Sevan Nişanyan

Sevan Nişanyan

Son dakika Sevan Nişanyan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sevan Nişanyan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sevan Nişanyan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sevan Nişanyan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sevan nişanyan gelişmeleri de dahil olmak üzere 53 sevan nişanyan haberi bulunmuştur. Tüm sevan nişanyan haberleri aşağıda listelenmiştir.
2021 Ramazan ayı ne zaman, yılın hangi ayına denk geliyor? Ramazan Bayramı 2021 tarihi…
2021 Ramazan ayı ne zaman, yılın hangi ayına denk geliyor? Ramazan Bayramı 2021 tarihi… Ay takvimine göre, dokuzuncu ay olan Ramazanın hakkındaki yıl bitimine az bir süre kala aranıyor. Ramazan 2021 tarihi merak ediliyor. Üç Aylara 13 Şubat itibarıyla başlıyor. Peki, Ramazan 2021 ne zaman? Ramazan Bayramı 2021 tarihi…
5.12.2020 Gündem
Şirince’de Nişanyan Evleri  ve kaçak yapılar yıkılacak
Şirince’de Nişanyan Evleri ve kaçak yapılar yıkılacak İzmir’in turistik köyü Şirince’de imar planına aykırı yapıldığı için küçük otel, pansiyon ve evlerin de aralarında olduğu 95 kaçak yapıdan 22’si hakkında yıkım kararı verildi.
29.09.2021 Gündem
Sevan Nişanyan'ın nerede olduğu ortaya çıktı
Sevan Nişanyan'ın nerede olduğu ortaya çıktı İzmir Şirince'de SİT alanına yaptığı imara aykırı inşaat nedeniyle tutuklanan yazar Sevan Nişanyan'a 21 yıl hapis cezası verilmişti.
29.09.2021 Gündem
Ramazan ayı ne zaman başlıyor?
Ramazan ayı ne zaman başlıyor? İslam aleminde 11 ayın sultanı olarak adlandırılan Ramazan ayı ne zaman başlayacak? İlk sahur ilk iftar ne zaman yapılacak. Ramazan ayı hakkında merak edilenleri sizin için derledik. İşte Ramazan ayına ilişkin merak edilen tüm detaylar...
29.09.2021 Gündem
Ramazan ayı ne zaman başlayacak?
Ramazan ayı ne zaman başlayacak? Müslüman alemi için ''11 ayın sultanı'' olarak adlandırılan Ramazan ayı hangi tarihte başlıyor? Ramazan ayının faziletleri neler? İşte Ramazan ayına dair tüm bilgiler haberimizde yer alıyor...
29.09.2021 Gündem
Yazar Sevan Nişanyan'a hücre hapsi
Yazar Sevan Nişanyan'a hücre hapsi Yazar Sevan Nişanyan'ın Söke Açık Cezaevinde işlediği iddia edilen üç ayrı idari disiplin suçuyla ilgili açılan davanın görülmesine başlandı...
29.09.2021 Gündem
Sevan Nişanyan’a hapis şoku! Cezası onandı
Sevan Nişanyan’a hapis şoku! Cezası onandı Yargıtay, Sevan Nişanyan’a 3 ayrı davadan verilen 4 yıl 7 ay hapis cezasını onadı.
29.09.2021 Gündem
İşte ‘süper hakimler’
İşte ‘süper hakimler’ ‘Torba yasanın’ yürürlüğe girmesiyle kurulan ve ‘arama, el koyma, tutuklama ve takipsizlik’ kararlarını inceleyecek olan ‘Sulh Ceza Hakimliği’ne atanan 6 isim belli oldu...
29.09.2021 Gündem
Devlet yıkmak istiyor ama...
Devlet yıkmak istiyor ama... Devletin yıkım kararı çıkardığı, TÜBİTAK’ın desteklemeyi reddettiği ve projenin mimarı Sevan Nişanyan’ın hapsedildiği Matematik Köyü’ne dünyaca ünlü matematikçilerden destek geldi.
13.06.2014 Yaşam
Nişanyan: 'Can güvenliğime yönelik...'
Nişanyan: 'Can güvenliğime yönelik...' Cezaevi yönetimine dilekçe veren Sevan Nişanyan, kendisine 'can güvenliği' gerekçe gösterilerek tecrit uygulandığını belirtti.
29.09.2021 Gündem
Devlet onayı ile Ateizm Derneği
Devlet onayı ile Ateizm Derneği Türkiye’nin ilk ateizm derneği kuruldu...
18.04.2014 Yaşam
Ali Nesin'den kızdıracak açıklamalar
Ali Nesin'den kızdıracak açıklamalar Abbas Güçlü ile Genç Bakış’a konuk olan, Türkiye’nin yaşayan en ünlü matematikçisi Prof. Dr. Ali Nesin, AK Parti’den, babası Aziz Nesin’e, seçimlerden, matematiğe birçok konuda gençlerin sorularını yanıtladı, çok çarpıcı açıklamalar yaptı.
29.09.2021 Gündem
Sevan Nişanyan'dan yeni kitap
Sevan Nişanyan'dan yeni kitap Nişanyan'ın siyaset, tarih ve din üzerine kaleme aldığı yazıları...
27.03.2014 Kültür Sanat
Türkiyeli ateistler örgütleniyor
Türkiyeli ateistler örgütleniyor Türkiye'de bir grup ateist örgütlenme kararı aldı. ‘Ateizm Derneği Girişimi’ adıyla örgütlenme çalışmalarını yürüten ateistlerin amacı, dernek kurarak çalışmalarına yasal olarak devam etmek.
29.09.2021 Gündem
'Nişanyan, cezaevinde taşta yatırılıyor'
'Nişanyan, cezaevinde taşta yatırılıyor' Sevan Nişanyan'ın transfer edildiği İzmir Buca Kapalı Cezaevi'nde 'yatak yok' gerekçesiyle günlerdir beton zeminde yatırıldığı iddia ediliyor. 'Sevan Nişanyan'la Dayanışma Kurulu' bu uygulamayı dünya kamuoyuna taşımaya hazırlanıyor.
29.09.2021 Gündem
Cezaevinde hırsızlığı yazdı, soruşturma açıldı
Cezaevinde hırsızlığı yazdı, soruşturma açıldı Yazar Sevan Nişanyan’a, kaldığı cezaevinin gardiyanın yaptığı hırsızlık hikâyesini yazdığı için soruşturma açıldı...
29.09.2021 Gündem
Tekrar cezaevinde!
Tekrar cezaevinde! İZMİR’in Selçuk ilçesi Şirince köyünde kaçak inşaat yaptırdığı gerekçesiyle hakkındaki iki yıllık hapis cezasını çekmek için geçtiğimiz 2 Ocak’ta Torbalı Açık Cezaevi’ne giren ve bir hafta önce iyi halden dolayı izne çıkan yazar Sevan Nişanyan dün izni bitince tekrar cezaevine döndü.
29.09.2021 Gündem
Ünlü yazar tutuklandı!
Ünlü yazar tutuklandı! İZMİR’in Selçuk İlçesi’nin turistik köyü Şirince’de SİT alanındaki arazine iki kez mühürlenmesine rağmen ev yaptığı gerekçesiyle aldığı 2 yıllık hapis cezası Yargıtay tarafından da onanan yazar Sevan Nişanyan, Torbalı Açık Cezaevi’ne giderek teslim olurken, "Yaptıklarımdan pişman değilim...
29.09.2021 Gündem
Taraf yazarı bugün hapse giriyor!
Taraf yazarı bugün hapse giriyor! Kaçak inşaat yapmak iddiasıyla cezaevine girecek olan Sevan Nişanyan veda tweeti attı
29.09.2021 Gündem
Teslim oldu! Twitter'dan duyurdu
Teslim oldu! Twitter'dan duyurdu Sevan Nişanyan, Twitter'dan duyurdu.
29.09.2021 Gündem
Dilbilimci Nişanyan'a hapis şoku!
Dilbilimci Nişanyan'a hapis şoku! 'Balbay çıkınca bana yer açıldı'
29.09.2021 Gündem
Uganda'nın gerisine düştük!
Uganda'nın gerisine düştük! '2013 İnternet Özgürlüğü'nde Uganda'nın gerisindeyiz
8.10.2013 Dünya
Nişanyan'a hapis şoku!
Nişanyan'a hapis şoku! Yazar Sevan Nişanyan'a 'Hz. Muhammed'e hakaret ettiği' gerekçesiyle hapis cezası...
29.09.2021 Gündem
'ODTÜ'ye s.ke s.ke gelirim'
'ODTÜ'ye s.ke s.ke gelirim' Sevan Nişanyan'dan küfürlü cevap
29.09.2021 Gündem
Nişanyan'a suç duyurusu!
Nişanyan'a suç duyurusu! Eski Taraf yazarına İslamiyet'e hakaretten dava
4.01.2013 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Sevan Nişanyan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sevan nişanyan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.