Silah Satışı

Silah Satışı

Son dakika silah satışı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan silah satışı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını silah satışı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Silah Satışı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan silah satışı gelişmeleri de dahil olmak üzere 500 silah satışı haberi bulunmuştur. Tüm silah satışı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Silah, uyuşturucu ve insan ticareti reklamları! Sosyal medyada kan donduran ilanlar...
Silah, uyuşturucu ve insan ticareti reklamları! Sosyal medyada kan donduran ilanlar... Suçla mücadele kapsamında Türkiye'de sürekli operasyonlar yapılıyor. Ancak bazı sosyal medya platformlarında silah, uyuşturucu ve insan ticareti reklamlarının yapılması dikkati çekiyor. İnsan tacirlerinin, Sudanlı bir çocuğun satışına yönelik paylaşımları ise kan donduruyor...
22.01.2024 Gündem
Türkiye'nin kritik hamleleri dünya basınında! Carnegie Europe, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2024 hedefini yazdı...
Türkiye'nin kritik hamleleri dünya basınında! Carnegie Europe, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2024 hedefini yazdı... Türkiye ve Türk dış politikası dünya basınında yer almaya devam ediyor. Carnegie Europe, son dönemde dünya siyasetinde oynadığı rol ile dikkatleri üzerine çeken Türkiye'yi mercek altına alarak çarpıcı bir analiz yayınladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın attığı adımlar için 'cesurca' diyen Carnegie Europe, Türk dış politikası için ise 'Türkiye, sağlam ve bağımsız bir dış politika izleme konusundaki güçlü isteğini ilan etti' değerlendirmesinde bulundu.
18.09.2023 Dünya
Ankara'da silah operasyonu yapıldı! 5 adet tabanca ele geçirildi
Ankara'da silah operasyonu yapıldı! 5 adet tabanca ele geçirildi Ankara'nın Etimesgut ilçesinde, İl Jandarma Komutanlığı ve Etimesgut İlçe Jandarma Komutanlığı'nın ortak düzenlediği operasyonda 5 adet tabanca ele geçirildi. A.K. isimli şüpheli gözaltına alındı.
8.08.2023 Gündem
Finlandiya'dan flaş Türkiye hamlesi! Silah ambargosu kaldırıldı
Finlandiya'dan flaş Türkiye hamlesi! Silah ambargosu kaldırıldı Finlandiya Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, 2019’dan bu yana Türkiye’ye uygulanan “askeri teçhizat ihracatı ambargosunu" kaldırıldığı duyurularak, Türkiye’ye silah satışı için lisans verildiği duyuruldu.
25.01.2023 Gündem
ABD ile Çin arasında savaş çıkartacak kriz! 'Uçağını düşürelim'
ABD ile Çin arasında savaş çıkartacak kriz! 'Uçağını düşürelim' Süper güçler arasında günlerdir süren restleşmede bir Twitter mesajı dünyayı dehşete sürükledi, uluslararası haber ajansları Washington'dan yapılan duyuruyu 'son dakika' koduyla servis etti. ABD ile Çin Tayvan meseli sebebiyle karşı karşıya geldi. İşte dünyayı tedirgin eden restleşmede tüm detaylar...
31.07.2022 Dünya
Hangi ülke ne kadar silah aldı? Korkutan rapor açıklandı: Avrupa ilk sıraya çıktı!
Hangi ülke ne kadar silah aldı? Korkutan rapor açıklandı: Avrupa ilk sıraya çıktı! Dünyayı korkutan Rusya-Ukrayna savaşı tüm şiddetiyle devam ederken, Stockholm Uluslararası Barış Araştırmaları Enstitüsü tarafından yayınlanan küresel silah ticaretine ilişkin rapor, dikkatleri silahlanan ülkelerin üzerine çekti. Rapora göre, 2017-2021 döneminde küresel silah ticareti bir önceki dönem olan 2012-2016'ya oranla yüzde 4.6 oranında düştü. Ancak silah satışında yaşanan düşüşe rağmen Avrupa, Orta Doğu ve Asya’ya yapılan silah satışlarına ilişkin bilgiler, bu bölgelerde bulunan devletlerin ciddi şekilde silahlandığını gösteriyor.
17.03.2022 Dünya
Yunanistan’da büyük sevinç: Türk dostu Merkel’den bıkmıştık...
Yunanistan’da büyük sevinç: Türk dostu Merkel’den bıkmıştık... Almanya’da Yeşiller Partisi Eşbaşkanı Annalena Baerbock’un dışişleri bakanı olacağı beklentisi Atina’da sevinç yarattı. “Türk dostu Merkel’den bıkmıştık” yorumunu yapan Yunan basını, Baerbock’un Türkiye karşıtı olacağını savundu.
26.11.2021 Dünya
Afrika ziyareti dönüşü Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Öyle veya böyle alacağız
Afrika ziyareti dönüşü Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Öyle veya böyle alacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrika ziyareti dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını cevapladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özdemir Bayraktar'ın vefatı, erken seçim tartışmaları, büyükelçilerin Osman Kavala açıklaması, siyasi cinayetler iddiası, Birleşmiş Milletler, Yunanistan'ın Fransa ve ABD ile anlaşması konularıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "F-35'ler için şu anda tabi alt düzeyde bu görüşmeler söz konusu. Ama biz bu 1 milyar 400 milyon dolarımızı öyle veya böyle alacağız." dedi.
21.10.2021 Siyaset
ABD'nin F-35 hamlesi harekete geçirdi! Kimse bunu beklemiyordu
ABD'nin F-35 hamlesi harekete geçirdi! Kimse bunu beklemiyordu Fransa hükümetinin, ABD’nin yeni yönetiminin Suudi Arabistan ile ilişkilerini gözden geçirme kararının ardından, iki ülke ilişkilerindeki gerginliği kendi lehine kullanmak istediği ileri sürüldü. Başta Paris yönetimi olmak üzere birçok ülke ABD’den F-35 savaş uçağı satın almak isteyen BAE’ye savaş uçağı satmak için harekete geçti.
14.03.2021 Dünya
AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş'tan 'harita skandalı' açıklaması
AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş'tan 'harita skandalı' açıklaması AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Katoliklerin ruhani lideri Papa Franciscus'un Irak ziyareti vesilesiyle Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) tarafından bastırılması öngörülen hatıra pulları arasında, Türkiye, İran, Irak ve Suriye topraklarını da içeren bir haritanın resmedilmesine ilişkin, "Asla o gösterilen haritanın bölgenin gerçeklerini yansıtmadığı, Kuzey Irak'ta yaşayan kardeşlerimizin de menfaatine olmadığı ve Türkiye ile Kuzey Irak'taki Kürt yönetimi arasında fitne sokmaktan başka hiçbir amacının olmadığını çok açık söylüyorum." dedi.
11.03.2021 Gündem
Arjantin Devlet eski Başkanı Carlos Menem hayatını kaybetti
Arjantin Devlet eski Başkanı Carlos Menem hayatını kaybetti Arjantin'i 1989-1999 arasında yöneten eski Devlet Başkanı ve Senatör Carlos Saul Menem, 15 Aralık 2020'de idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle başkent Buenos Aires'te kaldırıldığı hastanede 90 yaşında hayatını kaybetti. Arjantin Devlet Başkanı Alberto Fernandez, Twitter hesabından başsağlığı mesajı yayımladı. Ayrıca Suriye kökenli olduğu için İspanyolca "Türk" manasına gelen "El Turco" lakabıyla anılıyordu.
14.02.2021 Dünya
AB, Rusya'ya ekonomik yaptırımları uzattı
AB, Rusya'ya ekonomik yaptırımları uzattı Avrupa Birliği (AB), Ukrayna'yı istikrarsızlaştırdığı gerekçesiyle Rusya'ya uygulanan ekonomik yaptırımların süresini 6 ay daha uzatma kararı aldı.
10.12.2020 Dünya
Kayseri'de silah dükkanı kurşunlandı
Kayseri'de silah dükkanı kurşunlandı Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde silah satışı yapan iş yeri, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kurşunlandı.
7.07.2020 Gündem
Avrupa Birliği'nden flaş Rusya kararı!
Avrupa Birliği'nden flaş Rusya kararı! Avrupa Birliği (AB), Rusya'ya uyguladığı ekonomik yaptırımların süresini 6 ay uzatma kararı aldı.
29.06.2020 Dünya
Ehliyet ile ilgili flaş karar! Bakan canlı yayında duyurdu...
Ehliyet ile ilgili flaş karar! Bakan canlı yayında duyurdu... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ehliyet ile ilgili kararı duyurdu. Yeni dönem başlıyor. Ehliyetimizi artık yanımızda taşımamız gerekmeyecek. Ehliyeti, kimlikteki çipe yükleyeceğiz. Kredi kartlarından uygun olanları yine kimliğe yükleyeceğiz. Ayrıca elektronik imza da buna yüklenecek.
19.06.2020 Ekonomi
Malzeme yalanıyla hükümeti kandırdı
Malzeme yalanıyla hükümeti kandırdı Eski MİT’çi Altaylı hakkında düzenlenen iddianamede adı geçen CIA elemanı Clarridge’in, İran’a silah götüren uçakları ‘tıbbi malzeme taşıdığı’ yalanıyla Türk hava sahasından geçirdiği bilgilerine yer veriliyor.
11.03.2020 Gündem
Milyonları ilgilendiren düzenleme Meclis'e sunuldu...
Milyonları ilgilendiren düzenleme Meclis'e sunuldu... Emeklilik, elektrik, silah, kira gibi birçok konuda yeni düzenleme geliyor. Ak Parti Grup Başkan vekili Mehmet Muş açıkladı. Tüketicilerin ihtiyaçlarının yenilenebilir enerji kaynaklarından sağlanabilmesi için düzenleme yapılıyor. Ateşli silahlarla ilgili satın alma belgesi olmayanlara satış yapanlara yönelik 1 yıldan 3 yıla hapis cezası getiriliyor. Derneğe üyelik ve ayrılık bilgilendirmesi zorunlu olacak. Vazife ve harp malulü gazilere 2'nci maaş bağlanacak. Doğal afetlerde doğal gaz ve elektrik borçları bir yıl erteleniyor.
17.02.2020 Siyaset
Emekliye yeni hak! Meclis'e geliyor...
Emekliye yeni hak! Meclis'e geliyor... Milyonlarca kişiyi ilgilendiren düzenleme Meclis'e geliyor. Hazırlıklar tamamlandı. Emekliye yeni haklar geliyor. Asgari ücretle çalışan herkesi kapsayacak düzenlemede ayrıca internetten silah satışı, BES ödemeleri, enerji tasarrufu, boşanma da yer alacak. İşte milyonları çok yakından ilgilendiren maddeler...
7.02.2020 Ekonomi
Rusya bir yılda 13 milyar dolarlık silah sattı
Rusya bir yılda 13 milyar dolarlık silah sattı Putin, "Yaptırımlara ve haksız rekabetin artmasına rağmen küresel silah pazarında Rusya’nın pozisyonu daha da güçleniyor" dedi.
16.12.2019 Dünya
10 ilde "Hayalet silah" şebekesine operasyon: 4'ü polis 75 gözaltı
10 ilde "Hayalet silah" şebekesine operasyon: 4'ü polis 75 gözaltı İatanbul merkezli 10 ilde silah üretimi ve ticareti yaptığı belirlenen 4'ü polis 75 kişi gözaltına alındı. Operasyonda 53 tabanca, 520 gram metamfetamin, 5 bin 100 değişik çaplarda mermi ile 50 şarjör ele geçirildi.
22.10.2019 Gündem
ABD'den Güney Kore'ye 800 milyon dolarlık silah satışı
ABD'den Güney Kore'ye 800 milyon dolarlık silah satışı ABD Dışişleri Bakanlığı, Güney Kore'ye 800 milyon dolarlık askeri silah satışını onayladı.
7.08.2019 Dünya
Otomobilinde 9 tabanca ile yakalandı
Otomobilinde 9 tabanca ile yakalandı Konya'da, jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda, ruhsatsız tabanca satmaya çalıştığı ileri sürülen A.D., gözaltına alındı. A.D.'nin otomobilinde yapılan aramada 9 tabanca ve 9 şarjör ile 50 mermi ele geçirildi.
30.07.2019 Gündem
Çin’den Tayvan’a silah satan Amerikan şirketlerine yaptırım
Çin’den Tayvan’a silah satan Amerikan şirketlerine yaptırım Çin Dışişleri Bakanlığı, ABD’nin Tayvan’a silah satan şirketlerine yaptırım uygulanacağını açıkladı.
12.07.2019 Dünya
ABD Senatosu'ndan Suudi Arabistan kararı!
ABD Senatosu'ndan Suudi Arabistan kararı! ABD Senatosu, Başkan Donald Trump yönetiminin Suudi Arabistan'a yapmayı planladığı silah satışını engelleyecek yasa tasarısını kabul etti.
20.06.2019 Dünya
Çin'den ABD'ye rest: Silah satmayı durdur!
Çin'den ABD'ye rest: Silah satmayı durdur! Tayvan'a yapılacak sevkiyata tepki gösteren Pekin yönetimi, "Çin, ABD’nin ilgili eğiliminden ciddi endişe duyduğunu bildiriyor. ABD’yi Tayvan’a silah satmayı ve ABD-Tayvan askeri ilişkilerini durdurmaya çağırıyor" açıklamasını yaptı.
6.06.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Silah Satışı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki silah satışı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.