Ses Bombası

Ses Bombası

Son dakika ses bombası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ses bombası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ses bombası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ses Bombası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ses bombası gelişmeleri de dahil olmak üzere 748 ses bombası haberi bulunmuştur. Tüm ses bombası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gazze'de insanlık dışı saldırı! Hastaneyi bombalayan İsrail'den itiraf gibi paylaşım geldi
Gazze'de insanlık dışı saldırı! Hastaneyi bombalayan İsrail'den itiraf gibi paylaşım geldi İsrail Gazze'de sivilleri katletmeye devam ederken hastaneye bomba yağdırması dünyayı ayağa kaldırdı. Abluka altındaki Gazze’de Baptist Hastanesi’nin (Al Ahli Arab Hastanesi) İsrail savaş uçakları tarafından bombalandı. insanlık dışı saldırı nedeniyle en az 500 kişi hayatını kaybetti. İsrail tarafından konu ile ilgili itiraf gibi bir paylaşım gelirken, ABD'li vekiller ateşkes çağrısında bulundu.
18.10.2023 Dünya
Mescidi Aksa nerede, hangi ülkede, Filistin'de mi? 2023 Mescidi Aksa saldırının nedeni nedir? Mescidi Aksa’nın önemi…
Mescidi Aksa nerede, hangi ülkede, Filistin'de mi? 2023 Mescidi Aksa saldırının nedeni nedir? Mescidi Aksa’nın önemi… Mescidi Aksa’da ne oluyor, Mescidi Aksa Filistin’de mi, hangi ülkede? Sorularının yanıtı İsrail polisi, işgal altında olan Doğu Kudüs'teki Mescid-i Aksa'ya baskında bulunmasının ardından sorgulanıyor. Kıble Mescidi'ne sığınan Filistinlilere ses bombası ve kauçuk kaplı mermilerle saldıran polis, 350'den fazla kişiyi gözaltına aldı. Büyük tepki çeken görüntülere Türkiye'de ses yükseltti. Dışişleri Bakanlığı, yüzlerce Filistinli sivilin gözaltına alındığı müdahaleyi lanetledi. Peki, Mescidi Aksa nerede, 2023 Mescidi Aksa saldırının nedeni nedir? İşte Mescidi Aksa’nın önemi…
5.04.2023 Gündem
Yunanistan'da çekildi, gündemi altüst etti! 'Utanç görüntüleri'
Yunanistan'da çekildi, gündemi altüst etti! 'Utanç görüntüleri' 1500 nüfuslu bir kasabadaki bir apartmanın zemin katında çekilen görüntü, tren faciasının yol açtığı krizin tam ortasında gündemi altüst etti. Yunan medyasının başlıklarında ve sosyal medyada öfke patlaması var.
6.03.2023 Dünya
Balkanlar'da adım adım savaşa! Kosova ile Sırbistan arasındaki tansiyon yükseliyor...
Balkanlar'da adım adım savaşa! Kosova ile Sırbistan arasındaki tansiyon yükseliyor... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş devam ederken Balkanlar'da yaşanan tehlikeli gelişmeler tüm dünyanın dikkatini bu bölgeye çekti. Yeniden alev alan Kosova-Sırbistan geriliminde hafta sonunda silah sesleri duyuldu.
12.12.2022 Dünya
MİT'ten Suriye'de nokta operasyonu! Güngören bombacısı Nüsret Tebiş öldürüldü
MİT'ten Suriye'de nokta operasyonu! Güngören bombacısı Nüsret Tebiş öldürüldü Milli İstihbarat Teşkilatı, 2008 yılındaki Güngören saldırısının faillerinden PKK terör örgütü mensubu Nüsret Tebiş'i Suriye’de gerçekleştirdiği operasyonla etkisiz hale getirdi.
30.07.2022 Gündem
'Ses bombası yapımı' videosu izleyip evde denedi, karışım patladı! Çocuk gözlerinden yaralandı
'Ses bombası yapımı' videosu izleyip evde denedi, karışım patladı! Çocuk gözlerinden yaralandı Adana'da sosyal medyada 'ses bombası yapımı' videosu izleyip evde yapmaya çalışan M.E.Ç. (11), karışımın patlamasıyla 2 gözünden yaralandı.
18.07.2022 Yaşam
İsrail polisinden Şam Kapısı'nda Filistinlilere saldırı
İsrail polisinden Şam Kapısı'nda Filistinlilere saldırı İsrail polisi, işgal altındaki Doğu Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinin Şam Kapısı'nda oturan Filistinli gençlere müdahale etti.
18.07.2021 Dünya
Ablasını odaya kilitleyip balkondan rastgele ateş açan kişi gözaltına alındı
Ablasını odaya kilitleyip balkondan rastgele ateş açan kişi gözaltına alındı Bursa'da bir evden çevreye rastgele ateş açan kişi etkisiz hale getirilerek yakalandı.
12.07.2021 Gündem
Dışişleri'nden İsrail'in Mescid-i Aksa'ya saldırılarına tepki!
Dışişleri'nden İsrail'in Mescid-i Aksa'ya saldırılarına tepki! İsrail polisi işgal altındaki Doğu Kudüs’te bulunan Mescid-i Aksa’da cuma namazı sonrası cemaate karşı plastik mermi ve ses bombasıyla müdahale etti. Filistin Kızılayından yapılan yazılı açıklamada, İsrail polisinin Mescid-i Aksa’daki müdahalesinde 20 Filistinlinin yaralandığı belirtildi. Dışişleri Bakanlığı'ndan tepki geldi. Açıklamada, "İsrail’in samimiyetsiz, ikiyüzlü tutumu devam ediyor. İnanç ve ibadet özgürlüğünü kısıtlayan bu mezalimin artık son bulması şart." denildi.
21.05.2021 Siyaset
İsrail polisinden Filistinlilere ses bombalı müdahale!
İsrail polisinden Filistinlilere ses bombalı müdahale! İsrail polisi işgal altındaki Doğu Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde yer alan Şam Kapısı'nda toplanan Filistinlileri dağıtmak için ses bombası kullandı.
8.05.2021 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli'den önemli Kudüs açıklaması
MHP lideri Devlet Bahçeli'den önemli Kudüs açıklaması Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli, dün İsrail'in Mescid-i Aksa'ya yapmış olduğu saldırılara ilişkin açıklamalarda bulundu. Bahçeli "İsrail terör devletidir, şiddeti politik enstrüman olarak kullanmaktadır. Diğer yanda Batı Şeria’da sürekli kamçılanan Yahudi yerleşimci terörü mazlumları evinden barkından çıkarmaktadır" dedi.
8.05.2021 Siyaset
İsrail polisi yine Filistinlilere müdahale etti
İsrail polisi yine Filistinlilere müdahale etti İsrail polisi, Mescid-i Aksa’daki teravih namazı sonrası Şam Kapısı’nda toplanan Filistinlilere müdahalesinde ses bombası ve atlı polisleri kullandı.
23.04.2021 Dünya
İspanya'da ortalık savaş alanına döndü! Her yeri yakıp yıktılar
İspanya'da ortalık savaş alanına döndü! Her yeri yakıp yıktılar İspanya'da terörizmi yüceltme ve Kraliyet Ailesi'ne hakaret suçlarından hüküm giyen rap sanatçısı Pablo Hasel'in dün polis zoruyla tutuklanıp cezaevine götürülmesine karşı Katalonya'da başlayan gösteriler ülke geneline yayılarak bugün de devam etti.
17.02.2021 Dünya
Lübnan'da büyük kaos! Gösterilerde el bombası attılar
Lübnan'da büyük kaos! Gösterilerde el bombası attılar Lübnan'ın kuzeyindeki Trablusşam kentinde ekonomik kriz ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle uygulanan karantinaya karşı devam eden gösterilerde güvenlik güçlerinin üzerine el bombasının atıldığı bildirildi.
27.01.2021 Dünya
Adana'da ses bombası paniği! Çok sayıda polis sevk edildi
Adana'da ses bombası paniği! Çok sayıda polis sevk edildi Adana’da kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce sokağa atılan ses bombası patladı.
21.12.2020 Gündem
Tartıştığı ortağının iş yerini bombalattı
Tartıştığı ortağının iş yerini bombalattı Esenler'de bir kişi, alacak verecek nedeniyle tartıştığı ortağının iş yerini bombalattı. İş yerinin önünde patlayan ses bombası büyük panik yaşattı. Bombayı iş yerine bırakan zanlı ise polisin nefes kesen takibi sonucu Başakşehir'de yakalandı.
16.10.2020 Yaşam
Yunanistan’dan Türkiye sınırında skandal hamle!
Yunanistan’dan Türkiye sınırında skandal hamle! Yunanistan yönetimi, sığınmacılara karşı kullanmak üzere güçlü ses dalgaları yayabilen ve insanları sağır edebilen iki elektronik cihazı, sınır bölgesine yerleştirdi.
15.10.2020 Dünya
Diyarbakır'da 3 farklı noktada 'bomba' alarmı!
Diyarbakır'da 3 farklı noktada 'bomba' alarmı! Diyarbakır'da, kimliği belirsiz kişilerce biri markete atılmak istenirken caddeye düşen ses bombası, 2'si de yol ortasına bırakılmış şüpheli paket olmak üzere kentin 3 farklı noktasında yaşanan olaylar, polisi harekete geçirdi. Bomba süsü verilen paketler kontrollü şekilde patlatılırken, polis şüphelilerin yakalanması için operasyon başlattı.
1.10.2020 Gündem
Eve ses bombası atıldı!
Eve ses bombası atıldı! Adana'da iki katlı evin bahçesine atılan ses bombası, paniğe neden oldu.
15.05.2020 Yaşam
Terör örgütlerine darbe: 950 operasyon...
Terör örgütlerine darbe: 950 operasyon... İstanbul’da, ‘terörle mücadele’ kapsamında, bölücü terör örgütü PKK/PYD, FETÖ/PDY, DEAŞ ve diğer terör örgütleriyle mücadelede 2019 yılı içinde düzenlenen son bir yıllık operasyonlarda, 11 kiloya yakın patlayıcı madde, 28 el yapımı (EYP) bomba ve çok sayıda silah ele geçirildi. Çeşitli örgütlere mensup 2 bin 604 terörist şüphelinin etkisiz hale getirildiği baskınlarda, çeşitli menşeli 3 bin 701 fişek ve mermi, 20 av ve pompalı tüfek ve 6 molotofkokteylinin de olduğu çok sayıda mühimmat ve para ele geçirildi.
1.01.2020 Gündem
Bolivya'daki protestolarda ölenlerin sayısı artıyor
Bolivya'daki protestolarda ölenlerin sayısı artıyor Bolivya'nın farklı bölgelerinde devam eden protesto ve şiddet olaylarında 5 kişi hayatını kaybetti.
16.11.2019 Dünya
İzmir'de çöp konteynerinde patlama
İzmir'de çöp konteynerinde patlama İzmir'in Konak ilçesinde bir çöp konteynerinde patlama meydana geldi.
28.10.2019 Gündem
Irak'ta 3 gün içinde ölenlerin sayısı 74'e yükseldi
Irak'ta 3 gün içinde ölenlerin sayısı 74'e yükseldi Irak'ta son üç gün içinde hükümet karşıtı gösteriler sırasında ölenlerin sayısı 74'e yükseldi.
27.10.2019 Dünya
Atambayev'in evine ikinci operasyon
Atambayev'in evine ikinci operasyon Kırgızistan'da güvenlik güçleri, eski Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev'in tutuklanması amacıyla evine ikinci kez operasyon düzenledi. Yapılan operasyonun ardından Kırgızistan eski Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev, güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı.
8.08.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ses Bombası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ses bombası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.