oğlunun tabutuna sarıldı.
26.12.2023 Gündem
Şehit Yazıcı, son yolculuğuna uğurlandı; 4 aylık hamile eşi gözyaşı döktü
Şehit Yazıcı, son yolculuğuna uğurlandı; 4 aylık hamile eşi gözyaşı döktü Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı'nın (31) naaşı, memleketi Gümüşhane'de toprağa verildi. Cenazede 4 aylık hamile Seda Yazıcı, şehit eşinin Türk bayrağına sarılı tabutunu okşayarak gözyaşı döktü, "Kızım sensiz büyüyecek, seni göremeyecek" dedi. Şehidin annesi Miyase Yazıcı da oğlunun tabutuna sarıldı.
26.12.2023 Gündem
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Altı kahraman Mehmetçik şehit oldu
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Altı kahraman Mehmetçik şehit oldu Türkiye, Irak’ın kuzeyinde şehit olan askerlerine ağlarken bir acı haber daha geldi. Türkiye, Irak’ın kuzeyinde şehit olan askerlerine ağlarken bir acı haber daha geldi.
24.12.2023 Gündem
Türkiye'nin yüreği yandı: Şehit olursam bu videoyu da paylaşın
Türkiye'nin yüreği yandı: Şehit olursam bu videoyu da paylaşın Irak'ın kuzeyinde, bölücü terör örgütü tarafından yapılan saldırı sonucunda 6 askerimiz şehit oldu. Gelen bu haberler tüm Türkiye yasa boğulurken kahramanlardan geriye kalan hikayeler hüzünlendirdi. Şehit Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın'ın 'Şehit olursam bu videoyu da paylaşın' dediği görüntü sosyal medyada paylaşılırken Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu'nun, 2022 yılında girdiği çatışmada yaralanıp gazi olduğu ve tedavisi biter bitmez yeniden göreve koştuğu öğrenildi.
23.12.2023 Gündem
Irak'ın kuzeyinde 6 asker şehit oldu
Irak'ın kuzeyinde 6 asker şehit oldu MSB, Irak'ın kuzeyinde yaşanan saldırı ve sonrasında sağlanan çatışmada 6 askerin şehit olduğunu, 1 askerin ise yaralandığını açıkladı.
23.12.2023 Gündem
Görenler şaşkına döndü! Tam 36 santimetre genişliğinde
Görenler şaşkına döndü! Tam 36 santimetre genişliğinde Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde bir vatandaş tarafından 36 santimetre çapında devasa kızıl mantar bulundu.
16.06.2023 Yaşam
Doğu Karadeniz'de mevsimin ilk KKKA vakası! 'İçindeki virüsü kusuyor'
Doğu Karadeniz'de mevsimin ilk KKKA vakası! 'İçindeki virüsü kusuyor' Doğu Karadeniz Bölgesinde bu günlerde havaların genelde soğuk ve yağışlı gitmesi kene vakalarını engellemedi.
13.05.2023 Sağlık
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Hayvandan insana geçiyor, tüm Türkiye’ye yayılacak! ‘Yılda 1 milyon insanı öldürüyor’
Hayvandan insana geçiyor, tüm Türkiye’ye yayılacak! ‘Yılda 1 milyon insanı öldürüyor’ Küresel ısınma nedeniyle tropikal hastalıklarda bir artış gözlendiğini belirten İTÜ İklim Değişikliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, 2080 yılına kadar sıtmanın tüm Avrupa'ya yayılması beklendiğini ifade etti. Kadıoğlu, "Türkiye'de tropikal hastalıklar için polikliniklerin kurulması gerekecek. Şu an Dünya Sağlık Örgütü, Türkiye'nin güney bölgesini sıtma bölgesi olarak gösteriyor. Bu daha da kuzeye doğru yayılacak" dedi. Enfeksiyon ve Tropikal Hastalıklar Uzmanı Doç. Dr. Şiran Keske ise sıtma virüsünü taşıyan sivrisineğin, iklim değişiklikleri ve havaların ısınmasıyla birlikte daha kolay yayılmaya başladığını vurguladı.
24.08.2022 Yaşam
Türkiye'de bir ilk! O ilimize atandı
Türkiye'de bir ilk! O ilimize atandı Hâkimler ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesi Adli ve İdari Yargı 2022 Yılı Ana Kararnamelerine ilişkin çalışmaları tamamladı. Kararname ile 33 ilin başsavcısı değiştirilirken Türkiye’de ilk kez başörtülü İl Cumhuriyet Başsavcısı Tuba Ersöz Ünver Gümüşhane’ye atandı.
19.06.2022 Gündem
Genç avukat Hüsna'dan acı haber! Davadan dönerken...
Genç avukat Hüsna'dan acı haber! Davadan dönerken... Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde katıldığı davadan Kelkit ilçesine dönerken Kılıçtaşı köyü yakınlarında otomobiliyle trafik kazası yapan 28 yaşındaki genç Avukat Hüsna Turhan, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti.
14.06.2022 Yaşam
Şehitler için sözler ve şehit mesajları! Anlamlı, dualı, resimli başsağlığı, şehitlerimize Allah'tan rahmet sözleri
Şehitler için sözler ve şehit mesajları! Anlamlı, dualı, resimli başsağlığı, şehitlerimize Allah'tan rahmet sözleri Şehit sözleri ve mesajları Pençe Kilit Operasyonu’nda şehit verdiğimiz Mehmetçiklerle birlikte arttı. Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe Kilit Harekatı'nda 5 Mehmetçik şehit oldu, 2'si de yaralandı. Şehit askerlerin şehadet haberi ailelerine verildi. Şehit askerlerin 5'inin aynı karede yer aldığı fotoğraf yürekleri burktu. Biz de şehitlerimizin arkasından rahmet okuyacaklar ve baş sağlığı dileyecekler için Anlamlı, dualı, resimli başsağlığı, şehitlerimize Allah'tan rahmet sözleri ve şehit mesajları derledik.
25.05.2022 Gündem
Kar yağışı kuvvetli vuracak! Meteoroloji son dakika duyurdu ve tarih belli oldu! Tamamen değişiyor, günlerce sürecek...
Kar yağışı kuvvetli vuracak! Meteoroloji son dakika duyurdu ve tarih belli oldu! Tamamen değişiyor, günlerce sürecek... Kar yağışı ile ilgili Meteoroloji'den son dakika açıklaması! Günlerce sürecek. Tarih verildi ve belli oldu. Kar esareti İstanbul'da sona erse de bazı ilçelerde aralıklarla yağmur yağıyor. Çok sayıda ilde ise yağışlarla birlikte kötü hava koşulları etkisini sürdürmeye devam ediyor. Kar ve sağanak yağışların günlerce devam etmesi bekleniyor. Bugün de dahil 4 gün boyunca kar ve sağanak uyarısı yapıldı. Aynı zamanda bugün ve yarın için sarı ve turuncu kodlu uyarı yapılan iller de belli oldu. Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin altında seyredecek. Sadece Trakya'da sıcaklıklar 2-4 dereceye kadar artacak. Vatandaşlar cumartesi ve pazar günü havanın nasıl olacağını merak ediyor. Peki hafta sonu hava durumu nasıl? Hafta sonu kar yağışı hangi illerde var? İstanbul'da kar bekleniyor mu? MGM haritayı paylaşarak duyurdu. Meteoroloji'den son dakika hava durumu açıklaması...
24.03.2022 Gündem
Gümüşhane Üniversitesi öğretim üyeleri, yeni 'otbiçen' türü keşfetti
Gümüşhane Üniversitesi öğretim üyeleri, yeni 'otbiçen' türü keşfetti Gümüşhane Üniversitesi Şiran Mustafa Beyaz Meslek Yüksekokulu öğretim üyesi Doç. Dr. Kemal Kurt, dünyada ilk kez tanımlanan örümceklerle akraba otbiçenlerden yeni bir türü Konya'daki arazi çalışmalarında keşfettiklerini açıkladı. ‘Graecophalangium anatolicum’ ismi verilen yeni türle ilgili olarak Kurt, “Bu cinse ait dünyada ilk kez tanımlanmış farklı bir tür olduğunu, bilim dünyasına tanıtmış olduk” dedi.
23.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Giresun'da yolcu otobüsü devrildi: 9 yaralı
Giresun'da yolcu otobüsü devrildi: 9 yaralı Giresun’un Şebinkarahisar ilçesinde kar yağışı nedeniyle kontrolden çıkan yolcu otobüsü yol kenarına devrildi. Kazada sürücünün de aralarında olduğu 9 kişi yaralandı. 
24.01.2022 Yaşam
Erinç Sağkan kimdir? Türkiye Barolar Birliği yeni başkanı Erinç Sağkan nereli, kaç yaşında?
Erinç Sağkan kimdir? Türkiye Barolar Birliği yeni başkanı Erinç Sağkan nereli, kaç yaşında? Türkiye Barolar Birliği’nin (TBB) yeni başkanı Ramiz Erinç Sağkan oldu. 348 delegenin oy kullandığı seçimde 182 oy alan Ramiz Erinç Sağkan yeni başkan olurken, Metin Feyzioğlu ise 156 oy aldı. Peki, Erinç Sağkan kimdir?
6.12.2021 Gündem
Otomobil ile kamyonet kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı
Otomobil ile kamyonet kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı Gümüşhane’de otomobil, karşı yönden gelen kamyonetle kafa kafaya çarpıştı. Kazada kamyonet sürücüsü Baykan Gül (46) hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
22.07.2021 Gündem
Şiran Belediye Başkanı koronavirüse yakalandı
Şiran Belediye Başkanı koronavirüse yakalandı Gümüşhane'nin Şiran İlçe Belediye Başkanı Mutlu Özel, koronavirüse yakalandı.
24.10.2020 Yaşam
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var...
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var... Milyonlarca memur bekliyordu. Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı kararda 2006 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile yürürlüğe konulan Devlet Memurlarına Ödenecek Zam ve Tazminatlara İlişkin Karar ve eki cetvellerin uygulanacağı belirtildi. Kararda zam ve tazminatların ödenmesine esas olmak üzere;karar ve eki cetvellerin uygulanmasından doğacak her türlü sorunu çözüme bağlamaya, uygulamayı yönlendirmeye ve uygulama birliğini sağlamaya; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Strateji ve Bütçe Başkanlığının görüşü üzerine, Hazine ve Maliye Bakanlığı yetkilidir. Karar 1 Ocak 2020'den itibaren geçerli.
Gümüşhane'de feci kaza! Uzman onbaşı yaşamını yitirdi
Gümüşhane'de feci kaza! Uzman onbaşı yaşamını yitirdi Gümüşhane'de meydana gelen trafik kazasında uzman onbaşı hayatını kaybetti.
27.08.2020 Yaşam
Corona virüs nedeniyle karantina kararları peş peşe geliyor!
Corona virüs nedeniyle karantina kararları peş peşe geliyor! Gümüşhane'de, yeni tip corona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında bir köyde karantina kararı verildi. Corona virüs salgınıyla mücadele kapsamında Kars Sarıkamış’ta da bir köy karantinaya alındı.
12.08.2020 Gündem
Korkulan oldu! Karantina haberleri peş peşe geliyor
Korkulan oldu! Karantina haberleri peş peşe geliyor Türkiye'de corona virüsü vaka sayısı ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Günlük corona virüs tablosunda vaka sayısı artarken Türkiye'nin dört bir yanından karantina haberleri de gelmeye devam ediyor.
5.08.2020 Gündem
Gümüşhane'de bir mahalle karantinaya alındı
Gümüşhane'de bir mahalle karantinaya alındı Gümüşhane'nin Şiran ilçesine bağlı Erenkaya Mahallesi'nde karantina tedbiri uygulandığı bildirildi.
24.07.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şiran ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şiran haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.