Sezin Erbil

Sezin Erbil

Son dakika Sezin Erbil haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sezin Erbil ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sezin Erbil haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sezin Erbil

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sezin erbil gelişmeleri de dahil olmak üzere 114 sezin erbil haberi bulunmuştur. Tüm sezin erbil haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Evde olmaya şikayet edenlere de yazık'
'Evde olmaya şikayet edenlere de yazık' Mehmet Ali Erbil'in büyük kızı Sezin Erbil, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hem takipçilerine seslendi hem de 'evinde kal' çağrısına uymayanlara seslendi.
23.03.2020 Magazin
Sezin Erbil'den doğum sonrası ilk paylaşım
Sezin Erbil'den doğum sonrası ilk paylaşım Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in büyük kızı Sezin Erbil dün akşam saatlerinde anne oldu. Kızı Elisa'yı kucağına alan taze anne, Instagram hesabından sağlık durumuyla ilgili paylaşım yaptı.
19.12.2019 Magazin
Sezin Erbil paylaşımıyla duygulandırdı!
Sezin Erbil paylaşımıyla duygulandırdı! Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in büyük kızı Sezin Erbil, kızını kucağına almak için gün sayıyor. Hamilelik deneyimlerini sosyal medya hesabından paylaşan Erbil, son gönderisini "Çok şükür 37. haftaya girdim" sözleriyle yayınladı.
25.11.2019 Magazin
Sezin Erbil'den duygulandıran paylaşım!
Sezin Erbil'den duygulandıran paylaşım! Geçtiğimiz hafta iki kez hastaneye kaldırılarak sevenlerini korkutan Mehmet Ali Erbil'e, büyük kızından duygulandıran mesaj geldi. Sezin Erbil sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşıma, "Sen benim gözümde gerçek bir kahramansın babam" notunu düşerek babasına destek oldu.
15.11.2019 Magazin
Mehmet Ali Erbil güldürmeye başladı
Mehmet Ali Erbil güldürmeye başladı 136 gündür yoğun bakımda olan Mehmet Ali Erbil'den güzel haberler geldi
26.02.2019 Magazin
Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu nasıl?
Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu nasıl? Şovmen Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu ile ilgili kızı Sezin Erbil'den açıklama geldi.
19.02.2019 Magazin
Mehmet Ali Erbil'e hastanede doğum günü
Mehmet Ali Erbil'e hastanede doğum günü Maslak Acıbadem Hastanesi'nde yoğun bakıma eş özel odada tedavisi süren Mehmet Ali Erbil için sürpriz bir doğum günü kutlaması gerçekleşti.
10.02.2019 Magazin
Mehmet Ali Erbil'den kötü haber! Kızı duyurdu...
Mehmet Ali Erbil'den kötü haber! Kızı duyurdu... Üç aydır hastanede tedavisi devam eden Mehmet Ali Erbil’in bir süre önce normal odaya alındığı ortaya çıktı. Beş gün boyunca ailesiyle hasret gideren şovmenin durumunun kötüye gitmesiyle yeniden yoğun bakıma alındığı öğrenildi
4.01.2019 Magazin
Sezin Erbil: Bugün babamın dualarınıza ihtiyacı var
Sezin Erbil: Bugün babamın dualarınıza ihtiyacı var Evinde banyoda düşerek yaralanan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in yoğun bakımdaki 77. gününde kızı Sezin Erbil'den bir açıklama geldi.
2.01.2019 Magazin
Mehmet Ali Erbil'in kızı Sezin Erbil'den duygusal mesaj
Mehmet Ali Erbil'in kızı Sezin Erbil'den duygusal mesaj Mehmet Ali Erbil'in kızı Sezin Erbil, babasına yazdığı mesaj ile duygulandırdı.
26.12.2018 Magazin
Mehmet Ali Erbil'in kızı paylaştı! Yoğun bakımda 60. gün
Mehmet Ali Erbil'in kızı paylaştı! Yoğun bakımda 60. gün Sezin Erbil son paylaşımında; 'Yoğun bakımda 60. gün... Doktorlar, hemşireler babama çok iyi bakıyorlar. Allah razı olsun' ifadelerini kullandı.
16.12.2018 Magazin
Erbil'in kızlarından duygulandıran mesajlar
Erbil'in kızlarından duygulandıran mesajlar Bir aydır yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızlarından duygulandıran mesajlar...
18.11.2018 Magazin
Tuğba Coşkun eski eşi Mehmet Ali Erbil için çocuk sevindirdi
Tuğba Coşkun eski eşi Mehmet Ali Erbil için çocuk sevindirdi Mehmet Ali Erbil, 18 Ekim'de banyoda düşüp kaburgasını kırmış, iki ayrı ameliyat olmuştu. 'Kaçış Sendromu' hastalığı da nüksedince ölümle pençeleşmişti.
4.11.2018 Magazin
Mehmet Ali Erbil'in durumu stabil
Mehmet Ali Erbil'in durumu stabil Prof. Dr. Yeşim Erbil, abisi Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumunu hakkında yeni bir açıklama yaptı.
2.11.2018 Magazin
Mehmet Ali Erbil korkuttu
Mehmet Ali Erbil korkuttu Yaklaşık bir haftadır Maslak'ta bir hastanenin yoğun bakım servisinde yatan Mehmet Ali Erbil’in durumu yeniden kötüleşti. Kızı Sezin Erbil sosyal medya hesabından 'Canım babam, her şeyim yoğun bakımda. Tekrardan dualarınıza ihtiyacımız var' mesajını paylaştı.
28.10.2018 Magazin
Mehmet Ali Erbil'den haber var!
Mehmet Ali Erbil'den haber var! Geçtiğimiz gün evinin banyosunda düştükten sonra 'Kaçış Sendromu' rahatsızlığı nükseden ve yoğun bakımda tedavi gören Mehmet Ali Erbil, bugün uyandırılacak.
26.10.2018 Magazin
Hastaneye  koştular
Hastaneye koştular Yoğun bakıma alınan Mehmet Ali Erbil’in sevenleri hastaneye akın etti.
24.10.2018 Magazin
22 yaşındaki kız arkadaşından duygusal paylaşım
22 yaşındaki kız arkadaşından duygusal paylaşım Evinin banyosunda düşerek yoğun bakımda tedavi altına alınan Mehmet Ali Erbil'in 22 yaşındaki kız arkadaşı sosyal medya hesabından yaptığı "Bizi böyle bırakıp gidemezsin" paylaşımıyla herkesi duygulandırdı.
24.10.2018 Magazin
Mehmet Ali Erbil ile Cem Özer'in son sağlık durumları nasıl?
Mehmet Ali Erbil ile Cem Özer'in son sağlık durumları nasıl? Oyuncu ve sunucu Mehmet Ali Erbil ile Cem Özer, tedavi gördükleri hastanede yoğun bakımda tutuluyor. Peki son durumları nasıl? İşte cevabı...
24.10.2018 Magazin
Babam için dua edin
Babam için dua edin Banyoda düşüp kaburgalarını kıran Mehmet Ali Erbil (61) geçirdiği ameliyatın ardından 5 gündür yoğun bakımda. Film çektiği Afyonkarahisar’da sette düşüp ayağına kıran Cem Özer’den (59) de kötü haber geldi.
23.10.2018 Magazin
Çaresizce bekliyoruz
Çaresizce bekliyoruz Geçen hafta banyoda düşerek yaralanan Mehmet Ali Erbil, yoğun bakımda tedavi görürken ‘kaçış sendromu’ nüksetti. Çocukları Sezin, Yasmin ve Ali Sadi, “Çaresizce bekliyoruz” diyerek sevenlerinden dua istedi
23.10.2018 Magazin
Mehmet Ali Erbil'in kızı açıkladı: Babamın durumu kritik
Mehmet Ali Erbil'in kızı açıkladı: Babamın durumu kritik Evinin banyosunda düşerek yaralanan ve Maslak'ta kaldırıldığı hastanede ameliyata alınan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumuyla ilgili kızı Sezin Erbil bilgi verdi. Sezin Erbil, 'Babamın kendi hastalığı nüksettiği için durumu kritik, kendisi hala yoğun bakımda' dedi.
23.10.2018 Magazin
Mehmet Ali Erbil hastaneye kaldırıldı
Mehmet Ali Erbil hastaneye kaldırıldı Ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil, İstanbul Maslak'taki bir özel hastanede tedavi altına alındı. Erbil'in kızı Sezin Erbil, "Babam evdeyken düşmüş. Durumu kritik değil ama vücudunda kırıklar var." açıklamasında bulundu.
18.10.2018 Magazin
Alişan'ın eski ve yeni sevgilileri birbirine girdi!
Alişan'ın eski ve yeni sevgilileri birbirine girdi! Esra Erol'un kardeşi Eda Erol ile Sezin Erbil'in arkadaşlığı bitti. Sebebi ise Erol'un yeni sevgilisi Alişan'ın Sezin Erbil'in eski aşkı olması.
30.04.2017 Magazin
Sezin Erbil'i çıldırtan mesaj!
Sezin Erbil'i çıldırtan mesaj! Şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Sezin, sosyal medya hesabına gönderilen bir yorumu takipçileriyle paylaştı ve yanıt verdi.
23.01.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sezin Erbil ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sezin erbil haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.