Sevim Emre

Sevim Emre

Son dakika sevim emre haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sevim emre ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sevim emre haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sevim Emre

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sevim emre gelişmeleri de dahil olmak üzere 243 sevim emre haberi bulunmuştur. Tüm sevim emre haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ayla Algan alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı
Ayla Algan alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'da geçirdiği beyin kanaması sonrası 86 yaşında hayatını kaybeden oyuncu Ayla Algan, Teşvikiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı.
6.01.2024 Magazin
Orhan Gencebay’ın eşi Sevim Emre’den estetik açıklaması
Orhan Gencebay’ın eşi Sevim Emre’den estetik açıklaması Türk müziğinin usta ismi Orhan Gencebay ile 1974 yılından bu yana birlikte olan Sevim Emre, hakkında konuşulan estetik iddialarına sosyal medya sayfasından yanıt verdi.
30.12.2023 Magazin
Orhan Gencebay talihsiz bir kaza geçirdi!
Orhan Gencebay talihsiz bir kaza geçirdi! Usta sanatçı Orhan Gencebay, Baltalimanı'nda bulunan evine giderken tekneden düştü. Ünlü sanatçı, hastaneye kaldırıldı.
16.07.2023 Magazin
Orhan Gencebay isyan etti! 'Ayıptır, korkunç bir şey'
Orhan Gencebay isyan etti! 'Ayıptır, korkunç bir şey' Arabesk müziğin dev ismi Orhan Gencebay hakkında sosyal medyada 'öldü' diye haberler çıktı. Usta sanatçı, asılsız paylaşımları yapanlar hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. Gencebay'ın hayat arkadaşı Sevim Emre de hesabı kapanınca, Twitter CEO'su Elon Musk'a sitem etti.
19.05.2023 Magazin
'Orhan Gencebay öldü' haberlerine yalanlama!
'Orhan Gencebay öldü' haberlerine yalanlama! Ünlü sanatçı Orhan Gencebay'ın hayatını kaybettiği yönünde iddialar ortaya atıldı. Bunun üzerine "Orhan Gencebay öldü mü?" sorusu sosyal medyada gündem olurken, usta sanatçı ve oğlu Altan Gencebay'dan açıklama geldi.
17.05.2023 Magazin
Sevim Emre'nin filtresinden Arda Turan da nasibini aldı!
Sevim Emre'nin filtresinden Arda Turan da nasibini aldı! Orhan Gencebay’ın eşi Sevim Emre’nin filtresinden Arda Turan da nasibini aldı. Filtre yüzünden gözünde far olan Arda Turan dalga konusu oldu. Paylaşımı gören Aynur Aydın kendini tutamazken Sevim Emre ise sinirlendi.
9.10.2022 Magazin
Sevim Emre gençlik fotoğrafını paylaştı! Demet Akalın'ın 'Aleyna sandım' yorumuna yanıtı gündem oldu
Sevim Emre gençlik fotoğrafını paylaştı! Demet Akalın'ın 'Aleyna sandım' yorumuna yanıtı gündem oldu Usta sanatçı Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre, 1963 yılında katıldığı güzellik yarışmasında birinci seçilmiş, ardından oyunculuk kariyerine adım atmıştı. Şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken ünlü isim, gençlik fotoğrafını taklipçilerinin beğenisine sundu. Emre'nin, şarkıcı Demet Akalın'ın yorumuna verdiği cevap gündem oldu.
13.08.2022 Magazin
Orhan Gencebay koronavirüs atlatmış! Eşi Sevim Emre doğruladı...
Orhan Gencebay koronavirüs atlatmış! Eşi Sevim Emre doğruladı... Orhan Gencebay'ın geçen ay corona virüsü nedeniyle hastaneye kaldırıldığı haberlerini yalanlayan eşi Sevim Emre, yeni bir paylaşımda bulunarak iddiaları doğruladı.
18.11.2021 Magazin
Orhan Gencebay korona mı? Sevim Emre açıkladı!
Orhan Gencebay korona mı? Sevim Emre açıkladı! Orhan Gencebay korona mı? Orhan Gencebay, geçtiğimiz günlerde corona virüse yakalandığı gerekçesiyle hastaneye kaldırıldığı haberleri ile gündeme gelmişti. Eşi Sevim Emre iddiaları yalanlanmıştı. Emre, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaparak bu kez corona virüse yakalandıklarını doğruladı.
18.11.2021 Magazin
'Orhan Gencebay hastanelik oldu' haberlerine yanıt eşi Sevim Emre'den geldi!
'Orhan Gencebay hastanelik oldu' haberlerine yanıt eşi Sevim Emre'den geldi! Orhan Gencebay'ın koronavirüs nedeniyle hastaneye kaldırıldığı iddia edildi. Orhan Gencebay'ın eşi hastane iddiasıyla ilgili açıklama yaptı.
12.10.2021 Magazin
Gökhan Gencebay ile Seda Han Özmen evlendi
Gökhan Gencebay ile Seda Han Özmen evlendi Usta sanatçı Orhan Gencebay ile eşi Sevim Emre, oğulları Gökhan Gencebay'ı evlendirdi.
17.09.2021 Magazin
Gökhan Gencebay ile Seda Han nişanladı
Gökhan Gencebay ile Seda Han nişanladı Usta sanatçı Orhan Gencebay ile Sevim Emre’nin oğlu Gökhan Gencebay, uzun zamandır aşk yaşadığı Seda Han ile evlilik yolunda ilk adımı attı.
6.07.2021 Magazin
Orhan Gencebay aşı oldu
Orhan Gencebay aşı oldu Sevim Emre, 76 yaşındaki hayat arkadaşı Orhan Gencebay'ın koronavirüs aşısı olduğunu açıkladı. Emre, "Orhan Baba aşı oldu.. Herkes şifa bulsun" ifadelerini kullandı.
20.02.2021 Magazin
Orhan Gencebay: Nazara geldik
Orhan Gencebay: Nazara geldik Orhan Gencebay, eşi Sevim Emre’yle Zorlu Alışveriş Merkezi’ndeydi.
13.02.2021 Magazin
Orhan Gencebay hastanelik oldu! Eşi isyan etti
Orhan Gencebay hastanelik oldu! Eşi isyan etti Orhan Gencebay, Baltalimanı'ndaki evinin yakınlarında yürüyüş yaptığı sırada bir çukura takılıp düştü. Özel bir hastaneye kaldırılan sanatçının sol işaret parmağının kırıldığı ortaya çıktı. Gencebay'ın eşi Sevim Emre ise konuyla ilgili belediyeyi suçlayarak, "Her yer dere, tepe… Canımız Allah'a emanet!" ifadelerini kullandı.
25.01.2021 Magazin
Orhan Gencebay'dan kötü haber!
Orhan Gencebay'dan kötü haber! Ünlü sanatçı Orhan Gencebay evinin yakınlarında yürüyüş yaptığı sırada bir çukura takılıp düşerek sol işaret parmağını kırdı.
24.01.2021 Magazin
Hakan Taşıyan'dan iyi haber geldi
Hakan Taşıyan'dan iyi haber geldi Arabesk müziğin efsane ismi Hakan Taşıyan'dan güzel haber geldi. Ünlü sanatçının tedavisine başlandı.
21.10.2020 Magazin
Serkan Kaya sahnede Orhan Gencebay'ı selamladı
Serkan Kaya sahnede Orhan Gencebay'ı selamladı Arabesk müziğin güçlü sesi Serkan Kaya, Kurban Bayramı'nın birinci gününde Bodrum'da muhteşem bir performansa imza attı.
1.08.2020 Magazin
Orhan Gencebay dostlarıyla yemekte
Orhan Gencebay dostlarıyla yemekte Arabesk müziğin sevilen ismi Orhan Gencebay, hayat arkadaşı Sevim Emre ile önceki akşam Tarabya Kıyı Balık'taydı.
19.01.2020 Magazin
Filiz Erkal gözyaşlarına boğuldu! Sebebi...
Filiz Erkal gözyaşlarına boğuldu! Sebebi... Şarkıcı Sibel Yıldırım, önceki akşam Etiler'de sahne aldı. Yıldırım'i izlemeye gelen Filiz Erkal, şarkıcının merhum eşi İbrahim Erkal'ın parçalarını söylemesiyle duygusal anlar yaşadı.
23.12.2019 Magazin
Sevim Emre: Bodrum’da köpek saldırdı
Sevim Emre: Bodrum’da köpek saldırdı Orhan Gencebay’ın eşi Sevim Emre önceki gün Nişantaşı’nda objektife takıldı.
19.12.2019 Magazin
Gencebay'dan tepki: Şerefsizlere inanmayın
Gencebay'dan tepki: Şerefsizlere inanmayın Usta sanatçı Orhan Gencebay, esi Sevim Emre ve arkadaşlarıyla Etiler'de yemek yedi. Gencebay'a, mekan çıkışında, yazar Mustafa Aksu'nun 'Orhan Gencebay da çingenedir' iddiası soruldu.
27.09.2019 Magazin
Sevim Emre’den single geliyor!
Sevim Emre’den single geliyor! Orhan Gencebay ve eşi Sevim Emre, önceki akşam Etiler'de görüntülendi.
20.05.2019 Magazin
Ünlü sanatçının oğlu dehşeti yaşadı... O taksici için ilk karar!
Ünlü sanatçının oğlu dehşeti yaşadı... O taksici için ilk karar! Orhan Gencebay ile Sevim Emre’nin oğlu Gökhan Gencebay’ı bıçakla yaralayıp kaçan taksi şoförü tutuklandı. Taksici, yaralama suçundan 1.5 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacak.
18.05.2019 Gündem
‘Evliliğe daha var’
‘Evliliğe daha var’ Orhan Gencebay’ın hayat arkadaşı Sevim Emre, önceki akşam Nişantaşı’nda iki arkadaşıyla oturken görüntülendi.
5.05.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sevim Emre ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sevim emre haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.