Sezin Akbaşoğulları

Sezin Akbaşoğulları

Son dakika sezin akbaşoğulları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sezin akbaşoğulları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sezin akbaşoğulları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sezin Akbaşoğulları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sezin akbaşoğulları gelişmeleri de dahil olmak üzere 111 sezin akbaşoğulları haberi bulunmuştur. Tüm sezin akbaşoğulları haberleri aşağıda listelenmiştir.
O Kız neden final yapıyor? O Kız dizisi neden bitiyor? O Kız finalde ne oldu?
O Kız neden final yapıyor? O Kız dizisi neden bitiyor? O Kız finalde ne oldu? Kanal D'nin Çarşamba akşamları yayınlanan O Kız dizisi neden final yapıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Başrollerinde Dilin Döğer, Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları'nın yer aldığı O Kız 24. bölümüyle final yapıyor. 15 Mart O Kız dizisi neden bitiyor, final bölümünde ne oldu?
15.03.2023 Televizyon
O Kız dizisi 3 oyuncuya yaradı! O Kız dizisi finalinde ne olacak?
O Kız dizisi 3 oyuncuya yaradı! O Kız dizisi finalinde ne olacak? Kanal D'nin Çarşamba akşamlarına damga vuran dizisi O Kız finale doğru gidiyor. Geride kalan 21 bölüm boyunca Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları'nın yanısıra Dilin Döğer'in de etkili performanslarını izledik. Hikayeye sonradan katılan Rojda Demirer'in de katılması son bölümlere hareket getirdi.
24.02.2023 Televizyon
Dilin Döğer’den Zeynep üzerine samimi açıklamalar!
Dilin Döğer’den Zeynep üzerine samimi açıklamalar! Kanal D’nin her çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkan, başrollerini Erkan Petekkaya, Dilin Döğer, Sezin Akbaşoğulları, Rojda Demirer, Ali Öner ve Ozan Orhonlu’nun paylaştığı dizisi O Kız ekrana gelen her bölümü ile büyük beğeni kazanmaya devam ediyor.
25.01.2023 Magazin
O Kız’dan duygusal tanıtım Kadir ve Melek buluşmasında romantik anlar…
O Kız’dan duygusal tanıtım Kadir ve Melek buluşmasında romantik anlar… Kanal D’nin her çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkan, başrollerinde Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları, Dilin Döğer, Ali Öner, Rojda Demirer ve Ozan Orhonlu’nun yer aldığı dizisi “O Kız” ilgiyle izlenmeye devam ediyor.
13.01.2023 Televizyon
İntizar’dan O Kız’a özel şarkı….
İntizar’dan O Kız’a özel şarkı….   Kanal D’nin her çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkan, başrollerinde Erkan Petekkaya, Dilin Döğer, Sezin Akbaşoğulları ve Ozan Orhonlu’nun yer aldığı dizisi O Kız ekrana gelen her bölümü ile çok izlenmeye devam ediyor.  
22.12.2022 Televizyon
Erkan Petekkaya ve Rojda Demirer’den göz dolduracak tango performansı!
Erkan Petekkaya ve Rojda Demirer’den göz dolduracak tango performansı! Kanal D’nin, yapımını Content House’un üstlendiği dizisi O Kız, yine çok izlenecek bir bölümle ekrana geliyor.  
6.12.2022 Magazin
Ali Öner 'Doruk' karakteri ile O Kız’da!
Ali Öner 'Doruk' karakteri ile O Kız’da! Kanal D’nin, yapımını Content House’un üstlendiği çok izlenen dizisi O Kız, her çarşamba akşamı yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Başrollerini Erkan Petekkaya, Dilin Döğer, Cengiz Orhonlu ve Sezin Akbaşoğulları'nın paylaştığı diziye yakışıklı oyuncu Ali Öner dahil oldu.  
8.11.2022 Televizyon
O Kız'dan  Aşık Veysel türküsü sürprizi!
O Kız'dan  Aşık Veysel türküsü sürprizi! O Kız’ın ekrana gelen 6’ncı bölümünde müzik ziyafeti de yaşandı.
1.11.2022 Televizyon
"O Kız" yeni bölümü ile ekrana geliyor!
"O Kız" yeni bölümü ile ekrana geliyor! Kanal D’nin, yapımı Content House tarafından gerçekleştirilen, sezonun iddialı dizisi “O Kız” yeni bölümüyle ekrana geliyor. İzleyicinin büyük beğenisini kazanan dizinin yönetmenliğini Özlem Günhan üstlenirken, senaryosunu ise Sırma Yanık kaleme alıyor.
10.10.2022 Televizyon
O Kız dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu! O Kız uyarlama mı, gerçek hikaye mi? O kız konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?
O Kız dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu! O Kız uyarlama mı, gerçek hikaye mi? O kız konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? O Kız dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu sorgulanıyor. Kanal D'de ekranlarında yayınlanan dizisinin yönetmenliğini Özlem Günhan üstlenirken, başrollerini Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları ve Dilin Diğer üstleniyor. Peki O Kız dizi konusu nedir, O Kız dizisi oyuncuları kimlerdir? İşte O Kız oyuncularının isimleri, karakterleri ve konusu…
5.10.2022 Televizyon
'O Kız’ın Sitare’si Sezin Akbaşoğulları’ndan göz dolduracak performans!
'O Kız’ın Sitare’si Sezin Akbaşoğulları’ndan göz dolduracak performans! Kanal D’nin, yapımını Content House’un üstlendiği, sezonun en çok izlenen dizileri arasındaki yerini alan O Kız, yine çok izlenecek bir bölümle ekrana geliyor.
5.10.2022 Televizyon
O Kız yeni bölümü ile ekrana geliyor!
O Kız yeni bölümü ile ekrana geliyor! Kanal D’nin, yapımı Content House tarafından gerçekleştirilen, sezonun iddialı dizisi “O Kız” yeni bölümüyle ekrana geliyor. İzleyicinin büyük beğenisini kazanan dizinin yönetmenliğini Özlem Günhan üstlenirken, senaryosunu ise Sırma Yanık kaleme alıyor.
3.10.2022 Televizyon
Set Ekstra, 'O Kız' dizisinin setinde!
Set Ekstra, 'O Kız' dizisinin setinde! Tara de Vries'in sunumuyla ekranlara gelen 'Set Ekstra', merakla beklenen ikinci bölümünde, Kanal D'nin çarşamba akşamlarına damga vuran dizisi 'O Kız'ın setine konuk oldu. Hayat verdiği 'Kadir' karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanan Erkan Petekkaya ve yapımın Zeynep'i Dilin Döğer, Magazin D Haber Müdürü Asiye Acar'a konuştu. İkili, aralarındaki baba-kız ilişkisi ve karakterlere dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.
2.10.2022 Televizyon
'O Kız'da Fevzi, Kadir'i evden kovuyor!
'O Kız'da Fevzi, Kadir'i evden kovuyor! Kanal D’nin; yapımı Content House tarafından gerçekleştirilen, sezonun iddialı dizisi 'O Kız'ın üçüncü bölüm ikinci tanıtımı yayınlandı. 21 Eylül'de bir dram hikayesi ile izleyici karşısına çıkan ve büyük beğeni kazanan, Erkan Petekkaya'nın 'Kadir' karakteri ile başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölüm tanıtımı büyük merak uyandırdı.
1.10.2022 Televizyon
İzleyici yine "O Kız" dedi!
İzleyici yine "O Kız" dedi!   Büyük beğeni kazanan dizi, Total kategoride günün en çok izlenen dizisi oldu. Kanal D’nin, yapımı Content House tarafından gerçekleştirilen, sezonun iddialı dizisi “O Kız” yeni bölümü ile ekrana geldi.  
29.09.2022 Televizyon
'O Kız' yine ekran başına kilitleyecek
'O Kız' yine ekran başına kilitleyecek Kanal D’nin, yapımı Content House tarafından gerçekleştirilen, sezonun iddialı dizisi O Kız bu akşam ekrana gelecek yeni bölümüyle yine izleyenleri ekran başına kilitleyecek. Fragmanıyla da büyük merak uyandıran dizi bu akşam özetsiz bölümüyle saat 19.45'te Kanal D'de.
28.09.2022 Televizyon
"O Kız" setinden objektiflere yansıyan samimi kareler!
"O Kız" setinden objektiflere yansıyan samimi kareler! Kanal D’nin, yapımı Content House tarafından gerçekleştirilen, yayınlanan birinci bölümü ile izleyicinin büyük beğenisini kazanan dizisi O Kız’ın seti renkli anlara sahne oluyor.
27.09.2022 Televizyon
"O Kız" zirveye oturdu! Sosyal medyada çok konuşuldu
"O Kız" zirveye oturdu! Sosyal medyada çok konuşuldu Kanal D’nin, yapımı Content House tarafından gerçekleştirilen, sezonun iddialı dizisi “O Kız” ilk bölümü ile ekrana geldi.
22.09.2022 Televizyon
'O Kız'da Zeynep'e korkunç plan! "Kadının düşmanı yine kadın"
'O Kız'da Zeynep'e korkunç plan! "Kadının düşmanı yine kadın" Başrollerini Erkan Petekkaya, Dilin Döğer, Cengiz Orhonlu ve Sezin Akbaşoğulları’nın paylaştığı, yönetmenliğini Özlem Günhan’ın üstlendiği, senaryosunu ise Sırma Yanık’ın kaleme aldığı 'O Kız' dün akşam ilk bölümüyle ekranlara geldi. Yapımını Content House’un üstlendiği dizinin ilk bölümüne; halası Türkan'ın yerine, internet fenomeni Ozan Mert’in (Cengiz Orhonlu) evine temizliğe giden Zeynep’in (Dilin Döğer) yaşadığı travma ve akabinde değişen hayatı damga vurdu.
22.09.2022 Magazin
Sezin Akbaşoğulları kimdir, nereli, kaç yaşında? O Kız Sitare Sezin Akbaşoğulları filmleri ve TV dizileri!
Sezin Akbaşoğulları kimdir, nereli, kaç yaşında? O Kız Sitare Sezin Akbaşoğulları filmleri ve TV dizileri! Kanal D'nin yeni dizisi O Kız’da Sitare karakterine hayat veren Sezin Akbaşoğulları hakkında yapılan aramalar arttı. İzmir Atatürk Lisesi'ni bitirdikten sonra, 2003 yılında Ankara Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olan Sezin Akbaşoğulları kimdir, nereli, kaç yaşında?
21.09.2022 Televizyon
O Kız Zeynep Dilin Döğer kimdir, kaç yaşında, nereli? Dilin Döğer hangi dizilerde yer aldı?
O Kız Zeynep Dilin Döğer kimdir, kaç yaşında, nereli? Dilin Döğer hangi dizilerde yer aldı? O Kız 1. Bölümle bu akşam saat 20:00’de başlıyor. Kanal D’nin, yapımı Content House tarafından gerçekleştirilen, hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla şimdiden adını duyurmayı başaran dizisi O Kız’ın başrol oyuncusunun hayatı merak ediliyor. Peki, O Kız Zeynep Dilin Döğer kimdir, kaç yaşında, nereli? Dilin Döğer hangi dizilerde yer aldı?
21.09.2022 Televizyon
Türkiye 'O Kız'ın dramını konuşacak
Türkiye 'O Kız'ın dramını konuşacak Kanal D’nin yeni sezondaki iddialı dizisi “O Kız” bu akşam saat 20.00’de ilk bölümüyle ekrana gelecek. İşte ilk bölümüyle tüm Türkiye'yi ekran başına kilitleyecek dizinin hikayesi...
20.09.2022 Televizyon
O Kız 1. bölüm fragmanı yayında!
O Kız 1. bölüm fragmanı yayında! Kanal D’nin, yapımı Content House tarafından gerçekleştirilen, etkileyici hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla ile adından söz ettirmeye hazırlanan, yeni dizisi O Kız Çarşamba 20.00'da Kanal D'de başlıyor!
18.09.2022 Televizyon
Benzersiz bir baba kız ilişkisi onlarınki! İçinde bir babanın olmadığı
Benzersiz bir baba kız ilişkisi onlarınki! İçinde bir babanın olmadığı Kanal D’nin; yapımı Content House tarafından gerçekleştirilen, yönetmen koltuğunda Özlem Günhan’ın oturduğu, senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme aldığı sezonun iddialı dizisi 'O Kız' 21 Eylül Çarşamba günü saat 20.00’de izleyici karşısına çıkıyor.
15.09.2022 Magazin
'O Kız' baba kız sahneleri ile herkesin yüreğine dokunacak!
'O Kız' baba kız sahneleri ile herkesin yüreğine dokunacak! Kanal D’nin, yapımı Content House tarafından gerçekleştirilen sezonun iddialı dizisi O Kız, 21 Eylül Çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkıyor.
15.09.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Sezin Akbaşoğulları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sezin akbaşoğulları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.