Silah Sesleri

Silah Sesleri

Son dakika silah sesleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan silah sesleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını silah sesleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Silah Sesleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan silah sesleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.091 silah sesleri haberi bulunmuştur. Tüm silah sesleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı Rusya'nın başkenti Moskova'da Crocus Belediye Binası'nda yer alan konser salonuna maskeli en az 3 kişi tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 40 kişi hayatını kaybetti, 100’den fazla kişi yaralandı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi ve Türkiye'nin terör saldırısını kınadığını belirterek başsağlığı diledi.
22.03.2024 Dünya
Beylikdüzü'nde 2 kişi araç içinde silahla vurulmuş halde bulundu
Beylikdüzü'nde 2 kişi araç içinde silahla vurulmuş halde bulundu Beylikdüzü'nde 2 kişi araç içinde silahla vurulmuş halde bulundu. Hastaneye kaldırılan yaralılar Eren Özyurt (34) ve Enes Hallaç (27) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.
20.02.2024 Gündem
AK Partili Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasındaki silahlı saldırıda vurulma anı ortaya çıktı
AK Partili Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasındaki silahlı saldırıda vurulma anı ortaya çıktı AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın Kanarya Mahallesi'nde gerçekleştirdiği 'Mardinliler Buluşması' sırasında beyaz bir araçla sokağa gelen şüpheliler silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda sokakta yürüyen Ebru Güneş (32) başından vurularak ağır yaralandı. Saldırı anına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. 
12.02.2024 Gündem
AK Parti programına saldırıda yeni gözaltılar var! Bakan Tunç duyurdu
AK Parti programına saldırıda yeni gözaltılar var! Bakan Tunç duyurdu Adalet Bakanı Tunç, AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Yeniay'ın seçim çalışması sırasında düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin 12 şüphelinin gözaltına alındığını, 7 şüphelinin ise arandığını açıkladı.
11.02.2024 Gündem
Pompalı tüfekle katliam yaptı! Annesine, babasına ve kardeşine acımadı
Pompalı tüfekle katliam yaptı! Annesine, babasına ve kardeşine acımadı Bursa'da, babası S.Y.(64) ile tartışan Abdulsamet Y. (29), pompalı tüfekle önce babasını ardından da kavgayı ayırmaya çalışan annesi Z.Y.(69) ve kardeşi M.Y.'yi(25) vurdu. Anne ve babasını olay yerinde öldüren Abdulsamet Y., saldırıdan yaralı halde kurtularak kaçmaya çalışan kardeşinin de boğazını bıçakla keserek öldürdü.
8.02.2024 Gündem
Çağlayan adliyesi silahlı saldırı | Çağlayan Adliyesi olay nedir, ölü ve yaralı var mı? İstanbul Çağlayan adliyesi önünde neler oluyor?
Çağlayan adliyesi silahlı saldırı | Çağlayan Adliyesi olay nedir, ölü ve yaralı var mı? İstanbul Çağlayan adliyesi önünde neler oluyor? Çağlayan Adliyesi önünde silah sesleri paniğe neden oldu. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Adliyeye giriş çıkışlar kapatıldı. Peki, Çağlayan Adliyesi olayı nedir? İstanbul Çağlayan adliyesi önünde neler oluyor?
6.02.2024 Gündem
Çağlayan Adliyesi'nde silah sesleri
Çağlayan Adliyesi'nde silah sesleri Çağlayan Adliyesi C Kapısı önünde silah sesleri yükseldi, silah seslerini duyanlar panikle yere yattı
6.02.2024 Vatan TV
Bağcılar'da tekel bayisine silahlı saldırı kamerada
Bağcılar'da tekel bayisine silahlı saldırı kamerada Bağcılar'da yüzleri maskeli iki kişi plakasız motosikletle geldikleri tekel bayisine silahlı ateş açtı. Saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.
17.01.2024 Gündem
Ankara'da komşular arasında gürültü tartışmasında katliam yaptı: 2'si çocuk, 5 ölü
Ankara'da komşular arasında gürültü tartışmasında katliam yaptı: 2'si çocuk, 5 ölü Ankara'da T.Ü. (72), üst katta oturan ailenin çocuklarının gürültü yaptığı gerekçesiyle çıkan tartışmanın ardından pompalı tüfekle katliam yaptı. Saçmaların isabet ettiği evde oturan aileden 2'si çocuk 5 kişi yaşamını yitirdi.
23.11.2023 Gündem
Eşinin önce doğum gününü kutladı sonra öldürdü
Eşinin önce doğum gününü kutladı sonra öldürdü Adana’da emekli astsubayın, karısını öldürmeden bir gün önce eşinin doğum gününü ailecek kutladığı ve pastanın üzerine, "Bazen seni daha ne kadar çok sevebilirim diye düşünüyorum" yazısını yazdırdığı ortaya çıktı.
27.10.2023 Yaşam
Dedikodu katliamı! Çocuklar tanıklık etti
Dedikodu katliamı! Çocuklar tanıklık etti İslam Keleş, eşi Yeliz Keleş’le ilişki yaşadığı dedikoduları üzerine üvey amcası İsa Ergün’ü sokak ortasında silahla vurarak öldürdü. Ardından eve gelen İslam Keleş, eşini de çocuklarının gözleri önünde kurşun yağmuruna tutarak katletti.
12.09.2023 Yaşam
Orman yolunda Kalaşnikoflu saldırı! Detaylar ortaya çıktı
Orman yolunda Kalaşnikoflu saldırı! Detaylar ortaya çıktı Eğlenmek için bir araya geldiklerini söyleyen grup, beyaz renkli bir Audi’den Kalaşnikof’la tarandı. Saldırıda Abdülmelik Ateş ve Şakir Zana vücutlarına isabet eden çok sayıda kurşunla hayatını kaybederken Burak E. de hafif yaralandı.
8.08.2023 Yaşam
16 yaşındaki çocuk tabancayla annesini öldürdü
16 yaşındaki çocuk tabancayla annesini öldürdü Samsun'da 16 yaşındaki çocuk annesine tabancayla öldürüp kayıplara karıştı.
27.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Örgüte katılım durma noktasına geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Örgüte katılım durma noktasına geldi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Polis Meslek Yüksekokulları Mezuniyet Töreni’nde açıklamalarda bulundu. "Üstünden değil 7 yıl, 70 yıl da geçse 15 Temmuz'u unutmayacağımızı tüm dünyaya ilan ettik" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İnsanlık böyle bir ihanet böyle bir alçaklık görmemiştir. Hal böyleyken, 15 Temmuz'a kontrollü darbe diyenleri milletimizin vicdanına havale ediyorum" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca bölücü terör örgütüne katılımın durma noktasına geldiğini belirterek, "Örgütü sadece sınırlarımız içerisinde değil, Irak ve Suriye sahasında da başını kaldıramaz hale getirdik" şeklinde konuştu.
26.07.2023 Gündem
Diyarbakır'daki 9 kişinin öldüğü çatışmada sağ kurtuldu! Dehşet anlarını anlattı
Diyarbakır'daki 9 kişinin öldüğü çatışmada sağ kurtuldu! Dehşet anlarını anlattı Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde, 9 kişinin hayatını kaybettiği arazi kavgasında yaralı olarak kurtulan Ahmet Alyamaç (63), iki aile arasındaki husumetin 70 yıldır devam ettiği söyledi. Alyamaç, “Ateş salınan arazi ile tartışmalara konu olan arazi değil. 2 kardeşim, 1 oğlum ve bir yeğenim yaşamını yitirdi. Devletin önlem alması lazım. Her yere bu meselenin böyle olacağını söylemiştik. Bu arazilerin davasının 70-80 yıl sürmesi gerekmiyor. İnsanları bu şekil mağdur etmelerine gerek yok. Tapu kadastro mahkemelerinin hepsinin sona ermesi lazım” dedi.
17.06.2023 Yaşam
Diyarbakır'da 9 kişinin öldüğü arazi kavgasıyla ilgili yeni gelişme
Diyarbakır'da 9 kişinin öldüğü arazi kavgasıyla ilgili yeni gelişme Diyarbakır'da 9 kişinin ölümüyle sonuçlanan arazi kavgasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında 5 kişi gözaltına alındı.
16.06.2023 Gündem
ABD'de silahlı saldırı şoku! Mezuniyet töreni kana bulandı...
ABD'de silahlı saldırı şoku! Mezuniyet töreni kana bulandı... ABD'de bir lisenin mezuniyet törenine silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda bir öğrenci ve babası yaşamını yitirdi. Richmond'daki lisede yaralanan çok sayıda kişi ise hastanelere taşındı.
7.06.2023 Dünya
Esenyurt'ta kız kaçırma kavgası: 1'i ağır 4 yaralı
Esenyurt'ta kız kaçırma kavgası: 1'i ağır 4 yaralı Esenyurt'ta iddiaya göre kız kaçırma meselesi nedeniyle aralarında husumet bulunan 2 aile arasında sabah saatlerinde silahlı ve bıçaklı kavga çıktı. 1'i ağır 4 kişinin yaralandığı kavga çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarına yansıdı.
3.06.2023 Yaşam
Kocaeli'de korkunç olay: Önce eşinin kafasına sonra kendi kafasına sıktı
Kocaeli'de korkunç olay: Önce eşinin kafasına sonra kendi kafasına sıktı Kocaeli’de emekli astsubay olduğu öğrenilen şahıs önce tabancayla eşini kafasından vurdu, ardından da aynı tabancayla kendi kafasına sıktı. Hastaneye kaldırılan karı kocanın durumunun ağır olduğu öğrenildi.
28.05.2023 Gündem
Yengesine 'anne' diyordu, korkunç son! Komşular sese koştu
Yengesine 'anne' diyordu, korkunç son! Komşular sese koştu Adana'nın Ceyhan ilçesinde, 2 çocuk annesini öldüren katil yeğen yakalanıp çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olayla ilgili detay ortaya çıktı.
17.05.2023 Yaşam
Düğünde dehşet! Gelinin abisi silahlı saldırıya uğradı
Düğünde dehşet! Gelinin abisi silahlı saldırıya uğradı Adana’da dün gece kız kardeşinin düğününde silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan kişi tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
14.05.2023 Yaşam
Kız kardeşine mesaj gönderen kişiyi öldürdü, kardeşini ağır yaraladı!
Kız kardeşine mesaj gönderen kişiyi öldürdü, kardeşini ağır yaraladı! Erzurum'da, kız kardeşine mesaj gönderdiğini öne sürdüğü Soner Yurdigül’ü (26) tabancayla vurarak öldürüp, kardeşi Serdar Yurdigül’ü (21) de ağır yaralayan İlhami Akın’ın (20) 'Kasten öldürmek', kendisinin ise ‘Azmettirmek’ suçundan tutuklu yargılandığı davada Sedat Akın (39), “Ben oğluma 'Bacağına sıkma, vücudunun üst kısmına sık' gibi bir ifade kullanmadım. Oğlumla bu konuda hiç muhabbetim olmadı, kendisine maktulü öldürmesi yönünde cümleler kurmadım” dedi.
27.04.2023 Yaşam
Mısır Büyükelçiliği personeli Sudan'da vuruldu
Mısır Büyükelçiliği personeli Sudan'da vuruldu Sudan’da devam eden çatışmalar sırasında başkent Hartum’daki Mısır Büyükelçiliği’nde görevli 1 personel vurularak yaralandı.
23.04.2023 Dünya
AK Parti Seçim İrtibat Bürosu önünde silahlı saldırı girişimi
AK Parti Seçim İrtibat Bürosu önünde silahlı saldırı girişimi AK Parti'nin Bahçelievler'de bulunan Seçim İrtibat Bürosu'nun önünde silah sesleri yükseldi. Kocasinan Merkez Mahallesi, Yenibosna Kocasinan Yolu Caddesi'nde bulunan Seçim İrtibat Bürosu'nun önünden motosikletle geçen iki kişiden biri havaya ateş etti. İlk belirlemelere göre binada her hangi bir isabet olmazken polis, havaya ateş eden şahısların yakalanması için çalışma başlattı.
21.04.2023 Gündem
Gaziosmanpaşa'da iki grup arasında silahlı bıçaklı kavga
Gaziosmanpaşa'da iki grup arasında silahlı bıçaklı kavga Gaziosmanpaşa'da iki grup, gündüz saatlerinde parkta sopa ve kemerlerle kavga etti. Gece saatlerinde yine bir araya gelen gruptakiler, silah ve bıçaklarla birbirilerine saldırdı.  O anlar kameralara yansıdı. 
2.04.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Silah Sesleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki silah sesleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.