Servis

Servis

Son dakika servis haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan servis ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını servis haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Servis

haberleri sayfasında son dakika yaşanan servis gelişmeleri de dahil olmak üzere 16.868 servis haberi bulunmuştur. Tüm servis haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü hakem hırsızlık yaparken suçüstü yakalandı!
Ünlü hakem hırsızlık yaparken suçüstü yakalandı! Euroleague'in tanınmış hakemi Matej Boltauzer, Partizan-Monaco maçı sonrası Belgrad Havalimanı'nda 221 Euro değerinde parfüm çalarken güvenlik tarafından suçüstü yakalandı.
27.04.2024 Şampiy10
Beyaz eşya sektöründe iç satışlar yüzde 28 arttı
Beyaz eşya sektöründe iç satışlar yüzde 28 arttı Türkiye Beyaz Eşya Sanayicileri Derneği (TÜRKBESD), 2024 yılı ilk çeyreğinde beyaz eşya sektöründe iç satışların yüzde 28 artış kaydettiğini açıkladı.
25.04.2024 Ekonomi
Çorlu tren kazası ne zaman ve nasıl oldu, kazanın nedeni ne? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü, tren kazası davası sonuçlandı mı?
Çorlu tren kazası ne zaman ve nasıl oldu, kazanın nedeni ne? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü, tren kazası davası sonuçlandı mı? Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 2018 yılında meydana gelen ve 7'si çocuk 25 kişinin hayatını kaybettiği tren kazasına ilişkin davada 9 sanığa 8 yıl 4 ay ile 17 yıl 6 ay arasında hapis cezası verildi. Dönemin Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) 1. Bölge Müdürü Nihat Aslan 15 yıl, TCDD Birinci Bölge Bakım Müdürü Mümin Karasu 17 yıl 6 ay ve Bakım Servis Alanlarından Sorumlu Müdür Yardımcısı Levent Meriçli ise 9 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı. 13 sanıktan 4'ü beraat etti. Peki, Çorlu tren kazası ne zaman ve nasıl oldu, Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü?
25.04.2024 Gündem
Çorlu'da 25 kişinin öldüğü tren kazası davasında karar çıktı!
Çorlu'da 25 kişinin öldüğü tren kazası davasında karar çıktı! Çorlu tren kazası davasında karar açıklandı. Dönemin TCDD Bölge Müdürü Nihat Aslan'a 15 yıl, dönemin TCDD Müdür Yardımcısı Meriçli'ye 9 yıl 2 ay ceza verildi.
25.04.2024 Gündem
Ankara'da tarihi zirve! Alman basınında dikkat çeken Erdoğan yorumları
Ankara'da tarihi zirve! Alman basınında dikkat çeken Erdoğan yorumları Türkiye'ye gelen Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmi törenle karşıladı. Tarihi zirve dünya basını tarafından saniye saniye takip edildi. Alman Frankfurter Allgemeine gazetesi ise zirveyi dikkat çeken bir Erdoğan yorumu ile okurlarına servis etti.
25.04.2024 Gündem
Erdoğan'ın Irak ziyaretini yazdılar: Yeni bir dönemin müjdecisi!
Erdoğan'ın Irak ziyaretini yazdılar: Yeni bir dönemin müjdecisi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'nin güney komşusu Irak'ı ziyareti, hem yerel hem de uluslararası basında büyük ses getirdi. Yerel basına göre Bağdat'ta tarihi bir dönüm noktasını temsil eden yol haritasının ilk adımları atıldı, uluslararası medya ise Türkiye ve Irak arasında imzalanan anlaşmaları öne çıkardı.
23.04.2024 Gündem
Park halindeki servis aracına çarptı! Kaza anı saniye saniye kaydedildi
Park halindeki servis aracına çarptı! Kaza anı saniye saniye kaydedildi Antalya'nın Muratpaşa ilçesine bağlı Gebizli Mahallesi'nde bir kişi hızını alamayıp, cadde üzerinde park halinde bulunan servis aracına çarptı. Kaza anı saniye saniye güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
23.04.2024 Vatan TV
Park halindeki servis aracına çarptı! Kaza anı saniye saniye kaydedildi
Park halindeki servis aracına çarptı! Kaza anı saniye saniye kaydedildi Antalya'nın Muratpaşa ilçesine bağlı Gebizli Mahallesi'nde bir kişi hızını alamayıp, cadde üzerinde park halinde bulunan servis aracına çarptı. Kaza anı saniye saniye güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
23.04.2024 Gündem
Tarım işçilerini taşıyan minibüs uçuruma düşüp yandı! 4 kişi vefat etti 17 kişi yaralandı
Tarım işçilerini taşıyan minibüs uçuruma düşüp yandı! 4 kişi vefat etti 17 kişi yaralandı Adana'nın Karaisalı ilçesinde tarım işçilerini taşıyan minibüsün uçurumdan düşüp yanması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti, 17 kişi yaralandı.
22.04.2024 Adana
Starbucks kahve önerileri ve çeşitleri - Sıcak, soğuk, filtre, sütlü, şekerli ve şekersiz kahve
Starbucks kahve önerileri ve çeşitleri - Sıcak, soğuk, filtre, sütlü, şekerli ve şekersiz kahve Kahve denilince ilk akla gelen mekanlardan biri de Starbucks'tır. Leziz, meşhur kahveleri ile ünlü Starbucks’ta hangi kahveleri içmeli? İşte Starbucks kahve önerileri ve çeşitleri...
22.04.2024 Yaşam
Magnum dondurmaları toplatılıyor mu, neden? Magnum’dan açıklama geldi
Magnum dondurmaları toplatılıyor mu, neden? Magnum’dan açıklama geldi Magnum dondurmaları toplatılıyor iddiası sonrası vatandaşlar söz konusu iddiaların detaylarını sorgulamaya başladı.  İngiliz basınında yer alan "Magnum dondurmaları metal içerebileceği endişesiyle acilen toplatılıyor." İfadeleri sonrası Magnum Türkiye'den açıklama geldi. Peki, Magnum dondurmaları toplatılıyor mu? Magnum nerenin, hangi ülkenin ürünü?
20.04.2024 Gündem
Kamuda ‘tasarrufa’ sıkı tedbir başlıyor! Uygulamayana yaptırım
Kamuda ‘tasarrufa’ sıkı tedbir başlıyor! Uygulamayana yaptırım Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısında söylediği kamuda alınacak yeni tasarruf tedbirlerinin ayrıntıları ortaya çıktı.
19.04.2024 Ekonomi
Restoranda askeri üniforma ile servis tepki çekmişti! Gözaltına alındılar
Restoranda askeri üniforma ile servis tepki çekmişti! Gözaltına alındılar İstanbul’da bir restoranda askeri üniformayla servis yapıldığı anları gösteren görüntü tepkilere neden olmuştu. Olayla ilgili harekete geçildi ve 3 kişi gözaltına alındı.
17.04.2024 Gündem
Bakan Şimşek açıkladı: KDV oranlarında artış yapmadık
Bakan Şimşek açıkladı: KDV oranlarında artış yapmadık Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "KDV oranlarında artış yapmadık! Suistimalleri engellemeye yönelik tedbir alıyoruz." ifadelerini kullandı.
16.04.2024 Ekonomi
Beşiktaş’taki gece kulübü faciasının itfaiye raporu savcılığa ulaştı!
Beşiktaş’taki gece kulübü faciasının itfaiye raporu savcılığa ulaştı! İstanbul'un Beşiktaş İlçesindeki gece kulübünde tadilat sırasında çıkan ve 29 kişinin ölümüne neden olan yangına ilişkin itfaiyenin olay raporu savcılığa ulaştı. Raporda, işyeri dahilinde acil durum aydınlatmaları, yönlendirme levhalarının olmadığı, mevcut sprinkler söndürme sistemi ve yangın dolaplarının çalışmadığı tespit edildi.
15.04.2024 Gündem
Restoran ve kafelerde servis ücreti kurnazlığı!
Restoran ve kafelerde servis ücreti kurnazlığı! Restoran ve kafelerde fiyat listeleri zorunluluğu getirilmesinin ardından ticaret bakanlığı servis ücretlerini de sıkı denetliyor. İşletmeler kurallara uyuyor ama bazıları yabancı müşterinden servis ücreti almaya devam ediyor.
14.04.2024 Ekonomi
Antalya'da feci kaza: 29 kişi yaralandı
Antalya'da feci kaza: 29 kişi yaralandı Antalya'nın Manavgat ilçesinde otel servis aracı, meydana gelen kazada otomobille çarpışarak devrildi. 29 kişinin yaralandığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.
10.04.2024 Gündem
Vatandaş ihbar ediyor sosyal medya timi yakalıyor
Vatandaş ihbar ediyor sosyal medya timi yakalıyor Yapay zeka ve algoritma gibi modern denetim modellerini devreye alan Maliye, sosyal medyadan gelen ihbarları tek tek dikkate alıyor.
9.04.2024 Ekonomi
Bakanlık harekete geçti! Fiyat yazmayana ceza yağdı
Bakanlık harekete geçti! Fiyat yazmayana ceza yağdı Ticaret Bakanlığı lokanta, kafe, pastane ve restoranlarda fiyat listelerini görünür şekilde asmayan, müşteriye bildirmeksizin yeme içme ücretlerine ilave ‘servis’ ücreti alan işletmelere ceza yağdırıyor.
8.04.2024 Ekonomi
Polisleri taşıyan servis mibiüsü devrildi!  6 polis yaralandı
Polisleri taşıyan servis mibiüsü devrildi! 6 polis yaralandı Bahçelievler Basın Ekspres yolunda polisleri taşıyan servis minibüsü devrildi, 6 polis yaralandı. Yaralılar ambulans ile hastaneye götürülürken devrilen minibüs bulunduğu yerden vinç yardımı ile kaldırıldı.
7.04.2024 Gündem
Hastaneler pazartesi günü açık mı, acil servisler, poliklinikler, sağlık ocakları tatil mi? Hastanelerde bayram tatili ne zaman başlıyor 2024? Özel hastaneler bayramda açık mı?
Hastaneler pazartesi günü açık mı, acil servisler, poliklinikler, sağlık ocakları tatil mi? Hastanelerde bayram tatili ne zaman başlıyor 2024? Özel hastaneler bayramda açık mı? Özel hastaneler bayramda açık mı, pazartesi günü hastaneler tatil mi? Ramazan Bayramı bu yıl 10-11-12 Nisan tarihlerinde kutlanacak. 9 gün tatil olması nedeniyle hastanelerin pazartesi günü açık olup olmadığını merak ediyor. Hastanelerin yanı sıra sağlık ocakları, poliklinikler, aile hekimliği ve diş hastanelerinin de bayram kapsamında mesai günleri sorgulanıyor. Peki, Bayramın birinci günü ve 8 Nisan 2024 Pazartesi hastaneler açık mı, doktorlar çalışıyor mu, acil servisler hizmet verecek mi?
6.04.2024 Yaşam
Beşiktaş’taki gece kulübü faciası! Gözaltı sayısı 10’a çıktı, 1 kişi serbest bırakıldı
Beşiktaş’taki gece kulübü faciası! Gözaltı sayısı 10’a çıktı, 1 kişi serbest bırakıldı Gayrettepe’de 29 kişinin hayatını kaybettiği gece kulübündeki yangına ilişkin teknik servis personeli de gözaltına alındı. İş yeri sahipleri ve sorumlu müdürle birlikte gözaltı sayısı 10'a yükselirken, şahıslardan mobilyacı olanın ise savcılık talimatıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.
4.04.2024 Gündem
Arefe günü kargolar çalışıyor mu, kaça kadar, bayramda kargolar açık mı? Kargo firmaları kaç gün kapalı 2024? Aras, Yurtiçi, MNG, Sürat, PTT, UPS kargo dağıtım yapacak mı?
Arefe günü kargolar çalışıyor mu, kaça kadar, bayramda kargolar açık mı? Kargo firmaları kaç gün kapalı 2024? Aras, Yurtiçi, MNG, Sürat, PTT, UPS kargo dağıtım yapacak mı? 9 günlük idari izin kapsamında kamu kurumları ve kuruluşları 8 Nisan Pazartesi kapalı olacak. Kamu kurum ve kuruluşların kapalı olması nedeniyle vatandaşlar kargoların arefe günü ve bayramdaki mesailerini sorgulamaya başladı. Kargo işlemleri olanlar “Bayramda kargolar çalışır mı, arefe günü kargolar açık mı 2024, bayramda kargolar kaç gün kapalı 2024?” sorularına yanıt arıyor.
4.04.2024 Yaşam
Unutulmaya yüz tutan mesleklere girdi! Aylık 30 bin lira maaşı var ama kimse yapmak istemiyor
Unutulmaya yüz tutan mesleklere girdi! Aylık 30 bin lira maaşı var ama kimse yapmak istemiyor Bolu’nun Mudurnu ilçesinde Ramazan ayında sofraların vazgeçilmezi olan pideleri yapan 28 yıllık usta Feridun Yaşayan, “Şu anda bu mesleğe hiç heves eden yok. Yeni nesil çalışmak istemiyor. Fırın ustasının günlük maaşı bin lira civarında. Aylık 30 bin lira yapıyor” dedi.
4.04.2024 Gündem
İşçileri ve askeri personelleri taşıyan servis araçları çarpıştı: 5’i askeri personel, 16 yaralı
İşçileri ve askeri personelleri taşıyan servis araçları çarpıştı: 5’i askeri personel, 16 yaralı Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde, fabrika personelini taşıyan midibüsün, içinde askeri personel bulunan minibüse arkadan çarptığı kazada 5'i askeri personel, 16 kişi yaralandı.
3.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Servis ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki servis haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.