Siirt Valiliği

Siirt Valiliği

Son dakika Siirt Valiliği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Siirt Valiliği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Siirt Valiliği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Siirt Valiliği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan siirt valiliği gelişmeleri de dahil olmak üzere 342 siirt valiliği haberi bulunmuştur. Tüm siirt valiliği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Siirt'te oy verme sırasında silahlı ve sopalı kavga: 1 ölü 4 yaralı
Siirt'te oy verme sırasında silahlı ve sopalı kavga: 1 ölü 4 yaralı Siirt'te oy verme işlemi sırasında 2 grup arasında çıkan silahlı, taşlı ve sopalı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.
31.03.2024 Gündem
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi?
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleşen vali atamalara ilişkin kararlar belli oldu. Atama kararlarına göre; Adana Valisi Süleyman Elban, İzmir Valiliğine, Malatya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Valiliğine, Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Valiliğine, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Valiliğine atandı. 10 Ağustos Resmi Gazete kararları ile beraber yeni vali atamaları gerçekleşince vatandaşlar hangi illerin valisi değişti? Resmi Gazete kararları neler? Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Sorularına yanıt aramaya başladı.
10.08.2023 Gündem
Siirt'te 15 günlük eylem yasağı
Siirt'te 15 günlük eylem yasağı Siirt Valiliği, 28 Haziran’dan itibaren kentte 15 gün süreyle basın açıklaması, oturma eylemi, miting, çadır kurma, imza kampanyası, stant açma ve benzeri faaliyetlerin yasaklandığını duyurdu.
27.06.2023 Gündem
Siirt'te 15 günlük eylem yasağı
Siirt'te 15 günlük eylem yasağı Siirt Valiliği, 1 Mart’tan itibaren kentte 15 gün süreyle basın açıklaması, oturma eylemi, miting, çadır kurma, imza kampanyası, stant açma ve benzeri faaliyetlerin yasaklandığını duyurdu.
28.02.2023 Gündem
Genç kıza alkol içirip istismar etmişti! Musa Orhan davasında flaş açıklama
Genç kıza alkol içirip istismar etmişti! Musa Orhan davasında flaş açıklama Batman'ın Beşiri ilçesinde intihar eden İpek Er'e (18) cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla Siirt 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nce 10 yıl hapis cezasına çarptırılan eski Uzman Çavuş Musa Orhan (25) hakkındaki gerekçeli karar açıklandı. Er'in cinsel ilişkiye girme noktasında rızasının olmadığının kabul edilmesi gerektiğinin vurgulandığı kararda, "Alkolün etkisinde olan direnme ve idrak etme gücünü kaybeden mağdurun öncesinde ya da ilişki esnasında açıkça ilişkiye girme iradesi olmadığı sürece yapılan cinsel ilişkinin rıza dışı olduğunun kabul edilmesi gerekir" denildi.
19.12.2021 Yaşam
Musa Orhan'ın duruşmasında sahte avukat suçüstü yakalandı
Musa Orhan'ın duruşmasında sahte avukat suçüstü yakalandı Son dakika haberine göre; Batman'ın Beşiri ilçesinde intihar eden İpek Er'e (18) cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla tutuksuz yargılanan eski uzman çavuş Musa Orhan'ın duruşmasına cübbeyle giren ve hakkında daha önce dolandırıcılık suçundan işlem yapılan A.B., polislerin dikkati sayesinde suçüstü yakalandı. A.B.'nin avukat olmadığı halde sahte isim kullanarak Siirt Adliyesi'nde çeşitli mahkemelerde usulsüz iş ve işlemler yaptığı belirlendi. Siirt Valiliği de olayla ilgili açıklama yaptı.
17.09.2021 Gündem
Siirt'te askeri üs bölgesine PKK'dan hain saldırı: 1 korucu şehit oldu...
Siirt'te askeri üs bölgesine PKK'dan hain saldırı: 1 korucu şehit oldu... Siirt'in Pervari ilçesindeki askeri üs bölgesine PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda güvenlik korucusu Mehmet Babat şehit oldu, Sıddık Bulut yaralandı.
10.06.2021 Gündem
Siirt'te çatışma çıktı acı haber geldi
Siirt'te çatışma çıktı acı haber geldi Siirt'in Eruh ilçesinde terör örgütü PKK ile çatışma çıktı. Çatışmada 1 uzman çavuş şehit oldu.
9.04.2021 Gündem
Siirt Valiliği'nden engelli kız çocuğuna istismar açıklaması
Siirt Valiliği'nden engelli kız çocuğuna istismar açıklaması Siirt Valiliği, bazı basın ve yayın organlarında yer alan 'Siirt'te zihinsel engelli kız çocuğun güvenlik korucusu tarafından cinsel istismara uğradı' iddialarına ilişkin açıklama yaptı. Valilik açıklamasında, "Yapılan adli soruşturmada mezkur olayın basında yer aldığı şekli ile suçun köy korucusu tarafından işlendiğine dair haberler kesinlikle gerçek dışı ve yalandır. 2003 doğumlu bir şahıs tarafından işlendiği ve tutuklanmış" denildi.
14.03.2021 Gündem
Ali Fuat Atik kimdir, nereli ve kaç yaşındadır? Denizli valisi dönerci ile diyaloğundan sonra özür diledi! Ali Fuat Atik’in özgeçmişi…
Ali Fuat Atik kimdir, nereli ve kaç yaşındadır? Denizli valisi dönerci ile diyaloğundan sonra özür diledi! Ali Fuat Atik’in özgeçmişi… Koronavirüs denetiminde esnafla girdiği diyalogdan dolayı eleştirilen Denizli Valisi Ali Fuat Atik özür diledi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Denizli Valisi Ali Fuat Atik'in, özür dilemesine ilişkin, "Denizli Valimizin üslup özrü yerinde olmuştur" dedi. Yaşanan olayların ardından Denizli valisi hakkında Ali Fuat Atik hakkında merak edilenler de arttı. Peki Denizli valisi Ali Fuat Atik kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte dönerci ile girdiği diyalogtan sonra Vali'den açıklama...
18.10.2020 Gündem
65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı olan iller hangileri? İşte il il 65 yaş üstü sokağa çıkma kısıtlaması
65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı olan iller hangileri? İşte il il 65 yaş üstü sokağa çıkma kısıtlaması Corona virüsün Türkiye'de ilk görüldüğü andan itibaren alınan önlemlerin başında riskli yaş grubu olan 65 yaş üstü için uygulanan kısıtlamalar olmuştu. Son haftalarda corona virüs salgınında yaşanan artış ve tedbirlerin yeterince uygulanmaması nedeniyle hükümet bazı tedbirleri uygulamaya koydu. Bunların başında da 65 yaş üstü üçün uygulanan kısıtlamalar geliyor. Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklama yaptı. Erdoğan, 65 yaş üstü ile ilgili kısıtlamalar getirileceğini duyurdu. Peki, 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı olan iller hangileri? 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı var mı? İşte 65 yaş üstü yasaklar ile ilgili merak edilenler...
23.09.2020 Gündem
18 yaş altı sokağa çıkma yasağı var mı? Hangi illerde 18 yaş altı sokağa çıkma yasağı var?
18 yaş altı sokağa çıkma yasağı var mı? Hangi illerde 18 yaş altı sokağa çıkma yasağı var? Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosu güncel verilerine göre, dün 110 bin 412 test yapıldı, 1742 kişide Covid-19 tespit edildi. Son 24 saatte 67 hasta vefat etti, 1202 kişi iyileşti. Covid-19 tedavisi tamamlananların sayısı ise 261 bin 260'a yükseldi. Türkiye’de vakalarda görülen artış nedeniyle il bazında peş peşe yeni kısıtlamalar getirilmeye başlandı. Sokağa çıkma kısıtlaması getiren şehir sayısı 24’2 ulaştı. Peki, 18 yaş altı sokağa çıkma yasağı var mı, hangi illerde var?
16.09.2020 Gündem
Flaş karar! 65 yaş ve üstüne saat kısıtlaması getirildi, değişti...
Flaş karar! 65 yaş ve üstüne saat kısıtlaması getirildi, değişti... Antalya İl Umumi ve Hıfzıssıhha Kurulu, tüm kamu kurum ve kuruluşları ile bankalara girişlerde, Hayat Eve Sığar (HES) kodu ile sorgulama yapılmasına karar verdi. 65 yaş ve üzeri vatandaşların ise her gün 06.00-24.00 saatleri arasında sosyal mesafe kuralına riayet etmek ve maske takmak kaydıyla dışarı çıkabilecekleri yönündeki kararda değişikliğe gidildi. 15 Eylül itibariyle değitirilen bu karardan haberi olmayan 65 yaş üstü vatandaşlar, sabah erken saatlerde sokağa çıktı. Hangi illerde 65 yaş üzerine sokağa çıkma kısıtlaması geldi? İşte son yasak kararları...
16.09.2020 Gündem
22 şehir oldu! Hangi illerde 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı var? 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı olan iller ve saatleri…
22 şehir oldu! Hangi illerde 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı var? 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı olan iller ve saatleri… Corona virüs salgınında artan vaka sayısı nedeniyle illerde peş peşe salgınla mücadele kararları alınıyor. 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı da alınan bu kararlardan biri oldu. 81 ilde genel olarak uygulanan kısıtlamalar il bazında yapılıyor ve kısıtlama kararları il hıfzısıhha müdürlüğü tavsiyeleri ve valilik kararlarına bırakılıyor. Peki, 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı hangi illerde var? İşte 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı bulunan iller ve kısıtlama saatlerine yönelik detaylar...
13.09.2020 Gündem
5-6 Eylül sokağa çıkma yasağı olacak mı? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı mı ilan edilecek?
5-6 Eylül sokağa çıkma yasağı olacak mı? Hafta sonu sokağa çıkma yasağı mı ilan edilecek? Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Ateş Kara’nın, dün yaptığı açıklama ile kısıtlamaların geri dönebileceği sinyalini vermesinin ardından bugün toplanacak Bilim Kurulu toplantısında sokağa çıkma yasağı çıkar mı, sorularının sorulmasına neden oldu. Tedbirlerin herkes için geçerli olduğunu söyleyen Prof. Dr. Ateş Kara, özellikle etkinliklerde rehavete kapılmamak gerektiğini belirterek yasakların yeniden gelebileceğini söyledi. Peki, Sokağa çıkma yasağı olur mu? Hafta sonu 5-6 Eylül sokağa çıkma yasağı mı ilan edilir mi?
2.09.2020 Gündem
Yasaklara yeni iller eklendi! 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı hangi illerde var? 65 yaş üstü kısıtlamaları neler?
Yasaklara yeni iller eklendi! 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı hangi illerde var? 65 yaş üstü kısıtlamaları neler? Corona virüsü salgını devam ederken, Tükiye’de 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı olan iller her geçen gün artıyor. Ankara'nın ardından İzmir, Konya ve Tunceli'de de 65 yaş üstü vatandaşlara belirli saatlerde kısıtlama uygulanacak. Peki, 65 yaş üstü yasağı hangi illerde var? 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı hangi illeri kapsıyor? İşte 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı olan iller ve 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri…
19.08.2020 Gündem
Hangi illerde 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı uygulanıyor? 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı olan iller…
Hangi illerde 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı uygulanıyor? 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı olan iller… Corona virüsü Türkiye’de etkisini sürdürmeye devam ediyor. 800’lü sayılara inen covid 19’un tekrar 1200’lü sayıların üzerine çıkması Türkiye’de yeniden bir takım tedbirlerin alınmasına neden oldu. Risk grubu olan 65 yaş üstü için bazı illerde yeniden sokağa çıkma yasağı getirildi. 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı olan iller…
17.08.2020 Gündem
Düzce, Siirt, Malatya, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da  65 yaş ve üstüne ilişkin yasak kararları
Düzce, Siirt, Malatya, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da 65 yaş ve üstüne ilişkin yasak kararları Corona virüs vaka sayıları artıyor. Valilikler peş peşe 65 yaş ve üstüne ilişkin yasak kararları alıyor. Düzce, Siirt, Malatya,Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da yasaklar açıklandı.
14.08.2020 Corona Virüsü
İşte mucizenin fotoğrafı! Anne ve kızı böyle kurtuldu
İşte mucizenin fotoğrafı! Anne ve kızı böyle kurtuldu Siirt'te, yolun karşısına geçmeye çalışan anne ve kızı, kendilerine çarpmak üzere olan otomobile başka bir otomobilin çarpması sonucu ölümden döndü. Kaza anı mobese kameralarına yansıdı.
16.06.2020 Yaşam
Siirt'ten acı haber geldi! 1 asker şehit oldu
Siirt'ten acı haber geldi! 1 asker şehit oldu Siirt'in Pervari ilçesi Hık Tepe bölgesinde, keşif ve gözetleme faaliyeti sırasında, araziye daha önce tuzaklandığı değerlendirilen mayına basan 1 asker şehit oldu.
4.05.2020 Gündem
1 ilçe, 3 köy ve 5 mahalle karantina altında
1 ilçe, 3 köy ve 5 mahalle karantina altında Malatya'nın Darende, Hekimhan, Arapgir, Pütürge ve Kuluncak ilçelerindeki 5 mahalle, corona virüs salgını nedeniyle karantina altına alındı. Kastamonu’nun Tosya ilçesinde ise corona virüs nedeniyle bir köy karantinaya alındı. Siirt'in Şirvan ilçesine bağlı Akgeçit köyü, 2 kişiye yapılan corona virüs testinin pozitif çıkması üzerine 14 gün süreyle karantinaya alındı. Sivas'ın Kangal ilçesine bağlı Tekke köyünün sakinleri, corona virüs salgını nedeniyle köye ziyaretçi yasağı getirdi. Artvin'de, corona virüs tedbirleri kapsamında gece yarısından itibaren karantinaya alınan Borçka ilçesinin giriş ve çıkışları, demir bariyer ve iş makineleri ile kapatıldı.
3.04.2020 Gündem
Siirt'te PKK'ya yönelik 'Kapan-7 Garisa' operasyonu başladı!
Siirt'te PKK'ya yönelik 'Kapan-7 Garisa' operasyonu başladı! Siirt'te, İl Jandarma Komutanlığı'nca 480 personelden oluşan 46 timin katılımıyla terör örgütü PKK'ya yönelik 'Kapan-7 Garisa' operasyonu başlatıldı.
11.03.2020 Gündem
Siirt’te okullar tatil mi? Siirt Valiliği 6 Şubat Siirt’e kar tatili ilan etti mi?
Siirt’te okullar tatil mi? Siirt Valiliği 6 Şubat Siirt’e kar tatili ilan etti mi? Siirt’te okullar tatil mi? 6 Şubat Siirt’te kar tatili var mı? soruları öğrenciler ve veliler tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Türkiye genelinde yaşanan olumsuz hava koşulları birçok il ve ilçede okulların tatil edilmesine neden oldu. Meteoroloji kar yağışının aralıklarla devam edeceğini söylüyor. Peki, Siirt Valiliği 6 Şubat Siirt’e kar tatili ilan etti mi?
5.02.2020 Gündem
Siirt'te 14 köyde sokağa çıkma yasağı
Siirt'te 14 köyde sokağa çıkma yasağı Siirt'in Baykan ile Şirvan ilçeleri kırsalında terör örgütü PKK'ya yönelik başlatılan operasyonlar nedeniyle 14 köyde, bugün saat 20.00'den itibaren sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
16.12.2019 Gündem
255 yıllık hadise! Binlerce kişi izlemek için akın etti
255 yıllık hadise! Binlerce kişi izlemek için akın etti Siirt'in Tillo ilçesinde, İbrahim Hakkı Hazretleri'nin 255 yıl önce yaptırdığı ışık düzeneğiyle güneşin ilk ışınlarının hocası İsmail Fakirullah Hazretleri'nin başucunu aydınlatması hadisesi ilgiyle izlendi.
23.09.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Siirt Valiliği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki siirt valiliği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.