Şilan Makal

Şilan Makal

Son dakika Şilan Makal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şilan Makal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şilan Makal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şilan Makal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şilan makal gelişmeleri de dahil olmak üzere 47 şilan makal haberi bulunmuştur. Tüm şilan makal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şilan Makal'ın bikinili paylaşımlarına beğeni yağdı!
Şilan Makal'ın bikinili paylaşımlarına beğeni yağdı! Katıldığı moda yarışmasıyla tanınan ve 'Yeni Gelin' dizisiyle yıldızı parlayan Şilan Makal, yaz sezonunu açtı. Bikinili pozlarını paylaşan bir çocuk annesi Makal, düzgün fiziğiyle herkesin dikkatini çekti.
15.06.2023 Magazin
Şilan Makal eşi ve oğluyla tatil sezonunu açtı!
Şilan Makal eşi ve oğluyla tatil sezonunu açtı! 'Yeni Gelin' dizisiyle yıldızı parlayan Şilan Makal, 2020 yılında Başakşehirde oynayan Şener Özbayraklı ile dünyaevine girdi. Geçtiğimiz yaz sonu oğlunu kucağına alan Makal, tatil sezonunu Göcek'te açtı. Ailesiyle tekne tatiline çıkan ünlü isim, fit vücuduyla dikkat çekti.
9.06.2022 Magazin
Şilan Makal'dan karnı burnunda pozlar!
Şilan Makal'dan karnı burnunda pozlar! Altı aylık hamile olan ünlü oyuncu Şilan Makal, anne olacak olmanın heyecanını yaşıyor. Bebeğini kucağına almak için gün sayan Makal, futbolcu eşi Şener Özbayraklı ile birlikte mavi tura çıktı.
24.05.2021 Magazin
Şilan Makal hamilelik pozlarını ilk kez paylaştı
Şilan Makal hamilelik pozlarını ilk kez paylaştı Geçtiğimiz yıl pandemi tedbirleri nedeniyle aile arasında sade bir nikahla futbolcu Şener Özbayraklı ile evlenen Şilan Makal, anne olmak için gün sayıyor. Hamileliği konusunda sessiz kalmayı tercih eden oyuncu, karnı burnunda pozlarını ilk kez takipçileriyle paylaştı.
17.04.2021 Magazin
Şilan Makal-Şener Özbayraklı çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu
Şilan Makal-Şener Özbayraklı çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu Bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan Şilan Makal-Şener Özbayraklı çifti, geçtiğimiz günlerde doktora gitti. Çift,bebeklerinin cinsiyetini öğrendi.
4.04.2021 Magazin
Şilan Makal anne oluyor! Üç aylık hamile...
Şilan Makal anne oluyor! Üç aylık hamile... Geçtiğimiz mayıs ayında koronavirüs salgını tedbirleri nedeniyle aile arasında sade bir düğünle evlenen oyuncu Şilan Makal ile Galatasaraylı futbolcu Şener Özbayraklı, bebek bekliyor.
18.02.2021 Magazin
‘Bir süre daha yokum’
‘Bir süre daha yokum’ Şilan Makal, Zorlu Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi.
22.10.2020 Magazin
Şener Özbayraklı ile ilişkisini doğruladı
Şener Özbayraklı ile ilişkisini doğruladı Oyuncu Şilan Makal, uzun süredir futbolcu Şener Özbayraklı ile aşk yaşadıklarını açıkladı.
21.06.2019 Magazin
Ailelerden izin çıktı! 'Ev bakıyoruz'
Ailelerden izin çıktı! 'Ev bakıyoruz' Ünlü oyuncular Şilan Makal ve İlayda Aydın, Kartal İstMarina AVM'de görüntülendi.
15.04.2019 Magazin
Şilan Makal: Kötü karakterleri oynamak istiyorum
Şilan Makal: Kötü karakterleri oynamak istiyorum Oyuncu Şilan Makal, önceki gün Nişantaşı'ndaki bir AVM'de görüntülendi.
12.04.2019 Magazin
Şilan Makal Bebek'te fal baktırdı
Şilan Makal Bebek'te fal baktırdı Şilan Makal ve İlayda Aydın, önceki gün Bebek'teydi
7.03.2019 Magazin
Şilan Makal: Üniversiteden beri sevgilim yok
Şilan Makal: Üniversiteden beri sevgilim yok Önceki gece Soho House'da gerçekleşen partiye katılan oyuncu Şilan Makal, özel hayatı ile ilgili çarpıcı bir açıklama yaptı.
6.02.2019 Magazin
Galanın yıldızı
Galanın yıldızı ‘Göktaşı’ filminin galası, önceki akşam Kanyon AVM’de gerçekleşti.
27.09.2018 Magazin
Adına panda sahiplendiler
Adına panda sahiplendiler Şilan Makal’ın fanları doğum gününde de oyuncuyu unutmadı.
4.09.2018 Magazin
Köpeğim olmadan asla
Köpeğim olmadan asla ‘Yeni Gelin’ dizisinden ayrılan Şilan Makal önceki gün Bodrum Gölköy’de bir plajda objektiflere yansıdı.
21.08.2018 Magazin
Sinide kahvaltı
Sinide kahvaltı ‘Yeni Gelin’ dizisinde rol alan Şilan Makal, yoğun geçen sezonun yorgunluğunu Bodrum’da atıyor.
9.08.2018 Magazin
Kariyerinde ilk kez Harbiye sahnesinde
Kariyerinde ilk kez Harbiye sahnesinde Yıldız Tilbe, 25 yıllık sanat hayatı boyunca ilk kez Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde seyircisi ile buluştu. Tilbe, yağan yağmura rağmen hayranlarıyla ıslanarak şarkılarını söyledi
24.07.2018 Magazin
'Güneşe ateş edersiniz'
'Güneşe ateş edersiniz' 'Yeni Gelin' dizisinde rol alan Şilan Makal, sezon finali yapan projenin ardından İstanbul'a geldi.
7.06.2018 Magazin
‘Güzel kız’ tepkisi
‘Güzel kız’ tepkisi ‘Yeni Gelin’ dizisinde oynayan Şilan Makal, ‘Güzel kız’ yakıştırmasına sitem etti
29.05.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Şilan Makal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şilan makal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.