Silah Sesi

Silah Sesi

Son dakika silah sesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan silah sesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını silah sesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Silah Sesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan silah sesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.657 silah sesi haberi bulunmuştur. Tüm silah sesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
İzmir'de taksici Oğuz Erge cinayetinde gerekçeli karar açıklandı; Suçlular beraat ederse adalet hüküm giyer
İzmir'de taksici Oğuz Erge cinayetinde gerekçeli karar açıklandı; Suçlular beraat ederse adalet hüküm giyer İzmir'de soğuktan üşümemesi için kendisini aracına alan taksici Oğuz Erge'yi (44) öldürüp, cep telefonuyla kulaklığını gasbeden Delil Aysal (19) için verilen ağırlaştırılmış müebbet ve 17 yıl 8 ay indirimsiz hapis cezasının gerekçeli kararı açıklandı. Kararda sanığın üzerinde taşıdığı ruhsatsız tabancanın şarjörüne 3 mermi koymak ve maktulün sırt kısmına gelecek şekilde yağma suçunun işlenmesini kolaylaştırmak için 'öldürmek' kastıyla ateş ettiği ayrıca amacın 'yağma' olduğuna vurgu yapıldı. 'Suçlular beraat ederse adalet hüküm giyer' cümlesinden yola çıkarak dosyadaki delillerle hüküm kurulduğu vurgulandı.
20.03.2024 Gündem
İç mimarı öldürüp cenaze törenine katılmış! Cinayetin kan donduran detayları ortaya çıktı
İç mimarı öldürüp cenaze törenine katılmış! Cinayetin kan donduran detayları ortaya çıktı Zonguldak'ta iç mimar Bartu Can'ın (32) öldürülmesine ilişkin soruşturmada gözaltına alınıp, pişmanlık duyarak cinayeti Kenan Alagöz’ün (59) işlediğini itiraf eden M.Ö.'nün (48), savcılık ifadesi ortaya çıktı. M.Ö. ifadesinde, "Bartu'nun cenazesine katıldığım doğrudur. Şahsın babasını belediyede nikah memuru olması sebebiyle tanıyordum. Cenazeye katılma sebebim de budur. Bartu'yu yerde yatarken gördüğümde Kenan ile arasında 2-3 metre mesafe vardı. Ateş ettiğini görmedim ama elinde silah olduğunu net şekilde gördüm" dedi.
20.03.2024 Gündem
Rehin aldığı eşine kurşun yağdırarak öldürdü! Savcılıkta dehşet dolu anları anlattı
Rehin aldığı eşine kurşun yağdırarak öldürdü! Savcılıkta dehşet dolu anları anlattı Çekmeköy'de tartıştığı eşi Emine Ülkü Araz'ı evde rehin aldıktan sonra tabancayla vurarak öldüren Hakan Araz 'Tasarlayarak kasten öldürmek' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hakan Araz savcılıktaki ifadesinde, "Balkona doğru ben atlayacağım diyerek yürüdü. Ben de bunun üzerine Emine'ye elimdeki silahla ateş ettim. Kaç el ateş ettiğimi hatırlamıyorum, daha sonra Emine yere düştü. Bende balkon kapısının eşiğinde şuurumu kaybederek bayılmışım" dedi.
28.02.2024 Gündem
AK Parti programına saldırıda yeni gözaltılar var! Bakan Tunç duyurdu
AK Parti programına saldırıda yeni gözaltılar var! Bakan Tunç duyurdu Adalet Bakanı Tunç, AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Yeniay'ın seçim çalışması sırasında düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin 12 şüphelinin gözaltına alındığını, 7 şüphelinin ise arandığını açıkladı.
11.02.2024 Gündem
Çağlayan Adliyesi'nde polise silahlı saldırı girişimi! Bakan Yerlikaya'dan açıklama geldi
Çağlayan Adliyesi'nde polise silahlı saldırı girişimi! Bakan Yerlikaya'dan açıklama geldi İstanbul'da Çağlayan Adliyesi C Kapısı önünde silahlı saldırı girişiminde bulunuldu. Olayda 1’i kadın 1’i erkek 2 saldırgan ölü ele geçirilirken, 3’ü polis memuru 5 kişinin yaralandığı bir vatandaşımızın da hayatını kaybettiği ifade edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada bir yaralının hayatını kaybettiğini duyurdu.
6.02.2024 Gündem
Sevgilisini Uzi ile 4 yerinden vurdu, 'şakalaşıyorduk' dedi
Sevgilisini Uzi ile 4 yerinden vurdu, 'şakalaşıyorduk' dedi Bayrampaşa'da Eliz K. (25) sevgilisi Nazlı Elmas'ı (24) suikast silahı olarak bilinen Uzi ile 4 yerinden vurdu. Eliz K.'nin polise verdiği ifadede genç kadını şakalaşırken vurduğunu söylediği öğrenildi.
18.01.2024 Gündem
Babasını öldürdükten sonra, evden yalın ayak kaçmış
Babasını öldürdükten sonra, evden yalın ayak kaçmış Bursa'da, babası Niyazi Şentürk’ü (50) pompalı tüfekle vurarak öldüren Emre Şentürk’ün (23), eline çorap ve ayakkabılarını alıp, yalın ayak kaçtığı ortaya çıktı. Olaydan 1 saat sonra yakalanan Şentürk’ün emniyetteki işlemleri sürüyor.
28.12.2023 Gündem
Fatih'te tekerlekli sandalye ile gelip eski eşini vurdu
Fatih'te tekerlekli sandalye ile gelip eski eşini vurdu Fatih'te yürüme engelli kişi, eski eşini evinin önünde 2 el ateş ederek yaraladıktan sonra akülü sandalye ile olay yerinden kaçtı. Yaralı kadın hastaneye kaldırılırken polis ekipleri , saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.
28.12.2023 Gündem
Bahçesine giren eski eniştesini öldürmüştü: Karartı görünce o yöne ateş ettim
Bahçesine giren eski eniştesini öldürmüştü: Karartı görünce o yöne ateş ettim Eskişehir'de evinin bahçesine giren eski eniştesi Aydın Ercan'ı (43) av tüfeği ile öldüren Esma Sezen'i (43) azmettirdiği iddiasıyla gözaltına alınan Ali Gürdoğan (64) ile cinayete yardım ettiği iddia edilen Murat Çotuk (40), tutuklandı. Esma Sezen, ifadesinde, "Evin giriş kapısının karşısında bir karartı görünce o yöne ateş ettim. O an ne gördüğümü bilmeden ateş ettim. Jandarma bana söyleyene kadar neye ateş ettiğimi bilmiyordum" dedi.
21.12.2023 Gündem
Pompalı tüfekle çevreye dehşet saçan emlakçı, ofisinde yaşamına son verdi
Pompalı tüfekle çevreye dehşet saçan emlakçı, ofisinde yaşamına son verdi Ankara'da, emlakçı Yusuf D., pompalı tüfekle etrafa ateş açtıktan sonra kendini ofise kilitleyip intihar etti. Yusuf D.'nin, borsa ve ticari faaliyetlerinde 10 milyon TL kaybetiği öne sürüldü.
21.12.2023 Gündem
Sevgilisi cehennemi yaşattı! Üzerine yastık koyarak 7 kurşun sıktı: Arkadaşını vurdu, kuzu kuzu bekledim sıramı
Sevgilisi cehennemi yaşattı! Üzerine yastık koyarak 7 kurşun sıktı: Arkadaşını vurdu, kuzu kuzu bekledim sıramı Dehşete düşüren olay Bursa'da yaşandı. Sevgilisi ile ilişkisi olduğunu iddia ettiği Recep Özaslan'ı (47) 3 kurşunla öldürüp, cesedini önce çarşafa, ardından streç filme sarıp, bantlayan İlyas Sarıkaya'nın (49), yaralı haldeyken pansuman yapıp, 21 gün boyunca cinsel saldırıda bulunduğu sevgilisi F.O.'yu (43), silah sesi duyulmasın diye üzerine yastık koyarak 7 kurşunla vurduğu ortaya çıktı. Olay yeri incelemesinde üzerinde kurşun delikleri olan yastık bulunurken, Sarıkaya ile aynı binada oturan Enis Aydemir'in emniyette verdiği ifadede, eve girdiğinde kurşun deliklerinin olduğu yastığı gördüğünü söylediği öğrenildi.
18.12.2023 Gündem
Bulgaristan İçişleri Bakanı Stoyanov: Türk savcılara ve adaletine inanıyorum
Bulgaristan İçişleri Bakanı Stoyanov: Türk savcılara ve adaletine inanıyorum Edirne'nin Hamzadere Sınır Kapısı yakınlarında, sınır bölgesinde ateş açıp, Bulgar polisi Petır Dimitrov Bıçvarov'u (33) öldüren Engin Erguvan (36), tutuklu yargılandığı davanın duruşmasında olay günü içkili olduklarını öne sürdü. Davayı izlemek için kente gelen Bulgaristan İçişleri Bakanı Kalin Stoyanov, “Türkiye'deki savcılara ve adalete inanıyorum. Sonuçta bu uluslararası bir olayın araştırmasıydı ve suçlular çok çabuk adalete teslim edildi. Türkiye ve Bulgaristan arasında bu konularda güzel ortak çalışmalar oluyor" dedi.
14.12.2023 Gündem
Hamile eşini öldüren kocadan kan donduran ifade! 'Canavar gibi gördüm'
Hamile eşini öldüren kocadan kan donduran ifade! 'Canavar gibi gördüm' Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde, 5 aylık hamile Fidda Uzun'u (24) tüfeğinin kazara ateş alması sonucu vurduğunu iddia eden Ahmet Uzun (24) jandarmadaki sorgusunda, "Bize büyü yapılmıştı. Olay gecesi uyurken, yanımda yatan eşimi canavar gibi gördüm ve beni öldüreceği düşüncesiyle ateş ederek öldürdüm" dedi.
16.11.2023 Yaşam
'Sosyal medyayı çok kullanıyor' dediği eşini 3 yaşındaki kızının yanında öldüren kocaya çifte indirimli ceza!
'Sosyal medyayı çok kullanıyor' dediği eşini 3 yaşındaki kızının yanında öldüren kocaya çifte indirimli ceza! Yozgat'ın Şefaatli ilçesinde kendisini aldattığını iddia ettiği eşi Halime Yüksel'i (21) öldürüp, ardından 'haksız tahrik' ve 'iyi hal' indirimi uygulanarak 16 yıl 8 ay hapse çarptırılan Mustafa Yüksel'in (37) cezası, Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi'nce onandı.
9.10.2023 Gündem
Ünlü oyuncu Seda Fettahoğlu Beyoğlu'nda bir parkta ölü bulundu! Son mesajı ortaya çıktı...
Ünlü oyuncu Seda Fettahoğlu Beyoğlu'nda bir parkta ölü bulundu! Son mesajı ortaya çıktı... Tiyatro dünyasının ünlü ismi Seda Fettahoğlu hayatını kaybetti. İstanbul Şehir Tiyatrosu hesabından yapılan açıklamada, 'Tiyatromuzun değerli oyuncusu, canımız, Seda Fettahoğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Acımız çok büyük. Şehir Tiyatrosu ailemizin, sevenlerinin, dost ve yakınlarının başı sağ olsun.' mesajı paylaşıldı.
27.09.2023 Magazin
Merve Kayaalp neden intihar etti? Acılı babadan çok konuşulacak açıklamalar
Merve Kayaalp neden intihar etti? Acılı babadan çok konuşulacak açıklamalar Muğla'nın Dalaman ilçesinde, babasına ait ruhsatlı tabancayla başına ateş ederek yaşamına son veren dizi ve sinema oyuncusu Merve Kayaalp (36), gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenazede Kayaalp'in gözyaşlarına boğulan annesi Esin Tüzün güçlükle ayakta durabildi.
20.09.2023 Magazin
Merve Kayaalp Savaşçı, Sakarya Fırat dizilerinde oynuyordu! Oyuncu Merve Kayaalp kimdir, kaç yaşında? Merve Kayaalp biyografi…
Merve Kayaalp Savaşçı, Sakarya Fırat dizilerinde oynuyordu! Oyuncu Merve Kayaalp kimdir, kaç yaşında? Merve Kayaalp biyografi… Sinema ve dizi oyuncusu Merve Kayaalp 36 yaşında yaşamına son verdi. Merve Kayaalp Savaşçı, Sakarya Fırat dizilerinde oynuyordu. Peki, Oyuncu Merve Kayaalp kimdir, kaç yaşında? Merve Kayaalp biyografi…
19.09.2023 Gündem
Ünlü oyuncu Merve Kayaalp canına kıydı
Ünlü oyuncu Merve Kayaalp canına kıydı Muğla'nın Dalaman ilçesinde yaşayan sinema oyuncusu Merve Kayaalp (36), babasına ait ruhsatlı tabanca ile başına ateş ederek yaşamına son verdi.
18.09.2023 Magazin
ABD Kongresinde silahlı saldırgan alarmı
ABD Kongresinde silahlı saldırgan alarmı ABD'de polis, Kongre binasında silahlı saldırgan ihbarı alındığını ve bina içerisindeki herkesin bulundukları yere sığınması çağrısında bulundu.
2.08.2023 Dünya
Esenyurt'taki tekel bayi vahşetinde ilk ifade: Beni küçük düşürdü
Esenyurt'taki tekel bayi vahşetinde ilk ifade: Beni küçük düşürdü Türkiye'nin konuştuğu Esenyurt'taki tekel bayisine düzenlenen silahlı baskınınla ilgili detaylar netleşirken, ilk ifade de ortaya çıktı. Tekel bayisi baskınıyla ilgili gözaltına alınan Murat Özer adliyeye sevk edildi. Şüpheli Özer, savcılık ifadesinin ardından 'Nitelikli Kasten öldürme' suçundan tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi. Gözaltına alınan 9 şüpheliden Murat Özer tutuklandı.
1.08.2023 Gündem
Esenyurt'taki tekel bayi saldırısında flaş gelişme! Şüphelilerin hepsi gözaltına alındı
Esenyurt'taki tekel bayi saldırısında flaş gelişme! Şüphelilerin hepsi gözaltına alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Esenyurt'ta meydana gelen olayla ilgili şüphelilerin tamamının gözaltında olduğunu duyurdu. Yerlikaya, "İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzün yaptığı çalışmalar sonrası olayın şüphelilerinden M.Ö ve S.Ö.’den sonra T.Ö. ve A.Ö de yakalandı" açıklamasını yaptı.
31.07.2023 Gündem
Gaziosmanpaşa'da taksici öldürüldü, yolcuları yaralandı
Gaziosmanpaşa'da taksici öldürüldü, yolcuları yaralandı Beyoğlu’ndan aldığı yolcuları Gaziosmanpaşa’ya getiren taksi sürücüsü Samet Kubiloğlu, aracına açılan ateş sonucu öldürüldü. Silahlı saldırganların, taksideki yolcuların husumetlisi olduğu öne sürüldü. Hayatını kaybeden taksi şoförünün evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi.
30.07.2023 Gündem
Ev sahibi kiracı tartışması cinayetle sonuçlandı
Ev sahibi kiracı tartışması cinayetle sonuçlandı Esenyurt’ta babasının kiracısı Nijerya uyruklu Chima Paschal Anaekwu’yu tabancayla vurarak öldüren Abdullah E.(25) polis tarafından yakalandı. Abdullah E., Nijeryalı kiracıyı babasıyla kira meselesi yüzünden tartıştığı sırada öldürdüğünü söylediği öğrenildi.
27.06.2023 Gündem
Diyarbakır'daki 9 kişinin öldüğü çatışmada sağ kurtuldu! Dehşet anlarını anlattı
Diyarbakır'daki 9 kişinin öldüğü çatışmada sağ kurtuldu! Dehşet anlarını anlattı Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde, 9 kişinin hayatını kaybettiği arazi kavgasında yaralı olarak kurtulan Ahmet Alyamaç (63), iki aile arasındaki husumetin 70 yıldır devam ettiği söyledi. Alyamaç, “Ateş salınan arazi ile tartışmalara konu olan arazi değil. 2 kardeşim, 1 oğlum ve bir yeğenim yaşamını yitirdi. Devletin önlem alması lazım. Her yere bu meselenin böyle olacağını söylemiştik. Bu arazilerin davasının 70-80 yıl sürmesi gerekmiyor. İnsanları bu şekil mağdur etmelerine gerek yok. Tapu kadastro mahkemelerinin hepsinin sona ermesi lazım” dedi.
17.06.2023 Yaşam
Genç avukatın sır ölümü! Sevgilisi 'intihar etti' dedi, tutuklandı
Genç avukatın sır ölümü! Sevgilisi 'intihar etti' dedi, tutuklandı Avukat Belen Nesil Coşğun, silahla vurulmuş halde bulundu. Coşğun’un KADES üzerinden yardım istediği belirlenirken erkek arkadaşı Muhammet B. ‘intihar etti’ dedi. Gözaltına alınan Muhammet B. tutuklandı.
17.06.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Silah Sesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki silah sesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.