Serhat Doğramacı

Serhat Doğramacı

Son dakika Serhat Doğramacı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Serhat Doğramacı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Serhat Doğramacı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serhat Doğramacı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serhat doğramacı gelişmeleri de dahil olmak üzere 15 serhat doğramacı haberi bulunmuştur. Tüm serhat doğramacı haberleri aşağıda listelenmiştir.
MasterChef Serhat Doğramacı neden katılmadı? MasterChef All Star'da Serhat Doğramacı neden yok?
MasterChef Serhat Doğramacı neden katılmadı? MasterChef All Star'da Serhat Doğramacı neden yok? MasterChef Serhat Doğramacı neden katılmadı sorusunun yanıtı merak ediliyor. 25 Eylül MasterChef yeni bölümde eski şampiyonlar da All Star kadrosuna dahil oldu. Uğur Kardaş, Cemre Uyanık, Metin Yavuz ve Eren Kaşıkçı MasterChef All Star'a geldi. Ancak seyircinin gözleri Serhat Doğramacı'yı aradı. Peki MasterChef Serhat neden yok? İşte detaylar...
2.10.2023 Gündem
Alican ve Barbaros geldi sıra O'nda! MasterChef All Star'a Serhat Doğramacı geliyor! Tarih belli oldu
Alican ve Barbaros geldi sıra O'nda! MasterChef All Star'a Serhat Doğramacı geliyor! Tarih belli oldu MasterChef All Star'da şampiyonlar buluşmaya devam ediyor. tv8'de yayınlanan ve jüri üyeliklerini Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun yer aldığı yarışmada kırmızı ve mavi takımın kıran kırana mücadeleleri devam ediyor. Alican Sabunsoy'un ardından Barbaros Yoloğlu'nun katıldığı yarışmaya bir şampiyon daha geliyor.
10.08.2023 Televizyon
Barbaros Yoloğlu'nun eski haline bakın! MasterChef Barbaros eşi kim?
Barbaros Yoloğlu'nun eski haline bakın! MasterChef Barbaros eşi kim? Barbaros Yoloğlu MasterChef All Star'a geldi. All Star sezonuna uzun süredir katılması beklenen başarılı yarışmacının kariyeri de merak konusu oldu. 2020 kadrosunda yer alan ve Serhat Doğramacı'nın arkasından ikinci olan MasterChef Yoloğlu'nun eski hali de gündem oldu. Peki MasterChef Barbaros'un eşi kim? İşte detaylar...
7.08.2023 Televizyon
MasterChef Barbaros Yoloğlu evlendi!
MasterChef Barbaros Yoloğlu evlendi! Katıldığı MasterChef yarışmasıyla adını duyuran Barbaros Yoloğlu, uzun zamandır aşk yaşadığı Şule İdil Aydın’la evlendi.
26.07.2023 Magazin
MasterChef All Star'a geri döndü müjdeyi verdi! Somer Şef'ten MasterChef şampiyonları için şaşırtan açıklama!
MasterChef All Star'a geri döndü müjdeyi verdi! Somer Şef'ten MasterChef şampiyonları için şaşırtan açıklama! MasterChef All Star sezonu ana kadronun belirlenmesinin ardından resmen başladı. Seyircinin gözü ise ilk bölümden itibaren eski şampiyonları aradı. Şampiyon olan Uğur Kardaş, Serhat Doğramacı, Cemre Uysak, Metin Yavuz ve sezon ikincilerinin All Star'da yer alıp almayacağı merak ediliyordu. Uzun süredir jüri koltuğunda olmayan Somer Sivrioğlu ise geri döndü. Sürpriz açıklamayı ise yine o yaptı.
11.07.2023 Televizyon
MasterChef'in son şampiyonu Serhat'tan şoke eden 'araba' itirafı!
MasterChef'in son şampiyonu Serhat'tan şoke eden 'araba' itirafı! MasterChef yarışmasının geçtiğimiz yılki şampiyonu Serhat, yarışmadan araba kazanmıştı. Herkesin arabayı aldığını sandığı Serhat ile ilgili esas gerçek ortaya çıktı.
9.07.2021 Magazin
Masterchef 2021 yarışmacıları kimler, isimler belli mi? Masterchef yeni sezon ne zaman?
Masterchef 2021 yarışmacıları kimler, isimler belli mi? Masterchef yeni sezon ne zaman? Masterchef yeni sezona hazırlanıyor. Masterchef yarışmacıları yemek hünerlerini sergileyerek yarışmaya hak kazanmak istiyor. Yeni sezonu heyecanla bekleyenler “Masterchef 2021 yarışmacıları kimler, yeni sezon yarışmacıları belli mi” sorularına yanıt arıyor. Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri koltuğunda oturduğu 2021 Masterchef detayları…
28.06.2021 Gündem
MasterChef şampiyonu Serhat hayalini açıkladı!
MasterChef şampiyonu Serhat hayalini açıkladı! MasterChef Türkiye 2020’nin şampiyonu olan Serhat Doğramacı hayalini açıkladı. Doğramacı, “New York’ta 42’nci Cadde’de Michelin yıldızı almış Türk bir fine dining restoranı açmak istiyorum” dedi.
9.01.2021 Magazin
Masterchef'te son durum ne? Masterchef şampiyon kim olacak? Serhat mı Barbaros mu? Masterchef puan tablosu!
Masterchef'te son durum ne? Masterchef şampiyon kim olacak? Serhat mı Barbaros mu? Masterchef puan tablosu! Masterchef Türkiye'de nefesler tutuldu ve finalde birinci olmak için Serhat ve Barbaros final mücadelesi verecek. Masterchef'in 6 aylık macerasında sona gelinirken bugün Masterchef olmak için Serhat ve Barbaros tüm hünerlerini sergileyecek ve şeflere eşsiz lezzetler çıkaracak. Masterchef Türkiye'nin şefleri Somer, Danilo ve Mehmet Şef'in değerlendirmelerinin ardından canlı yayında açıklanacak sonuçlar için heyecan dorukta. Büyük mücade veren Serhat ve Barbaros için bugün büyük gün. Masterchef'te dün finalin ilk ayağı tamamlanmıştı. Bugün de finale giden yolda her iki yarışmacı da kozlarını paylaşacak. Peki, Masterchef'te dün kim kazandı? Masterchefte en çok puanı kim aldı? Serhat mı yoksa Barbaros mu kazanır? İşte Masterchefte son durum ve Masterchef ile ilgili detaylar...
3.01.2021 Gündem
Serhat Doğramacı kimdir? MasterChef Türkiye finalistlerinden Serhat Doğramacı nereli, kaç yaşında? MasterChef Serhat…
Serhat Doğramacı kimdir? MasterChef Türkiye finalistlerinden Serhat Doğramacı nereli, kaç yaşında? MasterChef Serhat… Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Masterchef'te finale adını yazdıran isimlerden biri de Serhat Doğramacı oldu. Masterchef'in yayınlanan son bölümünde finale giden isim Serhat oldu. Emir, Masterchef'ten üçüncü olarak ayrıldı ve iki finalistten biri Barbaros ve biri de Serhat oldu. Peki, Serhat Doğramacı kimdir? MasterChef Türkiye finalistlerinden Serhat Doğramacı nereli, kaç yaşında? İşte MasterChef Serhat…
2.01.2021 Gündem
'MasterChef'te tansiyon yükseldi! 'Dalga mı geçiyorsun?'
'MasterChef'te tansiyon yükseldi! 'Dalga mı geçiyorsun?' 'MasterChef Türkiye 2020'nin önceki akşam yayınlanan bölümünde, Serhat Doğramacı ve Emir Elidemir arasında kuliste tansiyon yükseldi.
10.10.2020 Magazin
Masterchef yarışmacı kadrosuna kimler seçildi? 2020 Masterchef'in 16 yarışmacısı
Masterchef yarışmacı kadrosuna kimler seçildi? 2020 Masterchef'in 16 yarışmacısı Masterchef 2020 sezonunun 16 yarışmacısı belli oldu. Bu zamana kadar oynanan oyunlarda Masterchef'in 16 kişilik kadrosuna girmeye hak kazananan isimler seçildi. Peki, Masterchef yarışmacı kadrosuna kimler seçildi? Masterchef'te bu akşam kim kazandı? İşte 2020 Masterchef yarışmacıları...
16.08.2020 Gündem
Şemdinli hakimlerine sürgün
Şemdinli hakimlerine sürgün 1499 hakim ve savcını yeri değiştirildi İşte tam liste...
29.09.2021 Gündem
Kimliklerin çoğu belirlendi
Kimliklerin çoğu belirlendi Başbakanlık Acil Durum Yönetimi Genel Müdürlüğü'nün dün saat 08.45 itibariyle yaptığı tespite göre, hızlandırılmış tren kazasında 36 kişi öldü, 81 kişi de yaralandı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Serhat Doğramacı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serhat doğramacı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.