Silvan

Silvan

Son dakika silvan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan silvan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını silvan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Silvan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan silvan gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.379 silvan haberi bulunmuştur. Tüm silvan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karın ağrısıyla hastaneye gitti! Böbreğini gören doktorlar şaşırdı
Karın ağrısıyla hastaneye gitti! Böbreğini gören doktorlar şaşırdı Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde yaşayan 10 yıldır karın ağrısı çeken Sabahat Korkmazer,sağ böbreğinden 3 kilo ağırlığında ve 20 santimetre büyüklüğünde kitle çıkarıldı. Operasyonu yapan Üroloji Uzmanı Prof. Dr. Mansur Dağgülü, “Hem böbreği hem de kitleyi komple çıkardık" dedi.
25.04.2024 Gündem
AK Parti Diyarbakır BŞB Adayı Mehmet Halis Bilden'den CNN Türk'te önemli açıklamalar
AK Parti Diyarbakır BŞB Adayı Mehmet Halis Bilden'den CNN Türk'te önemli açıklamalar AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Halis Bilden'den CNN Türk'te projelerini açıklıyor. Bilden "Diyarbakır'a raylı sistem getireceğiz. Kaynaklarımız çok fazla. Hepsini Diyarbakır halkımızla yöneteceğiz" dedi. 
29.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Diyarbakır İstasyon Meydanı'nda düzenlenecek mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular. Bavul bavul paralar… Bu paralar nereden geliyor, nereye gidiyor. Tek sermayesi sizlerin oyları olan DEM, benim Kürt kardeşlerimizin iradesini işporta pazarına çıkarmıştır." dedi. Erdoğan, Diyarbakır'ın ardından Batman'da önemli açıklamalarda bulundu. Ekonomi politikalarına ilişkin değerlendirmede bulunan Erdoğan, "Güçlü bir kadro kurduk. Ekonomi programımız işliyor. Batman'ın evladı olan Hazine ve Maliye Bakanı'mız olan Mehmet Şimşek'e itimadım tam." dedi.
27.03.2024 Gündem
Diyarbakır'da silahlı kavga! 1 kişi öldü, kulüp başkanı ile bir vatandaş yaralandı
Diyarbakır'da silahlı kavga! 1 kişi öldü, kulüp başkanı ile bir vatandaş yaralandı Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Yoldan geçen yaralılardan birinin Silvan Spor Kulübü Başkanı Aslan Umut Bakır olduğu öğrenildi.
11.02.2024 Gündem
7 ilde terör örgütüne operasyon; çok sayıda silah ele geçirildi
7 ilde terör örgütüne operasyon; çok sayıda silah ele geçirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, teröristlerin kırsalda eylem yapmak amacıyla mağara ve sığınaklara sakladıkları çeşitli silah, mühimmat ve patlayıcıların yok edilmesine yönelik 7 ilde gerçekleştirilen 'Kahramanlar-47' operasyonlarında; 28 barınma alanının imha edildiğini ve çok sayıda roketatar, el bombası ile 159 kilo patlayıcı madde ele geçirildiğini açıkladı.
29.01.2024 Gündem
Yunus Sezer kimdir, nerenin valisi oldu? Eski AFAD Başkanı Yunus Sezer nereli, kaç yaşında, evli mi, ne mezunu? İşte Yunus Sezer’in eğitimi…
Yunus Sezer kimdir, nerenin valisi oldu? Eski AFAD Başkanı Yunus Sezer nereli, kaç yaşında, evli mi, ne mezunu? İşte Yunus Sezer’in eğitimi… AFAD Başkanı Yunus Sezer, Edirne Valisi olarak atandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile 57 ile yeni vali ataması yapılırken, AFAD Başkanı Yunus Sezer de Edirne Valisi olarak görevlendirildi. Peki, Yunus Sezer kimdir, ne mezunu, kaç yaşında ve nereli? İşte Yeni Edirne Valisi Yunus Sezer hakkında merak edilenler…
10.08.2023 Gündem
60 liralık Sayısal Loto oynadı 47 milyon TL kazandı! İkramiyle ne yapacağını açıkladı
60 liralık Sayısal Loto oynadı 47 milyon TL kazandı! İkramiyle ne yapacağını açıkladı Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde makineye oynattığı 60 liralık Çılgın Sayısal Loto kuponu ile 247 milyon 659 bin 481 TL’lik dev ikramiyeyi kazanan Fevzi Badıkan, bankadan çekini aldı. Türkiye’de şans oyunlarında verilen en büyük para ödülünün sahibi olan Fevzi Badıkan adına konuşan yeğeni Şükrü Badıkan, “Silvan’da fabrika kurmayı düşünüyoruz. Bölgenin ihtiyacı olan birkaç şey var. Onun çalışmasını yürütüyoruz, inşallah Silvan’a iyi bir yatırım yapacağız" dedi.
20.07.2023 Yaşam
Çılgın Sayısal Loto'da 247 milyon 659 bin TL'lik rekor ikramiyenin hangi ile vurduğu belli oldu
Çılgın Sayısal Loto'da 247 milyon 659 bin TL'lik rekor ikramiyenin hangi ile vurduğu belli oldu Rekor ikramiyenin hangi ile vurduğu belli oldu. Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde Çılgın Sayısal Loto çekilişinde 6 bilen 1 kişi, 247 milyon 659 bin 481 TL'nin sahibi oldu. Kuponun oynandığı bayinin sahibi Süphan Terim, "Sürekli gelip oynayan biriydi; hak etmişti" dedi.
18.07.2023 Gündem
412 Alan Kodu Nereye Ait? 0412 İle Başlayan Numara Hangi Şehirden Arıyor?
412 Alan Kodu Nereye Ait? 0412 İle Başlayan Numara Hangi Şehirden Arıyor? Telefon numaraları tamamen rastgele değildir. Onları oluşturan ve alan kodu ya da önek denilen şeyi oluşturan ilk rakamlar, aslında çeşitli organlar tarafından çıkarılan kesin kurallara uyar. Günlük hayatta bilinmeyen telefon kodları pek çok kişi tarafından merak edilmektedir. 
27.05.2023 Yaşam
Diyarbakır seçim sonuçları 2023: Diyarbakır Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranları... Diyarbakır hangi parti kazandı?
Diyarbakır seçim sonuçları 2023: Diyarbakır Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranları... Diyarbakır hangi parti kazandı? Diyarbakır seçim sonuçları, 14 Mayıs 2023 genel seçim ve Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları kapsamında açıklanacak. 2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekili seçimleri için geri sayım devam ediyor. Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları Türkiye geneli seçim sonuçları gazetevatan seçim 2023 sayfasında olacak. Diyarbakır TBMM'ye göndereceği 12 milletvekilni seçmek için sandık başına gidecek. 2018 seçim sonuçlarıyla Diyarbakır şaşırtan sonuçlar almıştı. Peki Diyarbakır 14 mayıs seçim sonuçları ile Kayapınar, Bağlar, Yenişehir, Ergani, Sur, Silvan, Çınar, Bismil Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı AK Parti, CHP, İYİ Parti, Yeşil Sol Parti oy oranları ve Dİyarbakır milletvekili dağılımları... Peki Diyarbakır hangi parti kazandı?
14.05.2023 Seçim
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre asla müsamahamız yoktur
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre asla müsamahamız yoktur Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin'de 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı'nda vatandaşlara seslendi. Erdoğan, "Bu kadim coğrafyada tüm farklılıklarımızla inşallah kıyamete kadar birlikte yaşayacağız. Bizim teröre asla müsamahamız yoktur. Terörle bağı olanın milletimizle bağı olmaz." dedi.
10.05.2023 Gündem
Bakan Kurum: Her felaketi birbirimizden güç alarak aştık
Bakan Kurum: Her felaketi birbirimizden güç alarak aştık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Diyarbakır'da Deprem Konutları Temel Atma ve 1432 Konut ile 17 Dükkan Anahtar Teslim Töreni'nde konuştu.
14.04.2023 Ekonomi
Diyarbakır'da, çadırkentten çıkan 2 kişiye otomobil çarptı: 1 ölü, 1 ağır yaralı
Diyarbakır'da, çadırkentten çıkan 2 kişiye otomobil çarptı: 1 ölü, 1 ağır yaralı Diyarbakır'da, depremde evlerini kaybeden vatandaşlar için oluşturulan çadırkentte yaşayan H.D. isimli kadın ve M.Ç.'ye otomobil çarptı. H.D. olay yerinde yaşamını yitirirken M.Ç. ise ağır yaralandı.
10.03.2023 Yaşam
Kudüs'te bir saldırı daha! 2 kişi öldü
Kudüs'te bir saldırı daha! 2 kişi öldü Kudüs'te düzenlenen saldırıda iki kişinin hayatını kaybettiği duyuruldu. İsrail polisi olayın 'terör saldırısı' olduğunu duyurdu.
28.01.2023 Dünya
Diyarbakır'da yolcu otobüsü devrildi: 5 ölü, 22 yaralı
Diyarbakır'da yolcu otobüsü devrildi: 5 ölü, 22 yaralı Diyarbakır' Silvan karayolunda, sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsünün devrildiği kazada 1'i bebek 5 kişi yaşamını yitirdi, 22 kişi de yaralandı. Otobüsün sürücüsü, yedek sürücü ve muavin gözaltına alındı.
7.01.2023 Yaşam
Diyarbakır’da zırhlı askeri araç devrildi: 6 yaralı
Diyarbakır’da zırhlı askeri araç devrildi: 6 yaralı Diyarbakır- Silvan kara yolunda zırhlı aracın devrilmesi sonucu 6 asker yaralandı. Hastanede tedaviye alınan askerlerin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
26.12.2022 Gündem
Dünya Kupası'nda müthiş gol düellosu! Sırbistan 2 İsviçre 3
Dünya Kupası'nda müthiş gol düellosu! Sırbistan 2 İsviçre 3 2022 Dünya Kupası G Grubu'nun son maçında İsviçre Sırbistan'ı 3-2 mağlup etti.
2.12.2022 Futbol
Diyarbakır TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? 2+1-3+1 TOKİ Diyarbakır kura sonuçları isim listesi sorgulama...
Diyarbakır TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? 2+1-3+1 TOKİ Diyarbakır kura sonuçları isim listesi sorgulama... Diyarbakır TOKİ kura çekilişi sonuçları araştırması başladı. TOKİ Diyarbakır kura çekimiyle 2+1 ve 3+11 evlerin sahibi belli olacak. 2 ilçede toplamda 5 bin 500 sosyal konutun hak sahiplerini bulacağı TOKİ Diyarbakır kura çekimi 26-28 Kasım tarihleri arasında çekilecek. Belirtilen tarihlerde her gün saat 10.00'da başlayan kuralar Yenişehir Seyrantepe Spor Salonu'nda olacak. Toplamda 5 bin 500 konut Merkez, Ergani, Bismil, Çermik, Silvan, Kulp, Eğil, Hani, Kocaköy, Cüngüş, Hazro ve Dicle ilçelerinde sahiplerini bulacak. Peki, Diyarbakır TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, isim listesi belli mi? TOKİ Diyarbakır kura sonuçları 2022 isim listesi…
26.11.2022 Ekonomi
Düğünlere çiçek yetiştirdiğini düşünürken suç işledi! Fotoğrafları gören yetkililer hemen harekete geçti
Düğünlere çiçek yetiştirdiğini düşünürken suç işledi! Fotoğrafları gören yetkililer hemen harekete geçti Avustralya’nın Tasmanya adasında çiçek tarımı yapan Kate Dixon, düğün sezonu için dekoratif ‘fırfırlı pembe gelincik’ çiçeği yetiştirdiğini düşünürken şoke oldu. Paylaştığı fotoğrafları gören yetkililer hemen harekete geçti ve tüm çiçekleri söktü.
26.11.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Silvan’da Turgut Özal’ın ziyaret ettiği aile ile bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Silvan’da Turgut Özal’ın ziyaret ettiği aile ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bugün Diyarbakır’ı görünce gerçekten çok çok mutlu oldum. Emniyet bize 70-75 bin gibi bir rakam verdi, böyle bir katılım var. Sezai Karakoç Salonu'nda da 15 bin kişi gençler orayı lebalep doldurmuştu” dedi.
23.10.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Silvan’da ‘Beyaz Melesli Kadınlarla’ bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Silvan’da ‘Beyaz Melesli Kadınlarla’ bir araya geldi Diyarbakır’da açılışlara katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Silvan ilçesinde “Beyaz Melesli Kadınlarla” bir araya geldi.
23.10.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Diyarbakır Cezaevi müze oluyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Diyarbakır Cezaevi müze oluyor Diyarbakır’da 140 projenin toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Adalet Bakanlığı, Diyarbakır Cezaevi'ni tamamen boşalttı. Bugün itibarıyla cezaevi Adalet Bakanlığı'mızdan Kültür ve Turizm Bakanlığı'mıza devredildi" açıklamasında bulundu.
23.10.2022 Siyaset
Silvan'da 35 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı
Silvan'da 35 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde 35 öğrenci, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.
14.09.2022 Yaşam
PKK'nın muskalı suikastçısı yakalandı!
PKK'nın muskalı suikastçısı yakalandı! İçişleri Bakanlığı, Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde eylem hazırlığındaki PKK/KCK üyesi 4 teröristin gözaltına alındığını açıklamıştı. CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, yakalanan 4 PKK'lının suikast hazırlığına ilişkin önemli detaylar aktardı.
7.09.2022 Gündem
Muskadan suikast planı çıktı! ‘Büyük bir olayın önüne geçildi’
Muskadan suikast planı çıktı! ‘Büyük bir olayın önüne geçildi’ İçişleri Bakanlığı, Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde eylem hazırlığındaki PKK/KCK üyesi 4 teröristin gözaltına alındığını duyurmuştu. Yakalanan 4 PKK'lının suikast hazırlığına ilişkin önemli detaylar ortaya çıktı.
7.09.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Silvan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki silvan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.