Sigmar Gabriel

Sigmar Gabriel

Son dakika Sigmar Gabriel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sigmar Gabriel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sigmar Gabriel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sigmar Gabriel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sigmar gabriel gelişmeleri de dahil olmak üzere 250 sigmar gabriel haberi bulunmuştur. Tüm sigmar gabriel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Alman Bild'e konuştu
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Alman Bild'e konuştu Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu "AB'nin Türkiye'deki mülteciler için vadettiği 6 milyar avronun henüz yarısının dahi tam ödenmediğini" bildirdi.
23.01.2020 Siyaset
Eski Alman bakan, terör örgütü PKK'nın suçlarını anlattı
Eski Alman bakan, terör örgütü PKK'nın suçlarını anlattı Eski Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel, terör örgütü PKK'nın Almanya'da şantajla para topladığını, silah ve uyuşturucu ticareti yaptığını söyledi.
19.10.2019 Dünya
"Merkel gelecek yıl başbakanlığ bırakabilir"
"Merkel gelecek yıl başbakanlığ bırakabilir" Almanya'nın eski Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel, Başbakan Angela Merkel'in muhtemelen gelecek yılın mayıs ayında başbakanlığı bırakabileceğini iddia etti.
31.10.2018 Dünya
Almanya:Türkiye için her şeyi yapmalıyız
Almanya:Türkiye için her şeyi yapmalıyız ABD’nin yaptırımlarını karşı Almanya’dan Türkiye’ye destek geldi. Almanya’nın eski Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel, “Türkiye’nin Batı’da tutulması için her şeyi yapmalıyız” diyerek Avrupa’ya seslendi.
21.08.2018 Dünya
Eski Almanya Dışişleri Bakanı Gabriel'den Trump'a tepki
Eski Almanya Dışişleri Bakanı Gabriel'den Trump'a tepki Eski Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel, ABD Başkanı Donald Trump’ın Almanya’daki rejimi değiştirmek istediğini savundu.
13.07.2018 Dünya
Korktular! Almanya'nın kararıyla...
Korktular! Almanya'nın kararıyla... Almanya'daki koalisyon ortakları arasındaki göçmen tartışmasının sınır kapısının mültecilere kapatılmasına yol açması ihtimali Avusturya'yı korktuttu.
27.06.2018 Dünya
Son dakika: Almanya Adil Öksüz hakkında arama kararı çıkarttı
Son dakika: Almanya Adil Öksüz hakkında arama kararı çıkarttı Anadolu Ajansı bugün, FETÖ'nün sözde "Hava Kuvvetleri İmamı" darbeci Adil Öksüz’ün Almanya’nın başkenti Berlin'de örgüte ait bir evde saklandığını öne sürdü. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu bu konuyla ilgili, "Biz Almanya nezdinde temasa geçtik. Almanya Adil Öksüz ile ilgili arama kararı çıkarttı." dedi.
13.06.2018 Gündem
Çavuşoğlu açıkladı! F-35’lerde sorun var mı?
Çavuşoğlu açıkladı! F-35’lerde sorun var mı? Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, dün Almanya’nın Solingen kentindeki anma törenlerine katıldıktan sonra Türkiye’ye dönüşte dış politika gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.
30.05.2018 Siyaset
Dev Alman şirketlere yasak
Dev Alman şirketlere yasak İran krizi, Avrupa ve ABD’nin ardından Almanya ile S. Arabistan’ın arasını açtı. Veliaht Prens Selman, nükleer anlaşmayı savunan Almanya’nın firmalarını kamu ihalelerinden men etti. Karardan en çok Siemens, Bayer, Boehringer ve Daimler Mercedes etkilenecek.
28.05.2018 Dünya
Son dakika! Avrupa ve ABD'ye Türkiye uyarısı: İzin vermezler
Son dakika! Avrupa ve ABD'ye Türkiye uyarısı: İzin vermezler Sigmar Gabriel'den Avrupa ve ABD'ye Türkiye uyarısı geldi. Afrin'e yönelik Zeytin Dalı Harekatı'nın ABD'ye açık bir mesaj taşıdığını belirten Gabriel, Ankara'nın sınırlarını korumak adına Batı ile çatışmayı göze aldığını belirtti.
26.03.2018 Dünya
Gabriel yeni kabinede yer almayacak
Gabriel yeni kabinede yer almayacak Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel, yeni kurulacak hükümette kabinede yer almayacağını açıkladı. SPD'ye ait altı bakanlığa kimlerin geleceğinin Cuma günü açıklanması bekleniyor.
8.03.2018 Dünya
Almanya'dan Salih Müslim'in iadesi için ilk mesaj
Almanya'dan Salih Müslim'in iadesi için ilk mesaj Almanaya Dışişleri Bakanı Gabriel, Berlin'de ağırladığı mevkidaşı Çavuşoğlu ile soruları yanıtladı. Gabriel, PYD/YPG elebaşı için Türkiye'nin sözlü nota verdiğini ve iade talebinin Adalet Bakanlığı'na iletileceğini söyledi.
6.03.2018 Gündem
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Peşini bırakmayacağız
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Peşini bırakmayacağız Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “Bu çabalarımız Çekya ya da Almanya ile sınırlı değildir. Salih Müslüm nereye giderse gitsin peşini bırakmayacağız” dedi.
5.03.2018 Gündem
Serbest ticaretten kalın duvarlara mı?
Serbest ticaretten kalın duvarlara mı? ABD Başkanı Donald Trump korumacı ticaret savaşını çelikle başlattı. İthal çeliğe yüzde 25, alüminyuma yüzde 10 vergi geleceğini söyleyince dünya ayağa kalktı. Bu hamle ABD’ye çelik satsın satmasın tüm ülkeleri tedirgin etti.
2.03.2018 Ekonomi
Lavrov: ABD BM'nin Suriye'deki kararını yerine getirmeli
Lavrov: ABD BM'nin Suriye'deki kararını yerine getirmeli Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel ile yaptığı telefon konuşmasında ABD'nin Suriye'deki koalisyonuna BM Güvenlik Konseyi'nin kararını yerine getirmesi çağrısında bulundu.
27.02.2018 Dünya
Son dakika... Onay verildi! Türkiye ile Almanya...
Son dakika... Onay verildi! Türkiye ile Almanya... Berlin yönetiminden yeşil ışık yaktığı 31 anlaşmanın Leopard tanklarının modernizasyonunu kapsayıp kapsamadığı resmi olarak açıklanmadı.
24.02.2018 Dünya
Suudi Arabistan'dan Almanya'ya rest!
Suudi Arabistan'dan Almanya'ya rest! Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Adil Bin Ahmed el-Cubeyr Almanya'nın Yemen'deki savaşa taraf olan ülkelere silah satmama kararı almasına ilişkin, "Sizin silahlarınıza ihtiyacımız yok. Onları başka yerden temin ederiz." dedi.
23.02.2018 Dünya
Başbakan Yıldırım: Biz NATO’nun güney sınırını koruyoruz
Başbakan Yıldırım: Biz NATO’nun güney sınırını koruyoruz Başbakan Yıldırım, Leopard 2 tipi Alman tanklarının Zeytin Dalı Harekatı'nda kullanılmasına ilişkin, "Gayet tabii ki kullanacağız. Biz bunları bu günler için aldık. Biz NATO’nun güney sınırını koruyoruz." dedi.
18.02.2018 Gündem
Merkel ağır bedel ödeyecek!
Merkel ağır bedel ödeyecek! Almanya’da CDU/CSU ile SPD hükümeti kurmak için anlaştılar. Almanya’da siyasi belirsizliğin sona ermesi Avrupa için de olumlu bir gelişme ancak Alman siyaseti için bu süreç hiç de kolay olmayacak.
12.02.2018 Dünya
Almanya, Kudüs kararını açıkladı
Almanya, Kudüs kararını açıkladı Almanya Dışişleri Bakanı Gabriel, Filistin-İsrail arasında iki devletli çözüm esası üzerinde açık bir şekilde anlaşmaya varılmaması durumunda ülkesinin büyükelçiliğini Kudüs'e taşımayacağını ifade etti.
31.01.2018 Dünya
Almanya’dan tank ambargosu
Almanya’dan tank ambargosu Alman hükümeti, TSK’nın elindeki Leopard tanklarının modernizasyonu projesini tamamen rafa kaldırdı ve Türkiye’ye tank satışını da durdurdu
25.01.2018 Gündem
Almanya'dan skandal Türkiye kararı! Askıya aldılar
Almanya'dan skandal Türkiye kararı! Askıya aldılar Alman Der Spiegel dergisi, Türkiye'nin Afrin operasyonu nedeniyle Alman hükümetinin TSK'nın elindeki Leopard tanklarının modernizasyonu projesini dondurduğunu yazdı.
25.01.2018 Gündem
Trump'a İran şoku! AB'den destek geldi!
Trump'a İran şoku! AB'den destek geldi! İran’ın nükleer programına ilişkin müzakerelerde etkin rol oynayan Avrupa Birliği (AB) ve E3 (Almanya, Fransa, İngiltere) ülkeleri, İran nükleer anlaşmasına güçlü desteğini yineledi.
11.01.2018 Dünya
Alman Bakan, mevkidaşı Çavuşoğlu'na Türk çayı ikram etti
Alman Bakan, mevkidaşı Çavuşoğlu'na Türk çayı ikram etti Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel, evinde ağırladığı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na eliyle Türk çayı ikram etti.
6.01.2018 Gündem
Türkiye ve Almanya yeni sayfa açıyor
Türkiye ve Almanya yeni sayfa açıyor Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ve Alman mevkidaşı Gabriel'in görüşmesinden ilişkilerin onarılması için ortak adım atılması kararı çıktı. Alman Dışişleri Bakanı, "Geleceğe yönelik gerilimleri aşmak için gereken adımları atmayı ortak bir vazife olarak kabul ediyoruz" dedi.
6.01.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Sigmar Gabriel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sigmar gabriel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.