Sigorta Hizmeti

Sigorta Hizmeti

Son dakika sigorta hizmeti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sigorta hizmeti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sigorta hizmeti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sigorta Hizmeti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sigorta hizmeti gelişmeleri de dahil olmak üzere 952 sigorta hizmeti haberi bulunmuştur. Tüm sigorta hizmeti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Denizcilik Genel Müdürlüğü: Gemi sayısı haberlerde belirtilen sayıda değil
Denizcilik Genel Müdürlüğü: Gemi sayısı haberlerde belirtilen sayıda değil Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Denizcilik Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Türk Boğazlarında bekleyen ham petrol yüklü gemi sayısının 15 olduğu belirtilerek, "Karadeniz'de bekleyen gemi sayısı haberlerde belirtilen sayıda olmadığı gibi gemi sayısının fazlalığı da ülkemize bir baskı aracı olarak kullanılması da kabul edilebilir değildir" denildi. 
8.12.2022 Gündem
SGK'dan para iadesi alanlar dikkat! Yazılı olarak başvuru yapılması gerekiyor
SGK'dan para iadesi alanlar dikkat! Yazılı olarak başvuru yapılması gerekiyor Çalışma hayatına başlayanlar ne zaman emekli olacakları merak ediyor. Pek çok kişi bir süre çalıştıktan sonra, emeklilik tarihini hesaplamaya başlıyor. Ancak her zaman emekli olmak mümkün olmayabiliyor. Bu durumda çalışanın başvurusa bulunması durumunda, SGK ödenen primlerin parasını toplu olarak iade ediyor. Prim iadesi alanların malullük, yaşlılık ve ölüm alma imkanın doğması durumunda, Sosyal Güvenlik Kurumu'na başvuruda bulunarak SGK’dan alınan primlerin iade edilmesi ile yeniden sigorta hizmeti kazanmak mümkün oluyor.
5.10.2022 Çalışma Hayatı
Emekli, sigortalı, sigortasız milyonları kapsıyor! Devlet ödüyor! Ücretsiz...
Emekli, sigortalı, sigortasız milyonları kapsıyor! Devlet ödüyor! Ücretsiz... Emekli, sigortalı, sigortasız milyonlarca vatandaşı kapsıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından karşılanıyor. Ücretsiz sunuluyor. Boyun ve bel fıtığı, kırık, ağrı problemi, romatizma, spor yaralanmaları, Parkinson, inme, kırık başta olmak üzere birçok hastalığın tedavisinde uygulanan fizik tedavide sigorta hizmeti milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Evde sağlık hizmeti kapsamında fizik tedavi masraflarını devlet karşılıyor. Bir yıl içinde bir bölge için en fazla 30 seans fizik tedavi Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından karşılanıyor. Gazilere fizik tedavi hizmeti sınırsız uygulanıyor.
16.08.2021 Emekli
THY'den sigorta şirketi açıklaması
THY'den sigorta şirketi açıklaması Türk Hava Yolları (THY), sigorta hizmeti sağlayan şirketle ilgili bazı sosyal medya ve haber sitelerinde ortaya atılan iddialarla ilgili açıklama yaptı.
26.05.2021 Ekonomi
Mesafeli sigorta sözleşmelerine yeni düzenleme!
Mesafeli sigorta sözleşmelerine yeni düzenleme! Banka ve kredi kartı kullanan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Mesafeli sigorta sözleşmelerine yeni düzenleme geldi. Mesafeli sigorta sözleşmesi akdedecek olanlar, banka veya kredi kartlarıyla yapılan ödemelerde 3D Secure uygulamasını kullanacak.
9.05.2020 Ekonomi
Filo kiralayan Borlease Magdeburger’i aldı
Filo kiralayan Borlease Magdeburger’i aldı Filo kiralama sektöründe 5 yılda 65 kat büyüyen Borlease Grup, Alman sigorta devi Magdeburger’in Türkiye şirketini satın aldı.
4.06.2018 Ekonomi
Self servis sigortacılık
Self servis sigortacılık 10 yılda müşterilerine ortalama TÜFE+36 puan fon getirisi sağladıklarını belirten AvivaSA’nın CEO’su Fırat Kuruca, “Sadakat ve dijitalleşmeye yatırımlarımız artacak. Self servis sigortacılık sunacağız” dedi
31.10.2017 Ekonomi
Ne zaman emekli olurum uygulamasını nasıl kullanabilirim?
Ne zaman emekli olurum uygulamasını nasıl kullanabilirim? Emeklilik zamanını Ne Zaman Emekli olurum uygulaması ile öğrenmek artık çok kolay. Online olarak emeklilik sorgulama işlemleri için E-devlet şifresi gerekli mi? İşte Ne Zaman Emekli Olurum uygulaması ile ilgili merak edilen herşey...
29.09.2021 Gündem
Online SGK sorgulama ve SSK sorgulama işlemleri nasıl yapılıyor?
Online SGK sorgulama ve SSK sorgulama işlemleri nasıl yapılıyor? Online biçimde SGK sorgulama ve SSK sorgulama işlemlerini Sosyal Güvenlik Kurumu’nun uygulamaya koyduğu hizmetlerden yapabiliyorsunuz. Bu işlemleri nasıl yapacağınızı haberimizden öğrenebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Emekli olacaklara emekli maaşı hesaplama ve sorgulama hizmetleri!
Emekli olacaklara emekli maaşı hesaplama ve sorgulama hizmetleri! Emekli olacak vatandaşlarımız için Sosyal Güvenlik Kurumu emekli maaşı hesaplama ve emekli maaşı sorgulama işlemlerini hizmete sunmuştur. Bu işlemlerden nasıl yararlanacağınızın bilgisi haberimizde.
29.09.2021 Gündem
Üniversiteli siber çete 6 bin kişiyi dolandırmış
Üniversiteli siber çete 6 bin kişiyi dolandırmış İstanbul’da 6 bin kişiyi ‘çağrı merkezi’nden arayıp “Size sağlık sigortası yaptık” yalanıyla 3 milyon TL dolandıran çetenin 14 üyesi elektronik kelepçeli ev hapsine çarptırıldı
24.11.2015 Yaşam
SGK sorgulama ve SSK prim sorgulama online hizmetleri!
SGK sorgulama ve SSK prim sorgulama online hizmetleri! SGK sorgulama ve SSK prim sorgulama işlemlerini Sosyal Güvenlik Kurumu’nun sunduğu online hizmetler üzerinden yapabilirsiniz. Bu işlemleri nasıl ve nereden yapacağınızı haberimizden öğrenebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
SGK sorgulama ve SSK prim sorgulama yapın, işe girişinizi sorgulayın!
SGK sorgulama ve SSK prim sorgulama yapın, işe girişinizi sorgulayın! SGK sorgulama ve SSK prim sorgulama işlemlerini yaparak işe girdiğiniz tarihi öğrenebileceğiniz gibi işten çıkış tarihinizi de öğrenebilirsiniz. Nasıl yapacağınızı haberimizden öğrenebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
TC kimlik no ile SSK prim sorgulama ve SGK sorgulama işlemleri!
TC kimlik no ile SSK prim sorgulama ve SGK sorgulama işlemleri! TC kimlik numaranızı kullanarak SSK prim sorgulama ve SGK sorgulama işlemlerini kolaylıkla yapabilirsiniz. Bu işlemleri yapmak sadece birkaç dakikanızı alacak. Nasıl yapacağınıza haberimizden ulaşabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
SSK prim sorgulama nereden yapılır?
SSK prim sorgulama nereden yapılır? SSK prim sorgulama ve SGK hizmet dökümü alma işlemlerini Sosyal Güvenlik Kurumu’nun online hizmetlerinden yapabilirsiniz. Bu işlemleri yapmak oldukça basit. Detayları için haberimizi okuyunuz.
29.09.2021 Gündem
SGK hizmet dökümü belgesi nereden alınır?
SGK hizmet dökümü belgesi nereden alınır? SGK hizmet dökümü belgesini internetten kolay birkaç işlem sonucunda alabilirsiniz. Yine SSK primlerinizi de online olarak sorgulama şansına sahipsiniz. Peki nasıl yapacaksınız? Detayları için haberimizi okuyun.
29.09.2021 Gündem
Kaçakçılığın merkezi İzmir
Kaçakçılığın merkezi İzmir New York Times gazetesi, Avrupa’ya gitmek isteyen yüz binlerce mültecinin Türkiye’den çıkış noktası olan İzmir’in, insan kaçakçılığının merkezi konumuna geldiğini yazdı
29.09.2021 Gündem
SSK Sorgulama Uygulaması İle Yapılan Sigorta İşlemleri Nelerdir?
SSK Sorgulama Uygulaması İle Yapılan Sigorta İşlemleri Nelerdir? SSK sorgulama uygulaması ile bir çok sigorta sorgulamalarını e devlet üzerinden online yapabilirsiniz. SSK sorgulama hizmet detayları hakkında geniş bilgileri yazımızdan öğrenebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
SGK Borç Sorgulama İle GSS Prim Borcunuzu Öğrenebilirsiniz
SGK Borç Sorgulama İle GSS Prim Borcunuzu Öğrenebilirsiniz SGK borç sorgulama yaparak GSS prim borçlarınızı öğrenebilirsiniz. GSS borç sorgulama işlemleri sayesinde borç durumundan hizmet alımına kadar tüm detaylar öğrenilmesi mümkündür.
29.09.2021 Gündem
SSK Gün Sorgulama İşlemleri İle Prim Tutarlarını Kontrol Edebilirsiniz
SSK Gün Sorgulama İşlemleri İle Prim Tutarlarını Kontrol Edebilirsiniz SSK gün sorgulama hizmeti ile sigortanıza ait prim bilgilerini görüntüleyebilirsiniz. SSK gün sorgulama için e devlet girişi yapmanız gerekmektedir. Sistem üzerinden SSK prim sorgulama işlemlerini yapabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
E Devlet Kapısından SSK Sorgulama İşlemlerini Yapabilirsiniz
E Devlet Kapısından SSK Sorgulama İşlemlerini Yapabilirsiniz E devlet kapısından şifre ile SSK sorgulama işlemlerini online yapabilirsiniz. SSK gün sorgulama yaparak sigorta takibi yapmak isteyen kişiler SSK sorgulama uygulamasını kullanmalıdırlar.Detaylar haberimizde.
29.09.2021 Gündem
SSK Sorgulama İle Hizmet Dökümü Bilgilerine Ulaşılabilirsiniz
SSK Sorgulama İle Hizmet Dökümü Bilgilerine Ulaşılabilirsiniz SSK sorgulama olarak kullanıma açılan hizmetlerden yararlanacak olan vatandaşlar SSK hizmet dökümü bilgilerine online olarak ulaşabilmektedirler. E devlet sosyal güvenlik bölümünden SSK sorgulama işlemleri yapılmaktadır.
29.09.2021 Gündem
SSK Gün Sorgulama İşlemlerini E Devletten Yapabilirsiniz
SSK Gün Sorgulama İşlemlerini E Devletten Yapabilirsiniz E devlet girişi ile SSK gün sorgulama yapılarak tüm sigorta bilgilerine ulaşılabilir. SSKgün sorgulama ve diğer SGK sorgulama işlemleri detaylarını haberimizden öğrenebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
SSK Sigorta Sorgulama İle Prim Ödemelerinizi Takip Edebilirsiniz
SSK Sigorta Sorgulama İle Prim Ödemelerinizi Takip Edebilirsiniz SGK tarafından sunulan sigorta hizmetleri için SSK sigorta sorgulama yapılması yeterlidir. SSK sorgulama ile birlikte prim ve diğer bilgiler de öğrenilebilir. SSK prim sorgulama detaylarına birlikte bakalım.
29.09.2021 Gündem
SSK Sorgulama İle Gün Sayınızı Öğrenebilirsiniz
SSK Sorgulama İle Gün Sayınızı Öğrenebilirsiniz SSK sorgulama sayfasından sigortanızla ilgili ödenen gün sayınızı öğrenebilirsiniz. SSK gün sorgulama adımlarını yapmak için e devlet girişi yapmanız gerekmektedir. SSK sorgulama adımlarına bakalım.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sigorta Hizmeti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sigorta hizmeti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.