Serhat Kılıç

Serhat Kılıç

Son dakika serhat kılıç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan serhat kılıç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını serhat kılıç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serhat Kılıç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serhat kılıç gelişmeleri de dahil olmak üzere 190 serhat kılıç haberi bulunmuştur. Tüm serhat kılıç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kirli Sepeti dizisi ne zaman başlayacak? Kirli Sepeti dizisin oyuncu kadrosunda kimler var, Kirli Sepeti’nin konusu nedir?
Kirli Sepeti dizisi ne zaman başlayacak? Kirli Sepeti dizisin oyuncu kadrosunda kimler var, Kirli Sepeti’nin konusu nedir? Kirli Sepeti dizisinin konusu ne, oyuncuları kim, Kirli Sepeti dizisi ne zaman başlayacak? Yönetmen koltuğunda Ece Erdek Koçoğlu oturduğu Kirli Sepeti dizisinin fragmanı yayınlandı. Fragmanın yayınlanmasıyla Kirli Sepeti dizisinin konusu ve oyuncuları merak edilemeye başlandı. Peki, Peki, Kirli Sepeti dizisi ne zaman aşlayacak, Kirli Sepeti dizi konusu ne, oyuncuları kim?
31.08.2023 Televizyon
D Smart GO’dan Disney’e ‘Veda’ mesajı
D Smart GO’dan Disney’e ‘Veda’ mesajı Atatürk dizisini yayınlamaktan vazgeçen Disney Plus’a tepkiler dinmiyor. Bugün oynanan Galatasaray – Olimpija Ljubljana karşılaşmasının yayıncı kuruluşu D-Smart, bu kez “Veda” filmiyle gol attı. Atatürk’ü konu alan Veda’nın D-Smart GO’da yayınlandığını ince bir gönderme yaparak, “Veda’yı minnet ve özlemle izleyeceğiz! Biz buradayız, izindeyiz.” mesajıyla birlikte tanıttı.
15.08.2023 Şampiyonlar Ligi
Pınar Deniz'in farklı bir karakterle karşımıza çıkıyor!
Pınar Deniz'in farklı bir karakterle karşımıza çıkıyor! Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi 'Yargı'da 'Avukat Ceylin'i oynayan ve başarısıyla dikkatleri üzerine çeken Pınar Deniz, farklı bir karakterle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
28.03.2023 Magazin
Kuruluş Osman dizisine veda etti!
Kuruluş Osman dizisine veda etti! ATV ekranlarında sevilen dizisi 'Kuruluş Osman' dizisinde sürpriz bir ayrılık yaşandı. Burak Özçivit'in başrolünde oynadığı dizinin son bölümünde Tekfur 'Rogatus Lazkaris' öldü. Böylece 'Lazkaris'i canlandıran Yıldıray Şahinler, yapıma veda etti.
25.02.2022 Televizyon
Selen Görgüzel'den Serhat Kılıç'a yanıt!
Selen Görgüzel'den Serhat Kılıç'a yanıt! Serhat Kılıç, Selen Görgüzel'in "Seviyorsan Git Ayrıl Bence" adlı tiyatro oyununda rol arkadaşı İrfan Kangı ile öpüşmek için eşi Hamdi Alkan’dan izin alması hakkında konuştu. Ünlü oyuncu, gülerek, "Yok canım, tiyatro değildir o" dedi. Kılıç'a yanıt Görgüzel'den geldi: Serhat beni çok üzdü!
29.12.2021 Magazin
Serhat Kılıç: Yok canım tiyatro değildir o!
Serhat Kılıç: Yok canım tiyatro değildir o! Serhat Kılıç’ın tek kişilik oyunu sahnelendi. 'Seviyorsan Git Ayrıl Bence' oyununda rol arkadaşı İrfan Kangı'nın, Selen Görgüzel’in öpüşmek için oyunu izlemeye gelen eşi Hamdi Alkan’dan izin alması hatırlatılan Serhat Kılıç, dikkat çeken bir yanıt verdi.
26.12.2021 Magazin
Kuruluş Osman ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman 3.sezon oyuncuları kim?
Kuruluş Osman ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman 3.sezon oyuncuları kim? Kuruluş Osman dizisinin 3. sezonu için nefesler tutuldu. Kuruluş Osman'da yeni sezona geri sayım başlarken dizinin takipçileri de yeni sezonun ne zaman başlayacağını merak ediyor. Peki, Kuruluş Osman ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte Kuruluş Osman ile ilgili merak edilenler...
9.09.2021 Gündem
Kuruluş Osman'a üç bomba transfer!
Kuruluş Osman'a üç bomba transfer! ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman iki sezon boyunca çarşamba akşamlarına damgasını vurmuştu. Önümüzdeki günlerde sete çıkacak olan dizinin yeni oyuncularının kim olduğu ortaya çıktı.
29.08.2021 Magazin
Şeref Bey dizisi ne zaman başlıyor? Şeref Bey dizisi konusu ne? İşte Şeref bey dizisi oyuncuları!
Şeref Bey dizisi ne zaman başlıyor? Şeref Bey dizisi konusu ne? İşte Şeref bey dizisi oyuncuları! Hayatı kaosa dönen bir adamın hikayesinin anlatıldığı Şeref Bey dizisinin yayın tarihi belli oldu. Yönetmenliğini Onur Ünlü'nün üstlendiği Şeref Bey dizisinin başrollerinde Haluk Bilginer, Songül Öden, Şükran Ovalı gibi usta isimler yer alıyor. Dizinin danışmanlığını ise Ali Atay üstleniyor. Peki, Şeref Bey dizisi ne zaman başlıyor? Şeref Bey dizisi hangi kanalda? İşte Şeref Bey dizisi konusu ve oyuncuları!
20.12.2020 Gündem
Öğretmen dizisi final kararı aldı!
Öğretmen dizisi final kararı aldı! Başrollerinde İlker Kaleli, Ceren Moray ile Afra Saraçoğlu'nun yer aldığı Öğretmen dizisi için final kararı alındı.
21.10.2020 Televizyon
İlker Kaleli’nin yeni dizisi Öğretmen’in konusu nedir? Öğretmen dizisi oyuncuları kimler? Öğretmen Dizisi uyarlama mı?
İlker Kaleli’nin yeni dizisi Öğretmen’in konusu nedir? Öğretmen dizisi oyuncuları kimler? Öğretmen Dizisi uyarlama mı? İlker Kaleli’min başrolünde yer aldığı Öğretmen dizisinin ilk fragman yayınlandı. Çarpıcı fragmanıyla dikkat çeken dizi kısa sürede sosyal medyanın da gündemine oturdu. Öğretmen rolüni canlandıran İlker Kaleli’nin “Sizinle şu andan itibaren, artık öğretmen-öğrenci değiliz. Şu andan itibaren sizler benim rehinemsiniz” sözleri dizi ilgi çekmeyi başardı. Peki Öğretmen dizisi oyuncuları kimler? Öğretmen dizisi oyuncuları kimler? Öğretmen dizisi hangi diziden uyarlama?
21.02.2020 Gündem
İlker Kaleli'nin dizisi Öğretmen'den ilk fragman yayınlandı! Öğretmen dizisi konusu nedir, ne zaman başlıyor?
İlker Kaleli'nin dizisi Öğretmen'den ilk fragman yayınlandı! Öğretmen dizisi konusu nedir, ne zaman başlıyor? İlker Kaleli’nin başrolünde yer aldığı Öğretmen dizisinin ilk fragman yayınlandı. İlker Kaleli'nin yeni dizisi Öğretmen, çarpıcı fragmanıyla dikkat çekti. Peki Öğretmen dizisi oyuncuları kimler?Öğretmen dizisi konusu nedir, ne zaman başlıyor?
15.02.2020 Gündem
Serhat Kılıç kız arkadaşıyla görüntülendi
Serhat Kılıç kız arkadaşıyla görüntülendi Serhat Kılıç, önceki akşam Nişantaşı’nda aracına binerken objektiflere takıldı.
9.11.2019 Magazin
Ünlü oyuncu Serhat Kılıç'ın acı günü
Ünlü oyuncu Serhat Kılıç'ın acı günü Oyuncu Serhat Kılıç'ın annesi Emel Kılıç hayatını kaybetti
30.10.2018 Magazin
MHP'nin 27'nci Dönem milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin 27'nci Dönem milletvekili aday listesi açıklandı MHP, 24 Haziran'da cumhurbaşkanı seçimiyle beraber yapılacak 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için milletvekili aday listesini açıkladı.
18.05.2018 Siyaset
Serhat Kılıç Söz'e veda ediyor!
Serhat Kılıç Söz'e veda ediyor! Yapımını TIMS&B Yapım'ın üstlendiği, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘SÖZ’ dizisine başarılı oyuncu Serhat Kılıç veda ediyor.
16.04.2018 Magazin
Aybüke Pusat kimdir?
Aybüke Pusat kimdir? Aybüke Pusat kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde sıkça araştırılıyor. Güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken Aybüke Pusat'ın hayatına dair bilgileri haberimizde derledik. İşte Aybüke Pusat hakkında merak edilenler...
1.03.2018 Gündem
Serhat Kılıç'ın konserleri başlıyor!
Serhat Kılıç'ın konserleri başlıyor! Serhat Kılıç, oyunculuk dışındaki en büyük tutkusu olan müziğini konserlerine taşıyor.
14.09.2017 Kültür Sanat
Konserleri başlıyor
Konserleri başlıyor Serhat Kılıç, oyunculuk dışındaki en büyük tutkusu olan müziğini konserlerine taşıyor.
13.09.2017 Magazin
TRT 1 yayın akışında bugün neler var? 7 Eylül Perşembe
TRT 1 yayın akışında bugün neler var? 7 Eylül Perşembe 7 Eylül tarihli TRT 1 yayın akışı, İstiklal marşı ve günün program akışı ile başlayacak. Seksenler, Böyle bitmesin, El Emeği, Yeşil Deniz ve Lise devriyesi gibi programlar sabah kuşağında yayınlanacak. Akşam kuşağının başlamasından önce, tekrar Seksenler dizisi, Hava Durumu ve Ana Haber programı TRT 1 ekranlarında olacak. Akşam kuşağında ise Ekisporter adlı yabancı sinema, ardından Kendi Düşen Ağlamaz adlı bilgi yarışma programı ekranlara gelecek.
29.09.2021 Gündem
SÖZ dizisinin yeni sezonu ne zaman başlıyor?
SÖZ dizisinin yeni sezonu ne zaman başlıyor? Star'ın sevilen dizisi SÖZ'den yeni tanıtım yayınlandı.
6.09.2017 Televizyon
Şoke eden haber! Hayatını kaybetti...
Şoke eden haber! Hayatını kaybetti... "Robinson Crusoe ve Cuma" filminde Cuma karakterini canlandıran Malavi doğumlu oyuncu John Nyambi, hayatını kaybetti.
5.09.2017 Magazin
Çok şaşırtacak
Çok şaşırtacak Tolga Sarıtaş, Aybüke Pusat ve Serhat Kılıç’ın başrolünü paylaştığı, ‘Söz’ dizisine Mehmet Özgür dahil oldu.
22.08.2017 Magazin
Çember: Aleyna'nın Son Günü fragmanında entrika dolu olaylar!
Çember: Aleyna'nın Son Günü fragmanında entrika dolu olaylar! Çember: Aleyna'nın Son Günü bu akşam ekrana gelecek. Star TV'nin sevilen polisiye dizisi Çember'in bu haftaki yeni filmi Çember: Aleyna'nın Son Günü'nde bir genç kızın ölüm nedeni araştırılacak. İşte Çember: Aleyna'nın Son Günü fragmanı...
29.09.2021 Gündem
Çember: Acı İntikam fragmanı yayınlandı!
Çember: Acı İntikam fragmanı yayınlandı! Çember: Acı İntikam fragmanı izleyicisiyle buluştu. Bu akşam ekranlara gelecek olan Çember: Acı İntikam dizisinde katil ile taciz ve tecavüzcülerin kimler olduğu araştırılıyor. Peki istenilen sonuca ulaşılacak mı? İşte Çember: Acı İntikam dizisinin merakla beklenen fragmanı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Serhat Kılıç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serhat kılıç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.