Şık

Şık

Son dakika şık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şık gelişmeleri de dahil olmak üzere 37.097 şık haberi bulunmuştur. Tüm şık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Burak Deniz, Lufian için kameraların karşısına geçti
Burak Deniz, Lufian için kameraların karşısına geçti Ünlü oyuncu Burak Deniz, marka yüzü olduğu Lufian’ın 2024 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu için kameraların karşısına geçti. “Kendin Olduğun Her An Lufian” sloganını benimseyen marka, rahat ve özgür stilini Burak Deniz’in karizmatik tarzı ile bir araya getirdi.
17.05.2024 Advertorial
ÖGG sınav sonucu saat kaçta açıklanacak? 108. Dönem ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı?
ÖGG sınav sonucu saat kaçta açıklanacak? 108. Dönem ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı? 27 Nisan’da Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Özel Güvenlik 108. Temel Eğitim ve 84. Yenileme Eğitimi sınavı uygulandı. Adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ederken sık sık ÖGG sonuçları açıklandı mı, saat kaçta açıklanacak? Sorularına yanıt arıyor. Peki, 108. Dönem ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman, saat kaçta açıklanacak? ÖGG sonuçları nasıl öğrenilecek?
17.05.2024 Gündem
MEB SONUÇ SORGULAMA: Bursluluk sınavı saat kaçta açıklanacak 2024, bursluluk sınavı sonuçlarına nereden bakılır? MEB İOKBS bursluluk sınav sonucu sorgulama bilgileri
MEB SONUÇ SORGULAMA: Bursluluk sınavı saat kaçta açıklanacak 2024, bursluluk sınavı sonuçlarına nereden bakılır? MEB İOKBS bursluluk sınav sonucu sorgulama bilgileri 21 Nisan Pazar günü gerçekleştirilen İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı sonuçları heyecanla bekleniyor. Öğrenciler, sonuçlarını öğrenmek için sık sık MEB'in resmi internet sitesine yönlendiriliyor. Peki, Bursluluk sınavı saat kaçta açıklanacak 2024, bursluluk sınavı sonuçlarına nereden bakılır? MEB İOKBS bursluluk sınav sonucu sorgulama süreci hakkındaki detaylar…
17.05.2024 Gündem
Teleferik kazasında mahsur kalanları 120 saniyede kurtardılar!
Teleferik kazasında mahsur kalanları 120 saniyede kurtardılar! Antalya'da 12 Nisan'da Sarısu Teleferik İstasyonu'nda meydana gelen kaza sonrası 1 kişi yaşamını yitirdi, 7 kişi yaralandı. 36 kabinde mahsur kalan 174 kişi, 23 saatlik çalışmayla kurtarıldı. Olay yerine 22 dakikada ulaşan ilk ekibin JAK timleri olduğu ve 30 kiloluk ekipmanlarıyla mahsur kalanları 2 dakikada tahliye ettikleri belirtildi.
16.05.2024 Gündem
Yeni doğum yapanlara dikkat! Sağlık problemleriyle karşı karşıya kalabilirsiniz
Yeni doğum yapanlara dikkat! Sağlık problemleriyle karşı karşıya kalabilirsiniz Dünya genelinde her yıl en az 40 milyon kadının doğumdan kaynaklanan uzun vadeli sağlık sorunları yaşadığını ve doğum sonrası vücut değişiklikler hakkında Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Korkut Arslan, Doğum sonrası sık karşılaşılan sağlık problemleri ile açıklamalarda bulundu.
15.05.2024 Gündem
Beşiktaş'ta değişim rüzgarı! Tam 6 isim birden gidiyor
Beşiktaş'ta değişim rüzgarı! Tam 6 isim birden gidiyor Beşiktaş yaz transferleri için hazırlıklara başladı. Devrim niteliğinde kararlar alan siyah beyazlı takımda tüm dengeleri değiştirecek kararlar alındı. Bu sezon beklentilerin aşağısında kalan Kara Kartal, tam 6 isimle birden yolları ayırmayı planlıyor. İşte ayrıntılar...
15.05.2024 Beşiktaş
Serdar Ortaç'tan yine eski eşi Chloe Loughnan'ı hedef aldı! ‘Bırak artık kadın hakkında konuşmayı’
Serdar Ortaç'tan yine eski eşi Chloe Loughnan'ı hedef aldı! ‘Bırak artık kadın hakkında konuşmayı’ Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ve yaptığı canlı yayınlarla adını sık sık duyuran Serdar Ortaç, eski eşi Chloe Loughnan hakkında yeni bir açıklama yaptı. Ortaç’ın sözleri tepki çekti.
15.05.2024 Magazin
Selen Görgüzel'den 'kalça estetiği' iddialarına yanıt! ‘Seyircim artık sahnede bambaşka bir Selen görecek’
Selen Görgüzel'den 'kalça estetiği' iddialarına yanıt! ‘Seyircim artık sahnede bambaşka bir Selen görecek’ Estetik operasyonlarıyla sık sık gündeme gelen Selen Görgüzel, bıçak altına yatarak yüzünü ve boynunu gerdirmişti. Ünlü isim son olarak kendisine gelen 'kalça estetiği' iddiaları hakkında ilginç bir açıklama yaptı.
14.05.2024 Magazin
İnsanlarda işitme problemine neden oluyor! En çok 40-70 yaşları arasında görülüyor
İnsanlarda işitme problemine neden oluyor! En çok 40-70 yaşları arasında görülüyor Ses uyarısı olmaksızın kulaklarda ve kafa içinde algılanan ses olarak tanımlanan ‘Tinnitus’ yani kulak çınlaması hakkında konuşan Kulak Burun Boğaz Uzmanı Prof. Dr. Ünal Bayiz, sıkça görülen bir işitme sistemi problemi olduğunu söyledi. Yaş ilerledikçe daha sık görüldüğünü söyleyen Bayiz, "En çok da 40-70 yaşları arasında görülüyor" dedi.
13.05.2024 Yaşam
Lassa ateşi belirtileri neler, Lassa hastalığı nedir? Lassa salgını nasıl bulaşır?
Lassa ateşi belirtileri neler, Lassa hastalığı nedir? Lassa salgını nasıl bulaşır? Nijerya'da hayvandan insana bulaşan ve ölümcül olabilen Lassa ateşi nedeniyle 4 ayda 156 kişi yaşamını yitirdi. Şubat 2023'te Nijerya hükümeti, Lassa ateşi salgını nedeniyle "acil durum" ilan etmişti. Peki, Lassa ateşi nedir, belirtileri neler? Lassa salgını nasıl bulaşır?
10.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Demokrasimize güç katacak yeni anayasa hazırlanmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Demokrasimize güç katacak yeni anayasa hazırlanmalı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Danıştay Konferans Salonu'nda düzenlenen İdari Yargı Günü ve Danıştay'ın 156. Kuruluş Yıl Dönümü Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Siyaset kurumu nasıl layüsel değilse, yargı da eleştirilemez değildir. Yargının kararlarını beğenmeyebilir, itiraz edebilir, hoşnutsuzluğumuzu açıkça dile getirebiliriz. Buna kimse engel olamaz, olmamalıdır. Terörü övmediği, şiddeti teşvik etmediği ve hakarete varmadığı sürece insanlar fikirlerini farklı mecralarda özgürce yazabilir, paylaşabilir" ifadelerini kullandı.
10.05.2024 Gündem
Haluk Levent, BM toplantısında Gazze'deki katliamı sordu! CNN Türk'te o anları anlattı
Haluk Levent, BM toplantısında Gazze'deki katliamı sordu! CNN Türk'te o anları anlattı AHBAP Derneği'nin kurucusu ve şarkıcı Haluk Levent, BM toplantısında Gazze'deki katliamı anlattı. Sık sık konuşması kesilen Levent konuşmasında, "Biz AHBAP olarak Gazze'ye insani yardım göndermeyi denedik ama çok fazla engelle karşılaştık. Başbakan Netenyahu'ya da bir soru sormak istiyorum. 10 binden fazla çocuğun öldürülmesini nasıl haklı gösterebilirsiniz?" ifadelerini kullandı. Levent'in sözleri katılımcılar tarafından alkış aldı. Levent o anları CNN Türk canlı yayınında anlattı.
9.05.2024 Gündem
500 TL’lik banknot basıldı mı, 500 TL banknot çıktı mı? 500 TL yeni banknot çıkacak mı?
500 TL’lik banknot basıldı mı, 500 TL banknot çıktı mı? 500 TL yeni banknot çıkacak mı? 500 TL'lik banknot çıkacak mı, 500 TL yeni banknot var mı? Yeni 500 TL'lik banknot ile ilgili detaylar merak ediliyor. Çıkıp çıkmayacağı sorgulanırken Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan, ''500 TL’lik banknot basılacak mı?'' sorusuna yanıt verdi.
9.05.2024 Ekonomi
Bu uygulamaları bir kez bile açmadıysanız dikkatli olun! Akıllı telefondaki bilmeniz gereken gizli uygulamalar
Bu uygulamaları bir kez bile açmadıysanız dikkatli olun! Akıllı telefondaki bilmeniz gereken gizli uygulamalar Akıllı telefonu olmayan artık kimse kalmadı. Bu cihazlar hep yanımızda ama onları güncellemek ve özelliklerini takip etmek artık çok zorlaştı. Çok sık ziyaret ettiğimiz uygulamalar kadar bir kez bile basıp içine girmediğimiz uygulamalar da var. Bu gizli uygulamaların hayatınızı ne kadar kolaylaştıracağını biliyor musunuz? Gelin birlikte akıllı telefonlardaki gizli uygulamalara birlikte bakalım.
8.05.2024 Yaşam
Saimbeyli’de kaya düşen yolda inceleme
Saimbeyli’de kaya düşen yolda inceleme Adana’nın Saimbeyli ilçesinde geçtiğimiz yıl 4 öğretmenin otomobilin üzerine kaya düşmesi nedeniyle hayatını kaybettiği ve sık sık kaya düşmesi yaşanan bölgede ilçe kaymakamı Emre Açar incelemelerde bulundu.
8.05.2024 Adana
Yapay zeka kullanım rehberi açıklandı! 'İhtiyaçlar doğrultusunda düzenleme yapılacak'
Yapay zeka kullanım rehberi açıklandı! 'İhtiyaçlar doğrultusunda düzenleme yapılacak' Yapay zeka ve büyük veri konusunda yürüttüğü teknik çalışmalar kapsamında rehberin hazırlandığını belirten Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar, bilimsel araştırma ve yayın faaliyetlerinde üretken yapay zeka (ÜYZ) kullanımına dair etik rehber hazırlandığını açıkladı.
7.05.2024 Gündem
Binlerce kuşun bulunduğu Atatürk Parkı çocuklu ailelerin vazgeçilmezi oldu! "Simge gibi oldu"
Binlerce kuşun bulunduğu Atatürk Parkı çocuklu ailelerin vazgeçilmezi oldu! "Simge gibi oldu" Adana'da kentteki kuşların uğrak noktalarından biri olan Atatürk Parkı, sahip olduğu yoğun kuş popülasyonu nedeniyle çocuklu ailelerin vazgeçilmezi oldu.
7.05.2024 Adana
Hande Doğandemir kendini tutamadı: 'Önce terbiyeli olacaksın'
Hande Doğandemir kendini tutamadı: 'Önce terbiyeli olacaksın' 'Güneş'i Beklerken' dizisiyle popülerlik kazanan Hande Doğandemir, oyunculuğunun dışında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da sık sık gündeme geliyor. Ünlü oyuncu son olarak kendisine gelen bir takipçi yorumuna verdiği cevapla gündem oldu.
6.05.2024 Magazin
Ebru Şahin oyunculuğu bırakıyor mu? Açıklama geldi
Ebru Şahin oyunculuğu bırakıyor mu? Açıklama geldi Oyuncu Ebru Şahin, basketbolcu eşi Cedi Osman'ın ABD'de yaşamasından dolayı sık sık bu ülkeye seyahat ediyor. Bir yıldır ekranlardan ozak olan Şahin, mesleği bırakması olasılığı hakkında net bir açıklamaya yaptı.
5.05.2024 Magazin
Çocuk enfeksiyonlarına dikkat! Beşinci hastalık'ta artış var..
Çocuk enfeksiyonlarına dikkat! Beşinci hastalık'ta artış var.. Çocuk enfeksiyonlarında bu kez 'Beşinci hastalığın' artışta olduğunu söyleyen Türk Pediatri Kurumu Başkanı ve Çocuk Alerji, Göğüs Hastalıkları ve Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Haluk Çokuğraş, hastalığın benzer belirtileri sebebiyle kızamık, kızıl ya da başka virüs enfeksiyonları ile karıştırılmaması gerektiğini vurguladı.
3.05.2024 Gündem
Sıcaklıkların artmasıyla vakalar görülmeye başlandı! Kırsal alanlarda yaşayanlara dikkat
Sıcaklıkların artmasıyla vakalar görülmeye başlandı! Kırsal alanlarda yaşayanlara dikkat Havaların ısınmasıyla birçok ilde Kırım-Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) vakalarında artış yaşandığını ifade eden Enfeksiyon Hastalıkları ve Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Güler Delibalta, kırsal alanlarda dikkatli olunması gerektiği konusunda uyarılarda bulundu. Delibalta, “Kırım Kongo Kanamalı Ateşi’ne neden olan keneler kırsal kesimlerde daha fazla risk oluşturuyor" dedi.
3.05.2024 Gündem
Askerlik yerleri saat kaçta açıklanacak, mayıs celbi askerlik yerleri bugün saat kaçta açıklanır? Er sınıflandırma sonucu sorgulama
Askerlik yerleri saat kaçta açıklanacak, mayıs celbi askerlik yerleri bugün saat kaçta açıklanır? Er sınıflandırma sonucu sorgulama Askerlik yerleri, seçim ve sınıflandırma sonuçlarını bekleyen yükümlüler tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından duyurulacak olan askerlik yerleri sorgulama sayfası sık sık ziyaret ediliyor. Yedek subay/astsubay adayları ile erlerin celp ve sevk tarihleri MSB tarafından paylaşılmıştı. Gözler mayıs ayı askerlik celbinin açıklanacağı tarihe çevrildi. Peki, askerlik yerleri saat kaçta açıklanacak, mayıs ayı celbi ne zaman açıklanıyor? Mayıs celbi askerlik yerleri açıklandı mı? İşte sınıflandırma sonuçları sorgulama sayfası…
3.05.2024 Gündem
Sergen Yalçın ile barıştı mı? Melisa Döngel'den 'aşk' itirafı
Sergen Yalçın ile barıştı mı? Melisa Döngel'den 'aşk' itirafı 'Sen Çal Kapımı', 'Aşk Mantık İntikam' ve 'Aşk Taktikleri' gibi projelerde rol alan Melisa Döngel, özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. Kuruçeşme'de objektiflere takılan Döngel’in 'aşk' itirafı şaşırttı.
3.05.2024 Magazin
Milli sporcu Burak Haşhaş,  Avrupa şampiyonu oldu!
Milli sporcu Burak Haşhaş, Avrupa şampiyonu oldu! Yunanistan'ın Salamina kentinde gerçekleşen U25 3 Bant Bilardo Avrupa Şampiyonası’nda mücadele eden milli sporcu Burak Haşhaş, 26-28 Nisan tarihlerinde finale kalarak altın madalyanın sahibi oldu. Haşhaş, "‘Ben yetenekliyim, çalışmama gerek yok’ dersem başarıya kesinlikle ulaşamazdım" dedi.
1.05.2024 Şampiy10
Çukurova Üniversitesinde domuz tedirginliği! Öğrencileri korkuttu
Çukurova Üniversitesinde domuz tedirginliği! Öğrencileri korkuttu Çukurova Üniversitesi yerleşkesine akşam vakti gelip çöp karıştıran domuzlar öğrencileri korkuttu.
30.04.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Şık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.