Gazete Vatan Logo

Siirt’te okullar tatil mi? Siirt Valiliği 6 Şubat Siirt’e kar tatili ilan etti mi?

Siirt’te okullar tatil mi? 6 Şubat Siirt’te kar tatili var mı? soruları öğrenciler ve veliler tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Türkiye genelinde yaşanan olumsuz hava koşulları birçok il ve ilçede okulların tatil edilmesine neden oldu. Meteoroloji kar yağışının aralıklarla devam edeceğini söylüyor. Peki, Siirt Valiliği 6 Şubat Siirt’e kar tatili ilan etti mi?

Siirt’te okullar tatil mi? Siirt Valiliği 6 Şubat Siirt’e kar tatili ilan etti mi?

Türkiye kar etkisi altına girdi. Ülke genelinde kar tatili haberleri de peş peşe geldi. Özellikle kar yağışının yoğun olduğu illerde veli ve öğrenciler gözlerini Valilik’ten gelecek kar tatili haberlerini bekliyor. Siirt Valiliği 5 Şubat’ta Siirt’in bazı ilçelerinde okulların tatil edildiğini duyurmuştu. Peki, 6 Şubat’ta (yarın) Siirt’te okullar tatil mi?

Siirt'in Pervari ilçesinde kar yağışı nedeniyle eğitime dün (5 şubatta) bir gün ara verildi. Dün Valilik'ten yapılan açıklamada, ilçede olumsuz hava koşulları ve kar yağışının devam ettiği bildirildi. Yağış nedeniyle ilçe genelinde okulların 5 Şubat'ta bir gün süreyle tatil edildiği belirtildi. Ayrıca ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelliler de aynı gün idari izinli sayılacak.

6 Şubat Siirt’e kar tatili olacak mı?

Siirt Valiliğinden henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak Meteoroloji tarafından yapılan tahminde Perşembe günü sıcaklık 12 dereceye yükselirken, kar tahmini de yapılmamıştır.